Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Cavani said:

Ne zna sta ga ceka.

Chima Chim Dog Moneke kod Ciganije posle dve lose partije postaje Chibe Moneke.

A možda razvali sezonu, bude MVP, osvoji sa našom Zvezdom prvu Evroligu u istoriji ovih prostora…

#Životjelep

♥️🤍♥️🤍♥️

• Like 6
  • Ha-ha 1
Posted
7 hours ago, fillam said:

Čima je čak malo i zvučao kao da bi potpisao za KKP, samo da je bilo ponude  😅

Reveal hidden contents

fire-cooking.gif

Nije malo zvučalo, nego je baš salty.

Ali nama je nadati se, da je osjetio to isuviše lično, i da će se polomiti od rada i truda, da vas ubjedi kako ste napravili grešku u izboru.

Meni se čitav ovaj folklor/medijska prisutnost oko njega ne sviđa. Strašan igrač, ali ko zna kako će se uklopiti u ovu našu sredinu. Previše je to egocentričnosti, kurčione i razmaženosti za moj ukus. Ali večina je igrača takva, samo se on previše eksponira - ...manje priče, više rada.

• Like 13
Posted
8 hours ago, fillam said:

Čima je čak malo i zvučao kao da bi potpisao za KKP, samo da je bilo ponude  😅

Reveal hidden contents

fire-cooking.gif

Naravno da mi Moneyke potpisao i za vas. Moje misljenje je da je salty jer ga je toliko vasih navijaca pozivalo u Partizan preko njegovih ljubljenih drustvenih mreza, a da od samog kluba nije bilo ni poziva.

Elem, ako su njega navijaci Baskonije prozivali i to ga je uvredilo, mogu misliti kakva ce sranja da se desavaju ovde. Bukvalno nakon dve slabije partije. 

Ovo samo ucvrscuje moj stav da su drustvene mreze kancer za profi sportistu. Ako vec hoce, to treba neko drugi da mu vodi. Ne on.

• Like 1
Posted

Nisam ni ja (najblaze receno) odusevljen potpisom Rivera, ali majku mu, napravismo od njega svi kolektivno najveceg debila na kugli zemaljskoj.

Secam se, recimo, da je proslu sezonu poceo odlicno. U prvih desetak kola je imao prosecno 12p 6sk 16ind uz skoro 70% za 2 i (statisticki) bio medju 5-6 najboljih centara u el. Maltene Bolombojevski statsi, a onda se povredio. Covek ima 100+ nastupa u acb-u, tri odigrane evroligaske sezone. Ne u epizodnoj ulozi, nego sa stabilnih 18-20 minuta i vrlo konkretnim i konstantnim ucinkom.

Pritom dolazi kod nas da bude 15-minutna bekap opcija, sa tendencijom da postane treci centar u hijerarhiji povratkom Bolomboja. Kapiram da je covek s onakvom frizurom magnet za polivanje govnima, ali bas ga preterasmo.

• Like 26
Posted
3 minutes ago, HAMMER said:

procitah na unternetima da je rivera pao lekarski. jel pao posto je potpisao za nas ili pao na ulici pa se skrsio?

Пао лекарски пошто је потписао црвеном хемијском, а не црном. Пре тога је био здрав као дрен и спреман да буде резервни центар у другом клубу. Сад је постао оронула дртина.

• Like 2
Posted
18 minutes ago, fradler said:

Pritom dolazi kod nas da bude 15-minutna bekap opcija, sa tendencijom da postane treci centar u hijerarhiji povratkom Bolomboja.

Nadam se da je on svestan toga.

• Like 1
Posted
22 minutes ago, LevonKendal said:

Ovo polako ide ka:

CMM, Yago, Miljenovic

Carter, Canaan, Radosic

Kalinic, Nwora, Ojeleye, Giedraitis, Dobric

Moneke, Davidovac, Ilic

Petrusev, Rivero, Izundu, Plavsic, Bolomboy

Fale Nedović i Marko Simonović. Dugačka je sezona…

Posted
12 minutes ago, Christofer Moltisanti said:

Fale Nedović i Marko Simonović. Dugačka je sezona…

Simonoviću je istekao ugovor, ali potpuno te razumem, jako je teško pohvatati ko je sve na teretu kluba.

Posted
11 minutes ago, Chaos Is Me said:

I Lazić ima ugovor i dalje valjda, a moguće i Mitrović.

NI sa  jednim se klub nije zvanicno oprostio.

Obojica imaju ugovore jos jednu godinu.

• Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted
17 minutes ago, JPM said:

Simonoviću je istekao ugovor, ali potpuno te razumem, jako je teško pohvatati ko je sve na teretu kluba.

Ne bi me cudilo da je tipa neki Petar Rakicevic jos na nasem platnom spisku...

Posted

Evo da bi presekao rasprave na vase megalomanske rostere samo da napomenem da je za EL dozvoljeno da se prijavi 16 igraca i dvojica mladjih od 22 godine. Svi preko tog broja nece igrati EL. Mozda igraju ABA ligu, ali i tu je ogranicenje 16(nisam siguran), pa onda nece biti mesta za neke iz rostera za EL. Kako god se zavrsi prelazni rok imacemo 16 igraca plus mlade.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Clash said:

NI sa  jednim se klub nije zvanicno oprostio.

Obojica imaju ugovore jos jednu godinu.

Mitrović nema. Klub ima opciju za narednu sezonu. 

Posted
8 minutes ago, TB Told said:

Mitrović nema. Klub ima opciju za narednu sezonu. 

Mislim da gresis kao i svi koji to pisu.

Ja sam to cuo i za Lazu i za Mitra da imaju pune ugovore na jos jednu sezonu, od osobe kojoj verujem, nije info iz kluba,

Ali ima ovde forumasa koji su bliski klubu pa mogu to da provere.

Posted
6 minutes ago, Clash said:

Mislim da gresis kao i svi koji to pisu.

Ne greši,Mitrović nema ugovor.Ima +1 klub

3 minutes ago, JPM said:

Zna li se na koliko smo potpisali Nworu?

1 godina

• Thanks 1