uvrnuto Posted Tuesday at 03:41 PM Posted Tuesday at 03:41 PM (edited) On 1/5/2026 at 1:55 PM, nemanjaol said: Trotoari dosta slabo ocisceni. Od srede cetvrtka kad krene javi minus ima ozbiljno da poledi ako ostane tako. Mogli bi studenti da pokrenu akciju ciscenja trotoara, pa bi onda morao i sns. A i ne znam da li se secate, poslednji bas ozbiljan sneg koji je bg video je 2012 bas kad su ovi dosli na vlast. Pa su onda organizovali clanove da ciste ulice. Ne samo studenti već i zborovi. Evo u NS, kod Doma vojske ništa očišćeno nije. Kasarna (Arčibald Rajs) takođe. A kurčenje kako su se sredile kasarne, razmišljaju o rokovima... Zicer za zborove. Edited Tuesday at 03:45 PM by uvrnuto 2
tomas.hokenberi Posted Tuesday at 08:31 PM Posted Tuesday at 08:31 PM On 1/5/2026 at 1:55 PM, nemanjaol said: Pa su onda organizovali clanove da ciste ulice. Pa su radnicima gradske čistoće navukli SNS prsluke i poslali ih da čiste ulice. 6
Eddard Posted yesterday at 02:59 PM Posted yesterday at 02:59 PM Ako nije tajna, što je žalimo? Samo zato što je podržala studente? Pored toga što je lupetala za medalju? 2
DameTime Posted yesterday at 03:30 PM Posted yesterday at 03:30 PM 29 minutes ago, Eddard said: Ako nije tajna, što je žalimo? Samo zato što je podržala studente? Pored toga što je lupetala za medalju? Žena je legenda ☺️ Na stranu što, sa naučne strane, jeste "lupetala za medalju". Bila je autentična. 1
Barkley#34 Posted yesterday at 03:42 PM Posted yesterday at 03:42 PM Sa naučne? Sa strane zdravog razuma. 6
Eddard Posted yesterday at 04:07 PM Posted yesterday at 04:07 PM 36 minutes ago, DameTime said: Žena je legenda ☺️ Na stranu što, sa naučne strane, jeste "lupetala za medalju". Bila je autentična. Tako isto je i Nestor autentičan. Ajde da ne dajemo prostor ovakvim sposobama, samo zato što eto podržavaju naš issue. 4
DameTime Posted yesterday at 04:31 PM Posted yesterday at 04:31 PM 21 minutes ago, Eddard said: Tako isto je i Nestor autentičan. Ajde da ne dajemo prostor ovakvim sposobama, samo zato što eto podržavaju naš issue. Ne, ne može se porediti sa Nestorom, ova žena je više bila internet meme nego bilo šta drugo. Meni je na neki čudan način bila simpatična zbog toga i neka na tome ostane.
DameTime Posted yesterday at 04:40 PM Posted yesterday at 04:40 PM 2 minutes ago, Eddard said: Ok. Ne moram sve da razumem. Fair enough. 😊
Volter Posted yesterday at 07:57 PM Posted yesterday at 07:57 PM (edited) Studenti posetili i Leposavić. Nemoj nekog da brine vreme, biće temperatura u plusu. A i da je u minusu, grejaće nas ljubav i zajedništvo. Edited yesterday at 07:57 PM by Volter 1 1
freethrow Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 15 hours ago, Eddard said: Ok. Ne moram sve da razumem. Spoiler Da se ubacim, mislim da je u pitanju generacijski fazon. Dok je ti, ja i većina nas matorih vidi kao još jednog ludog šešeljoida, milu štulu, bokana i slične alatke koje su korišćene od 1989 do danas da bi sluđivale ionako neobrazovan, da ne kažem priglup svet, mislim da je mlađe generacije, da ne kažem klinci, vide kao jednog master trola srbske internet balkaninfo scene, jer su joj priče zaista bile odvrnute na 150%, iako suštinski ne mnjogo drugačije od lučića i sličnih govana koja se vrte i dan danas. Mislim da su je klinci videli kao nekog ko obesmišljava ceo fazon sa crnim plemstvom i Egiptom i ostalim. Sa druge strane, meni deluje da je gospođa bila mentalno bolesna, te mi sa te strane nije nikako bilo simpatično njeno konstantno pojavljivanje u reddit feedovima... Za razliku od iskusnih lopovčina i udbaša poput Nestorovića i sličnih, koji su uvek namerno furali svoje priče. 5 1
McLeod Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ona je bila zenski Miroljub Petrovic, nema razlike izmedju njih. Mentalno obolela osoba koja je sirila zlo online.
freethrow Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bez želje da širim ovu diskusiju, mislim da MP nije mentalno obolela osoba već zli psihopata, a da je JJ (bila) pravi pacijent kojeg je okolina dalje gurala u ludilo, kao u stara dobra vremena kada se od down syndroma tražilo da pravi smešne face. 11
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nisam nameravala da nastavljam ovu priču, ali jebiga... Pre neki dan mi izađe snimak nekog njenog gostovanja, u kom kaže, parafraziram: Pitaju me kako si, ja kažem nikako. Kako da ja budem dobro kad je svima oko mene loše? Da skratim, bilo je u toj ženi prilično (samo)svesti. Ne može nikako da se poredi sa Miroljubom Petrovićem i Nestorovićem, verujem da nikom nije naudila. Nek počiva u miru.
Smrtokapa Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Uticaj Jovanke Jolić svakako nije bio pozitivan, ali postoji bitna razlika između nje i nekoga poput Miroljuba Petrovića. Miroljub Petrović aktivno zagovara nasilje i diskriminaciju (pod mač bato, 555333 i slično) i ima sledbenike (upravo zbog toga ih ima). JJ je u tom smislu bila pasivna i njeno delovanje svodi se na širenje nenaučno fantastičnih priča (Ilon Mask je iz Republike Srpske, Kinezi izvršili genocid nad Srbima i izgradili Kineski zid da bi ispod njega zakopali milion srpskih leševa itd.) koje su toliko lude da čak i ludaci koji veruju u lude priče teško mogu da je ozbiljno shvate. 2
Utopista Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nije toliki problem u njoj kao jedinki. Problem je u gamadi koja već najmanje 35 godina sludjuje narod gurajući na medije razne slične boleštine dok oni pljačkaju pogubljen narod... Ova mučenica im je bila klasičan korisni idiot. Ali naći će oni takvih i još gorih još 20, 50, 100, ma koliko god treba samo da se sludjivanje i pljačka nastave... I naravno da po meni nikome normalnom sve to ne može biti ni malo simpatično. 1
Geronimo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I dodatak na Utopistu: + pustajuci u etar ovakve bolesne ljude svesno se radi na normalizaciji nenormalnosti. Npr. Ludi Nestor pored ovde lujke izgleda kao da totalno zna sta prica. Ova zena je svesno ili nesvesno radila na rastezanju raspodele 'moguceg/prihvatljivog', a kada se raspodela rasteze onda se i 'normalnost', odnosno ocekivana vrednost pomera. + pustanjem ovakvih stvari narod se zbunjuje, ne zato sto neko njoj poveruje, nego zato sto podsvest radi... Anyway, nek joj je laka crna zemlja, ali uzasno toksicna pojava. Setite se, mi smo i dalje u zemlji u kojoj su se Kleopatre i Zorke bogatile, dok neki i dalje veruju Milanu Tarotu... Ne precenjujte kakvih idiota ima (ofc, ne samo u nasoj zemlji, Amerika i Tramp nam pokazuju da budala kolko hoces u svetu). 6
Nicklord Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) @nemanjaol Ne znam što neće post da postavi, mislim da je to pre radilo. Ali evo studenata koji žele da čiste https://www.instagram.com/p/DTQwpW3AF2I/?img_index=1 Edited 2 hours ago by Nicklord 1
Don Dusko Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 1 hour ago, Nicklord said: @nemanjaol Ne znam što neće post da postavi, mislim da je to pre radilo. Ali evo studenata koji žele da čiste https://www.instagram.com/p/DTQwpW3AF2I/?img_index=1
Recommended Posts