Molina23 Posted August 17 Posted August 17 38 minutes ago, diego said: 1) Slike koja se salje u svet - prosecan stranac kad vidi demolirane prostorije vladajuce stranke nece da iskomentarise "Koji huligani!", nego ce da se zapita: "Pa sta je to vladajuca stranka uradila, i cime terorisu gradjane kada su ovo doziveli?" Osim u pandurskoj Srbiji zemlji večne mistike, zaverologije i TV mantri koju međusobno 24/7 nunaju DB, CIA, FSB, BND, MI6 i Mosad. I ništa ne može i ne sme biti spontano i hrabro, čak i kad se desi nešto stvarno ludo dobro i obećavajuće. Uvek ima tu nečeg možda eventualno, da sačekamo mi uz nes i ceđenu. I obavezno nenasilno i clear face jer to jako ljuti sistem a i čike sa ekrana kažu da to tako treba. 2 1
Barkley#34 Posted August 17 Posted August 17 4 hours ago, Klotzen said: Ako vlast uspe u EU da predstavi protestante kao nasilnike niko više neće javno podržati proteste niti će njega kritikovati jer bi takav pozicija bila neodbranjiva kod njihovih glasača. To važi čak i za one delove EU za koje znamo da su naklonjeni studentima. Bez takvog pritiska na našu vlast on ovde može da radi kao Asad u Siriji. To da svet nije bitan je mislio Sloba pa znamo kako je završio a i mi sa njima. Ako to uspe da predstavi nekom bitnom onda je država kojom taj upravlja u velikom problemu jer im je na čelu klasičan ćaci okružen još većim ćacima. 2
Maharaja Posted August 18 Posted August 18 4 hours ago, Volter said: Inače, mora se reći da su pojedinci iz opozicionih stranaka bili na protestu i sinoć u Valjevu i večeras u Nišu. A što se tiće Đilasa, ne zaboravite da je do pre mesec dana stalno pričao kako je potrebna jedna lista, da svi zajedno izađemo na izbore, a ako je on problem, neće biti na listi. Onog trenutka kad su studenti objavili da je studentska lista skoro pa gotova, on menja priču. Nadao se zajedničkoj listi, iako su studenti sve vreme govorili ko sve može biti na njoj, kad je konačno izvisio, sad trubi o prelaznoj vladi. PSG I Zeleni tj NDB su na svakom protestu od novembra, a u poslednje vreme prvi ispred štitova. Elem, ja se samo nadam da će jednog dana žene poput Nikoline Sinđelić biti ministarke, i da će im jebati mater. 4
NMX Posted August 18 Posted August 18 Pa ovo je spektakl. Mi prosto ne možemo da izgubimo od ovakvih degenerika. 1 6
Volter Posted August 18 Posted August 18 Srđan Milivojević: Vučiću, ne raspiruj nasilje, raspiši izbore https://n1info.rs/vesti/srdjan-milivojevic-vucicu-ne-raspiruj-nasilje-raspisi-izbore/ Quote Očekujemo od svih političkih aktera koji sebe smatraju opozicijom da, kao što je to uradila Demokratska stranka, odustanu od kandidovanja na tim izborima i podrže studentsku listu, kako bismo svoje resurse stavili u službu pobede. Posebno napominjemo da ne postoji nikakav prostor za nametanje ideje prelaznih ili bilo kakvih sličnih vlada, za izlišne i besmislene debate u parlamentu i da je jedini put za izlazak iz krize raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora", naveo je predsednik Demokratske stranke 6
