Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Stati imenom i prezimenom, svojom zivotnom pricom, pred javnost a narocito u ovako otrovnoj javnosti je, verujte, herojski cin i zato, naklon do zemlje za Dijanu Hrku. Pitam se, gde su ostale porodice poginulih koje cute vec godinu dana, njihovo cutanje je uvreda za zrtve. 

Dijana Hrka je Srbija, ojadjena, obespravljena, izgubljena u koordinatama sveta. Ona je nalicje rezima, istina bacena u lice upeglane, "snadjene" Srbije koja nece stati uz nju, nju i samo postojanje Dijane Hrke - vredja. 

"Posla majka da pronadje sina"....ko smo mi, sta smo postali i sta je ostalo od nas, naroda koji je, koliko juce, imao svoje mesto u civilizovanom svetu?

Znate sta? Dajte mi 5 bagera, dajte mi 5 potomaka srpskih vojvoda iz I sv rata i pocisticu kakilend/cacilend za pola sata. 

Kad ima volje, ima i nacina.

O tome se radi.

Evo i par ideja sta posle:

https://www.facebook.com/natasa.subotin.9

E, onda ta i takva ja, gledam sinoć Beograd na ekranu i mislim ovako:

Tri su stvari neupitne: 1 - Majka 2 - mrtvog 3 - deteta.

Kakva majka, kakvo dete, zašto mrtvo, kakva nadstrešnica, čije pare, koja stranka, Rusija, Amerika, Kosovo, Vojvodina, Dositej, Sava, damo, ne damo, blokada, antiblokada, Srbi, Antisrbi, i vaše prepodobno mišljenje o bilo čemu od svega nevedenog su nadalje savršeno jebeno nevažni, jer ni na koji način ne pobijaju te tri činjenice:

Majka. Mrtvo. Dete.

A dalo bi se diskutovati ima li teže i gore ljudske patnje od te.

I vi stojite pred tim i tome se cerite u lice. Podjebavate, sprdate, ponižavate, izrugujete. Guranjem prsta tačno i direktno u aktivno krvareću ranu. Prostačkim lumperajem koji, razume se, poziva na velikosrpstvo.

I onda ista ona ja s početka statusa, karikaturalni ambasador dobre volje, koji bi da razgovara i razumeva i apeluje na pristojno i dobro u svakom ludaku na ulici, od jutros ne mogu da smirim grč u želucu i smatram:

1. Da vas treba vilama i motikama razvijati iz tog brloga kojim ste zaposeli jedan glavni grad. Vilama i motikama.

2. Da vas treba imenom i prezimenom, ponaosob svakog prisutnog sinoć, identifikovati i posložiti na spisak.

3. Onda vam prirediti sve vrste stubova srama u naseljima iz kojih ste izmileli. Jer niste baš svakog dana, celog dana, tako kuražni u gomili i iza dupeta kordona.

4. Tek negde na petom mestu vas treba analizirati, psihološki secirati i razumevati. Na nekoj psihijatriji, u eksperimentalne i edukativne svrhe.

5. A na četvrtom mestu vam treba prirediti neku verziju kultne završne scene iz "Inglourious basterds". One u kojoj Aldo (da parafraziram) kaže:

"Kad ovaj rat prođe i ti napraviš neki fini dogovor za sebe sa novim vlastima i nabaviš sebi neko ušuškano gnezdo i ugodan život, skinućeš tu SS uniformu, oprati ruke od svega i živeti dalje kao da se ništa nije desilo. E, vidiš, to poslednje ne mogu da svarim. Pa ću ti dati nešto što nećeš moći da skineš."

I onda mu fino, galantno ureže svastiku na čelo.

Da vam nikakve buduće okolnosti ne omoguće da se operete ili nedajbože neokrznuto izvučete iz onog sinoć.

Žgadijo.

Edited by Pletilja
  • Like 15
  • Love 2
  • Thanks 8
Posted

575871681_122265615272225361_74223888581

Nije prošlo ni 24 sata, a pevačice iz Ćacilenda brišu profile sa društvenih mreža. Milutin Mijović, Katarina Milojković i M. Denčić. Hor nakaza iz sns Palilula.

Bravo za one koji su glib izbacili na površinu.

Bravo što je pritisak urodio plodom!

