Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 410 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nije to za odbaciti. Na njegovom mitingu ni studenti ni opozicija nemaju uticaja pa mu je tu najlakše da iscenira napad ne njegove pristalice. Dolazimo u smešnu pozicijz da ćemo mi morati da obezbeđujemo njegove proteste da bismo snimili ili sprečili batinaše da biju svoje i optuže nas za to 🙂

Preslušah Ružićev intervju. Ništa epohalno, ne ide on nigde iz SPS niti će se oni menjat. Možda ga samo pripremaju da preuzme SPS u trenutku Vučićevog pada pa da možda prelete. E sad treba da vidimo da li će Vučić dozvoliti da visoki funkcioner koalcione stranke pljuje po vlasti i da li će nove vlasti prihvatiti to preletanje.

Edited by Klotzen
  • Like 1
Posted

urednicki kolegijum rts-a

Došli smo u fazu kada naši novinari i naši urednici trpe ogromne pritiske zbog takve pažnje. Trpe i apsolutna prisvajanja u našoj zajednici, gde pod geslom ‘javnog dobra’, naši radnici, ali i njihove porodice postaju predmet javnog linča, javnih poniženja, targetiranja, etiketiranja i drugih ličnih unižavanja.

giphy.gif

Posted
12 minutes ago, JohnnyDragon said:

Pa zar nije velika pobeda bila skupiti 300k i prošetati?

Pogrešno adresuješ pitanje.
Ja sam jedan od onih koji je imao neke primedbe i kritike na skup 15.03.

Posted

Samo sam pomislio da sam ova žena mogao biti i ja i pomislio sam na svoje dijete i suze su mi tako krenule, morao sam kusnuti bromić da se smirim.

Kriminalnom kartelu želim samo nasilje, ne zaslužuju uopšte da ih se tretira kao ljude. Životinje krvloločne. Zvjeri!

• Like 1
  • Tuzno 2
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted

Valjda je sada i poslednjim najvećim naivcima jasno koliko su oni iskonsko zlo. I da više nema nazad. Oni nisu više ni mafija ni kartel, jer čak i većina klasične mafije ipak ima neke granice u zločinima, ucenama i pretnjama.

Ovo je banda razularenih psihopata na nivou najzaumnijih afro-arapskih plemena iz crnih dokumenataraca. Satanisti i kanibali bez preterivanja. Po komandnom lancu, to nije samo jedan čovek. Sutra mogu komotno da ubijaju po fakultetima i ulicama, obrišu snimke i saopšte da su se eto ljudi tako otrovali hranom iz kantine.

Dijana Hrka i Milovan Milivojević da se jednog dana odlikuju Karađorđevim zvezdama. Ne smeju biti zaboravljeni.

• Like 17
  • Love 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
3 hours ago, Klotzen said:

Nije to za odbaciti. Na njegovom mitingu ni studenti ni opozicija nemaju uticaja pa mu je tu najlakše da iscenira napad ne njegove pristalice. Dolazimo u smešnu pozicijz da ćemo mi morati da obezbeđujemo njegove proteste da bismo snimili ili sprečili batinaše da biju svoje i optuže nas za to 🙂

Preslušah Ružićev intervju. Ništa epohalno, ne ide on nigde iz SPS niti će se oni menjat. Možda ga samo pripremaju da preuzme SPS u trenutku Vučićevog pada pa da možda prelete. E sad treba da vidimo da li će Vučić dozvoliti da visoki funkcioner koalcione stranke pljuje po vlasti i da li će nove vlasti prihvatiti to preletanje.

Ne pasti nikada vise na fore SPS-a, samo za obavest da su se Dacic i Ruzic lepo preksinoc druzili u jednoj kafanici.

• Like 6
Posted

Pumpao večeras Sombor,ali bez muzike i buke.

Pozvali nas studenti na lep jubilej - 100 dana blokade Pedagoškog fakulteta. Nije to lako i čestitali smo im.
Baš veliki skup bio.
Održano je 17 minuta ćutanja..za 16 žrtava nadstrešnice i za žrtve iz Severne Makedonije.

Nikad tužnije i nikad dostojanstvenije. Ali i sa jasnom porukom: moramo izdržati, moramo nastaviti. Mora još da se pumpa.

• Like 6
  • Pumpaj! 4
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted (edited)
28 minutes ago, Volter said:

Otkazan SNS skup u Nišu na kome je trebalo da se pojave Brnabić, Vučević i Glišić

https://nova.rs/vesti/politika/otkazan-sns-skup-u-nisu-na-kome-je-trebalo-da-se-pojavi-brnabic/

Tek će da otkazuju.

Otkazan i u NS onaj nazovi protest roditelja sto hoce da im deca idu u skolu sto je onaj obrvar najavljivao da ce doci sa obezbedjenjem i rols rojsom.

https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/404702/FOTO-Gradjani-odali-postu-ispred-OS-Sonja-Marinkovic-16-minuta-tisine-i-poruka-zajednistva.html

Edited by Clash
  • Like 1