Molina23 Posted August 18 Posted August 18 53 minutes ago, NMX said: Pa ovo je spektakl. Mi prosto ne možemo da izgubimo od ovakvih degenerika. Epski uredak, biće na filmovima jednog dana. Mislim da je tu jedan bata dao bodiček sa leđa, mada ne vidi se skroz jasno. Mala pokazna da su najranjiviji kad su izdvojeni, preteški su sa onom opremom, nestabilni i tu može i žena i tinejdžer da ih baci na dupe. Samo mirna glava i bez panike. I treba ih jako trigerovati da su šiptari ili rade za iste, ne zbog nacionalne mržnje, čisto psiho igrice. Ti balvani su u svojim šupljim lobanjama ubedili sebe da su zapravo velike Srbende, patriote, pravoslavci i domaćini. Boli ih i mentalno razara isto kao i gazdu im. 13
deez nuts. Posted August 18 Posted August 18 Izbori za savete mesnih zajednica u Mitrovici. U 3 mesne zajednice smo imali kandidate, u sve 3 pobedili. Naselje Matija Hudji 7:0 selo Besenovo 3:0 selo Zasavica II 2:1 6 11
SteveFrancis#3 Posted August 18 Posted August 18 (edited) 25 minutes ago, Molina23 said: I treba ih jako trigerovati da su šiptari ili rade za iste, ne zbog nacionalne mržnje, čisto psiho igrice. Ti balvani su u svojim šupljim lobanjama ubedili sebe da su zapravo velike Srbende, patriote, pravoslavci i domaćini. Boli ih i mentalno razara isto kao i gazdu im. Mogu da razumem konceptualno, ali je ovde jako nezgodan teren. Ti zelis najsiri moguci front i da citavu borbu prepoznaju i kao svoju i svi drugi narodi i etnicke skupine koje ovde zive. Ukljucujuci i Aboridzine, ako ih uopste ima. To je jako tesko ako ti ljudi slusaju svakodnevno pogrdne ili izraze sa izrazito negativnom konotacijom, koji se koriste kao uvrede, a predstavljaju neku od tih grupa. Mozda trigerujes njih, ali slabis inkluzivnost pokreta, sto bi trebalo da bude njegova glavna odlika i verovatno najjaca karta u spilu. Inace, isao sam ovih dana po koment sekcijama portala iz regiona, BIH, Hrvatske, Crne Gore... Moram priznati da me je ipak porazilo u nekoj meri koliko komentara je sadrzine 'o jadu se svom zabavili' ili otvorenog likovanja zbog nereda i patnje. Razumljivo mi je donekle, bio je taj rat i svakakva smo sranja pravili, medjutim taj nivo mrznje onespokojava. Osecati bilo kakvo zadovoljstvo ili licnu satisfakciju zbog toga sto neduzni mladi ljudi, pa i deca dozivljavaju ovih dana, zaista je zabrinjavajuce. Mogu da razumem i taj deo argumentacije - sami su trazili, sto glasaju za takve sto i dalje pricaju o 'srpskom svetu', ali u situaciji u kojoj se pomalja neka alternativa (makar ne bila savrsena), tebi je draze da se ljudi guse u krvi i zemlja nestane, nego da dobijes normalnog suseda. Bas mnogo posla je pred novijim generacijama, ne samo kod nas, svuda u regionu. Edited August 18 by SteveFrancis#3 6
fancy Posted August 18 Posted August 18 (edited) 2 hours ago, Molina23 said: Mislim da je tu jedan bata dao bodiček sa leđa, Da, na drugim snimcima se bolje vidi, ali i odavde može da se lepo izvuče... Pandur protrčava, lik levo se iznenada pojavljuje (bio skriven iza kola) i samo doda malo spida u leđa u pravcu kretanja, a inercija je uradila svoje. Edited August 18 by fancy 1
Don Dusko Posted August 18 Posted August 18 2 minutes ago, fancy said: Da, na drugim snimcima se bolje vidi, ali i odavde može da se lepo izvuče... Pandur protrčava, lik levo se iznenada pojavljuje (bio skriven iza kola) i samo doda malo spida u leđa u pravcu kretanja, a inercija je uradila svoje. Treba registracija Fancy. Nista ti ja ovde ne vidim.
Stiletto Posted August 18 Posted August 18 https://n1info.rs/vesti/goranu-vesicu-se-pogorsalo-stanje-hitno-je-operisan/ Vesaro, čekaju te nestrpljivo...
