Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 423 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, DJ_Vasa said:

Nadam se da ne zameraš što sam ti prepravio tekst, ali za ovaj ološ nemam ništa bolje.

Taman posla. Mogu da se ubace u neku vremensku masinu, pa sikter u vreme inkvizicije. Bilo je tada lepih spravica. A i komša Cepeš bi ih takođe lepo dočekao

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Konačno dobih odgovor od IT Srbija, u vezi pomoći prosvetarima.

Poštovani,
Hvala Vam što ste se prijavili kao donator!

Budući da sada čitate ovaj mejl, znači da ste uspešno registrovani i da na Vas računamo kao deo naše solidarne mreže...

Molimo Vas za još malo strpljenja pre nego što dobijete instrukcije za uplatu. Trenutno vredno radimo na povezivanju sa prosvetnim radnicima i njihovim delegatima, koji nam dostavljaju sve potrebne podatke. Ovaj proces zahteva vreme, jer želimo da sve bude pouzdano i transparentno.

Naš model funkcioniše bez centralizovanog računa – umesto toga, Vi kao donator direktno pomažete prosvetnim radnicima kojima je podrška potrebna. Zato nećete dobiti jedan centralni račun za uplatu, već instrukcije za uplatu na račun jednog ili više prosvetnih radnika, koje vam algoritam dodeli prema iznosu koji ste odabrali.

Šta vas očekuje dalje?

Prijavili ste se kao donator – ovaj korak ste već završili!

Čekate povezivanje – kada dođete na red, sistem vas povezuje sa prosvetnim radnikom.

📩 Dobićete instrukcije za uplatu – čim sve bude spremno, mejlom ćete primiti podatke za direktnu uplatu.

💡 Važno: Zbog sporijeg prikupljanja podataka od prosvetnih radnika, može se desiti da na korake 2 i 3 sačekate duže nego što bismo želeli. Hvala vam na razumevanju i strpljenju – vaša podrška znači mnogo!

💙 Ne brinite, instrukcije će sigurno stići!

Hvala vam na poverenju, podršci i solidarnosti!

Ko se prijavio, neka proveri mejl sekciju :classic_smile:

• Like 8
  • Love 3
Posted (edited)
5 minutes ago, Helena said:

Ali čiji su bioskopi?

Cineplexx je medju prvima podrzao generalni strajk

I to sa "puk'o nam je film" :23:

Edited by srlepajce
  • Like 4
  • Pumpaj! 3
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Oslobodili su se ljudi definitivno.

I na kraju šta će biti od najvećeg skupa ikada ?

Ima 5 dana, to nije dovoljno da organizuje ništa, jel ga pomera za april?

Posted

Prolazim oko 21h kod Kalenić pijace, Sinđelićevom, formirala se neka velika kolona, vidim brdo policije, blokirane ulice, nisam znao da je tu neki skup. I ne mogu ni tamo ni vamo, izlazim iz kola i prilazim dvojici policajaca ispred "marice" i pitam šta se dešava, jel mogu da prođem - kažu oni meni ne, tamo je sve blokirano, probaj da uparkiraš pa idi tamo da pumpaš 😄

Ja u čudu, nisam ni siguran da li sam ih dobro čuo, reko, vi ste naši? 

Kaže ovaj jedan car, jel ti ličimo mi na ćake? 😂 Pružim ruku, oni se smeju, neko vreme sam pokušavao da uparkiram, izašao iz kola i otišao među ljude, bilo je 30-ak motorista koji su jako pumpali, razgalili narod, bilo je veselo, vidim nasmejana lica oko mene, ulepšaše mi veče, i evo sad stigoh kući. Baš pozitivan utisak ostaviše ova dva policajca, neka nada da će se u nekom narednom periodu desiti neke lepše stvari. 

• Like 13
  • Love 5
  • Pumpaj! 3
Posted (edited)
57 minutes ago, Čvarkov said:

Izašlo na YT :smiley34:

11k pregleda i 10k lajkova za 1h, ovo u zivotu nisam video. Maltene su svi lajkovali video. To je super za algoritam, eto njih sutra na 200k pregleda.

Edit, 12k pregleda, 12k lajkova. Uau.

Edited by Cavani
  • Like 2
Posted
18 minutes ago, mrd said:

Koja je kazna, kad me uhvate da sam gađao nekoga jajem?(jajeTom)

Jaje jer mekano i hranljivo. Nije kao kamen.

Zavisi koga :classic_laugh:

Za pandure koliko znam nisu kažnjavali, za NozdAve gradonačelnika isto, videćemo za Daleta, gradonačelnika Niša.

• Pumpaj! 1
Posted (edited)
21 minutes ago, Cavani said:

11k pregleda i 10k lajkova za 1h, ovo u zivotu nisam video. Maltene su svi lajkovali video. To je super za algoritam, eto njih sutra na 200k pregleda.

Edit, 12k pregleda, 12k lajkova. Uau.

image.png.ebf1890c5fb78de69330db39622b75d7.png

Edited by Don Dusko
Posted
11 minutes ago, DameTime said:

Vrhunsko trolovanje :23:

Ali kad kaže, evo ga logistički tim, a ono grupa crnokačketaša :classic_biggrin:

Ali kad je vodio interviju sa glavnim cacijem...Kako mu se gadio(u ocima).Sreca pa imao naocare pa nije mogao da skonta. :D