Nek grmi jako Posted Sunday at 05:04 PM Posted Sunday at 05:04 PM (edited) Jel gleda neko prenos fudbala na RTS... Jel Aca Stojanović ovo plače uživo u prenosu zbog nastradalih ispod nastrešnice? Edited Sunday at 05:05 PM by Nek grmi jako 3
srlepajce Posted Sunday at 05:04 PM Posted Sunday at 05:04 PM Haha ovo je kolona sa nbg Kako smo mi duhovit narod 😁 1 7
MarkoKep Posted Sunday at 05:17 PM Posted Sunday at 05:17 PM 12 minutes ago, Nek grmi jako said: Jel gleda neko prenos fudbala na RTS... Jel Aca Stojanović ovo plače uživo u prenosu zbog nastradalih ispod nastrešnice? Mislio sam da meni secka zvuk
Plavi Dres Posted Sunday at 05:19 PM Posted Sunday at 05:19 PM I ja baš da pitam za Acu da li se to meni učinilo. Znači nisam jedini primetio. 1
Son_of_a_gun Posted Sunday at 05:31 PM Posted Sunday at 05:31 PM Spoznaje za koje nisam bio mentalno spreman: 1. U Srbiji ima baš dosta Ćacija koji bi nam otvarali glave k’o oraSe za 50e, i 2. Razlika između ovih gore i policije je bukvalno uniforma. 5 1 2
berti Posted Sunday at 05:56 PM Posted Sunday at 05:56 PM Dr Milic juce pozivao na hapsenje, danas trazi da se uhapseni student odmah pusti na slobodu. Veži konja gde ti gazda kaže...
Helena Posted Sunday at 06:11 PM Posted Sunday at 06:11 PM Ova konjina u kadru nije hteo da odgovori na pitanje o studentima. 1 2
Drug Crni Posted Sunday at 06:17 PM Posted Sunday at 06:17 PM Imam utisak da bi se ovi "Mašinci protiv mašinerije" pojavili da pruže podršku i nekome koga je ostavila devojka. Bilo gde. Veliki rispek za njih. Carevi 3 6 6
DameTime Posted Sunday at 06:22 PM Posted Sunday at 06:22 PM 4 minutes ago, Drug Crni said: Imam utisak da bi se ovi "Mašinci protiv mašinerije" pojavili da pruže podršku i nekome koga je ostavila devojka. Bilo gde. Veliki rispek za njih. Carevi Ima ono čuveno pitanje koliko istih transparenata zapravo imaju, nemoguće da su svuda sa jednim 😄 9 6
Helena Posted Sunday at 06:40 PM Posted Sunday at 06:40 PM Ovo je genijalno i nažalost istinito. 26 5
srlepajce Posted Sunday at 06:45 PM Posted Sunday at 06:45 PM Ali kroz osmeh "gadjala sam ih jajima" 😂 3 4
srlepajce Posted Sunday at 06:51 PM Posted Sunday at 06:51 PM Quote Atanasijević, trenutno član Olimpijakosa, javno je podržao studentske proteste i stao na stranu onih koji se bore za pravdu u zemlji u kojoj je rođen i za čiju reprezentaciju je igrao godinama. Tim povodom, Poljaci su pozvali srpskog odbojkaša i pitali ga za njegovo viđenje situacije. Reč je o čoveku koji je ostavio dubok trag u ovoj zemlji igrajući za tim Belhatova u dva navrata. „Pratim proteste. Mislim da moramo maksimalno podržati mlade ljude. Mnogi sportisti su to izbegavali do skoro“ rekao je Atanasijević i objasnio kako trenutno stoje stvari u Srbiji. „Vlasti se prave da rade nešto povodom zahteva studenata, ali svi znamo da je to samo mazanje očiju. Nisam zainteresovan za politiku, ne podržavam nijednu političku stranku. Znam da mladi ljudi protestuju iz viših ciljeva i zaslužuju da ih ceo svet čuje. Strašne stvari su se dogodile od početka protesta. Jedna studentkinja, Sonja, udarena je kolima, neki su bili pretučeni od strane maskiranih nasilnika. Srbiji to nije potrebno. Mora postojati dijalog. Na kraju krajeva, studenti rizikuju svoju budućnost. Nema predavanja, možda će biti primorani da ponavljaju godinu. Neki moraju da plaćaju školarinu. Sve su žrtvovali, samo da život u Srbiji jednog dana bude bolji.“ Atanasijevic Bravo 20 4 1 5
uvrnuto Posted Sunday at 07:01 PM Posted Sunday at 07:01 PM 15 minutes ago, srlepajce said: Ali kroz osmeh "gadjala sam ih jajima" 😂 "Takve informacije se nalaze na sajtu fakulteta" osmeh dobio ozbiljnu konkurenciju 🫠 2
Helena Posted Sunday at 07:32 PM Posted Sunday at 07:32 PM Mina? Ipak ne, ono je bilo Ubistvo s predumišljajem
Koca Popovic Posted Sunday at 07:41 PM Posted Sunday at 07:41 PM Da se pohvalim. Veceras na drzavnoj tv(NRK), u udarnom terminu je bila prica o protestima u Beogadu i Srbiji, cijelih 5 minuta. Vjerujte mi to je neocekivano velika minutaza. Supruga i ja smo odgledali i bilo je veoma korektno.PUMPAJ. 4 23
Koca Popovic Posted Sunday at 07:53 PM Posted Sunday at 07:53 PM 2 minutes ago, Nikola said: NRK Narodna republika Kina? Norskringkasting. NRK je skracenica od ovoga. I nemoj da se zajebavas sa ovim ako ne znas o cemu se radi. JBT kako me iznervira. 2 1
Nikola Posted Sunday at 07:55 PM Posted Sunday at 07:55 PM (edited) Izvini. Norveska je lepa, mirna zemlja. Edited Sunday at 07:57 PM by Nikola 5
uvrnuto Posted Sunday at 08:10 PM Posted Sunday at 08:10 PM https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/404889/Novosadski-studenti-u-blokadi-objavili-program-skupa-u-cast-zrtvama-NATO-agresije.html 🤦♂️ 1 1
mrd Posted Sunday at 08:18 PM Posted Sunday at 08:18 PM 21 minutes ago, Nikola said: Izvini. Norveska je lepa, mirna zemlja. Ne zezaj bre. Vazno je da svet cuje nasu istinu. Moji ameri cute, ali se cini da i mi imamo naseg paJaca. ⛽ 1 1
DJ_Vasa Posted Sunday at 08:23 PM Posted Sunday at 08:23 PM 2 minutes ago, berti said: Prvi krug pakla je za sve njih Nadam se da ne zameraš što sam ti prepravio tekst, ali za ovaj ološ nemam ništa bolje.
Recommended Posts