Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) I upravo te osobe tipa 2023g ili nisu izašle na izbore, ili su dale glas nekim drugim opcijama, takvi nema sile da su glasali za Djilasa, a i ja sam zatvorio oči kad sam zaokružio broj 7... Zna Vucic dobro je će biti oko 600k novih glasaca u odnosu na pre 3g, a da je on izgubio cca 200-250k( delimično i zbog demografije, ali i raspada sps) I deo tih da odlazi studentima. U Madjarskoj čak 1,5m opozicija je uzela vise nego 2022g, kod nas neće tako drastičan zaokret biti, ali nekih 600-700k( uz deo sns glasaca koji menjaju stranu, kao i jače uključivanje Eu dijaspore) je sasvim realno, a baza je nekih maltene 1,5m opozicionih glasova od te 2023g. Edited 2 hours ago by Tex_Willer
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Informisao sam se ovih dana oko izbora za Studentski parlament. Oni su 2021. promenili zakon i parlament nije nebitan. Učestvuju u nekim važnim odlukama za fakultet. Do sada su uglavnom bile ubedljive pobede u prethodnom periodu, ali imamo ovaj slučaj na Medicinskom gde je bez lažnih listića ćaci lista osvojila 800 glasova. Danas na DUNP-u rezultat 376:326. Prošli put izašlo 20 studenata, danas 702. Žalosno što posle svega imamo i ovakav broj ćacijevaca na ova dva fakulteta. 1
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Završen veliki sastanak opozicije o saradnji i izborima https://n1info.rs/vesti/zavrsen-veliki-sastanak-opozicije-o-saradnji-i-izborima/
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Volter said: Žalosno što posle svega imamo i ovakav broj ćacijevaca na ova dva fakulteta. I to je najveći tumor ovog društva koji će nas lagano i nanovo ubijati i nakon pada kartela. Da ti rađaš i školuješ novi buljuk klasičnih karijernih ćaci govana, bezblamnih smradova, oportunista, paštajatumogu - snašosamse likova. Ova radikalsko-espeesovska tj. fašističko-komunjarska koalicija je apsolutno najveće zlo koje je snašlo ovaj narod u čitavoj istoriji. Dahije i nacisti su level ispod jer ni takvi nisu toliko duboko zaorali i satrli bit slobode, morala i intelekta ove stradije. Da nam ustupe sve najmudrije glave od Stenforda, Kembridža do Lomonosova ne znam da li bi pronašli pravi izlaz iz pakla i lek za ozdravljenje. 8 1
nemanjaol Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Predlazu se novi zakoni kojima se stavljaju dodatni uslovi za ucesce u birackim odborima. I daju se veca ovlascenja RIK-u Znaci jos jedna priprema za kradju 1
Amigdala Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 2 hours ago, DJ_Vasa said: Za to mora da se malo više pričeka. Kazem sta je EU na raspolaganju, a ne da ce se sigurno nesto od toga i dogoditi. 2 hours ago, DJ_Vasa said: Pa ne treba oni da vode diplomatiju, već neko ko se u to razume 2 hours ago, DJ_Vasa said: Pravu političku borbu i akcije treba da osmišljava neko sa iskustvom i znanjem Takvih ili nema ( kompromitovana opozocija) ili ne zele da se stave studentima na raspolaganje (iz kojeg bilo razloga), barem koliko ja znam ih nije bilo u fazi opsteg rasplamsavanja protesta. Sad je tako kako je. Licno se ne slazem sa idejom da se daje legitimitet mufljuzima i lopovima pozivanjem na (neregularne) izbore pre nego sto krivci zaglave robiju, ali ce SL imati moju stopostotnu podrsku i glas u svemu za sta se odluce. ❤️
Volter Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago 41 minutes ago, Volter said: Žalosno što posle svega imamo i ovakav broj ćacijevaca na ova dva fakulteta. Univerzitet u Novom Pazaru, da se ispravim.
