Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mada uspeo je hulja u jednom, opet budi masu, baš slično kao u isto vreme prošle godine, mislim da sam sebe jede, zato I jeste radikalizovano sa njihove strane sve.

Posted
4 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Okej, ali onda ti je valjda jasno, u sadasnjim uslovima, da si i logicki i izborno-matematicki dao glas rezimu.

Svoj glas bih dao režimu da postoje samo 2 opcije SNS ili studentska lista.

Posted
10 hours ago, Nek grmi jako said:

Jer, studentska lista je ideja, ona nije telefonski imenik, a u svetu sudara vrsta, a ne generacija i kolona, lista nije spisak ljudi koji traže zaposlenje u skupštini, već onih koji će poneti barjak slobode do sledećih izbora koje neće organizovati Vučić.

Meni je ovaj deo prilicno kljucan, zato samo njega i citiram.

Studentski pokret moze da bude ideja. Ali sama lista treba da bude spisak ljudi koji su spremni da se na odredjeni duzi period, verovatno cetiri godine, odreknu svojih karijera i dobrog dela privatnog zivota, da bi se u potpunosti posvetili poslu koji ih posle izbora ceka. I to cak i u slucaju da ne osvoje vlast i (p)ostanu opozicija. Nece valjati ako ce se tim poslom baviti iz hobija. Zato je vazno da nam vec sada saopste da su spremni na to. Ipak nece ideja sedeti u onim klupama, odborima i gde sve ne, nego ljudi od kojih se ocekuje da tu ideju zastupaju 24/7, a bogami i da je sprovedu u delo. To je ful time job i vara se svako ko misli da moze drugacije.

Posted
7 hours ago, Volter said:

Iz različitih uglova gledamo. To što toliko forsiram SL, ne znači da sam opčinjen studentima, da mislim da su bezgrešni, već vidim put za najlakše rušenje mafijaškog režima. Da ne izlaze na izbore i da umesto njih ide ujedinjena opozicija, i njih bih isto ovako forsirao, zaboravio na mane i prošlost, samo da što pre oteramo ove zlikovce.

To je jedan pristuo, OK, ne bi bilo OK da nazivaš nekog kobi da glasa za ZLF ili PSG vučićevom petom kolonom i to onako paušalno, kao što radi NGJ.
Pazi kakv dokaz da je jedino studenska lista ispravam izbor, sve ostalo izdaja. Studenti će sastaviti listu, neće biti na listi, a studentima verujemo jer nisu učestvovali u postizbornim trgovinama i prevarama. Pazi, nisu učestvovali u postizbornimprevarama ni moji unuci,plus volim ih najvišena svetu,ipak,ne bih glasao za listu koju onisastave. Bar don ne vidim listu.

Predizbore 2012 išla je priča, samo da ode Tadić,posle ćemo svi biti pametni i nikad više nijedan autokrata ne može ni prići vlasti. Čak je i uvažena Vesna Pešić na opasku da može doći Vučić na Vlast, rekla, neka, i to je dobro, samo da ode Tadić. 
Nije sada isto kao 2012 pa može da bude cilj, samo da ovaj ode, ali i dalje stoji pitanje koće da dođe i ako ima izbora, što nebi birali malje loš, što ne bi sugerisali bolju opciju, nomalnojei kad čvrsto opredeljeni glasač za jednu partiju ima primedbi na listu koju partija ističe, a šta tek reći akopartija nema listu a traži izbore i zahteva od mene, tebe, da glasamoza njenu lisu

Evo ja ću da glasam za listu koja će u roku od 3 dana posle izbora, da postavi isključivo poštene,nepotkupljive sudije koji nikada nisu imali profesionalni kiks, postavi samo poštene,samostalne tužioce, formira tužilačku policiju od pošrtenih , stručnih, priofesionalnih policajaca...zatvoriti sve klastere,ući u EU, iskoreniti korupciju, povećati penzije duplo. Ko to može,ne moženiko ali je protiv Vučića.