Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Mrk said:

Tako sto je Ostoja iskoristio sezonu u kojoj smo igrali plejof EL i osvojili tiulu. Da je to trazio proslo leto nakon celokupnog debakla dobio bi karu. 

Imate li bilo kakvih dokaza da je novac koji ste skupili, koliki god to bio novac, ne ulazim u to, iskorišten u svrhe koje su vam komunicirane. Ili hajde ovako plastično da objasnim. Izađe Vučić i kaže "Partizan duguje 5 miliona evra za porez", vi skupite 2 miliona evra, date Partizanu, Ostoja i Vučić podele po milion, Vučić izađe i kaže "sad duguju 3 miliona". Jel moguć taj scenario?

• Tuzno 1
  • Pumpaj! 1
Posted
4 minutes ago, JPM said:

Imate li bilo kakvih dokaza da je novac koji ste skupili, koliki god to bio novac, ne ulazim u to, iskorišten u svrhe koje su vam komunicirane. Ili hajde ovako plastično da objasnim. Izađe Vučić i kaže "Partizan duguje 5 miliona evra za porez", vi skupite 2 miliona evra, date Partizanu, Ostoja i Vučić podele po milion, Vučić izađe i kaže "sad duguju 3 miliona". Jel moguć taj scenario?

SumLJaš u reč preCednika? 🙄

Posted
Just now, Giorgio II said:

SumLJaš u reč preCednika? 🙄

Odavno više nemam ni trunku sumnje da sve laže.

Ovim pitanjem sam hteo samo da proverim do koje mere ide taj narativ u našem društvu da je naš lopov dobar čovek a njihov kriminalac. To kroz celo naše društvo provejava. Sprdali su nas za akciju Doniraj i dominiraj, a veruju da je sav novac koji su oni dali otišao za porez. Pa koliko trebaš biti naivan? Ja sam apsolutno siguran da je novac prikupljen u DiD otišao na neku trivijalnost, možda za račune telefona uprave, ili za struju i slično. Ali ja sam dao tih stotinak evra ukupno svestan da ih dajem ko zna kome i ko zna za šta. Ali ne, njihov novac je sav otišao na porez i to je priča u koju se smrtno veruje....daj bre...

• Like 4
Posted (edited)

Niti je moj lopov bolji od tvog, niti mu verujem, niti znam gde su pare otisle. Ja sam odgovorio Steli na koji nacin su pare skupljene a ti mi kacis neke nebuloze o pricama u koje se smrtno veruje. 

Edit: Evo zna Stela kako su se skupile pare 😄

Edited by Mrk
Posted
1 minute ago, Mrk said:

Niti je moj lopov bolji od tvog, niti mu verujem, niti znam gde su pare otisle. Ja sam odgovorio Steli na koji nacin su pare skupljene a ti mi kacis neke nebuloze o pricama u koje se smrtno veruje. 

Ne kačim tebi, tebe sam pitao. A znam da se smrtno verovalo da su te pare za porez. Ko zna da li je dug za porez uopšt i postojao i ako jeste ko zna koliki je.

Ok, dobio sam odgovor, dakle jasno ti je da su iste barabe u pitanju.

A inače ti dugovi za porez klubova koji se direktno ili indirektno finansiraju upravo iz budžeta, dakle od poreza, je definicija presipanja iz šupljeg u prazno.

Posted
Just now, СтелаРоса said:

Pa sta sprecava navijace da kupe clanske karte, sto uopste mora da se donira? 

Tako je.

14 minutes ago, Mrk said:

Edit: Evo zna Stela kako su se skupile pare 😄

Ne, nego ti samo daje primer kako sve može da se ispinuje i prikaže, a realno uvid u to niko od nas nema.

Posted
12 hours ago, Papadac said:

Dal neko stvarno veruje da je u zvezdu ili partizan usao 1 evro posteno zaradjenog novca? Da je neko, ko je postenim radom zaradio svoje pare, toliko lud da to baci ovim SNS mafijasima? Dal bi ti dao 100 evra koje si posteno zaradio da Drcelic njima dovodi Vasu i Filipa? Pare ovde nisu problem, prljavih para ocigledno ima i vise nego sto treba nego ne mogu domace igrace da ubede da se vrate u ovaj mulj - lakse sa strancima jer nisu svesni gde dolaze...

Ja znam za jednog ludaka koji je digao kredit i uplatio na račun kluba :15:pisalo se o tome pre par godina.

• Like 4
  • WOW 1
Posted
31 minutes ago, Čočo said:

Screenshot-20250704-123510-com-instagram

Dok čeka da ga neki klub pozove... 

Jedini ostao u nba store, svi ostali kupljeni.

• Ha-ha 4
Posted
1 hour ago, Knipex said:

Ja znam za jednog ludaka koji je digao kredit i uplatio na račun kluba :15:pisalo se o tome pre par godina.

Mislim da je to on koga pominješ čini mi se da je i slikao uplatnice 

• Like 1
Posted

@DjuraDS Jel možeš molim te da skloniš svoju reakciju sa upisa iznad, ovo je moj stav o Branku i nije namenjen sprdnji. Čovek je dao ogroman doprinos.

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 3
Posted

Одакле уопште прича за Лазара Стефановића?

На страну да ли је исправно имати правило о недовођењу Срба бивших играча Партизана - која ментална гимнастика стоји иза тога да се то правило прекрши за неког половњака са колеџа који се на друштвеним мрежама заклиње на вечну љубав према црно-белима, а није могло да се крши приликом довођења играча (звездаша) из најбоље овоземаљске репрезентације који имају све што је потребно да играју озбиљне улоге у Евролиги - Милутинова и Аврамовића?

• Like 1
Posted

Odlazak Lazica znači da Kalina postaje novi kapiten? Mislim da ce sigurno dati sve od sebe u toj ulozi, tako da ne verujem da ce samo otaljati sezonu kao polu veteran. 

• Like 15
  • Ha-ha 1
Posted
19 minutes ago, aleksa7 said:

Одакле уопште прича за Лазара Стефановића?

На страну да ли је исправно имати правило о недовођењу Срба бивших играча Партизана - која ментална гимнастика стоји иза тога да се то правило прекрши за неког половњака са колеџа који се на друштвеним мрежама заклиње на вечну љубав према црно-белима, а није могло да се крши приликом довођења играча (звездаша) из најбоље овоземаљске репрезентације који имају све што је потребно да играју озбиљне улоге у Евролиги - Милутинова и Аврамовића?

Markoss je rekao da smo ga dogovorili

• Like 1
Posted
9 minutes ago, StiviKivi said:

Gospodo, stvari su došle na svoje mesto...

Kalinić će biti kapiten ! 

daće Bog da bude kapiten i Vasi Miciću 🙂

• Ha-ha 2