srlepajce Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ko su batinasi 😂 Jbt kakvi izrodi se docepali pozicije 1 1 5
nemanjaol Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago @ krlo Ovi nisu normalni. Ima ceo region da dodje na sledeci protest. Mi imamo posla sa negativcima iz crtanog filma. Nepatvoreno zlo 19 2
DJ_Vasa Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 20 minutes ago, NMX said: Ljubav za braću makedonce Koliko je bolestan njegov mozak kada može ovako nešto da napiše? Makedonci i dalje broje mrtve i povređena, a ovaj je već stigao da im se na to posere. 17
Smrtokapa Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Tako je, ovaj tvit njemu uopšte ne treba ni za šta. To je čista bahatost i kad sam već ja govno neka sve bude govno način razmišljanja. Neka, internet pamti. 5
JPM Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Primetio sam u zadnjih nekoliko dana da mi se ne da da posetim blic, mondo, b92 sajtove. Ne da mi se. Izbaci mi preporuku ali ja ne kliknem. Poceo sam samo da citam N1. Da li je to dobro? Nisam siguran. Ali nece dusa.
Clash Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ponedeljak na poslu, prosu kafu po sebi, milion mailova ne stiže se ni da se prelete vesti. I onda vidim Obrenovac. Pošto je izgleda sav srednji sloj SNS kadrova bio u Ćacistanu, i tamo su videli da su jaki i da ih čuva bog, žandarmerija i Andrej, vratili su se danas svojim redovnim obavezama. E sad, sokolovi moji, došli ste kući, gde vas svi znaju a nema žandara, nema Andreja i batinaša, lokalna policija proredjena a narod ljut. I jebem li ga, neki ste se sami selfirali u parku, neki ste fantomke nosili ali ovaj nezahvalni narod po nekim internetima kači vase slike i imena sa provoda u BG za vikend. A narod ljut, a puno gradova, a lokalna policija retka i ne baš fizički spremna da vas štiti. Al bolu vas kurci, rekao je Vucko da je gotovo 15.03.2025., opušteno. 18 1
Don Dusko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, JPM said: Primetio sam u zadnjih nekoliko dana da mi se ne da da posetim blic, mondo, b92 sajtove. Ne da mi se. Izbaci mi preporuku ali ja ne kliknem. Poceo sam samo da citam N1. Da li je to dobro? Nisam siguran. Ali nece dusa. Samo cu ti reci za B92. Pad je jedan velicastven let.
Perkos2 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago u Makedoniji je već uhapšen i vlasnik tog disko kluba i organizator koncerta kao i još desetak osoba koje su tu umešane, uz sve to naravno da dokumenta oko slučaja neće ići kod njihove predsednice nego se time bave nadležni organi krlo je najveć moguće zlo koje hoda Srbijom posle vojvotkinje šešelj, veća je to gnjida i od bizona i zubatog vučka 3
Volter Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Svakog dana moj motiv raste. A posle 15. marta i ludačke kampanje režimskih kerova, nastupa Nenadležnog i njegovih lakeja, saopštenja policije, energija kod nas je narasla do nebeskih visina. Dinstaj! Pumpaj! 1 1 6
Nikola Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Krlo je toliko izopačen i bolestan da nema svrhe lečiti. 3
NMX Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Znam da ovo svi znate ali se mora ponavljati. Glasom Andjusa...Klošarima sa Blica kenjamo po sred lica. Dakle, nije dovoljno da se zatvore i kazne Infomer, Kurir, Alo, Novosti. Ima Blicu jednako da se jebe majka. Quote Ovaj snimak otkriva epicentar incidenta na protestu u subotu: Evo kako je nastao TALAS PANIKE u Ulici kralja Milana Blic 16. mart 2025.20:18 Komentara311 Slušaj vest 0:00/0:00 Beogradski mediji su večeras objavili snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi incident tokom 15 minuta ćutnje na protestu studenata u subotu uveče u Ulici Kralja Milana u Beogradu, o kojem su potom kružile nepotvrđene inormacije da je izazvan navodnim dejstvom "zvučnog topa", što su svi državni organi kategorički demantovali i označili kao "sramnu laž". Jedan od snimaka otkriva i dosad nepoznatu inofmraciju: gde je bio epicentar incidenta. Reč je o uglu ulica Kralja Milana i Dragoslava Jovanovića. Evo šta se vidi na tom snimku i šta nam on govori o uzrocima incidenta. T A L A S P A N I K E Jbt, kako ovo napišeš i klikneš i okačiš na sajt i odeš kući, večeraš, blejiš sa porodicom i sutra opet na posao. Koliko srama bre nemate majku vam jebem, talas panike vam kroz kuću išao. Ljudi u bolnici završili, sami od sebe bežali (to čekam uskoro, da se neko proglasi ludim i da je taj izazvao talas panike). Gorite u paklu svi. 13 1
