Drug Crni Posted Friday at 03:04 PM Posted Friday at 03:04 PM Šta kažete (ne vi, forumaši, već javnost): sa ovima civilizovano? Bukvalno je mi ili oni. 9 2
Klotzen Posted Friday at 03:04 PM Posted Friday at 03:04 PM (edited) Nije to za odbaciti. Na njegovom mitingu ni studenti ni opozicija nemaju uticaja pa mu je tu najlakše da iscenira napad ne njegove pristalice. Dolazimo u smešnu pozicijz da ćemo mi morati da obezbeđujemo njegove proteste da bismo snimili ili sprečili batinaše da biju svoje i optuže nas za to 🙂 Preslušah Ružićev intervju. Ništa epohalno, ne ide on nigde iz SPS niti će se oni menjat. Možda ga samo pripremaju da preuzme SPS u trenutku Vučićevog pada pa da možda prelete. E sad treba da vidimo da li će Vučić dozvoliti da visoki funkcioner koalcione stranke pljuje po vlasti i da li će nove vlasti prihvatiti to preletanje. Edited Friday at 03:05 PM by Klotzen 1
srlepajce Posted Friday at 03:05 PM Posted Friday at 03:05 PM (edited) Samo im pozeleti da na svojoj kozi osete Nema druge Edited Friday at 03:13 PM by srlepajce 1
woolgatherer Posted Friday at 03:21 PM Posted Friday at 03:21 PM urednicki kolegijum rts-a Quote Došli smo u fazu kada naši novinari i naši urednici trpe ogromne pritiske zbog takve pažnje. Trpe i apsolutna prisvajanja u našoj zajednici, gde pod geslom ‘javnog dobra’, naši radnici, ali i njihove porodice postaju predmet javnog linča, javnih poniženja, targetiranja, etiketiranja i drugih ličnih unižavanja.
Nicklord Posted Friday at 03:30 PM Posted Friday at 03:30 PM Ne znam što su to napisali kao da je loša stvar? Valjda je dobro da se takvi ljudi javno ponižavaju
djura.net Posted Friday at 03:31 PM Posted Friday at 03:31 PM (edited) Uzivo iz Nisa, prilicno napeto https://www.facebook.com/juznevesti/ Neki od okupljenih građana počeli su da gađaju jajima sve članove SNS koji pokušavaju da dođu do Oficirskog doma gde je skup ove stranke. Jedan od njih pogođen je u vrat. Edited Friday at 03:32 PM by djura.net
DameTime Posted Friday at 04:31 PM Posted Friday at 04:31 PM 1 hour ago, srlepajce said: Samo im pozeleti da na svojoj kozi osete Nema druge Bolesnici, bolesnici, bolesnici!!! Ni oprostiti, ni zaboraviti! 1 15
JohnnyDragon Posted Friday at 04:33 PM Posted Friday at 04:33 PM 1 hour ago, Drug Crni said: Šta kažete (ne vi, forumaši, već javnost): sa ovima civilizovano? Bukvalno je mi ili oni. Pa zar nije velika pobeda bila skupiti 300k i prošetati?
Drug Crni Posted Friday at 04:46 PM Posted Friday at 04:46 PM 12 minutes ago, JohnnyDragon said: Pa zar nije velika pobeda bila skupiti 300k i prošetati? Pogrešno adresuješ pitanje. Ja sam jedan od onih koji je imao neke primedbe i kritike na skup 15.03.