Nikad mira da nemaju! Nikad!

• Like 5
  • Thanks 3
  • Pumpaj! 9
Posted
1 hour ago, Pletilja said:

Stati imenom i prezimenom, svojom zivotnom pricom, pred javnost a narocito u ovako otrovnoj javnosti je, verujte, herojski cin i zato, naklon do zemlje za Dijanu Hrku. Pitam se, gde su ostale porodice poginulih koje cute vec godinu dana, njihovo cutanje je uvreda za zrtve. 

Dijana Hrka je Srbija, ojadjena, obespravljena, izgubljena u koordinatama sveta. Ona je nalicje rezima, istina bacena u lice upeglane, "snadjene" Srbije koja nece stati uz nju, nju i samo postojanje Dijane Hrke - vredja. 

"Posla majka da pronadje sina"....ko smo mi, sta smo postali i sta je ostalo od nas, naroda koji je, koliko juce, imao svoje mesto u civilizovanom svetu?

Znate sta? Dajte mi 5 bagera, dajte mi 5 potomaka srpskih vojvoda iz I sv rata i pocisticu kakilend/cacilend za pola sata. 

Kad ima volje, ima i nacina.

O tome se radi.

Evo i par ideja sta posle:

https://www.facebook.com/natasa.subotin.9

E, onda ta i takva ja, gledam sinoć Beograd na ekranu i mislim ovako:

Tri su stvari neupitne: 1 - Majka 2 - mrtvog 3 - deteta.

Kakva majka, kakvo dete, zašto mrtvo, kakva nadstrešnica, čije pare, koja stranka, Rusija, Amerika, Kosovo, Vojvodina, Dositej, Sava, damo, ne damo, blokada, antiblokada, Srbi, Antisrbi, i vaše prepodobno mišljenje o bilo čemu od svega nevedenog su nadalje savršeno jebeno nevažni, jer ni na koji način ne pobijaju te tri činjenice:

Majka. Mrtvo. Dete.

A dalo bi se diskutovati ima li teže i gore ljudske patnje od te.

I vi stojite pred tim i tome se cerite u lice. Podjebavate, sprdate, ponižavate, izrugujete. Guranjem prsta tačno i direktno u aktivno krvareću ranu. Prostačkim lumperajem koji, razume se, poziva na velikosrpstvo.

I onda ista ona ja s početka statusa, karikaturalni ambasador dobre volje, koji bi da razgovara i razumeva i apeluje na pristojno i dobro u svakom ludaku na ulici, od jutros ne mogu da smirim grč u želucu i smatram:

1. Da vas treba vilama i motikama razvijati iz tog brloga kojim ste zaposeli jedan glavni grad. Vilama i motikama.

2. Da vas treba imenom i prezimenom, ponaosob svakog prisutnog sinoć, identifikovati i posložiti na spisak.

3. Onda vam prirediti sve vrste stubova srama u naseljima iz kojih ste izmileli. Jer niste baš svakog dana, celog dana, tako kuražni u gomili i iza dupeta kordona.

4. Tek negde na petom mestu vas treba analizirati, psihološki secirati i razumevati. Na nekoj psihijatriji, u eksperimentalne i edukativne svrhe.

5. A na četvrtom mestu vam treba prirediti neku verziju kultne završne scene iz "Inglourious basterds". One u kojoj Aldo (da parafraziram) kaže:

"Kad ovaj rat prođe i ti napraviš neki fini dogovor za sebe sa novim vlastima i nabaviš sebi neko ušuškano gnezdo i ugodan život, skinućeš tu SS uniformu, oprati ruke od svega i živeti dalje kao da se ništa nije desilo. E, vidiš, to poslednje ne mogu da svarim. Pa ću ti dati nešto što nećeš moći da skineš."

I onda mu fino, galantno ureže svastiku na čelo.

Da vam nikakve buduće okolnosti ne omoguće da se operete ili nedajbože neokrznuto izvučete iz onog sinoć.

Žgadijo.

Naklon za ovaj tekst

Posted
2 hours ago, vilhelmina said:

Meni je posebno bljutavo ovo ucestalo preispitivanje Dijanine psihicke stabilnosti i pozivanje da je neko prizove pameti, kao da ona nema (pravo na) sopstvenu volju. Ili kao da joj to pravo treba oduzeti, dodeliti joj tutora. Ispade cak i losa majka jer ne misli na drugog sina. Znam, bice opet ma mi je podrzavamo, ali… E to ”ali” je problem.

