Smrtokapa Posted March 19 Posted March 19 7 minutes ago, Nicklord said: Ja mislim da je ovo SPS sve poslao opoziciji iskreno To već sumnjam, ali sam zato siguran 100% da je Gljivici pun kurac i sns-a i vrhovnog mentola i da bi ga tako slatko izdao samo na naznaku da će moći da se izvuče. Pa zamisli da moraš godinama da sarađuješ sa onime i to na dnevnom nivou.
Stiletto Posted March 19 Posted March 19 4 minutes ago, Marvin said: Ali ako se nešto sitno ponudi Dačiću i Milici, može se skupiti 123 poslanika za neku "nezavisnu", "ekspertsku" ili kakvu god hoćete vladu Za Milicu ne mogu ništa da tvrdim, ali Dačić dokazano prima samo krupno. 1
zoran59 Posted March 19 Posted March 19 4 hours ago, Čvarkov said: Dinstaj 🥘🍳 ......... Na fotki, zapeo mi za oko jedan detalj: Jedan drugi Sanader, bivsi premijer 'rvaCke, zaglavio robiju. Mozda tako prodje i ovaj? Svasta u toj familiji... 3 hours ago, DameTime said: Kad neće ovi naši gastarbajteri da se jave, kačim ja 😄 Evo da se javi jedan gastos, samo ne iz Nemacke nego iz USA. (i da se vidi da i Ameri cisto fino citaju cirilicu... ) 1 1
DameTime Posted March 19 Posted March 19 More... Ne bih dinstala, nego pekla ispod sača. Ražanj je ipak za koferče. 5
JPM Posted March 19 Posted March 19 6 minutes ago, NikadProtivKaline said: ne mora nista veliko da se desi, Desilo se. Desilo se ogromno. Ljudi su ubijeni. Dok je koripcija značila "samo" manjak para za vrtiće ili škole ili bolnice, svi su bili "pa dobro". Sad je počela da ubija ljude. To je ogromno. Taj događaj podigao je svest ljudi o tome koliko se raznih nadstrešnica i renoviranih objekata bez upotrebne dozvole nalazi oko njih i koliko je to realan scenario, da odeš da kupiš jebenu kartu za voz i pogineš. Da ti dete ode u vrtić i otruje se jer je budala sipala mazut u kanalizaciju (skoro u Nišu), i da ne nabrajam šta sve ne. Taj događaj je brojčano ne veliki, ali je suštinski monumentalan. Ja sam se slučajno zadesio u Novom sadu tog dana. Ljudi su bili spremni za rat. U očima se video bes. 9
McLeod Posted March 19 Posted March 19 Hahahahah, nisam siguran da je autenticno, ali jaka fora kad ti kriminalac kaze obraz nema cenu hahahah 13
DJ_Vasa Posted March 19 Posted March 19 4 minutes ago, Marvin said: @Nicklord I ja sam pomislio slično. Što me je navelo na razmišljanje: Do juče mi je delovalo nezamislivo da skupština izglasa neku prelaznu vladu. Ali ako se nešto sitno ponudi Dačiću i Milici, može se skupiti 123 poslanika za neku "nezavisnu", "ekspertsku" ili kakvu god hoćete vladu Potrebno je 126 jer je broj poslanika 250. Evo kakav je sastav: http://www.parlament.gov.rs/narodna-skupstina-/sastav/poslanicke-grupe/poslanicke-grupe.5006.html Ovi imaju 112, što znači da je dovoljno 14 poslanika da ostanu na vlasti. Dovoljno je 6 Mađara, uvela Palma 5, PUPS 6 ili bilo koja slična kombinacija da ostanu na vlasti.
BattleBender Posted March 19 Posted March 19 19 minutes ago, Nicklord said: Ja mislim da je ovo SPS sve poslao opoziciji iskreno Pa da, to ja predvidjam vec neko vreme. Vulin i SPS, oni sad prvi gledaju da ispadnu bubasvabe.