Son_of_a_gun Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) 15 hours ago, nemanjaol said: Jeste imali prilike da pricate sa ljudima koji su na 'onoj strani', da li se nesto promenilo? Ja pitao drugaricu kojoj je cale, inace doktor nauka, za Vucica. Kaze nema promene, mada ga vise i ne pita, uvek se zakace. Majka je uglavnom apolitična, čita Politiku, gleda RTS, to su joj kanali informisanja. Brine se šta će joj biti sa penzijom kad Đilas dođe na vlast. Veći poraz od toga što smo uopšte dopustili da jedan ovakav bolesnik, metiljavac i kriminalac uopšte dođe na vlast je što nam je ubijedio pola naroda da je posle njega potop. S ovim u vezi da dodam da RTS i Politiku vidim kao veće zlo od Pinka i Informera jer su glasila sa istorijom i reputacijom i imaju sigurno veći uticaj na javno mnenje od ovih ostalih klovnova i tariguza. Za mišljenje moje majke krivim isključivo sebe jer kad nešto objašnjavam lako padam u vatru ako ne primim odgovarajući odziv sa druge strane. Punac s druge strane je okorjeli desničar, veteran građanskog rata, Vučića zna sa sarajevskog ratišta kao "obrazovanog i iskrenog". Najviše vjeruje Mariću. Pored Hepija gleda i Informer i Kurir, te bosanski BN. U kući je preglasan dvotrećinskom većinom jer pored mene pumpaju i moja supruga i svaja. Bila je nadpolovična većina dok mi je punica bila živa pa ga sad i ne pumpamo mnogo, uglavnom ignorišemo politički jedni druge. Kod njega u zadnje vrijeme kao da primijetim neki otklon i kolebanje, više se ne uključuje u diskusiju da brani žvalavog ali i dalje gleda splačine na TV. Familija sa majčine strane su uglavnom poljoprivrednici. Vijekovima poljoprivrednici. Pamte, što lično što iz priča, težinu državnih nameta kroz istoriju. Porez im je najstrašnija riječ u srpskom jeziku. Tvrde da nije bilo nikad u istoriji da je seljak oslobođen poreza na obradivu zemlju i da mu se daju podsticaji i subvencije za proizvodnju. Čitaju i gledaju Informer, Vučićevića vole "zato što ima iskrene i energične nastupe". U svađi su sa djecom oko politike. I oko drugih stvari. I međusobno. Da ne bude da smo neka potpuno govnarska familija, mlađi dio je uglavnom protiv režima i pumpa. Rodica drži pekaru u Kragujevcu, hranila je studente za vrijeme protesta. Drugi rođak je bio sa motoristima redom po gradovima. I ostali podržavaju proteste, priključuju se u skladu sa mogućnostima. 10 hours ago, ters said: Proces treba da bude pred najnormalnijim sudom, sa punim advokatskim timovima odbrane, sa izvodjenjem dokaza po najvisim pravnim standardima - i izrecena kazna potpuno u skladu sa zakonima koji su na snazi. Ni manje, ni vise od toga. Jednostavno ne smije se biti isti kao oni - ni u mastanjima. Bolji si čovjek od mene. Šta bih im ja radio to Finčer ne bi smislio. Šešeljevci su mi ubili prvog rođaka u ratu a amidža (stric) mi je poginuo u ratnim sukobima koji su direktna posljedica politike SPS i SRS. Ne samo njih naravno ali to je druga priča i nešto što mi u Bosni moramo da riješimo između sebe, pre svega u glavama a potom i bukvalno. Živim da doživim da crkne Šešelj. I svi njegovi sateliti. Mislim da nema potrebe da objašnjavam zašto. Izvinite što sam nestrpljiv da to dočekam. Edited 19 hours ago by Son_of_a_gun 8 7
Volter Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Udružena prosveta Srbije pozvala na trodnevni generalni štrajk https://nova.rs/vesti/drustvo/udruzena-prosveta-srbije-pozvala-na-trodnevni-generalni-strajk/ 7
Clash Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 26 minutes ago, Perkos2 said: u Makedoniji je već uhapšen i vlasnik tog disko kluba i organizator koncerta kao i još desetak osoba koje su tu umešane, uz sve to naravno da dokumenta oko slučaja neće ići kod njihove predsednice nego se time bave nadležni organi krlo je najveć moguće zlo koje hoda Srbijom posle vojvotkinje šešelj, veća je to gnjida i od bizona i zubatog vučka Pored Krla ne sme se zaboraviti i Marić. Zato što su inteligentni i jako dobro znaju šta rade. 7 1
Cavani Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Preskace se nezasluzeno i Mitrovic, po meni je on mozda i najvece zlo koje treba zatvoriti i baciti kljuc. Najzasluzniji za decenijsku kulturnu degradaciju drustva. 11 1 2
Beonegro Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 minutes ago, Clash said: Pored Krla ne sme se zaboraviti i Marić. Zato što su inteligentni i jako dobro znaju šta rade. Meni su Zoran Stanojević i Gorislav Papić ista liga, samo nekoliko nivoa perfidnosti iznad. 3 1
Son_of_a_gun Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Beonegro said: Meni su Zoran Stanojević i Gorislav Papić ista liga, samo nekoliko nivoa perfidnosti iznad. I sa većim i jačim dosegom. Nešto kao razlike između alfa, beta i gama radioaktivnog zračenja. 3
NMX Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 8 minutes ago, Beonegro said: Meni su Zoran Stanojević i Gorislav Papić ista liga, samo nekoliko nivoa perfidnosti iznad. Ravnogorislav Papić je ljiga iznad svih. Prosto mu je odgovornost mnogo veća. Nije privatna televizija pa da može da radi šta hoće (msm, ne može ni privatna al ajde). Nego prima platu od mog poreza i naknade koja se plaća, majku mu jebem. Zoza je u slobodnom padu ali ga to ne opravdava za prethodne zasluge. Ajd bože zdravlja da gledamo reprizu Spoiler 6
McLeod Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Pricao sam sa jos nekim ljudima juce, citao sta se pise po internetima, popricao sinoc i sa studentima i srednjoskolcima iz Kragujevca... Desilo se toliko stvari u tako kratkom vremenskom intervalu i to niko nije uspeo da potpuno pokrije i dokumentuje. Oko Cacilenda su bile manje carke i prozivanja maltene ceo dan, ali je glavno bilo da su pokusavali da se ubacuju trojanci, palili baklje, gadjali kamenicama policiju kako bi isprovocirali reakciju, verujem da su za to bili zaduzeni navijaci, to je klasican njihov modus operandi. Bajkeri i padobranci su izgleda imali zadatak da se i sa policijom i ovima u civilu povezu i napravili su pakt da ce zajedno da rade na tome da sve provokatore sklanjaju. I to su bukvalno i radili ceo dan i policija je odrzala svoj deo pogodbe ocigledno. Ovo sam cuo od vise ljudi, sto mi je malo neverovatno, ako je tacno to znaci da je policija zapravo samo i radila svoj posao i da osim svojih pretorijanaca koje je dovlacio iz cele Srbije, obicna policija ne ucestvuje u njegovim false flag operacijama. Moze biti jako znacajno za nastavak i to ostvarivanje kontakta i kakvo-takvo poverenje sa obe strane kruni njegovu moc. 12
Helena Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Nikako da uhvatim vremena -oko 9 mi je bila policija i pitala da li se neko javljao sa simptomima koji se vezuju za zvučni top. Nije niko, a ako se neko bude javio, da mi bavimo njima. I to je protiv zakona. 2 2
nemanjaol Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Inace tek sto ste dodali nove reakcije za pumpanje Sad morate i dinstanje i pohovanje 1 11 5
Don Dusko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, nemanjaol said: Sad morate i dinstanje i pohovanje Imas li duse? :P
Dzo23 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Šta reći o psihopati koji laže i manipuliše 24/7? Bolest je toliko uznapredovala da zakazuje obraćanja i po nekoliko puta dnevno. Upetljao se u laži kao "pile u kučine". Samo prije 3-4 dana je rekao da su studenti udarili policajca. Prije 3-4 dana je rekao kako ima "sigurna saznanja" kako će protestanti upasti u skupštinu i da će sve da pohapsi nakon 5-10 min. Samo laži, laži, laži i konstantne laži. Kažu ljudi su nezadovoljni jer su očekivali nešto konkretnije. Hm, mislim da je sve ispalo odlično. Mnogo bolje nego da je bilo neko veće sranje (upad u Ćacilend, rts, skupštinu), to bi samo njemu išlo u prilog. Čacilend je i postavljen u tu svrhu, kao mamac, ne bi li nas upecao. Srećom ljudi su iskulirali maksimalno. Ovo sa zvučnim topom je monstruozan čin. I dalje ne mogu da vjerujem...Tek nakon ovoga napumpao nam je snagu, da ne kažem inat, za dalju borbu! Nijednog trenutka u subotu se nisam osjetio prevarenim, izdanim. Veličanstven dan! Sam osjećaj da si okružen sa stotinama hiljada ljudi koji dijele istu ideju, i imaju isti cilj dovoljno je i neprocijenjivo! DO KONAČNE POBJEDE! ✊ Edited 18 hours ago by Dzo23 7 3 12
Recommended Posts