Apsolutno, i primjećujem da to spada u korpus uvreda na osnovu pola. 

Od Mile Pajić do Dijane Hrke, lude, histerične, neuračunljive i sl. 

Onaj što je pripucao u ćacilendu, nisam vidjela da je dobijao takve dijagnoze od nenadležnog & co. Možda i griješim jer se trudim da ne pratim njihove svakodnevne verbalne dijareje, ali vjerujem da razumiješ na šta ciljam.

• Like 2
Posted (edited)
3 hours ago, vilhelmina said:

Ispade cak i losa majka jer ne misli na drugog sina.

Hvala ti na ovom klizećem startu :thumbsup:

Odavno sam rekao i ostao pri stavu: svako ko stupa u štrajk glađu je za mene egzibiocionista..samo je razlika je li namera zaista iskrena (Hrka) ili šarada (Smrda Mudić iz sns)

Edited by Drug Crni
dopuna/ispravka posta
  • Like 1
Posted

Inače među zaposlenima u opštini Palilula ima i onih koji su odbili da idu u ćacilend.

Čisto da se istakne beda i sramota ovih načelnika, načelnica i sitnih preduzetnika. To nisu ljudi koji nemaju šta da jedu. Ali ako bude bilo pravde, postaće.

• Like 8
Posted
3 hours ago, vilhelmina said:

Meni je posebno bljutavo ovo ucestalo preispitivanje Dijanine psihicke stabilnosti i pozivanje da je neko prizove pameti, kao da ona nema (pravo na) sopstvenu volju. Ili kao da joj to pravo treba oduzeti, dodeliti joj tutora. Ispade cak i losa majka jer ne misli na drugog sina. Znam, bice opet ma mi je podrzavamo, ali… E to ”ali” je problem.

Ovo je potpuno promašen fudbal. Pogotovo kad je Drug Crni u pitanju.

• Thanks 1
Posted (edited)

Ja razumem Dijanu i zasto to radi al ne mogu da podrzim isto jer to radi protiv ovih skotova koji njen zivot i ne samo njen ne cene.I ovo ce im biti nacin da je ubiju(ako bude isla do kraja).

Nece ni trepnuti.Oni morala i ljudskosti nemaju u sebi da kazu pogresili smo.

Oni da smeju oni bi sve studente ubili, zgazili.....

Srecom ne smeju.

Edited by Don Dusko
Posted

Nisam sigurna na koga se odnosi tvoj komentar, @vilhelmina. Ali nisam videla da je iko na ovom forumu nastupio sa tom idejom pametovanja Dijani, niti je nazvao lošom majkom. Jednostavno, svi vidimo da je ona spremna da ide do kraja i vrlo je teško podržati (potencijalnu) smrt nedužne osobe.

• Like 1
Posted

Ok, nisam ukapirala da se vilhelmina referiše na postove na forumu, moj komentar se odnosi na generalnu javnost i top-down komentare na koje sam naišla. 

Drugo, niko ne podržava štrajk glađu kao metod lične i političke borbe te moguće posledice istoga, već Hrkino pravo na odluku. 

Posted
58 minutes ago, McLeod said:

Lik koji je udario devojku koja je snimala se zove Bojan Nagradic, vlasnik tehnickog pregleda Nagradic u Beogradu.

Tačnije u Resniku. :classic_smile:

24 minutes ago, Smrtokapa said:

Inače među zaposlenima u opštini Palilula ima i onih koji su odbili da idu u ćacilend.

Čisto da se istakne beda i sramota ovih načelnika, načelnica i sitnih preduzetnika. To nisu ljudi koji nemaju šta da jedu. Ali ako bude bilo pravde, postaće.

Tako su i postali načelnici, stranka ih je postavila.

• Like 1
Posted
48 minutes ago, Mina D. Harker said:

Ok, nisam ukapirala da se vilhelmina referiše na postove na forumu, moj komentar se odnosi na generalnu javnost i top-down komentare na koje sam naišla. 

Da sam htela na nekog posebno da se referisem, quotovala bih ga.