NikadProtivKaline Posted March 19 Posted March 19 3 minutes ago, JPM said: Desilo se. Desilo se ogromno. Ljudi su ubijeni. mislio sam na ovaj period od pada nadstresnice do danas, na tu neku prizivanu "konkretizaciju" ili "radikalizaciju" protesta naravno da je ono sto se u NS desilo inicijalna kapisla za ovo gde smo danas 1
Clash Posted March 19 Posted March 19 6 minutes ago, JPM said: Taj događaj je brojčano ne veliki, ali je suštinski monumentalan. Ja sam se slučajno zadesio u Novom sadu tog dana. Ljudi su bili spremni za rat. U očima se video bes. Bar ja. 2
Don Dusko Posted March 19 Posted March 19 Ovo sto radi informer i rezimski mediji je ono koprcanje zaklane svinje.Poslednji trzaji. Takav neki osecaj imam. 7
Clash Posted March 19 Posted March 19 (edited) Respect za braću iz Makedonije koja urnišu Vučića i Krstića na twiteru. Edited March 19 by Clash 3 8
JPM Posted March 19 Posted March 19 Just now, Don Dusko said: Ovo sto radi informer i rezimski mediji je ono koprcanje zaklane svinje.Poslednji trzaji. Takav neki osecaj imam. Daj ja ateista da se prekrstim za ovo.
Volter Posted March 19 Posted March 19 Vređa Štimca, urla o lažljivim bednicima, vidim uhapsili Đoga, buše se gume, Dačić puk'o... Prsli su, ne znaju gde biju. 7
Helena Posted March 19 Posted March 19 5 minutes ago, NikadProtivKaline said: mislio sam na ovaj period od pada nadstresnice do danas, na tu neku prizivanu "konkretizaciju" ili "radikalizaciju" protesta naravno da je ono sto se u NS desilo inicijalna kapisla za ovo gde smo danas ...i nikad ne zaboraviti studente! 1
Урош19 Posted March 19 Posted March 19 1 hour ago, BattleBender said: Kakvu je teletinu izdinstala verenica juče 😮 (usput moram da ispromovisem malo njen insta profil za hranu https://www.instagram.com/e_milliyo/ ) Ovih dana moramo da ponovimo i da napravimo kvalitetan snimak dinstanja.Iznapeo sam se da je pojedem koliko se moralo i koliko je dobro. Sa sve izrendanim zubima (drugi dan nakon brusenja cele gornje vilice) i iziritarnim desnima. Akrobacije na nivou Vinsen Kasela u Otseanovih 12 kad prolazi kroz lasere, tako ja da dodjem do zdrela...ali moralo je da se proba dinstano. Vidim hranu, odmah ide zaprat 1
NMX Posted March 19 Posted March 19 pahahahahafhahahfahhahaha panudrcina koja pusta test signal hahahahhahahaha dajte info jel se ovaj slogirao u predsednistvu 2 1 14 17
BattleBender Posted March 19 Posted March 19 Izgleda krece urusuavanje brze nego sto sam ocekivao. Kao u onoj igrici Generals (ako se dobro secate), pa kad se koljes sa nekim satima, po zilion helihoptera, zilion nuklearki, vojske, pickce materine. Sve tamo-vamo, neizvezno. I onda pukne odjednom, prelomi se, jer je neko jednostavno bolji.... I u par minuta ode sve u kurac. Pa se onda osipa sve, ona postrojenja za struju ti otkazuju, tenkovi krecu da se raspadaju u sred pustinje. 1
DJ_Vasa Posted March 19 Posted March 19 1 minute ago, NMX said: pahahahahafhahahfahhahaha panudrcina koja pusta test signal hahahahhahahaha dajte info jel se ovaj slogirao u predsednistvu Jbt, pa ovo je kao Monti Pajton na kvadrat! Koja je ovo autogolčina!!!! 2 5
Smrtokapa Posted March 19 Posted March 19 Okej, ovo ne može biti slučajna autogolčina, sad verujem da je Dačić svojeručno podesio da bude pušten ovaj test signal prilikom demonstracije. 1 7
Recommended Posts