Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted (edited)
19 minutes ago, fradler said:

@Guru

Sad kad je Kostic porobio nema te da se javis :default_coffee:

Nisam ni znao da se to još uvek igra :lol_2:

Elem, da ispoštujem:

U pobedi protiv Dominikanske republike:  24 poena, 4 skoka, 1 asistencija i 3 izgubljene lopte, 7/15 iz igre, 5/13 za tri i 5/7 sa slobodnih bacanja.

U pobedi protiv Argentine:  25 poena, 5 skokova, 1 asistencija i 4 izgubljene lopte, 7/14 iz igre, 6/12 za tri i 5/6 sa slobodnih bacanja.

Sutra za 9. mesto protiv pobednika duela Francuska-Mali.

Edited by Guru
  • Love 1
Posted

Koliko će klub dobiti ovim govori i podatak da će seniorski tim KK Crvena zvezda Meridianbet sprovesti uvodni deo priprema u Beogradu i to u Hali Aleksandar Nikolić - jer će tu od avgusta imati sve (i najbolje) uslove za rad, oporavak i medicinsku negu. 🤣

• Like 1
Posted
40 minutes ago, Princeton said:

Ne znam kako je to moguće. Pa i u NBA je nestašica kvalitetnih centara. Siguran sam da bi Petrušev riješio nekoj ekipi dosta ofanzivnih opcija. Mlad je, a i još može napredovati. 

Stvarno će biti privilegija da gledamo košarkaškog Mocarta još jednu sezonu u svetom dresu.

Princeton, trepni dva puta ako si otet...😆

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted

Ako Rivero ne dolazi, bas me zanima koga ce da pojure, ne verujem da cemo igrati sa Filip/Izundu/Plavsic.

Cekam da vidim i zvanicu potvrdu kluba da Filip ostaje, i koliko ce da nas odere. 

• Like 1
Posted (edited)

Aman ljudi, ako se ne varam, vest o dolasku Rivera je objavljena na portalu naseg generalnog sponzora, a potpisao ju je Djordje Matic. Covek se u zivotu nije izleteo sa neproverenom informacijom, sigurno je dobio potvrdu da je igrac potpisan.

Brzo nakon objave da smo ga dogovorili - Makabi mu se i zvanicno zahvaljuje, a i Markos je potvrdio. Ja zaista mislim da ne postoji promil sanse da Rivero ne dodje, iako bih jako voleo da gresim...

Edited by fradler
  • Like 12
Posted
1 hour ago, Cavani said:

U jebote koja krindzarica. Ovo je jos gore i od proslogodisnje "on je pravi frajer- Kodi Mekintajer.

Joel Boloboy krv suze i znoj, su za ovo hitcina.

Posted
24 minutes ago, fradler said:

Aman ljudi, ako se ne varam, vest o dolasku Rivera je objavljena na portalu naseg generalnog sponzora, a potpisao ju je Djordje Matic. Covek se u zivotu nije izleteo sa neproverenom informacijom, sigurno je dobio potvrdu da je igrac potpisan.

Brzo nakon objave da smo ga dogovorili - Makabi mu se i zvanicno zahvaljuje, a i Markos je potvrdio. Ja zaista mislim da ne postoji promil sanse da Rivero ne dodje, iako bih jako voleo da gresim...

• Ha-ha 2
Posted
36 minutes ago, fradler said:

Ali nije napisao da je potpisao vec da je u poodmaklim 

• Like 1
Posted
28 minutes ago, BojanaCZV said:

Joel Boloboy krv suze i znoj, su za ovo hitcina.

Cuh prvi stih i odmah izgasih.

Lobotomija.

• Like 1
Posted

Napisao je valjda da smo se dogovorili za 10 minuta. 🙁

Koliko saga smo imali prethodnih sezona, što se bar jedna nije završila potpisom za 10 minuta. Naravno mislim na dobre igrače.

• Like 3
Posted
8 hours ago, fradler said:

Dok ne potpise,niko nam ne moze oduzeti pravo na nadu..😔

• Like 2
Posted

Nismo ovog leta razmatrali Stefana Jovića?

Vidim napustio Valensiju, kapiram da bi bio najbolja moguća opcija za trećeg pleja.

Još u Jovketu ima košarke, ne znam samo kakva je prošla sezona bila što se tiče povreda.

• Like 5
Posted
21 minutes ago, Brajant Danston said:

Nismo ovog leta razmatrali Stefana Jovića?

Vidim napustio Valensiju, kapiram da bi bio najbolja moguća opcija za trećeg pleja.

Još u Jovketu ima košarke, ne znam samo kakva je prošla sezona bila što se tiče povreda.

Teško da nam je potreban igrač iz kategorije "dolazim u Zvezdu da dočekam penziju, nakon što sam više puta odbio poziv i nakon što sam zaboravio kad sam imao sezonu bez povrede".

• Like 4