Kronostime Posted February 7 Share Posted February 7 28 minutes ago, 40Wins said: Kakve je sinove napravio, mala je kazna kuroandjelku da svaki dan gleda Informer i RTS. I za to postoji osnovana sumnja u ispravnost dokumenata i cinjenicno stanje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) 35 minutes ago, Clash said: Ne znam, što kažeš videćemo. Ovo u Bogatiću će biti napad onih koji podržavaju studente na institucije koje nude dijalog i mir. Da narod zna. Zato mislim da sve radi da prebaci na svoj teren. Indikativno je da su sad izbori na Kosovu, da je sve normalno tupio bi svaki dan o tome, sad nije ni spomenuo to ima mesec dana. Sav trud je na tome da prebaci fokus na stvari gde zna kako da odigra i da odbrani svojim golim grudima zemlju od unutrašnjeg i spoljnog neprijatelja. Pa vidi, na dnevnom redu te sednice u Bogatiću je bilo prostorno planiranje za narednih 10 godina, što uključuje i potencijalno istraživanje isplativosti rudarenja ko zna čega sve. Nije bilo nikakvog dijaloga između vlasti i opozicije, niti je tema bila direktno vezana za studentske proteste. Slažem se da to sve može da se predstavi i ovako i onako, a biće verovatno onako. Indikativno mi je bilo ponašanje predsednika opštine koji je kukao da je i on protiv istraživanja dok su ga izbacivali iz opštine... kako će to sve da se primi u narodu i da li će ta izanđala fora sa skretanjem pažnje uspeti, bumo videli, ja mislim da neće. Inače, Bogatić i cela Mačva leže na izvorima termalne i pijaće vode, to je bukvalno neprocenjivo bogatstvo... edit - što se prebacivanja fokusa tiče, mislim da više nigde nema lakih poena. Meni sve ovo liči na shooting in the dark, pa ako negde pogodi, vajdica je i to. Svi ti potezi ne ostavljaju utisak da ih vuče neko ko je siguran u to da ima kontrolu... Edited February 7 by implant 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Jbt Kronose, ni na Vučića ne možeš da baciš nešto bolje od tako seljačke fore. 1 hour ago, srlepajce said: Op op Konačno radikalizacija protesta, pošto time, naravno, ne treba da se bave studenti. Nema više ćutanja i puštanja da vršljaju kako hoće. Minus za to što su svi snimali ove ljude, sad će panduri na osnovu tih snimaka da krenu da hapse i "procesuiraju". 52 minutes ago, 40Wins said: Kakve je sinove napravio, mala je kazna kuroandjelku da svaki dan gleda Informer i RTS. Treći put se vraćam na ovaj post i mnogo se smejem, nek sam grešna koliko sam teška. Edited February 7 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted February 7 Share Posted February 7 Ritchmond City, District of Machva! 👌 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 7 Share Posted February 7 Je li to on sad prica uzivo na RTS-u? Evo nesto pominje proteste neke i Promenadu kad su za to protestovali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted February 7 Share Posted February 7 26 minutes ago, DameTime said: Minus za to što su svi snimali ove ljude, sad će panduri na osnovu tih snimaka da krenu da hapse i "procesuiraju". Zašto? Ljudi su se samo priključili javnoj raspravi i iskazali svoje mišljenje. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 7 Share Posted February 7 Samo bogatićki scenario bajo moi 3 8 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted February 7 Share Posted February 7 Hoće da priviku neke levičare za žvalojza, koji nisu za koferčeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted February 7 Share Posted February 7 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 7 Share Posted February 7 1 hour ago, DameTime said: Konačno radikalizacija protesta, pošto time, naravno, ne treba da se bave studenti. Nema više ćutanja i puštanja da vršljaju kako hoće. Tacno ce krenuti na lokalu, male sredine. Nece vise niko da trpe lokalne kabadahije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 7 Share Posted February 7 4 minutes ago, srlepajce said: Tacno ce krenuti na lokalu, male sredine. Nece vise niko da trpe lokalne kabadahije. Jurićemo ih po poljskim putevima. 