Stiletto Posted March 20 Posted March 20 28 minutes ago, NMX said: Da budemo iskreni, taj kojem su dileri zaplenili kola je prethodni predsednik opštine, dok je DS bio na vlasti. Obaška što su ga skinuli golog i izbacili iz kola u centru grada. Taj isti bivši DS predsednik je danas zamenik SNS predsednika opštine, ali nema veze, obojica vole belo.
NMX Posted March 20 Posted March 20 6 minutes ago, Stiletto said: Da budemo iskreni, taj kojem su dileri zaplenili kola je prethodni predsednik opštine, dok je DS bio na vlasti. Obaška što su ga skinuli golog i izbacili iz kola u centru grada. Taj isti bivši DS predsednik je danas zamenik SNS predsednika opštine, ali nema veze, obojica vole belo. Iskreno, mene najviše oduševljava institut ZAPLENE SLUŽBENOG VOZILA OD STRANE DILERA 😍 11 2
Čvarkov Posted March 20 Posted March 20 Znači stignemo do početka nove školske godine da oteramo hulju, nadoknadimo tekuću školsku godinu i osvojimo evrobasket, dobro dve nedelje preklapanja, ali pristajem. 8
Kooineeperk Posted March 20 Posted March 20 @Don Dusko molim te, hajde u spojler nadalje... mnogo se zagadjuje ovako 😄 7 1 3
implant Posted March 20 Posted March 20 (edited) Meni više ništa nije jasno...Informer je preneo saopštenje Genasys-a u kojem demantuju upotrebu LARDa, ali praktično potvrđuju upotrebu Vortex Cannona, sa sve Earshotovim izveštajem - i to prevedeno na srpski. https://informer.rs/politika/vesti/1001137/zvucni-top-beograd-protest Edited March 20 by implant 1
DJ_Vasa Posted March 20 Posted March 20 Just now, implant said: Meni više ništa nije jasno...Informer je preneo saopštenje Genasys-a u kojem demantuju upotrebu LARDa, ali praktično potvrđuju upotrebu Vortex Cannona, sa sve Earshotovim izveštajem - i to prevedeno na srpski. Zar misliš da će publika Informera to shvatiti? Njihovi mozgovi su zakržljali i mogu da funkcionišu tek toliko da zapamte da se kenja u WC šolju, mada zaborave i toliko kada odu na miting. 11 2 1
Nicklord Posted March 20 Posted March 20 Ja mislim da nisu ni pročitali do kraja, ipak ima dva tvita ukupno 1
implant Posted March 20 Posted March 20 (edited) 6 minutes ago, DJ_Vasa said: Zar misliš da će publika Informera to shvatiti? Njihovi mozgovi su zakržljali i mogu da funkcionišu tek toliko da zapamte da se kenja u WC šolju, mada zaborave i toliko kada odu na miting. Brate, piše na srpskom šta je korišćeno, tj. kojem uređaju odgovara buka koju smo čuli. Ne verujem da će baš svi preskočiti tekst i samo pogledati naslov, mada...možda si i u pravu. Edited March 20 by implant
handys Posted March 20 Posted March 20 https://nova.rs/vesti/politika/novica-toncev-pozvao-vucica-da-bude-premijer-nove-vlade-srbije/ Spoiler Eto i od Novice: Mir, mir brate, mir 5
KKPNS Posted March 20 Posted March 20 1 hour ago, Урош19 said: Kad je teško Čović Znaci Vucic pada tek za 4 godine 😔 1
srlepajce Posted March 20 Posted March 20 (edited) 😆 Ponos ga najbolje j.be sa informacijama Edited March 20 by srlepajce
DJ_Vasa Posted March 20 Posted March 20 48 minutes ago, implant said: Brate, piše na srpskom šta je korišćeno, tj. kojem uređaju odgovara buka koju smo čuli. Ne verujem da će baš svi preskočiti tekst i samo pogledati naslov, mada...možda si i u pravu. Ne sporim ja šta piše, već njihove mentalne kapacitete. Upravo su imali prilike da u veoma kratkom vremenskom razmaku čuju podatak da zvučni top ne postoji, pa onda da ipak postoji, ali ne verujem da je iko zaključio da su u pitanju lažovi. 6 1
Stiletto Posted March 20 Posted March 20 56 minutes ago, implant said: Brate, piše na srpskom šta je korišćeno, tj. kojem uređaju odgovara buka koju smo čuli. Ne verujem da će baš svi preskočiti tekst i samo pogledati naslov, mada...možda si i u pravu. Čitaoci Informera, Kurira i njima sličnih gledaju samo naslove jer nemaju pojma gde su zaturili naočare za čitanje, eventualno ako još ima neka gola ženska na petoj strani. 2 1