Doduse, istina je da sam se nadovezala na post koji je prethodio mom, koji govori o istom i koji nije kritikovan, naprotiv. Sto je jos jedna potvrda koliko si bila u pravu s onim sto si napisala u odgovoru na taj moj post.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Mina D. Harker said:

Ok, nisam ukapirala da se vilhelmina referiše na postove na forumu

Takođe. Nije mi ličilo na to, ovde baš nikog takvog ne znam da (još uvek :classic_happy:) piše.

Posted

Reprezentativke Srbije u fudbalu pružile podršku Štimcu, fudbaleri ćute dok ih šalju da igraju fudbal u sns balonu.

1762247010-jelena-cankovic-jovana-damjan

Dodatni plus je što igraju u Engleskoj i Nemačkoj. Bravo devojke!

• Like 12
  • Love 4
Posted

Oglasio se arhiv javnih skupova i njihova procena je 110k za vreme 16 minuta tišine 01.11. u NS. Da hulja nije radio sve da spreči dolazak bilo bi 150k.

• Like 2
Posted
2 hours ago, DameTime said:

Sve se vidi, sve se zna

Kao što se vidi iz priloženog, ovo nisu nikakvi socijalni slučajevi iz sns karavana, psihofizički ugroženi sloj, braća Romi iz komunalnog i slični koji žive od puke bede i milostinje vlasti.

Ovo je jedna sasvim fino situirana i brojna ekipa govana sa funkcijama i funkcijicama reda veličina 120-250k dinara. Što je za dobar deo naroda i studenata na ulici i dalje nedosanjani san. Govna su svesno izašla da brane sebe i svoj položaj koji nigde ne bi imali osim u velikom rektumu vrhovnog bolesnika. Zapisivati, pamtiti, jebati mater uzduž i popreko. Nema sažaljenja, nema morali smo. Suze i očaj Dijane Hrke nikome oprostiti. 

• Like 19
Posted (edited)
49 minutes ago, Molina23 said:

Kao što se vidi iz priloženog, ovo nisu nikakvi socijalni slučajevi iz sns karavana, psihofizički ugroženi sloj, braća Romi iz komunalnog i slični koji žive od puke bede i milostinje vlasti.

Ovo je jedna sasvim fino situirana i brojna ekipa govana sa funkcijama i funkcijicama reda veličina 120-250k dinara. Što je za dobar deo naroda i studenata na ulici i dalje nedosanjani san. Govna su svesno izašla da brane sebe i svoj položaj koji nigde ne bi imali osim u velikom rektumu vrhovnog bolesnika. Zapisivati, pamtiti, jebati mater uzduž i popreko. Nema sažaljenja, nema morali smo. Suze i očaj Dijane Hrke nikome oprostiti. 

sa ovog spiska znam ovu Lukić koju je još u doba svog gazdovanja gradom tu doveo gnjida Vesić,očito je dobro nagrađena pa joj se ne napušta pozicija

Edited by Perkos2
Posted
1 hour ago, Čvarkov said:

fudbaleri ćute dok ih šalju da igraju fudbal u sns balonu.

jos bitnije - gde su teodosic, krstic, bjelica, macvan, markovic, raduljica i ostali? gde su da podrze kolegu iz reprezentacije? ako se plase pojedinacno, mogli bi barem ispod nekog grupnog saopstenja da se potpisu, svi do jednog jajare najobicnije

• Like 6
Posted
1 minute ago, woolgatherer said:

jos bitnije - gde su teodosic, krstic, bjelica, macvan, markovic, raduljica i ostali? gde su da podrze kolegu iz reprezentacije? ako se plase pojedinacno, mogli bi barem ispod nekog grupnog saopstenja da se potpisu, svi do jednog jajare najobicnije

Prvi suruje sa sns, drugi je u buljsonu preCednika, treći je realno flegma totalna, četvrti kao i drugi, peti nemam info, sesti je igrac sns...

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Tex_Willer said:

Prvi suruje sa sns, drugi je u buljsonu preCednika, treći je realno flegma totalna, četvrti kao i drugi, peti nemam info, sesti je igrac sns...

Stefan Marković miksa koktele u nekom baru na Vračaru, bole ga kurac...

Strašno je da niko sem Lazića nije pružio direktnu podršku Štimari. 

• Ruke su vam krvave! 1