Jump to content

Recommended Posts

Posted
53 minutes ago, Volter said:

Ovo u Valjevu nepotrebno, mislim na baklje u prostorije stranke, iznad ima stanara. Zapaliće zgradu.

image.png.65d46746f981df5c36413080cebe8451.png

• Like 6
Posted

Ja imam neku svoju viziju kako će koji grad da reaguje na ovu vlast i krene u borbu sa njima. Najveća enigma mi je Kruševac, ako me i oni prijatno iznenade onda ovaj ludak nema više ni jedno uporište

Posted
21 minutes ago, Perkos2 said:

Još da šešeljugu šutiramo u dupe na terazijama

Koliko mu je dupe to bi se razvuklo od Terazija do Skupštine.

Inače, i ja sam mislio da bi trebalo malo povući ručnu ali posle ovih stvari u Valjevu vidi se da su psihopate dobile svu slobodu. Svaki gest kojim se poziva na povratak u normalne tokove posmatraju kao slabost i boje se samo da će se robovi pobuniti. Pored toga, već 792. puta je informer najavio državni udar, ubistva i slično, tako da kao što je davno rečeno ionako će da priča da smo je klali.

Samo se bojim da ne strada ili bude osakaćen neko sa naše strane i to je to.

• Like 16
Posted

Ono sto mogu da primetim poslednje tri veceri je da tv Bljuc bolje izvestava sa protesta nego N1. Cak i lepo kazu da sirom zemlje ima protesta, sto se ne moze cuti na nacionalnoj frekvenciji.

Posted

Valjevo. :Hail:

A sećam se kad je bilo Kraljevo. :Hail:

Što reče Cane... "Kraljevo, Valjevo, isti..."  ♥️

Sloboda dolazi kroz dim i suzavac.

Puno mi je srce večeras. :heart:

• Like 6
  • Love 5
  • Pumpaj! 9
Posted
16 minutes ago, Helena said:

U ovoj sobi se N1 gasi. Kao sa vasara: Evo polici..., khm, khm, sad je krenula... Kao neki Polis navijac, a ne novinar. Fuck off!

Posted

Sad ozbiljno, Hulja je sklonila batinase da dobije slike terorista koji demoliraju i sukobljavaju se sa policijom. Takodje da produbi mrznju izmedju naroda i policije.

Za sta nas naravno zabole kurac za njegovu strategiju i taktiku.

Meni je problem sto NS pada na drugo mesto iza Valjeva po indexnim poenima.

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, uncletima said:

U ovoj sobi se N1 gasi. Kao sa vasara: Evo polici..., khm, khm, sad je krenula... Kao neki Polis navijac, a ne novinar. Fuck off!

Ha možeš, ja nemam kod kuće N1 i Novu S, samo režimske medije i ovakve klipove:

• Ha-ha 1
Posted

Evo na Informeru top 3 govno ove države priča da je priča o prebijanju mladog Valjevca laž i izmišljotina i da je neko uhapšen večeras zbog te laži.

Sad bizon kuka da je to stambena zgrada.

Posted

3 minutes ago, Helena said:

Ha možeš, ja nemam kod kuće N1 i Novu S, samo režimske medije i ovakve klipove:

Deluje mi da je vojvoda Seselj skoro pa umro. 

• Love 2
Posted
10 minutes ago, Clash said:

Meni je problem sto NS pada na drugo mesto iza Valjeva po indexnim poenima.

Postaje zanimljivo. U jednom trenutku Užice je držalo prvo mesto, pa Novi Sad, sad Valjevo, a vala svaka čast i Beogradu. :smiley53: Na kraju krajeva, svaka čast svakome ko je na ulici i učestvuje u ovoj borbi da se otera zlo.

• Like 14
  • Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Zaboravih danas da napisem, kaze Misa Vacic ovo treba da zaustavi prvo policija, pa zandarmerija, pa vojska a ako oni ne mogu onda ce on i njegova srpska desnica da zauatave ove ustase.

Nisam izmislio, ko hoce moze da premota.

• Ha-ha 21
  • Pumpaj! 1
Posted
2 minutes ago, Clash said:

Zaboravih danas da napisem, kaze Misa Vacic ovo treba da zaustavi prvo policija, pa zandarmerija, pa vojska a ako oni ne mogu onda ce on i njegova srpska desnica da zauatave ove ustase.

Nisam izmislio, ko hoce moze da premota.

Oni ne bi mogli ni mene da zaustave hahahahaah

Spoiler

image.png.a56b96e720f7a2cbbab1d46be314feb6.png

Al zato muk kada vasi demoliraju prodavnice i objekte koji podrzavaju studente...

Posted
5 hours ago, srlepajce said:

Ok, otici ce Vucic kad tad ali mi cemo nastaviti da zivimo sa ovim monstrumima 

Bar sa dobrim delom njih 

Strasno

Zapitao se kako je moguće sugrađana svog, onda skontam da griješim... općenito, drugo ljudsko biće?!?! Otišli smo u Honduras... suvišno je 😪

• Like 1