Dzo23 Posted August 18 Posted August 18 Milojko u metu. Još jedan koji je proglašen za "ustašu" (a kako drugačije) od strane radikala i drugih "velikih srba". 6
DJ_Vasa Posted August 18 Posted August 18 (edited) 49 minutes ago, deez nuts. said: Izbori za savete mesnih zajednica u Mitrovici. U 3 mesne zajednice smo imali kandidate, u sve 3 pobedili. Naselje Matija Hudji 7:0 selo Besenovo 3:0 selo Zasavica II 2:1 A da li je tačna ova vest? Quote Na 24 glasačka mesta u gradu i 8 u selima, Ovi kandidati osvojili su 94% podrške, što bi značilo da će od ukupno 170 kandidata u savetima čak 160 biti iz ove stranke. Ovih 160 su iz SNS. https://www.ozon.rs/vesti/2025/preliminarni-rezultati-izbora-za-mesne-zajednice-u-sremskoj-mitrovici/ Bez ljutnje, ali ovo deluje smešno, osim ako nije namešteno. Edited August 18 by DJ_Vasa
nemanjaol Posted August 18 Posted August 18 49 minutes ago, deez nuts. said: Izbori za savete mesnih zajednica u Mitrovici. U 3 mesne zajednice smo imali kandidate, u sve 3 pobedili. Naselje Matija Hudji 7:0 selo Besenovo 3:0 selo Zasavica II 2:1 Čestitke na pobedi u ovim MZ. Jel možeš možda da nam objasniš zašto u ostalima nije bilo drugih kandidata osim SNS-a? Moram da priznam da sam se juče prvo obradovao kad sam video vest, a posle se smorio kad sam pogledao koliko ima ukupno mesnih zajednica u Sremskoj Mitrovici 27 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Mogu da razumem konceptualno, ali je ovde jako nezgodan teren. Ti zelis najsiri moguci front i da citavu borbu prepoznaju i kao svoju i svi drugi narodi i etnicke skupine koje ovde zive. Ukljucujuci i Aboridzine, ako ih uopste ima. To je jako tesko ako ti ljudi slusaju svakodnevno pogrdne ili izraze sa izrazito negativnom konotacijom, koji se koriste kao uvrede, a predstavljaju neku od tih grupa. Mozda trigerujes njih, ali slabis inkluzivnost pokreta, sto bi trebalo da bude njegova glavna odlika i verovatno najjaca karta u spilu. Inace, isao sam ovih dana po koment sekcijama portala iz regiona, BIH, Hrvatske, Crne Gore... Moram priznati da me je ipak porazilo u nekoj meri koliko komentara je sadrzine 'o jadu se svom zabavili' ili otvorenog likovanja zbog nereda i patnje. Razumljivo mi je donekle, bio je taj rat i svakakva smo sranja pravili, medjutim taj nivo mrznje onespokojava. Osecati bilo kakvo zadovoljstvo ili licnu satisfakciju zbog toga sto neduzni mladi ljudi, pa i deca dozivljavaju ovih dana, zaista je zabrinjavajuce. Mogu da razumem i taj deo argumentacije - sami su trazili, sto glasaju za takve sto i dalje pricaju o 'srpskom svetu', ali u situaciji u kojoj se pomalja neka alternativa (makar ne bila savrsena), tebi je draze da se ljudi guse u krvi i zemlja nestane, nego da dobijes normalnog suseda. Bas mnogo posla je pred novijim generacijama, ne samo kod nas, svuda u regionu. Ja sam baš juče na redditu pogasio sve regionalne sabove. Kapiram da algoritam tako radi da pokazuje ono što te trigeruje, pa onda još se time pojačava reach tih postova. Ono je katastrofa, baš sam onespokojen stvarima koje sam viđao. Toliko da sam pomislio da je u pitanju neka bot kampanja sa ciljem ponovnog raspirivanja tenzija. Tešim se da to nije stvarni svet, nego internet retardi kojih i kod nas ima dosta. Bio sam i u CRO i u BIH više puta, samo sam na pozitivne ljude i reakcije nailazio. Taj raskorak između stvarnog sveta i interneta nas tu zakopava 1
deez nuts. Posted August 18 Posted August 18 4 minutes ago, DJ_Vasa said: A da li je tačna ova vest? Ovih 160 su iz SNS. https://www.ozon.rs/vesti/2025/preliminarni-rezultati-izbora-za-mesne-zajednice-u-sremskoj-mitrovici/ Bez ljutnje, ali ovo deluje smešno, osim ako nije namešteno. Ozon je botovski portal. Kao za naselje MH nemaju jos rezultata, al drugar mi poslao zapisnike, 7:0. Za Zasavicu koja ima 3 clana, 2:1 za nas. Samo na tim mestima je bilo protivkandidata.
