Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja bi rekao da je ovo što vidimo na slaviji odprilike onih 100k od prošlog puta. Sad bi bilo dobro da vidimo fotke skupštine i svih tih većih ulica između i Terazije pa bi onda mogli da kažemo neke procene, ovako je svaka procena prilično neprecizna. Meni je bilo bitno samo da bude više od 100k da ne mogu da prde da je bilo manje ljudi i da govore kako narod posustaje. Da li je bilo 150k, 200k ili 800k meni nebitno. A definitivno ima više od 150k kod Slavije plus ovi kod skupštine.

Posted
12 minutes ago, berti said:

Ne znam vise, da li ovo moze veceras da se zavrsi i govna oteraju. Bojim se da ovakva energija i ovakav vrhunac nece moci da se ponovi.

To je najveci problem, najveci skup u istoriji, a ona energija koja je pocela sinoc i prenela se danas je neponivljiva.

Sta se desava sutra ako se veceras govna ne oteraju, a oni se mirno skl9niti nece.

Posted

nazalost propustena sansa...koncerti i mirne setnje bez tenzija nijednog diktatora nisu skinule sa vlasti,ali ovo sam i ocekivao jer se secam protesta protiv korone gde su studenti sa njihovim sedenjem na betonu i igranjem kola ubili sansu za nesto vise...ovo je trebao da bude vrhunac a posle ovoga bice nemoguce ponoviti ove brojke ,ali dobro valjda jednom naucimo nesto a do tada je on sve jaci i pametniji a mi sve slabiji i gluplji 

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted
6 minutes ago, Čvarkov said:

Screenshot-20250315-175655-Facebook.jpg

Sinoć me vozio momak, kaže razvozićemo danas studente do smeštaja i takođe vraćati nakon protesta. Išao sam i u KG i u Niš, Hulja je rekao da smo naplatili ali ništa nismo naplatili!

Reko' ne brini, znam, informišem se na Twitteru. Naravno da je dobio bakšiš 😎

• Love 1
Posted
Just now, Kooineeperk said:

Neki debilko se pentrao na traktor i pokazivao muskost cacijima kojom se bas i nije za podiciti 😮

Video to. Na pinku. Iscenirano. Lik lici na navijaca.

Posted
1 minute ago, Nikola said:

Gledaš pink jbt

Bukvalno sam motao kanale kad mi to iskocilo. Celav lik se popeo na traktor i skida gace ali mislim ka policiji, a ne cacijima.

• Ha-ha 1
Posted
8 minutes ago, nbg88nbg said:

nazalost propustena sansa...koncerti i mirne setnje bez tenzija nijednog diktatora nisu skinule sa vlasti,ali ovo sam i ocekivao jer se secam protesta protiv korone gde su studenti sa njihovim sedenjem na betonu i igranjem kola ubili sansu za nesto vise...ovo je trebao da bude vrhunac a posle ovoga bice nemoguce ponoviti ove brojke ,ali dobro valjda jednom naucimo nesto a do tada je on sve jaci i pametniji a mi sve slabiji i gluplji 

Nije ovo bila neka sansa pa da se propusti. 

Ko misli da ce u 2025. godini u sred Evrope vlast da ode u (krvavoj) revoluciji na ulici, taj je najblaze receno naivan. Oticice na izborima.  Onim izborima koji ce biti pod boljim uslovima za koje cemo se izboriti. Pa i ovakvim okupljanjima.

A ma koliko pljuvao (a presusile mi pljuvacne zlezde) i EU i zapad, koji su mu pomogli da dodje na vlast i na istoj ga tapsu po ramenu, ovo je sve dobro i zbog njih. Za pocetak, manje ce moci da zmure. Morace da smisljaju bolje izgovore zasto cute na akte diktatora. 

I nece moci vise da zmure na ovo.

Ovo su prvi protesti koje su sve velike medijake kuce prenele. Rojters sinoc live dolaska studenata.

Ko je danas ocekivao da gore rts i skupstina, jbg, naivno.

Ali ovo u kombinaciji sa opozicijom, makar i onako ubogom i kljakavom, ubrzace odlazak tiranina.

Samo pritisak i samo pumpanje braco!

• Like 17
Posted

Ja se slazem sa @NMX da ne moze nasilno ali ne znam ni kojom metodom cemo da obezbedimo sad fer izbore za 6 meseci.

Hulja ceka da sve stane. Jednom ce morati da se ispostave ti zahtevi za izbore.

• Like 2
Posted

Nikako nasilje, upravo to što su protesti nenasilni a dugotrajni pravi pritisak na hulju da mora nešto da uradi ili da gubi svoje "pozicije" na zapadu.

Vamo iz pravca predsedništva je bila neka ekipa kojoj su prišli padobranci, bila je žustra rasprava ali su se na kraju izgrlili i razišli. Dve grupe na trotoaru kod skupštine su zapalile baklje i i dimne bombe ali je to vrlo brzo ugašeno. Sada studenti evakuišu taj prostor i šalju sve na Slaviju.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, NMX said:

Nije ovo bila neka sansa pa da se propusti. 

Ko misli da ce u 2025. godini u sred Evrope vlast da ode u (krvavoj) revoluciji na ulici, taj je najblaze receno naivan. Oticice na izborima.  Onim izborima koji ce biti pod boljim uslovima za koje cemo se izboriti. Pa i ovakvim okupljanjima.

A ma koliko pljuvao (a presusile mi pljuvacne zlezde) i EU i zapad, koji su mu pomogli da dodje na vlast i na istoj ga tapsu po ramenu, ovo je sve dobro i zbog njih. Za pocetak, manje ce moci da zmure. Morace da smisljaju bolje izgovore zasto cute na akte diktatora. 

I nece moci vise da zmure na ovo.

Ovo su prvi protesti koje su sve velike medijake kuce prenele. Rojters sinoc live dolaska studenata.

Ko je danas ocekivao da gore rts i skupstina, jbg, naivno.

Ali ovo u kombinaciji sa opozicijom, makar i onako ubogom i kljakavom, ubrzace odlazak tiranina.

Samo pritisak i samo pumpanje braco!

Ne razumem ni gde žurimo. Pre 4 meseca ovo je bilo nezamislivo. Žuri se onom, mi možemo još.

• Like 5
  • Love 3
  • Thanks 1