Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, uncletima said: U ovoj sobi se N1 gasi. Kao sa vasara: Evo polici..., khm, khm, sad je krenula... Kao neki Polis navijac, a ne novinar. Fuck off! Ha možeš, ja nemam kod kuće N1 i Novu S, samo režimske medije i ovakve klipove: 1
Ikac Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo na Informeru top 3 govno ove države priča da je priča o prebijanju mladog Valjevca laž i izmišljotina i da je neko uhapšen večeras zbog te laži. Sad bizon kuka da je to stambena zgrada.
40Wins Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, Helena said: Ha možeš, ja nemam kod kuće N1 i Novu S, samo režimske medije i ovakve klipove: Deluje mi da je vojvoda Seselj skoro pa umro. 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, NMX said: Ne zna covek sta pre da kreci.
Volter Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Clash said: Meni je problem sto NS pada na drugo mesto iza Valjeva po indexnim poenima. Postaje zanimljivo. U jednom trenutku Užice je držalo prvo mesto, pa Novi Sad, sad Valjevo, a vala svaka čast i Beogradu. Na kraju krajeva, svaka čast svakome ko je na ulici i učestvuje u ovoj borbi da se otera zlo. 10 1 1
Clash Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Zaboravih danas da napisem, kaze Misa Vacic ovo treba da zaustavi prvo policija, pa zandarmerija, pa vojska a ako oni ne mogu onda ce on i njegova srpska desnica da zauatave ove ustase. Nisam izmislio, ko hoce moze da premota. 14 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Clash said: Zaboravih danas da napisem, kaze Misa Vacic ovo treba da zaustavi prvo policija, pa zandarmerija, pa vojska a ako oni ne mogu onda ce on i njegova srpska desnica da zauatave ove ustase. Nisam izmislio, ko hoce moze da premota. Oni ne bi mogli ni mene da zaustave hahahahaah Spoiler Al zato muk kada vasi demoliraju prodavnice i objekte koji podrzavaju studente...
Recoba Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, srlepajce said: Ok, otici ce Vucic kad tad ali mi cemo nastaviti da zivimo sa ovim monstrumima Bar sa dobrim delom njih Strasno Zapitao se kako je moguće sugrađana svog, onda skontam da griješim... općenito, drugo ljudsko biće?!?! Otišli smo u Honduras... suvišno je 😪 1
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, 40Wins said: Deluje mi da je vojvoda Seselj skoro pa umro. Neće valjda da se izvuče kad postaje zanimljivo. 1
Edinburgh Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 minutes ago, Don Dusko said: Ne zna covek sta pre da kreci. 3 E/m2 a on kreci bez skele i merdevina, Bog da ga vidi. Da je bar znao pre kosarke da se krecenje sad isplati vise, a posla ce tek da bude, ihaaaa. Milione bi zaradio kao moler.
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 24 minutes ago, Clash said: ...onda ce on i njegova srpska desnica da zauatave ove ustase. Da li je zapravo hteo da kaže Desanka Šakić? 1
Edinburgh Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Perkos2 said: Ja imam neku svoju viziju kako će koji grad da reaguje na ovu vlast i krene u borbu sa njima. Najveća enigma mi je Kruševac, ako me i oni prijatno iznenade onda ovaj ludak nema više ni jedno uporište Carapani da iznenade, nema sanse. Kalemari bi za pare i dupe dali, a vlast je bas mnogo nasih para usmerila ka njima.
Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bastion četništva << bastion ustaštva Mnogo je dobro. Ljubav za svu ispomoć. I nemoj neko slučajno da je spustio tenzije. Decu nikome oprostiti! 4
Cavani Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago On 8/15/2025 at 8:23 PM, Henry Chinaski said: Nemam riječi. Ovakvih kaljuga se najvise gadim. Milioner u ranoj penziji, obezbedio je praunuke a daje dupe i smirgla spaklom zarad jos.
ras kass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Cavani said: Ovakvih kaljuga se najvise gadim. Milioner u ranoj penziji, obezbedio je praunuke a daje dupe i smirgla spaklom zarad jos. Kakav milioner, kazu je sve pare prokockao zato sad i gletuje. 3 1
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, Molina23 said: Bastion četništva << bastion ustaštva Mnogo je dobro. Ljubav za svu ispomoć. I nemoj neko slučajno da je spustio tenzije. Decu nikome oprostiti! Kakve mudonje u prvim redovima 👏 Ni pedalj nazad na juriš pandura, poštovanje 👏 2
Cavani Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, ras kass said: Kakav milioner, kazu je sve pare prokockao zato sad i gletuje. Opet ima drzavnu penziju od nekoliko prosecnih plata?
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rebrača je godinama u finansijskoj dubiozi. Što svojim, što tuđim zaslugama. Bio je ćaci pre ćacija 1
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Clash said: Meni je problem sto NS pada na drugo mesto iza Valjeva po indexnim poenima. Vi se to stvarno ponadali?
Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Molina23 said: Vi se to stvarno ponadali? Nema sta sad, okrecemo se sledecem mecu, ispostovacemo dogovor iz svlacionice i pokazati karakter.
40Wins Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago UUUUUUuuuuuuuUUUUUaaaaaaAAAAAAAAAAAA AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH 2
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, 033zero330 said: Nalog je postao zaključan, ostala je slika. Reveal hidden contents Šta smo vam skrrrivili mi koji ne znamo da kažemo R? 😭 In other news, nemam problem sa bakljama ubačenim u legla zmija, sem ovog što @Volter kaže ako ima stanara iznad. U ostalim slučajevima sam Spoiler 1
Recommended Posts