DJ_Vasa Posted August 18 Posted August 18 1 minute ago, deez nuts. said: Samo na tim mestima je bilo protivkandidata. U čemu je štos? Jesu li opet skrivali izbore ili su te ostale MZ toliko kartelske da opozicija nije imala kandidata?
deez nuts. Posted August 18 Posted August 18 1 minute ago, DJ_Vasa said: U čemu je štos? Jesu li opet skrivali izbore ili su te ostale MZ toliko kartelske da opozicija nije imala kandidata? Ja nisam ni znao da ima tih izbora do pre 10 dana. Ovi iz MH su se organizovali, isli od vrata do vrata, delili flajere, razgovarali sa prolaznicima u centru naselja. Organizovali se na drustvenim mrezama. U Besenovu su naprednjaci uzimali bas puno glasova na izborima, a sad su izduvali cim su se mestani organizovali malo. 3 1
DameTime Posted August 18 Posted August 18 Ne bi me iznenadilo da planira da žrtvuje nekog od svojih, svakako ga boli kurac za njih. Spoiler
Don Dusko Posted August 18 Posted August 18 Quote "Ne mislim da je nadstrešnica pala sama od sebe, niti da je bio nesrećni slučaj, tragedija, ili bilo kakav proizvod nekih nesavesnih radnji u tom smislu, mislim da je bila planirana diverzija", navela je Brnabić. https://www.insajder.net/vesti/brnabic-referendum-o-vucicu-dogovorio-bi-se-za-sat-vremena-nadstresnica-je-bila-diverzija Ne znaju gde udaraju kad vracaju ovu TZ u igru. Prvo ako je ovako kako lupa zasto drzava nije reagovala? A drugo ovo je sirenje panike sto opet nije po zakonu... 1
Smrtokapa Posted August 18 Posted August 18 42 minutes ago, nemanjaol said: Ja sam baš juče na redditu pogasio sve regionalne sabove. Kapiram da algoritam tako radi da pokazuje ono što te trigeruje, pa onda još se time pojačava reach tih postova. Nemoj gubiti živce na ekipu sa hreddita i r/bih. Mogu da se spale sve Šešeljeve prostorije, oni će se opet uhvatiti za onog dečka što je lupetao o Krajini. A kada vidiš mišljenja na teme koje nemaju veze sa Srbijom, bude ti jasno da to nije do nas. Neće nam oni ni pomoći ni odmoći u ovome. 4
40Wins Posted August 18 Posted August 18 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: vih dana po koment sekcijama portala iz regiona, BIH, Hrvatske, Crne Gore... Moram priznati da me je ipak porazilo u nekoj meri koliko komentara je sadrzine 'o jadu se svom zabavili' ili otvorenog likovanja zbog nereda i patnje. Razumljivo mi je donekle, bio je taj rat i svakakva smo sranja pravili, medjutim taj nivo mrznje onespokojava. Osecati bilo kakvo zadovoljstvo ili licnu satisfakciju zbog toga sto neduzni mladi ljudi, pa i deca dozivljavaju ovih dana, zaista je zabrinjavajuce. Mogu da razumem i taj deo argumentacije - sami su trazili, sto glasaju za takve sto i dalje pricaju o 'srpskom svetu', ali u situaciji u kojoj se pomalja neka alternativa (makar ne bila savrsena), tebi je draze da se ljudi guse u krvi i zemlja nestane, nego da dobijes normalnog suseda. Bas mnogo posla je pred novijim generacijama, ne samo kod nas, svuda u regionu. 