handys Posted March 20 Posted March 20 Za ovaj režim je tačka održanja uvek bila apatija velikog dela elektorata. Kad se u svim mestima oni probude, čitaoci informera i sl. neće biti bitni. 7
Smrtokapa Posted March 20 Posted March 20 Manevar iz standardnog repertoara oni hoće da nas ismeju ali mi se time u stvari ponosimo, joke's on you: 1 1 22
Drug Crni Posted March 20 Posted March 20 Šta god je namera sa tzv.građanskim zborovima, ja bih tu bio oprezan. Osim argumentovanih primedbi koje je Pletija uputila, velike su šanse da se u njih infiltriraju i S(n)S-ovci. Čitam da se to negde već i dešava. Kod mene u Somboru je zakazan prvi takav zbor građana. Zanimljivo je da njihova zvanična Facebook stranica ne prati ni stranicu Pedagoškog faksa u blokadi, niti stranicu somborske gimnazije u blokadi. Ovo su dve najznačajnijie ustanove u blokadi u opštini. Ne mora to, naravno, ništa da znači, ali pozivam ne oprez. Lako će se i brzo tu prišljamčiti svako..i ko treba i ko ne treba. 4
implant Posted March 20 Posted March 20 27 minutes ago, Stiletto said: Čitaoci Informera, Kurira i njima sličnih gledaju samo naslove jer nemaju pojma gde su zaturili naočare za čitanje, eventualno ako još ima neka gola ženska na petoj strani. Gola ženska na petoj strani? Sad si me zainteresovao.
JPM Posted March 20 Posted March 20 Just now, implant said: Gola ženska na petoj strani? Sad si me zainteresovao. Bese u blicu ranije, na petoj strani. Ili sedmoj. Ali da... Back in the dark ages of dial up. 1
DJ_Vasa Posted March 20 Posted March 20 9 minutes ago, Drug Crni said: Šta god je namera sa tzv.građanskim zborovima, ja bih tu bio oprezan. Osim argumentovanih primedbi koje je Pletija uputila, velike su šanse da se u njih infiltriraju i S(n)S-ovci. Čitam da se to negde već i dešava. Kod mene u Somboru je zakazan prvi takav zbor građana. Zanimljivo je da njihova zvanična Facebook stranica ne prati ni stranicu Pedagoškog faksa u blokadi, niti stranicu somborske gimnazije u blokadi. Ovo su dve najznačajnijie ustanove u blokadi u opštini. Ne mora to, naravno, ništa da znači, ali pozivam ne oprez. Lako će se i brzo tu prišljamčiti svako..i ko treba i ko ne treba. Još veća je šansa da u njima učestvuju budale. Svako ko živi u zgradi i zna šta znači sednica kućnog saveta, zna o čemu govorim. Jedino opravdanje za njihovo postojanje je stvaranje atmosfere protiv režima, ali ti zborovi, plenumi i slične budalaštine mogu da funkcionišu samo ad hoc. 4
Smrtokapa Posted March 20 Posted March 20 (edited) ^^^ Ne zaboravite vickaste natpise ispod slike, poput neko je model topa a neko je top model ili i ja volim kad građani imaju jaja. Edited March 20 by Smrtokapa 1
DameTime Posted March 20 Posted March 20 16 minutes ago, srlepajce said: 😆 Svaka cast za ovo Dobar je Miki za ove stvari, on hoće malo da zamulja ruke u blatu, kako bi se razračunao sa ovim bednicima. 6 hours ago, Perkos2 said: Meni je najvažnije i na tome se čini mi se najviše treba insistirati je da je imao nameru da napadne i napao je na mirne učesnike protesta i to u trenutku kad je najveća tišina i mir. Dakle napad je smišljen i izveden nekim oružjem koje čak i da je najbezazlenije za zdravlje ljudi je izazvalo paniku koja je mogla da se pretvori u stampedo što je uz par napada njegovih kapuljaša bio cilj da se izazove masovno stradanje. A on neka na optuženičkoj klupi dokazuje da se samo igrao ovom ili onom "igračkom" Namera je postojala, osmišljen je plan kako da se napravi masakr i to treba da nam je glavna tačka, ove njihove udbaške spletke" jesam, nisam poneo tetki le" mogu da odvedu sve u pogrešan pravac Apsolutno se slažem sa ovim. Treba jahati činjenicu da je želeo da nas pobije i povredi što više, a čime je to radio, to će utvrditi nadležni. Ovako im se daje prilika da spinuju i iznose jedan po jedan "aparat" - prvo nemamo ih, pa imamo neke male, neotpakovane (slika koju je Koferče doneo na informer), pa imamo i ove veće (LRAD450xl) itd. 1
Recommended Posts