DameTime Posted February 7 Posted February 7 (edited) Jbt Kronose, ni na Vučića ne možeš da baciš nešto bolje od tako seljačke fore. 1 hour ago, srlepajce said: Op op Konačno radikalizacija protesta, pošto time, naravno, ne treba da se bave studenti. Nema više ćutanja i puštanja da vršljaju kako hoće. Minus za to što su svi snimali ove ljude, sad će panduri na osnovu tih snimaka da krenu da hapse i "procesuiraju". 52 minutes ago, 40Wins said: Kakve je sinove napravio, mala je kazna kuroandjelku da svaki dan gleda Informer i RTS. Treći put se vraćam na ovaj post i mnogo se smejem, nek sam grešna koliko sam teška. Edited February 7 by DameTime
Don Dusko Posted February 7 Posted February 7 Je li to on sad prica uzivo na RTS-u? Evo nesto pominje proteste neke i Promenadu kad su za to protestovali...
implant Posted February 7 Posted February 7 26 minutes ago, DameTime said: Minus za to što su svi snimali ove ljude, sad će panduri na osnovu tih snimaka da krenu da hapse i "procesuiraju". Zašto? Ljudi su se samo priključili javnoj raspravi i iskazali svoje mišljenje. 9
303 Posted February 7 Posted February 7 Hoće da priviku neke levičare za žvalojza, koji nisu za koferčeta.
srlepajce Posted February 7 Posted February 7 1 hour ago, DameTime said: Konačno radikalizacija protesta, pošto time, naravno, ne treba da se bave studenti. Nema više ćutanja i puštanja da vršljaju kako hoće. Tacno ce krenuti na lokalu, male sredine. Nece vise niko da trpe lokalne kabadahije.
Smrtokapa Posted February 7 Posted February 7 4 minutes ago, srlepajce said: Tacno ce krenuti na lokalu, male sredine. Nece vise niko da trpe lokalne kabadahije. Jurićemo ih po poljskim putevima. 7 2
shonke Posted February 7 Posted February 7 2 hours ago, 40Wins said: Kakve je sinove napravio, mala je kazna kuroandjelku da svaki dan gleda Informer i RTS. Nije Andjelko kriv. Fahli Musliu je kriv! 38 minutes ago, 033zero330 said: Hoće da priviku neke levičare za žvalojza, koji nisu za koferčeta. Ko su Željko,Sonja,Đorđo,Irena?
DJ_Vasa Posted February 7 Posted February 7 13 minutes ago, shonke said: Ko su Željko,Sonja,Đorđo,Irena? Ex-opoziciJonari: https://www.nin.rs/politika/vesti/62293/zvanicno-formirana-poslanicka-grupa-pokret-radnika-sloga-da-se-struka-pita 1
DJ_Vasa Posted February 7 Posted February 7 (edited) 4 hours ago, DameTime said: Minus za to što su svi snimali ove ljude, sad će panduri na osnovu tih snimaka da krenu da hapse i "procesuiraju". Snimak je zapravo plus, a razlog je jednostavan. Pošto se tamo uglavnom međusobno poznaju, ne bi bio problem da onaj što su ga izveli navede imena i da kaže na sudu da su ga tukli, a mogao bi i da od nekog lekara iz stranke dobije i potvrdu o povredama. Tada bi mogli da zaglave iza rešetaka zbog nanošenja povreda i ko zna čega drugog. Snimak može da ih zaštiti od ovog scenarija, a znajući koja stranka je u pitanju i za šta je sve sposobna, mislim da im je u ovom slučaju snimak veoma koristan. Edited February 7 by DJ_Vasa 1
Pletilja Posted February 7 Posted February 7 4 hours ago, srlepajce said: Op op Tako se to radi, za rucicu pa napolje....