42 minutes ago, nemanjaol said: Ja sam baš juče na redditu pogasio sve regionalne sabove. Kapiram da algoritam tako radi da pokazuje ono što te trigeruje, pa onda još se time pojačava reach tih postova. Ono je katastrofa, baš sam onespokojen stvarima koje sam viđao. Toliko da sam pomislio da je u pitanju neka bot kampanja sa ciljem ponovnog raspirivanja tenzija. Tešim se da to nije stvarni svet, nego internet retardi kojih i kod nas ima dosta. Bio sam i u CRO i u BIH više puta, samo sam na pozitivne ljude i reakcije nailazio. Taj raskorak između stvarnog sveta i interneta nas tu zakopava Ne znam sto se toliko iscudjavate, tj to je vrv jer smo slicnih godina pa ste upoznali i masu normalnih ljudi kao i ja, ali ne smete da zaboravite i cinjenicu da i dalje postoji masa retardiranih i zlih ljudi (sa obe strane). Ja idem povremeno u kancelariju Zagreb i stariji i mladi su stvarno super, ali sam na primer blokirao jednu koleginicu na instagramu koja je bila na ustaskom koncertu, jbg. Dzaba put u Japan, slusanje Svemirka i tako te fore, ako mislis da je kezual kultura ici na takav koncert. Postoje ljudi koji ce samo i bez prestanka da mrze i za njih su svi Srbi cetnici i sad se trenutno sukobljavaju dve cetnicke frakcije i to je tako. Najsmesnije je sto ne kapiraju da su rodjeni u Srbiji, upravo bi oni bili klasicni Srbija krstaca Ostrog Kosovo Draza varijanta. Sve i da se nadje neki zgubidan koji ce da im nacrta kao detetu, njih to ne zanima, oni zele samo da mrze i to je tako. Njih ne zanima da dobiju normalnog suseda, njih zanima da se u Srbiji sto vise pati i da sto vise ljudi dobije batine, makar to bili ljudi rodjeni i posle pada Milosevica. Naravno, sve ovo nam se ovako vraca jer smo i mi birali cetnike na vlasti, samo neko ne zna, ili ne zeli da zna da je vucic dosao na vlast kad se odmakao od cetnistva, umio i postao proevropejac. Ono sto je ipak najjace, jeste cinjenica da ako ova nasa borba i podrska studentima uspe, Srbija ce biti zemlja u kojoj je najmladja pravoglasna generacija uspela vodjenja cascu, empatijom i ljudskosti da preokrene tok jedne drzave i gde ce Srbija dobiti mali prozor vremena da postavi sistem gde ce se ljudi dobro zapitati pre cinjenja korupcije, a da ce za to vreme retardi u Hrvatskoj da vicu EU, Sengen, NATO, EUR dok ih HDZ ne iscedi do poslednje lipe, a sav kvalitetan ljudski kapital ne preseli u Irsku. Evo bilo je i ovde na forumu par forumasa koji su citajuci prvo takve komentare dosli ovde pa preradili u svoju verziju, pa posle prozivaju moderaciju kako imamo izliv Lompara na mozak. Znaci ko hoce takve komentare da pise, siroko je internet polje. 15 1
SteveFrancis#3 Posted August 18 Posted August 18 Nije stvar u pomoci ili nepomoci, prosto me pogadja kada vidim to. Ono, genuine tuga te uhvati za sva ta zatrovana srca i umova. 3
Recommended Posts