Studentski i građanski protesti i blokade 24/25 - Page 403 - Politika - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koje je zlo ovaj Vucic, to je neopisivo.

Ako se utvrdi da je aktiviran  zvucni top on nije vise predsednik. I sta onda?

Glavna u drzavi je predsednica skupstine, Brnabicka!

Aloooeeeee

Vucko nemoj, neka te, dogovoricemo se.

• Ha-ha 2
Posted (edited)
1 hour ago, srlepajce said:

Ima li neko da ga pita sta mu je znacila ova izjava

Jezivo zvuci iz ovog ugla

To i dodao bih da je par dana pred 15.03 da ga parafrazim rekao: mi cemo da ih pustimo da cine veliko nasilje a onda ce drzava da pokaze moc

to je bilo u kontekstu upada u skupstinu ili presednistvo tako mi je delovalo kad je pricao.

Posto vidimo da je LRAD bio kod skupstine i da zandarm prica da je bio i kod presednistvo jasno je sta je nepomenko mislio pod pokazivanjem moci.

Po meni hteo je da postigne veliki uspeh tim iznenadjenjem, i naravno da time da odresene ruke policiji ali i svojim batinasima iz parka da biju da bi se narod uplasio zbog narednih protesta.

Ali totalno su ga deca zajebala jer su se spremili za njegov scenario. I onda krece improvizacija koja mu se vraca ko bumerang pogotovo sa ovim Dacicevim izjavama, ocigledno da Dacicu nije svejedno i ne zeli da najjebe ako se stvarno desi kuka i motika plus sto je verovatno popizdeo na pritiske o kojima samo mogli da citamo da je imao od strane naprednjaka da naredi policiji da bije.

Pa sad nepomenko opet mora da laze i da se vadi da nije on mislio na lrad vec vortex kad je rekao da nemamo nikakav zvucni top, i da je vortex mnogo mocniji. Jos dublje upokavanjejer vortex ne postoji kao nekakvo sredstvo prinude jer to cudo svako moze da napravi, sluzi za zajebanciju, fora sto zvuk koji vortex proizvodi jeste specifican i ako bi ga pustili sa lrad-a onda bi postigli efekat koji su postigli, cak nije iskljuceno da lrad ima razne zvukove vec ubacene i da su samo izabrali taj koji je ko vortex.

Edited by MeanMachine
  • Like 1
Posted

Kad smo kod dinstanja, poglavnik pokušava ponovo isti recept.

Predsednik Srbije Aleksanar Vučić kazao je u utorak da profesori na fakultetima „koji ništa ne rade“ neće dobiti platu i da je država odlučila da u budućnosti „neće da nagrađuje neradnike“.

„Profesori na fakultetima koji ništa ne rade, osim što učestvuju u blokadama, dobiće krompir. Sutra mislim da se isplaćuje ovaj deo za njih. Dobiće ništa. U milionima domova u Srbiji je sada nastupila radost. Ljudi neće da ih neko pljačka“, kazao je Vučić gostujući na televiziji Pink.

Videćemo još da li će biti porcije krompira koji će ovaj okopavati u Padinskoj skeli.

Spoiler

M1OWqek.jpeg

• Like 2
Posted

:classic_biggrin:

13 minutes ago, 40Wins said:

hahahahahahahahahahahaha jooooj bozeeeeeee

Da sutra bude smak sveta, preživeli bi neki bičari, trepljari i Koferče...

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
12 minutes ago, Smrtokapa said:

Kad smo kod dinstanja, poglavnik pokušava ponovo isti recept.

Videćemo još da li će biti porcije krompira koji će ovaj okopavati u Padinskoj skeli.

Reveal hidden contents

M1OWqek.jpeg

%C4%8Divik-je.gif

Posted
38 minutes ago, Clash said:

Koje je zlo ovaj Vucic, to je neopisivo.

Ako se utvrdi da je aktiviran  zvucni top on nije vise predsednik. I sta onda?

Glavna u drzavi je predsednica skupstine, Brnabicka!

Aloooeeeee

Vucko nemoj, neka te, dogovoricemo se.

Ako bude Brnabic onda se ode ispred vile gde zivi i trazi se da izadje iz nje posto je opterecena restitucijom. Da se vrati vila vlasniku da se placa porez i puni budzet kao svuda u svetu. A znas kad ce crveni burzuj Ana da izadje iz te vile? NIkad. Ako je Dacic imao seces 20 ona ce imati 30 ako joj se to desi.:lol_2:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, suptil said:

Ako bude Brnabic onda se ode ispred vile gde zivi i trazi se da izadje iz nje posto je opterecena restitucijom. Da se vrati vila vlasniku da se placa porez i puni budzet kao svuda u svetu. A znas kad ce crveni burzuj Ana da izadje iz te vile? NIkad. Ako je Dacic imao seces 20 ona ce imati 30 ako joj se to desi.:lol_2:

Uvek može da se preseli u JaRkovo. Tamo su porezi manji.