DJ_Vasa Posted February 7 Posted February 7 4 minutes ago, dali_man said: Rusi okrenuli ledja Vucicu! Nije u redu da daješ bombastične naslove koji ništa ne znače i podsećaju na klasičan clickbait, mada to zapravo i jeste slučaj. U pitanju je pijačarsko nadgornajvanje lokalnih odbornika. Moći ćemo da se radujemo tek kada Putler bude javno rekao до свидания. Nezadovoljni udbaški šupak na lokalnom nivou ne zaslužuje ni reč. 1
Molina23 Posted February 7 Posted February 7 Samo Jovinom buktinjom zbori se kroz tmine Ljubav za Bogatince ❤️
Knipex Posted February 7 Posted February 7 Možda sam propustio pa ne zamerite ako ponavljam. Danas sam čuo da će EDB u ponedeljak održati štrajk upozorenja a ako to ne urodi plodom stupiće u generalni štrajk. Kažu da je bilo hvatanja za gušu sa sindikalcima koji će sada biti smenjeni i da je izglasana odluka da se podrže studenti i da se ide u štrajk. Ovo je jako ozbiljna priča jer to je ono što može da bude presudno u skljanjanju ove pošasti sa vlasti. 5
DJ_Vasa Posted February 7 Posted February 7 2 minutes ago, Knipex said: Možda sam propustio pa ne zamerite ako ponavljam. Danas sam čuo da će EDB u ponedeljak održati štrajk upozorenja a ako to ne urodi plodom stupiće u generalni štrajk. Kažu da je bilo hvatanja za gušu sa sindikalcima koji će sada biti smenjeni i da je izglasana odluka da se podrže studenti i da se ide u štrajk. Ovo je jako ozbiljna priča jer to je ono što može da bude presudno u skljanjanju ove pošasti sa vlasti. Ako se ispostavi da je vest tačna, biraj šta piješ. 2
The Walking Dravot Posted February 7 Posted February 7 18 minutes ago, Knipex said: Možda sam propustio pa ne zamerite ako ponavljam. Danas sam čuo da će EDB u ponedeljak održati štrajk upozorenja a ako to ne urodi plodom stupiće u generalni štrajk. Kažu da je bilo hvatanja za gušu sa sindikalcima koji će sada biti smenjeni i da je izglasana odluka da se podrže studenti i da se ide u štrajk. Ovo je jako ozbiljna priča jer to je ono što može da bude presudno u skljanjanju ove pošasti sa vlasti. https://www.instagram.com/reel/DFuw5fJI5vE/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== 8
tjurkan Posted February 7 Posted February 7 1 hour ago, Knipex said: Možda sam propustio pa ne zamerite ako ponavljam. Danas sam čuo da će EDB u ponedeljak održati štrajk upozorenja a ako to ne urodi plodom stupiće u generalni štrajk. Kažu da je bilo hvatanja za gušu sa sindikalcima koji će sada biti smenjeni i da je izglasana odluka da se podrže studenti i da se ide u štrajk. Ovo je jako ozbiljna priča jer to je ono što može da bude presudno u skljanjanju ove pošasti sa vlasti. Svim srcem želim da je tako jer ovo na ulici nije dovoljno za konačni, fatalni udarac.
Plavi Dres Posted February 7 Posted February 7 Koga interesuje čitav prilog slovenačke telveizije - https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/175107334?s=mmc Kažu da se na osnovu javnih evidencija saznaje da su poslednjih godina srpski državljani kupili oko 4000 nekretnina u Trstu. 2 4
dali_man Posted February 7 Posted February 7 3 hours ago, DJ_Vasa said: Moći ćemo da se radujemo tek kada Putler bude javno rekao до свидания. Nezadovoljni udbaški šupak na lokalnom nivou ne zaslužuje ni reč. A to ce se desiti tako sto ce doci neocekivana sila i resiti stvar? Studenti su pokrenuli akciju koja je mnogo krupnija od same smene Vucica, jer cak i da on ode i povuce sa sobom ovu bagru oko njega, tu ostaju razni Sarici, Veselinovici, kavacki klanovi, DB... Njih ce morati neko da razjebe ako hocemo normalno drustvo. A taj neko ce prvo morati da dodje na vlast. U tom kontekstu, ova vest nije nimalo benigna, jer negde u nekom trenutku ce morati da se otvori politicki front. Ne verujem da ce Vucic smeti direktno da, u ovim okolnostima, ide na republicke izbore, pa bi mu Nis mogao posluziti kao probni balon, jer se tu ne zna ni ko pije ni ko placa. I ova masovnost ne sme da nas zavarava da je on izgubio preterano mnogo podrsku medj obicno rajom. 5
Recommended Posts