033zero330 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 48 minutes ago, srlepajce said: Zemunci razlupali sediste radikala Konačno sam to doživeo da vidm! Konačno! Edited 3 hours ago by 033zero330 2 4 1
Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, 033zero330 said: Konačno sam to doživeo da vidm! Konačno! Još da šešeljugu šutiramo u dupe na terazijama 3 1
Klipan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Perkos2 said: Još da šešeljugu šutiramo u dupe na terazijama Ili da se bar oklizne na koru od banane… 2 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad gledam kako skice na informeru. Nasilje nasilje.Valjda se plase da njih neko....
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vala ozbiljna frka u Valjevu. I onaj policajac uzdiše, umorio se.
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Onaj kreten od nacelnika PU je rekao da ce dovesti dodatnih 2000 koji ce ih sacekati i ubiti od batina i skroz razumem ove poteze 6
033zero330 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Nalog je postao zaključan, ostala je slika. Spoiler Edited 2 hours ago by 033zero330 10
ras kass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, srlepajce said: Onaj kreten od nacelnika PU je rekao da ce dovesti dodatnih 2000 koji ce ih sacekati i ubiti od batina i skroz razumem ove poteze Da ne pricamo da im upadaju u kuce, lome stanglama , razbijaju glave... 4
Ikac Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 53 minutes ago, Volter said: Ovo u Valjevu nepotrebno, mislim na baklje u prostorije stranke, iznad ima stanara. Zapaliće zgradu. 5
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja imam neku svoju viziju kako će koji grad da reaguje na ovu vlast i krene u borbu sa njima. Najveća enigma mi je Kruševac, ako me i oni prijatno iznenade onda ovaj ludak nema više ni jedno uporište
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 21 minutes ago, Perkos2 said: Još da šešeljugu šutiramo u dupe na terazijama Koliko mu je dupe to bi se razvuklo od Terazija do Skupštine. Inače, i ja sam mislio da bi trebalo malo povući ručnu ali posle ovih stvari u Valjevu vidi se da su psihopate dobile svu slobodu. Svaki gest kojim se poziva na povratak u normalne tokove posmatraju kao slabost i boje se samo da će se robovi pobuniti. Pored toga, već 792. puta je informer najavio državni udar, ubistva i slično, tako da kao što je davno rečeno ionako će da priča da smo je klali. Samo se bojim da ne strada ili bude osakaćen neko sa naše strane i to je to. 13
Dragan Mićić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ono sto mogu da primetim poslednje tri veceri je da tv Bljuc bolje izvestava sa protesta nego N1. Cak i lepo kazu da sirom zemlje ima protesta, sto se ne moze cuti na nacionalnoj frekvenciji.
Nicklord Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Valjda se ljudi lepo organizuju za razilaženje kad se smanji broj ljudi, da ih opet policija ne pohvata kad su u malim grupama
fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Valjevo. A sećam se kad je bilo Kraljevo. Što reče Cane... "Kraljevo, Valjevo, isti..." ♥️ Sloboda dolazi kroz dim i suzavac. Puno mi je srce večeras. 6 4 7
Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago U Valjevu se izgleda trenutno renoviraju i prostorije SPS. Najs. 5
uncletima Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Helena said: U ovoj sobi se N1 gasi. Kao sa vasara: Evo polici..., khm, khm, sad je krenula... Kao neki Polis navijac, a ne novinar. Fuck off!
Klipan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @Clash Rekao bih da ti je ovo neki rekord veceras u broju napisanih “najs” 1 1
Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sad ozbiljno, Hulja je sklonila batinase da dobije slike terorista koji demoliraju i sukobljavaju se sa policijom. Takodje da produbi mrznju izmedju naroda i policije. Za sta nas naravno zabole kurac za njegovu strategiju i taktiku. Meni je problem sto NS pada na drugo mesto iza Valjeva po indexnim poenima. 1 1
Recommended Posts