• Ha-ha 4
Posted

Mozda Marta Kos, onaj Rutte i ostali koji su psihopatu danas tapsali po ramenu nisu narocito bitni, ali su mu napumpali ego, samo sto ne eksplodira. Zelim da verujem da mu to nece pomoci u neminovnom padu, ali mucno ga je bilo videti onako silnog na konferenciji za stampu na kraju dana u Briselu. Volela bih da to nisam videla, ali sad mi je kasno da se kajem. 

• Ruke su vam krvave! 5
Posted
12 minutes ago, vilhelmina said:

Mozda Marta Kos, onaj Rutte i ostali koji su psihopatu danas tapsali po ramenu nisu narocito bitni, ali su mu napumpali ego, samo sto ne eksplodira. Zelim da verujem da mu to nece pomoci u neminovnom padu, ali mucno ga je bilo videti onako silnog na konferenciji za stampu na kraju dana u Briselu. Volela bih da to nisam videla, ali sad mi je kasno da se kajem. 

Pusti te trećerazredne žderače briselskog pomfrita koji jedino umeju da švajsuju plastične čepove na flaše. Šteta je što nismo videli ispumpavanje tog ega kada je čitao šta je Dačić danas uradio. To bi bilo prajsles.

• Like 2
Posted

Koliko mu ne cvetaju ruže na unutrašnjem planu, toliko su mu se na spoljnopolitičkom planu poklopile zvezde, naročito otkako je krenula narandžasta revolucija preko okeana.

15 minutes ago, vilhelmina said:

ali su mu napumpali ego

Pumpa Brisel, ali pumpamo i mi.

• Ha-ha 1
  • Pumpaj! 2
Posted

Чух једну занимљиву теорију. Дачић у договору са Русима пустио причу око топа, јер је Вучић изабрао САД и хоће да им да НИС.

Posted
1 minute ago, u pokušaju said:

Чух једну занимљиву теорију. Дачић у договору са Русима пустио причу око топа, јер је Вучић изабрао САД и хоће да им да НИС.

Pre će biti da je to uradio u dogovoru sa samim sobom jer je majstor za preletanje.

• Like 1
Posted

Manite njegovu glumu, mora zbog svojih simpatizera i zbog današnjeg fijaska da se ponaša silno i da je sve u redu. Posle protesta na konferenciji nije mogao da glumi, pogledajte još jednom njegovu uplašenu i nervoznu njušku zbog propalog plana. A čitave nedelje je samouvereno izjavljivao da će svirati kraj i da će se 17. sve vratiti u normalu. Pisao sam ranije da on postaje sve nervozniji i da njegovo ludilo raste i da je time sve opasniji. Zvučni top je dokaz. Šta je sledeće?

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Volter said:

A čitave nedelje je samouvereno izjavljivao da će svirati kraj i da će se 17. sve vratiti u normalu.

Ostalo mu je samo da svira kurcu.

• Love 1
Posted
12 minutes ago, u pokušaju said:

A sta mozw drugo, Iskanderima da nam dolazi nafta? 

Posted
15 minutes ago, u pokušaju said:

Rusija je pripojila Ameriku anslusom pre mesec dana tako da mi to nema smisla

• Like 4
  • Ha-ha 3
Posted
4 hours ago, nemanjaol said:

Bilo bi jako da su na kraju namontirali ono kada je odjebao Dačića: "nemojte se ljutiti, ja ne mogu da slušam više ovo pravdanje" i odlazi demonstrativno. :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted
37 minutes ago, Volter said:

Manite njegovu glumu, mora zbog svojih simpatizera i zbog današnjeg fijaska da se ponaša silno i da je sve u redu. Posle protesta na konferenciji nije mogao da glumi, pogledajte još jednom njegovu uplašenu i nervoznu njušku zbog propalog plana. A čitave nedelje je samouvereno izjavljivao da će svirati kraj i da će se 17. sve vratiti u normalu. Pisao sam ranije da on postaje sve nervozniji i da njegovo ludilo raste i da je time sve opasniji. Zvučni top je dokaz. Šta je sledeće?

Sledeće je da SĐD poziva uprave univerziteta da zajedno sa policijom razbiju blokade

https://www.reddit.com/r/serbia/s/WMvWVuxdmU

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1