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted February 7 Share Posted February 7 2 hours ago, 40Wins said: Kakve je sinove napravio, mala je kazna kuroandjelku da svaki dan gleda Informer i RTS. Nije Andjelko kriv. Fahli Musliu je kriv! 38 minutes ago, 033zero330 said: Hoće da priviku neke levičare za žvalojza, koji nisu za koferčeta. Ko su Željko,Sonja,Đorđo,Irena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 7 Share Posted February 7 13 minutes ago, shonke said: Ko su Željko,Sonja,Đorđo,Irena? Ex-opoziciJonari: https://www.nin.rs/politika/vesti/62293/zvanicno-formirana-poslanicka-grupa-pokret-radnika-sloga-da-se-struka-pita 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 7 Share Posted February 7 Đorđo je iz mog sela. Cuveni “opozicionar” lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) 4 hours ago, DameTime said: Minus za to što su svi snimali ove ljude, sad će panduri na osnovu tih snimaka da krenu da hapse i "procesuiraju". Snimak je zapravo plus, a razlog je jednostavan. Pošto se tamo uglavnom međusobno poznaju, ne bi bio problem da onaj što su ga izveli navede imena i da kaže na sudu da su ga tukli, a mogao bi i da od nekog lekara iz stranke dobije i potvrdu o povredama. Tada bi mogli da zaglave iza rešetaka zbog nanošenja povreda i ko zna čega drugog. Snimak može da ih zaštiti od ovog scenarija, a znajući koja stranka je u pitanju i za šta je sve sposobna, mislim da im je u ovom slučaju snimak veoma koristan. Edited February 7 by DJ_Vasa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted February 7 Share Posted February 7 4 hours ago, srlepajce said: Op op Tako se to radi, za rucicu pa napolje.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dali_man Posted February 7 Share Posted February 7 Rusi okrenuli ledja Vucicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 7 Share Posted February 7 4 minutes ago, dali_man said: Rusi okrenuli ledja Vucicu! Nije u redu da daješ bombastične naslove koji ništa ne znače i podsećaju na klasičan clickbait, mada to zapravo i jeste slučaj. U pitanju je pijačarsko nadgornajvanje lokalnih odbornika. Moći ćemo da se radujemo tek kada Putler bude javno rekao до свидания. Nezadovoljni udbaški šupak na lokalnom nivou ne zaslužuje ni reč. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted February 7 Share Posted February 7 Samo Jovinom buktinjom zbori se kroz tmine Ljubav za Bogatince ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 7 Share Posted February 7 Možda sam propustio pa ne zamerite ako ponavljam. Danas sam čuo da će EDB u ponedeljak održati štrajk upozorenja a ako to ne urodi plodom stupiće u generalni štrajk. Kažu da je bilo hvatanja za gušu sa sindikalcima koji će sada biti smenjeni i da je izglasana odluka da se podrže studenti i da se ide u štrajk. Ovo je jako ozbiljna priča jer to je ono što može da bude presudno u skljanjanju ove pošasti sa vlasti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 7 Share Posted February 7 2 minutes ago, Knipex said: Možda sam propustio pa ne zamerite ako ponavljam. Danas sam čuo da će EDB u ponedeljak održati štrajk upozorenja a ako to ne urodi plodom stupiće u generalni štrajk. Kažu da je bilo hvatanja za gušu sa sindikalcima koji će sada biti smenjeni i da je izglasana odluka da se podrže studenti i da se ide u štrajk. Ovo je jako ozbiljna priča jer to je ono što može da bude presudno u skljanjanju ove pošasti sa vlasti. Ako se ispostavi da je vest tačna, biraj šta piješ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted February 7 Share Posted February 7 18 minutes ago, Knipex said: Možda sam propustio pa ne zamerite ako ponavljam. Danas sam čuo da će EDB u ponedeljak održati štrajk upozorenja a ako to ne urodi plodom stupiće u generalni štrajk. Kažu da je bilo hvatanja za gušu sa sindikalcima koji će sada biti smenjeni i da je izglasana odluka da se podrže studenti i da se ide u štrajk. Ovo je jako ozbiljna priča jer to je ono što može da bude presudno u skljanjanju ove pošasti sa vlasti. https://www.instagram.com/reel/DFuw5fJI5vE/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjurkan Posted February 7 Share Posted February 7 1 hour ago, Knipex said: Možda sam propustio pa ne zamerite ako ponavljam. Danas sam čuo da će EDB u ponedeljak održati štrajk upozorenja a ako to ne urodi plodom stupiće u generalni štrajk. Kažu da je bilo hvatanja za gušu sa sindikalcima koji će sada biti smenjeni i da je izglasana odluka da se podrže studenti i da se ide u štrajk. Ovo je jako ozbiljna priča jer to je ono što može da bude presudno u skljanjanju ove pošasti sa vlasti. Svim srcem želim da je tako jer ovo na ulici nije dovoljno za konačni, fatalni udarac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted February 7 Share Posted February 7 1 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted February 7 Share Posted February 7 Javite Slovencima da Vesića traže pod Goxy Sivce011 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts