dzakala Posted Saturday at 08:35 PM Posted Saturday at 08:35 PM Ovaj zvucni top ce mu biti poslednji ekser na sanduku!Stoka jedna! 18
Problem sa licnim greskama Posted Saturday at 08:36 PM Posted Saturday at 08:36 PM 5 minutes ago, Clash said: Za promeni vlasti nasiljem treba veca i bolja organizacija od pobede na izborima. I sta se ocekuje da mi seremo po netu a da studenti odrade to za nas? Lepo deca rekla mi ne mozemo a i ne trebamo da odlucujemo o politickom iredjenju zemlje zabto se pitaju svi gradjani. Sta su trebali da kazu zauzimamo imstitucije. Ok i da se zauzmu, sta sutra? Prelazna vlada? Koju ce odrediti studenti koji lepo kazu da oni smatraju da to nije njihov posao i da trebaju SVI da se pitaju. Deca rade onako kako znaju i kako mogu a to je u ovoh 13 godina najbolje do sada. A mi nemojmo da se ponasamo kao opozicka koja ceka da im studenti donesu vlast na tacni. Da li ste spremni da se tucete sa zandarmerijom i pucate na njih? Nismo, jer da jesmo ne bi srali ovde nego bi se tukli sa njima. Zato hvala deco i samo napred. Nije kraj dok studenti ne kazu da je kraj. To je to.
McLeod Posted Saturday at 08:37 PM Posted Saturday at 08:37 PM Svi su videli zvucni top. To je novi zahtev i toliko je jadno i bedno da od toga nece moci niko da ga opere. A toliko je i glupo da cak pomisljam da ga je neko sabotirao, takvu glupost do sad nije napravio. 15
Clash Posted Saturday at 08:38 PM Posted Saturday at 08:38 PM 4 minutes ago, djura.net said: plan - hajde da dodjemo i skupimo se da uradimo foto&video dronom, meni ne zvuci kao dobar plan. taj 'plan' moze da traje mesecima, mozda i godinama i da ne donese nikakve rezultate. a koliko ljudi je spremno da ceka mesece ili godine da dodje do nekih promena? Nevezano za to, svi dosadasnji planovi studentskih protesta su bili vrlo jasno zacrtani i izvrseni do kraja. veceras se prvi put desilo da se 'ustuknulo' i da je protest skracen. kakvu to poruku salje? Salje poruku da su studenti bili u pravu za nacin borbe. Cim je Zvala uspeo da sa Cacijima i batinasima napravi kaljugu odmah problem.
Don Dusko Posted Saturday at 08:41 PM Posted Saturday at 08:41 PM 1 minute ago, Clash said: Salje poruku da su studenti bili u pravu za nacin borbe. Cim je Zvala uspeo da sa Cacijima i batinasima napravi kaljugu odmah problem. I pokazuje da oni nisu bili uopste za nasilje vec onaj koji je to nasilje po svim rezimskim medijima prizeljkivao. 1
Helena Posted Saturday at 08:42 PM Posted Saturday at 08:42 PM Kako vlasti misle da nadmaše ovo, kojim ćacijima? Kad reče, 28.3.?
NMX Posted Saturday at 08:46 PM Posted Saturday at 08:46 PM 7 minutes ago, McLeod said: Svi su videli zvucni top. To je novi zahtev i toliko je jadno i bedno da od toga nece moci niko da ga opere. A toliko je i glupo da cak pomisljam da ga je neko sabotirao, takvu glupost do sad nije napravio. Quote 2022 oh well . Quote Nacrtom Zakona o unutrašnjim poslovima predviđene su nove represivne mere za suzbijanje demonstracija, to je izazvalo zabrinutost stručnjaka i aktivista za ljudska prava. MUP Srbije je prema nepotvrđenim informacijama u te svrhe nabavio i isprobao vrlo kontroverzno i potencijalno opasno sredstvo – zvučni top. Takve metode korišćene su u drugim zemljama, ali nakon toga što su ozbiljno uticale na zdravlje ljudi su zabranjene za upotrebu, prenosi N1. Još jedno novo oružje u arsenalu Ministarstva unutrašnjih poslova, prema pisanju medija, to je zvučni top za razbijanje demonstracija. „Mi jesmo predvideli kao posebno sredstvo prinude upotrebu zvučnih talasa ili kako se već zove. U ovom zakonu? U ovom zakonu tako je. I to smo kao opet neko ko je možda želeo da prepiše, ali to naravno nije opravdanje, videli smo da neke zemlje to imaju i one to uglavnom koriste u nekim velikim otvorenim prostorima radi zaštiite granice, recimo to imaju Amerikanci“, kazao je pukovnik policije i član Radne grupe za pripremu ovog zakona Milan Andrić.
djura.net Posted Saturday at 08:46 PM Posted Saturday at 08:46 PM 11 minutes ago, Nicklord said: Ali šta je trebalo da se desi danas? ispunjenje zahteva? ako vam je dobro - onda nista. 1 2
MeanMachine Posted Saturday at 08:47 PM Posted Saturday at 08:47 PM (edited) Za sve koji su depra sto se nesto epohalno nije desilo: Klinci su obrnuli igricu, nepomenko jednostavno ne moze da igra njihovu igru i bitno je samo da nastave ovako ili da igru podignu na jos visi nivo formiranjem politickog pokreta omladine i poljoprivrednika uz argument da vlast zahteve nije ispunila pa moraju da idu na izbore da bi se desila pravda. A bogme ta kombinacija je itekako logicna, zemlju bez omladine buducnosti nema ko sto nema ni bez poljoprivrede (mislim na zemlje ko Srbija, dakle one koji nisu high tech ili nisu finasijski divovi). Naravno totalna distanca od opozicije jer nikad ne znas ko je u istoj nepomenkov spavac, ne bi me cudilo da neko od onih iz psg je vucicev taster. Naravno bez napada i uz mogucnost saradnje posle izbora ali nikako da ih povezuju sa istom, jednostavno idemo odvojeno da vidimo ko je koliko jak. Dakle studenti, obicni poljoprivrednici koje je vlast zajebala samo tako i uvek ce ih zajebati i proglas ali proglas vise kao vece staraca koje daje savete (da bi se smanjila mogucnost blacenja zbog nekih iz proglasa), i mislim da je to to, pada opusteno jer studenti su armija mogu da posete prakticno svako mesto u Srbiji plus imaju poljoprivrednie iza sebe. A ovaj zvucni top, pa to je takav autogol da ja pocinjem da stvarno mislim da je nepomenko prsao, naravno ako nije sabotaza a i ako jeste opet je on kriv. Inace zvucni top nije zajebancija moze da ostavi posledice pogotovo ako se nestrucno koristi a sobzirom da imamo gomilu cacija... Dakle ljudi na kojima je upotrebljen da presaviju tabak i tuze Dacica. Zvucni top samo policija ima (hvali se istim). Dacicu poslati signal da ce kad tad za ovo da robija ako se ne ugleda na kolegu Ruzica 😄 Ako je morao da slusa Vucica zbog Mise banane sad ce morati klince zbog zvucnog topa... Edited Saturday at 09:18 PM by MeanMachine 4
DJ_Vasa Posted Saturday at 08:48 PM Posted Saturday at 08:48 PM (edited) 11 minutes ago, McLeod said: Svi su videli zvucni top. To je novi zahtev i toliko je jadno i bedno da od toga nece moci niko da ga opere. A toliko je i glupo da cak pomisljam da ga je neko sabotirao, takvu glupost do sad nije napravio. Možda će reći da se mali Ćaci samo igrao. Šta zna Ćaci šta je zvučni top? Edited Saturday at 08:49 PM by DJ_Vasa
Cavani Posted Saturday at 08:49 PM Posted Saturday at 08:49 PM (edited) Ljudi, mnogo ocekujete. Nisu studenti lose organizovali, ko moze da kontrolise milion ljudi i da se izbori protiv kompletne drzavne logistike. Ne mozete da ocekujete da se narod, zene, stariji, normalni ljudi zalecu na navijacke slonove od 100kg i utrenirane zandarme koji imaju sve poluge moci. Zato mu je i bio prioritet da kupi svu tu navijacku stoku sve ove godine. Ova stoka je mogla da izazove stampedo i da bude tragedija neslucenih razmera kod skupstine. Ide na sopstveni narod zarad svoje guzice. Najvece, ili drugi najvece zlo koje je zadesilo Srbiju, Goblin level zla. Edited Saturday at 08:50 PM by Cavani 10 1
SteveFrancis#3 Posted Saturday at 08:49 PM Posted Saturday at 08:49 PM Ovaj nicim izazvan, imbecilan potez upotrebe topa je stravicna autogolcina. Ona koja cepa mrezu. Insistirati na tome narednih dana, jahati to do iznemoglosti i prosiriti sirom planete. 32
djura.net Posted Saturday at 08:49 PM Posted Saturday at 08:49 PM 9 minutes ago, Clash said: Salje poruku da su studenti bili u pravu za nacin borbe. Cim je Zvala uspeo da sa Cacijima i batinasima napravi kaljugu odmah problem. meni se cini da salje poruku da se nasiljem resava studentski protest. 1
NMX Posted Saturday at 08:50 PM Posted Saturday at 08:50 PM Just now, SteveFrancis#3 said: Ovaj nicim izazvan, imbecilan potez upotrebe topa je stravicna autogolcina. Ona koja cepa mrezu. Insistirati na tome narednih dana, jahati to do iznemoglosti i prosiriti sirom planete. Pratim za autogol i dizem za moguci autogol DIREKT IZ PREDSEDNISTVA 2
Clash Posted Saturday at 08:52 PM Posted Saturday at 08:52 PM Inace otisao sam danas da vidim i Cacistan. To je kao sto ima onaj zabavni park sa umanjenim zgradama i gradovima ovo je umanjena SNS Srbija. A prekpputa sam video, ne video, osetio, nadu i lepotu medju normalnim narodom. 2
Volter Posted Saturday at 08:53 PM Posted Saturday at 08:53 PM MUP brže bolje izdao saopštenje da nikakva nedozvoljena sredstva nisu upotrebljena. 6
Mile1 Posted Saturday at 08:54 PM Posted Saturday at 08:54 PM Just now, Volter said: MUP brže bolje izdao saopštenje da nikakva nedozvoljena sredstva nisu upotrebljena. Mozda nisu oni, samo da se sazna kome su dali to verovatno paravojnoj formaciji. Treba ih jebati zbog ovoga jako 3 1
Nek grmi jako Posted Saturday at 08:54 PM Posted Saturday at 08:54 PM (edited) Čim se promeni vlast, iste sekunde prvo smeniti policijsku službu koja je objavila da je danas u piku bilo oko 108.000 ljudi. Takvi lažovi ne smeju da obavljaju nikakvu javnu niti bezbednosnu funkciju, a pošto svi imaju imena i prezimena, lične generalije treba da stoje izložene u holovima svih srpskih policijskih stanica, da plaše neke buduće policajce koji bi došli u iskušenje da budu protiv svog naroda i da ga varaju krijući se iza značke, kao što strašila plaše vrane u polju. Edited Saturday at 08:56 PM by Nek grmi jako 1
Plavi Dres Posted Saturday at 08:55 PM Posted Saturday at 08:55 PM Pobeda je "naša". Može nepomenik da koristi zvučne topove, ćacije, kamneje, cigle, neće mu pomoći. Ovaj skup je ogroman dokaz da mu je odzvonilo. Kako je i ovde dobro primećeneo- ljudi su se oslobodili straha. On više ne može da kontroliše ljude i nekakvim incidentima natera vodu na svoju vodenicu. Koliko će još sve trajati i na koji način će se završiti (što naravno nije nebitno) - ostaje da se vidi. 2
NMX Posted Saturday at 08:55 PM Posted Saturday at 08:55 PM Bukvalno je zvuk dosao iz pravca Kralja Milana ka Slaviji. Jel moguce da je to ovo o cemu Nova pise, da je bilo na terasi predsednistva?
holden c. Posted Saturday at 08:57 PM Posted Saturday at 08:57 PM Zna li se nesto o pozadini prebijanja onog momka na Trgu Nikole Pasica, neki maskirani degenerici su ga tukli?
Nicklord Posted Saturday at 08:57 PM Posted Saturday at 08:57 PM 1 minute ago, djura.net said: ispunjenje zahteva? ako vam je dobro - onda nista. Ja ne živim u Srbiji tako da nije da li je meni super ili ne. Mene samo zanima šta misliš da je trebalo da se uradi danas da bi bio zadovoljan?
Volter Posted Saturday at 08:58 PM Posted Saturday at 08:58 PM Par njih lome prozore na traktorima, a momak sa zastavom ne dozvoljava kamermanu Insajdera da ih snimi. Evo sad i huligani izlaze iz parka.
djura.net Posted Saturday at 09:00 PM Posted Saturday at 09:00 PM 1 minute ago, Nicklord said: Mene samo zanima šta misliš da je trebalo da se uradi danas da bi bio zadovoljan? Vec sam napisao, nema razloga da guslamo o tome vise.
Recommended Posts