JohnnyDragon Posted Friday at 04:48 PM Posted Friday at 04:48 PM Ne pitam ja samo tebe, pitam i sebe, i druge. Po mom mišljenju, posle svega, prdnuli u čabar. 1
Son_of_a_gun Posted Friday at 05:24 PM Posted Friday at 05:24 PM Samo sam pomislio da sam ova žena mogao biti i ja i pomislio sam na svoje dijete i suze su mi tako krenule, morao sam kusnuti bromić da se smirim. Kriminalnom kartelu želim samo nasilje, ne zaslužuju uopšte da ih se tretira kao ljude. Životinje krvloločne. Zvjeri! 1 2 2
Molina23 Posted Friday at 05:30 PM Posted Friday at 05:30 PM Valjda je sada i poslednjim najvećim naivcima jasno koliko su oni iskonsko zlo. I da više nema nazad. Oni nisu više ni mafija ni kartel, jer čak i većina klasične mafije ipak ima neke granice u zločinima, ucenama i pretnjama. Ovo je banda razularenih psihopata na nivou najzaumnijih afro-arapskih plemena iz crnih dokumenataraca. Satanisti i kanibali bez preterivanja. Po komandnom lancu, to nije samo jedan čovek. Sutra mogu komotno da ubijaju po fakultetima i ulicama, obrišu snimke i saopšte da su se eto ljudi tako otrovali hranom iz kantine. Dijana Hrka i Milovan Milivojević da se jednog dana odlikuju Karađorđevim zvezdama. Ne smeju biti zaboravljeni. 17 1 1
Maharaja Posted Friday at 06:47 PM Posted Friday at 06:47 PM Ne mogu da se opasuljim od ovih vesti iz Srbije danas. Jahanje neće biti dovoljno za ovo zlo. 2 1 1
Constantin Posted Friday at 06:56 PM Posted Friday at 06:56 PM A evo i kako je prošao Gradonačelnik Niša....Dale i jaja na oko 3 3 8 6
nunilo Posted Friday at 07:03 PM Posted Friday at 07:03 PM 3 hours ago, Klotzen said: Nije to za odbaciti. Na njegovom mitingu ni studenti ni opozicija nemaju uticaja pa mu je tu najlakše da iscenira napad ne njegove pristalice. Dolazimo u smešnu pozicijz da ćemo mi morati da obezbeđujemo njegove proteste da bismo snimili ili sprečili batinaše da biju svoje i optuže nas za to 🙂 Preslušah Ružićev intervju. Ništa epohalno, ne ide on nigde iz SPS niti će se oni menjat. Možda ga samo pripremaju da preuzme SPS u trenutku Vučićevog pada pa da možda prelete. E sad treba da vidimo da li će Vučić dozvoliti da visoki funkcioner koalcione stranke pljuje po vlasti i da li će nove vlasti prihvatiti to preletanje. Ne pasti nikada vise na fore SPS-a, samo za obavest da su se Dacic i Ruzic lepo preksinoc druzili u jednoj kafanici. 6
Volter Posted Friday at 07:23 PM Posted Friday at 07:23 PM Otkazan SNS skup u Nišu na kome je trebalo da se pojave Brnabić, Vučević i Glišić https://nova.rs/vesti/politika/otkazan-sns-skup-u-nisu-na-kome-je-trebalo-da-se-pojavi-brnabic/ Tek će da otkazuju. 4 19
Čvarkov Posted Friday at 07:34 PM Posted Friday at 07:34 PM https://n1info.rs/vesti/radnici-iz-leskovca-naredba-iz-beograda-zbog-fotografija-s-protesta-ostali-smo-bez-radnih-mesta-u-pio/?fbclid=IwY2xjawJKncRleHRuA2FlbQIxMQABHfU4cPPaDGq4HxxnbBhDNSDFbCLDWngcMK93UN30qPJZsu48BAzHgFwcvw_aem_sgIrApwFNMD6Udn74NxCLg 1 1 1
Drug Crni Posted Friday at 07:41 PM Posted Friday at 07:41 PM Pumpao večeras Sombor,ali bez muzike i buke. Pozvali nas studenti na lep jubilej - 100 dana blokade Pedagoškog fakulteta. Nije to lako i čestitali smo im. Baš veliki skup bio. Održano je 17 minuta ćutanja..za 16 žrtava nadstrešnice i za žrtve iz Severne Makedonije. Nikad tužnije i nikad dostojanstvenije. Ali i sa jasnom porukom: moramo izdržati, moramo nastaviti. Mora još da se pumpa. 6 4 2
Clash Posted Friday at 07:51 PM Posted Friday at 07:51 PM (edited) 28 minutes ago, Volter said: Otkazan SNS skup u Nišu na kome je trebalo da se pojave Brnabić, Vučević i Glišić https://nova.rs/vesti/politika/otkazan-sns-skup-u-nisu-na-kome-je-trebalo-da-se-pojavi-brnabic/ Tek će da otkazuju. Otkazan i u NS onaj nazovi protest roditelja sto hoce da im deca idu u skolu sto je onaj obrvar najavljivao da ce doci sa obezbedjenjem i rols rojsom. https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/404702/FOTO-Gradjani-odali-postu-ispred-OS-Sonja-Marinkovic-16-minuta-tisine-i-poruka-zajednistva.html Edited Friday at 07:52 PM by Clash 1
BattleBender Posted Friday at 07:54 PM Posted Friday at 07:54 PM Kazem ja, gotovi su. Nema nazaad. Nece moci nista da sprovedu, nikakvu aktivnost. 9
Recommended Posts