MarkoKep Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago 14 minutes ago, nemanjaol said: Predlazu se novi zakoni kojima se stavljaju dodatni uslovi za ucesce u birackim odborima. I daju se veca ovlascenja RIK-u Znaci jos jedna priprema za kradju Bojim se da onda sve projekcije koje pravimo za izbore ispadaju uzaludna nadanja
DJ_Vasa Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago 18 minutes ago, Amigdala said: Kazem sta je EU na raspolaganju, a ne da ce se sigurno nesto od toga i dogoditi. Pa možda ima na raspolaganju na papiru, ali sve to može da uništi samo jedan, kao što je radio Orban, ali zato je tu Fico, Bugari upravo izabrali filijalu KGB-a, a ima još kandidata za opstrukciju. 20 minutes ago, Amigdala said: Takvih ili nema ( kompromitovana opozocija) ili ne zele da se stave studentima na raspolaganje (iz kojeg bilo razloga), barem koliko ja znam ih nije bilo u fazi opsteg rasplamsavanja protesta. Sad je tako kako je. Licno se ne slazem sa idejom da se daje legitimitet mufljuzima i lopovima pozivanjem na (neregularne) izbore pre nego sto krivci zaglave robiju, ali ce SL imati moju stopostotnu podrsku i glas u svemu za sta se odluce. ❤️ Ja nisam spominjao opoziciju. Eno im koliko hoćeš profesora ispred nosa, a većinom ih podržavaju, izređala se plejada podržavalaca sa nešto mozga na N1 i na Novoj, plus poznate ličnosti... Ima koliko hoćeš, samo neko treba da ih pozove.
Amigdala Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 4 minutes ago, DJ_Vasa said: Pa možda ima na raspolaganju na papiru, ali sve to može da uništi samo jedan, kao što je radio Orban, ali zato je tu Fico, Bugari upravo izabrali filijalu KGB-a, a ima još kandidata za opstrukciju. Ali o tome smo pricali. Koji su mehanizmi na raspolaganju EU ako ro zaista zele. 4 minutes ago, DJ_Vasa said: Ja nisam spominjao opoziciju. Eno im koliko hoćeš profesora ispred nosa, a većinom ih podržavaju, izređala se plejada podržavalaca sa nešto mozga na N1 i na Novoj, plus poznate ličnosti... Ima koliko hoćeš, samo neko treba da ih pozove. Ali si spominjao ljude sa iskustvom u diplomatskoj aktivnosti i politickoj borbi, nesto sto karijerni univrrzitetski profesori nemaju. Jer onda bi i svaki dobar sportski analiticar bio i dobar sportista, sto nije isto nikako.
DJ_Vasa Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Just now, Amigdala said: Ali o tome smo pricali. Koji su mehanizmi na raspolaganju EU ako ro zaista zele. Pa nije u pitanju da li žele, već da li mogu. Orban im je stavljao klipove u točkove za mnogo ozbiljnije stvari. 1 minute ago, Amigdala said: Ali si spominjao ljude sa iskustvom u diplomatskoj aktivnosti i politickoj borbi, nesto sto karijerni univrrzitetski profesori nemaju. Jer onda bi i svaki dobar sportski analiticar bio i dobar sportista, sto nije isto nikako. Baš među gostima na N1 je bio Nebojša Vujović, diplomata u penziji, a često ga zovu. A ne verujem ni da je rektor sa Martom Kos razgovarao o broju stolica u amfiteatrima. Možda nije karijerni diplomata, ali mislim da bi mogao da se snađe. Naravno, njih dvojicu navodim samo kao primere, a nisu ni jedini.
Barkley#34 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 39 minutes ago, nemanjaol said: Predlazu se novi zakoni kojima se stavljaju dodatni uslovi za ucesce u birackim odborima. I daju se veca ovlascenja RIK-u Znaci jos jedna priprema za kradju Odredbe koje si naveo u vezi odbora bi trebalo da važe tek od 2028. 1 hour ago, Volter said: imamo ovaj slučaj na Medicinskom gde je bez lažnih listića ćaci lista osvojila 800 glasova Moguće je da je i taj broj napakovan a onda im je nestalo belih listića. 2 hours ago, Tex_Willer said: Zna Vucic dobro je će biti oko 600k novih glasaca u odnosu na pre 3g, Neće biti 600k novih, nego se spisak birača promeni za 500-550k za tri godine. Oko 300k umre a 200k stekne punoletstvo. Na to dodaš emigraciju u tom periodu i oduzmeš imigraciju. 1 hour ago, Volter said: Učestvuju u nekim važnim odlukama za fakultet Itekako. Deo su naučno-nastavnog veća i saveta fakulteta. 1
Recommended Posts