Beonegro Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Just now, 033zero330 said: Crkla Gajevićka. Čestitam brojnoj porodici i prijateljima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 4 hours ago, JPM said: Fenomenalni Boris Dežulović strikes again. Čuda prirode: šupci, a pičke Pa ovo je genijalno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 59 minutes ago, Beonegro said: U ostalim vijestima, orliću ometaču pregorela licna koja mu drži uši na mjestu Parizerović pisao saopštenje 100%. Onaj što doktorira na hibridnim ratovima i obojenim revolucijama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 On 12/15/2024 at 1:43 PM, Selina said: NIje valjda da si imao zamerke demonstrantima 1996 godine. To su za mene bili velicanstveni protesti, neponovljivi, a ucestvovala je cela normalna i umivena Srbija i to tako mesecima. Bila sam i ja na tim protestima ( kada sam i ako bila tamo), bili su moji roditelji, moj brat, mnogi meni dragi rodjaci i prijatelji i u Beogradu i u manjem gradu u Srbiji. I to tako svake veceri po zimi i mraku. a mrak nije bio samo januarski. Zivot je bio besparica, cekanje u redovima za mleko i hleb, sverc, okruzeni smo bili zlocinima, masakrima, ubistvima, a i bez sanse da uzmemo pasos i da begamo nekuda, stajanje satima, danima ispred amabasada. Ponosna sam na te proteste kao sto sam danas ponosna na ove mlade ljude od koji nekako nisam ocekivala da ce biti ovako hrabri, pa i neustrasivi.🧡 Nisam, naravno imao nikakvih zamerki, sad posle četvrt veka na devedesete gledam kao na jedan kontinuum, kolikogod je izgledalo da traje čitavu večnost, protesti su bili češći, odziv masovniji, utoliko su sadašnji protesti došli kao iznenadno svetlo u mrkloj noći. Imao sam nadu da će se ovo dogoditi ali sam secpovremeno pitao imam li osnova za tu nadu, nisam li, možda postao naivan u starosti. No, nisu bitni moji utisci, studentski protesti 96-97 su uvod u 5. oktobar, ajde da se nadamo da i ovi sada predstavljaju neki uvod, putokaz, primer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Tanasković u svedočenju za nadstrešnicu sve svalila na Vesića: On i Vučić dogovorili oko projekata Osumnjičena bivša direktorka Infrastrukture železnica Srbije Jelena Tanasković na saslušanju u tužilaštvu prebacila je svu odgovornost za projekat Železničke stanice na Gorana Vesića. To pokazuju dokumenti u koje je Nova ekonomija imala uvid. Tanasković je u iskazu pred tužiocem tvrdila da je Vesić insistirao da on vodi sve projekte jer se navodno tako dogovorio sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. "Ministar Vesić mi je rekao da je to jedini uslov da budem direktorka (Infrastrukture železnice Srbije, prim. aut.), da prihvatim da on apsolutno upravlja i vodi sve projekte, jer je on navodno dogovorio sa predsednikom da se svi projekti isključivo tako vode", rekla je Tanasković. https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/396159/Tanaskovic-u-svedocenju-za-nadstresnicu-sve-svalila-na-Vesica-On-i-Vucic-dogovorili-oko-projekata.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 7 minutes ago, Selina said: Tanasković u svedočenju za nadstrešnicu sve svalila na Vesića: On i Vučić dogovorili oko projekata Bilo već pre 3 sata. Ljudi, molim vas pročitajte topik pre nego prenesete neku vest, moguće je da je već postovana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Učenici trsteničke gimnazije takođe organizuju proteste, I'm so proud 😍 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Pitanje je da li je ovo istina ili se kao influenser sada vadi, pošto ga ljudi masovno otpraćuju. Ne bi me iznenadilo ni jedno ni drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 2 hours ago, Div said: Nisam, naravno imao nikakvih zamerki, sad posle četvrt veka na devedesete gledam kao na jedan kontinuum, kolikogod je izgledalo da traje čitavu večnost, protesti su bili češći, odziv masovniji, utoliko su sadašnji protesti došli kao iznenadno svetlo u mrkloj noći. Imao sam nadu da će se ovo dogoditi ali sam secpovremeno pitao imam li osnova za tu nadu, nisam li, možda postao naivan u starosti. No, nisu bitni moji utisci, studentski protesti 96-97 su uvod u 5. oktobar, ajde da se nadamo da i ovi sada predstavljaju neki uvod, putokaz, primer Sve tako. Ali što se tiče masovnosti protesta, nama su okolnosti bile drugačije. Kad je buka na ulici, izađeš i pridružiš se. Sad kad je buka na ulici većina otvori tviter, tiktok, forum, i misli da je time aktivizam završen. Plus da ne pričam da nismo mogli tek tako da odemo u inostranstvo, da su nam dokurčili ratovi i sankcije, i sveopšta beda... Na neki način, ovi mladi što se danas cimaju, se cimaju mnogo više nego mi devedesetih. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.timesofisrael.com%2Fliveblog_entry%2Fisraels-cellebrite-probing-serbian-use-of-phone-hacking-tool-after-amnesty-report%2F&h=AT2O4qLp7eK8RQky8mT4mdY0sn64XC9SvGJay3PYDK13802lEIADFzuZzMrHN_8tCwIuLOY1jiKXWt3teMdJwIRHAL8PHVmcfHNQQ3n8mxbSrxciX6wYWz8h0WVqn8Kx698U&__tn__=%2CmH-R&c[0]=AT1b8QTPAbnYqY12E379-a-RE-Av0g0g6BMdBWQH74RzibPQvnxwYpvhH0yZuNLLG7Z0VeEpp_f4f-EFnRg9zMySpDNuhyHQem3p4QvC9ESPRC0PkLVUDds7CVV6Keout4Eke0homJ-DbNk4MnDfcyociVCdt6IqxHNtuwGrDP60-ZJ5XSzS1Q 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Ovo iznad je ovo, skraćen URL da ne morate prvo na Facebook: Israel’s Cellebrite probing Serbian use of phone hacking tool after Amnesty report Quote Israeli surveillance company Cellebrite DI Ltd says it is investigating allegations that its software was used by Serbian officials to hack into the phones of dozens of journalists and activists in order to install spyware on their devices. In a report, Amnesty International alleges that Serbian spyware took covert screenshots of mobile devices, copied contacts and uploaded them to a government-controlled server. “In multiple cases, activists and a journalist reported signs of suspicious activity on their mobile phones directly following interviews with Serbian police and security authorities,” Amnesty said. ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Za razliku od nekih sportskih legendi, neke druge sportske legende javno daju podršku studentskom protestu. https://n1info.rs/vesti/bodiroga-za-n1-velika-podrska-studentima-koji-su-buducnost-nasilje-i-zastrasivanje-odraz-nemoci/ https://n1info.rs/vesti/nemanja-vidic-kakav-bih-ja-to-otac-bio-da-ne-podrzavam-studente/ 16 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Ajmo da izbombardujemo Njoleta na Twitteru i Instagramu zahtevima da se oglasi. Da vidimo kolika je gnjida. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Gde samo nadjose ovog sto se seca Srebrenice da nastupa ispred studenata? Zbog takvih propadaju protesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 5 minutes ago, Eddard said: Ajmo da izbombardujemo Njoleta na Twitteru i Instagramu zahtevima da se oglasi. Da vidimo kolika je gnjida. Na Instagramu se to već dešava, linkovao sam juče. Klikni ovde, tu je i link za njegov profil. Vidim da ga već nazivaju sendvičarem i da ga tovare samo tako. 1 minute ago, СтелаРоса said: Gde samo nadjose ovog sto se seca Srebrenice da nastupa ispred studenata? Zbog takvih propadaju protesti. Možeš li da navedeš link? Ne uspevam da nađem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 7 minutes ago, Eddard said: Ajmo da izbombardujemo Njoleta na Twitteru i Instagramu zahtevima da se oglasi. Da vidimo kolika je gnjida. Prozivaju ga vec danima i nema oglasavanja, niti ce ga biti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 14 minutes ago, Eddard said: Ajmo da izbombardujemo Njoleta na Twitteru i Instagramu zahtevima da se oglasi. Da vidimo kolika je gnjida. Not gonna happen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 (edited) 8 minutes ago, DJ_Vasa said: Možeš li da navedeš link? Ne uspevam da nađem. Edited December 16, 2024 by СтелаРоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 BIA i NoviSpy po naški, izgleda da su dobro zeznuli. https://unrollnow.com/status/1868672703441551474 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Sta je problem sa njegovim stavom oko Srebrenice? To samo moze da bude pozitivno i da nije rezervni tim udbe. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 Staviti pomen na Srebrenicu je veliki plus ovom mladiću. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 @СтелаРоса Hvala. Doduše, ako će protesti da propadnu samo zato što taj momak objavljuje sećanje na ono što se desilo njegovom narodu, a što bi svako morao da prihvati kao činjenicu, onda treba AV da osnuje dinastiju i da se proglasi za kralja. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts