Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted

Sezona će biti vrlo stresna i turbulentna. Ako ova ekipa klikne, može biti odlično, ali isto tako puno je nepoznatih i stvari za korekciju.

Može se vrlo lako desiti i potpun raspad, ali mi smo se odlučili da uradimo manje više kao komšije prošle sezone.

Jednostavno, ovako oštrom promenom igračkog sastava, izlažemo se velikom riziku, ali i dobit može biti velika. Mačke u džaku su i Nwora i Ojeleye, malo manje su Moneke, Carter i Izundu. 

Hajde da vidimo kako će ovaj cirkus da štima. Pojedinačno sasvim solidna ekipa. Timski... pomozi bože.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Jel ima neki dobar Nigerijski plej ili centar? Da upotpunimo ekipu.

Edited by Dzonii
Samo plej, zaboravio sam da vec imamo centra
Posted

Нити би Васа био плаћен 5 милиона, нити би следећи играч имао 3-4 пута мање паре, ал ајде све да се преувелича, то прво. А друго има ли ико од њих приближан си ви Васином па да се буни нешто око плате? Имао је Кампацо дебело највећа примања овде па нешто нисам сигуран да је то уздрмало свлачионицу.

• Like 25
Posted
1 minute ago, NikadProtivKaline said:

na osnovu cega si dosao do ovog zakljucka?

Na osnovu velikog potencijal za kurcobolju kod prve dvojice posebno, pa i kod Monekea, a za Cartera i Izundua ne sumnjam da će se truditi ali ne znam kako će se snaći na EL nivou.

Postoji ozbiljna opasnost da ćemo imati roster koji će se cimati samo u Evroligi i to samo ako dobro krene. Biće puno izgubljenih živaca.

Posted

Dobra stvar je što protivnici često neće znati ko je kod nas dvica , ko trica ko četvorka.

Loša stvar je što neće ni Sferopulos i naši igrači znati

• Like 2
  • Ha-ha 6
Posted
4 minutes ago, Dzonii said:

Jel ima neki dobar Nigerijski plej ili centar? Da upotpunimo ekipu.

Ma samo nek je Nigerijac, vidiš da možemo da ga proglasimo za pleja ili centra.

• Thanks 1
Posted (edited)

Meni nijedan od navedenih igrača ne deluje kao da će igrati uz kurcobolju. Zapravo svi imaju motivaciju da se iskažu, pogotovo na EL nivou. Čak i Moneke dodatno.

Edited by DameTime
  • Like 9
Posted
Just now, DameTime said:

Meni nijedan od navedenih igrača ne deluje kao da će igrati uz kurcobolju. Zapravo svi imaju motivaciju da se iskažu na EL nivou, čak i Moneke dodatno.

Ja ću biti baš srećan dako bude tako. Čisto da bude jasno, potencijalna kurcobolja se ne odnosi na Cartera i Izundua.

Posted

Ma, ako je to uopšte moguće, nama bi Micić bio prava premija, što u organizaciji igre koju nemamo, što u šutu...mislim da bi svi spoljni igrači bili bolji s njim u ekipi, naravno i unutrašnji, ali mislim da bi se baš videla razlika u šutu spolja

• Like 1
Posted (edited)

Nwora je i u Reptorsima veoma lako prodorom stizao do koša.

Baš ume da nabode pravi tajming i pročita kretanja odbrane...retko ga bampuju na prva dva koraka.

Podseća u tom segmentu na Lorenza samo što se pre odlučuje za flouter iz naskoka kada naidje na visokog pod košem nego za hasl završnicu na obruču.

Krakat je, agilan na defanzivnom skoku...u Efesu je imao tekme sa 21 poenom, 7 defanzivnih i 5 asista.

Voli da se kreće u zoni niskog posta...i tu je često demarkiran, katuje, često iz drugog plana na obruču koriguje promašaje ne uzimajući skok.

Nwora nije na Vi ni sa driblingom, asistima i odbranom. Fino je to pakovanje.

Šut za tri mu ima jako nizak izbačaj...kao Mića Berić...iz nosa ispaljuje i nije rasan šuter ali ga neće čuvati ispod bloka.

Nauk upravi kakav profil ima najviše šanse da bude pun pogodak iako ovakvi ne rastu na grani.

Pravovremeno kreneš na mladog atletičnog igrača koji je u naletu, ima EL iskustvo i koji još uvek nije preskup.

Uzgred...zna li se cifra ugovora.

Edited by Wingwalker
  • Like 12
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Meni nijedan od navedenih igrača ne deluje kao da će igrati uz kurcobolju. Zapravo svi imaju motivaciju da se iskažu na EL nivou, čak i Moneke dodatno.

Ma bitno je samo da se mraci, ne daj boze nesto pozitivno da se napise.

• Like 4
Posted (edited)
9 minutes ago, Wingwalker said:

Nwora je i u Reptorsima veoma lako prodorom stizao do koša. Baš ume da nabode pravi tajming kod procene kretanja odbrane.

Podseća u tom segmentu na Lorenza samo što se pre odlučuje za flouter iz naskoka nego za završnicu na obruču.

Krakat, ima ga na defanzivnom skoku...u Efesu je imao tekme sa 21 poenom, 7 defanzivnih i 5 asista.

Voli da se kreće u zoni niskog posta...i tu je često demarkiran, katuje, ide na skok. 

Nwora nije na Vi ni sa driblingom, asistima i odbranom.

Fino je to pakovanje.

Šut za tri mu ima jako nizak izbačaj...kao Mića Berić...iz nosa i nije rasan šuter ali ga neće čuvati ispod bloka.

Nauk upravi kakav profil ima najviše šanse da bude pun pogodak iako ovakvi ne rastu na grani.

Mlad atletičan igrač u naletu sa EL iskustvom koji još uvek nije preskup.

Uzgred...zna li se cifra ugovora..

Milion obe sezone, ali deo prve godine placa Efes. Ako je tako vrhunski potpis.

8 minutes ago, Chaos Is Me said:

Kao što rekoh, Nwora može da pokrije nešto sitno minuta na dvojci, to čak i ovi iz kluba znaju. 😎

Naravno da moze da odigra i na dva, samo ne bi valjalo da to bude praksa, mada ko zna, mozda to bude otkrovljenje.

Edited by VISOKOLETAC
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Čitamo li mu ovo početno slovo N ili je po srpski Vora? 

Ja sam od nekoliko likova čuo Navora. Mislim da se prvilno čita Envora, po nigerijski. Sva ta afrička imena što počinju sa N se čitaju sa En.

Posted
3 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Čitamo li mu ovo početno slovo N ili je po srpski Vora? 

Ovi sa Sport Kluba su ga zvali u prenosima  “ ENVORA”

Posted
2 minutes ago, The_Big_S said:

Dobroo, objasnili su nam da još jednog beka ne očekujemo.

Znači, Lo, Rivero i možda Petrušev i krećemo u novu sezonu

Naravno da ne očekujemo. Kad imamo Kartera, Kenana i možda tog Stefanovića. 

Kao što si rekao Lo i eventualno Rivero/Petrušev i to je to uz čekanje Bolomboja. 

• Like 1
Posted

Znaci iz Milvoki Baksa imamo na dva Kenana, na tri Nvoru, na cetiri Odzeleja, na pet Bolomboja. Znaci fali nam jos plej iz Milvokija. Ima li neki koji skoro vejvovan , a da je dobar za nas tim? 😂😂😂

• Like 3
  • Ha-ha 14
Posted
8 minutes ago, Chaos Is Me said:

Kao što rekoh, Nwora može da pokrije nešto sitno minuta na dvojci, to čak i ovi iz kluba znaju. 😎

Nwora je u letnjoj ligi veoma često prenosio loptu i igrao sekundarnog organizatora jer se veoma lako demarkira i stiže na uručenje a na isteku napada, sa 203cm su mu i uglovi dodavanja širi.

• Like 2