Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Samo im pozeleti da na svojoj kozi osete 

Nema druge

IMG-20250321-161227.jpg

Bolesnici, bolesnici, bolesnici!!!

Ni oprostiti, ni zaboraviti!

• Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 15
Posted
1 hour ago, Drug Crni said:

Šta kažete (ne vi, forumaši, već javnost): sa ovima civilizovano? Bukvalno je mi ili oni.

Pa zar nije velika pobeda bila skupiti 300k i prošetati?

Posted
12 minutes ago, JohnnyDragon said:

Pa zar nije velika pobeda bila skupiti 300k i prošetati?

Pogrešno adresuješ pitanje.
Ja sam jedan od onih koji je imao neke primedbe i kritike na skup 15.03.

Posted

Samo sam pomislio da sam ova žena mogao biti i ja i pomislio sam na svoje dijete i suze su mi tako krenule, morao sam kusnuti bromić da se smirim.

Kriminalnom kartelu želim samo nasilje, ne zaslužuju uopšte da ih se tretira kao ljude. Životinje krvloločne. Zvjeri!

• Like 1
  • Tuzno 2
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted

Valjda je sada i poslednjim najvećim naivcima jasno koliko su oni iskonsko zlo. I da više nema nazad. Oni nisu više ni mafija ni kartel, jer čak i većina klasične mafije ipak ima neke granice u zločinima, ucenama i pretnjama.

Ovo je banda razularenih psihopata na nivou najzaumnijih afro-arapskih plemena iz crnih dokumenataraca. Satanisti i kanibali bez preterivanja. Po komandnom lancu, to nije samo jedan čovek. Sutra mogu komotno da ubijaju po fakultetima i ulicama, obrišu snimke i saopšte da su se eto ljudi tako otrovali hranom iz kantine.

Dijana Hrka i Milovan Milivojević da se jednog dana odlikuju Karađorđevim zvezdama. Ne smeju biti zaboravljeni.

• Like 17
  • Love 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
3 hours ago, Klotzen said:

Nije to za odbaciti. Na njegovom mitingu ni studenti ni opozicija nemaju uticaja pa mu je tu najlakše da iscenira napad ne njegove pristalice. Dolazimo u smešnu pozicijz da ćemo mi morati da obezbeđujemo njegove proteste da bismo snimili ili sprečili batinaše da biju svoje i optuže nas za to 🙂

Preslušah Ružićev intervju. Ništa epohalno, ne ide on nigde iz SPS niti će se oni menjat. Možda ga samo pripremaju da preuzme SPS u trenutku Vučićevog pada pa da možda prelete. E sad treba da vidimo da li će Vučić dozvoliti da visoki funkcioner koalcione stranke pljuje po vlasti i da li će nove vlasti prihvatiti to preletanje.

Ne pasti nikada vise na fore SPS-a, samo za obavest da su se Dacic i Ruzic lepo preksinoc druzili u jednoj kafanici.

• Like 6
Posted

Pumpao večeras Sombor,ali bez muzike i buke.

Pozvali nas studenti na lep jubilej - 100 dana blokade Pedagoškog fakulteta. Nije to lako i čestitali smo im.
Baš veliki skup bio.
Održano je 17 minuta ćutanja..za 16 žrtava nadstrešnice i za žrtve iz Severne Makedonije.

Nikad tužnije i nikad dostojanstvenije. Ali i sa jasnom porukom: moramo izdržati, moramo nastaviti. Mora još da se pumpa.

• Like 6
  • Pumpaj! 4
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted (edited)
28 minutes ago, Volter said:

Otkazan SNS skup u Nišu na kome je trebalo da se pojave Brnabić, Vučević i Glišić

https://nova.rs/vesti/politika/otkazan-sns-skup-u-nisu-na-kome-je-trebalo-da-se-pojavi-brnabic/

Tek će da otkazuju.

Otkazan i u NS onaj nazovi protest roditelja sto hoce da im deca idu u skolu sto je onaj obrvar najavljivao da ce doci sa obezbedjenjem i rols rojsom.

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/404702/FOTO-Gradjani-odali-postu-ispred-OS-Sonja-Marinkovic-16-minuta-tisine-i-poruka-zajednistva.html

Edited by Clash
  • Like 1
Posted
1 minute ago, Clash said:

Otkazan i u NS onaj nazovi protest roditelja sto hoce da im deca idu u skolu sto je onaj obrvar najavljivao da ce doci sa obezbedjenjem i rols rojsom.

Branko Babic, pizda mu materina ucenjena, botuje svaki dan protiv studenata nakon sto je dosao na Autokomandu pa je palo zavrtanje jajca. Nova Karleusa.

S obzirom da je covek multimilioner i obezbedjenih praunuka ostaje samo da je pizda.

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 7
Posted (edited)
3 minutes ago, Constantin said:

U Nišu večeras baš prava žurka. Naprednjaci ispraćeni kroz grad "a la Jovo Bakić" .... retko koje jaje je promašilo gmaza iz SNS-a.

Niški omlet i 'ladna voda, za SNS živa soda... (uz muziku pesme Niška banja)

Da ste nam živi i zdravi, Nišlije, junačine!

Edited by DJ_Vasa
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, DJ_Vasa said:

Niški omlet i 'ladna voda, za SNS živa soda... (uz muziku pesme Niška banja)

Da ste nam živi i zdravi, Nišlije, junačine!

Evo ga kuka Žvala nad sudbinom "prkosnog Daleta" i preti doćiče u Niš i lično i razjuriti batinaše....molim forumaše da nam se dostavi kontakt telefon svih živinarskih farmi i neposrednom okruženju, Trebaće nam.....:smiley2:

• Like 1