Henry Chinaski Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Nikad više žandarma nisam vidio u Novom Sadu. Kruže priče da su navijačima dali palice da bi razbijali izloge kad krene protest. Malo im je i frka 1
Smrtokapa Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Ako bude nasumičnog razbijanja, vrlo je moguće da su u pitanju "ubačeni elementi". A ako bude razbijanja tamo gde su esenesovske prostorije i odbori, to je već druga priča. Deo građana smatra da od mirnih protesta i "sedi ne nasedaj" fora nema ništa, te da se ovi moraju odmah juriti po ulicama. Dosta se preklapaju sa onima koji misle da ova opozicija služi da radi za Vučića i trankvilizuje svaki bunt međ' narodom ("hoćemo proteste bez političara" ekipa). Da bi se priveli organizaciji, verovatno je prvo potrebno da pokušaju bez organizacije i ne uspeju. Možda i nekoliko puta.
fancy Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 A onda, u svim gradovima u Srbiji, istog dana. Pa neka razmišljaju gde će pre da šalju kerove. 8
Henry Chinaski Posted November 5, 2024 Author Posted November 5, 2024 Je li ostao ko u Beogradu od žandarma 🙂
Cavani Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Moraju da se pokazu pandurcici, nije im za dzabe sazidano i poklonjeno po 600e/m2 celo naselje na Galenici, pre nastavnika, lekara. 1
DJORDJE Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Vi sto bi se reklo kao sto se babi snilo. Kakva crna kriticna masa, predaja policije, protesti u vise gradova, nema od toga nista. Kao prvo, nema ko da izvede tu masu, drugo, ne postoji neko ogromno nezadovoljstvo u narodu i to je realnost. Ima nezadovoljnih , ali to nije velika vecina. Ima da bude protesta dok ne zahladni, a onda svi pored furune, bas kao sto je bilo prosle godine, bunt trajao do godisnjih odmora. 4
Don Dusko Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 https://www.instagram.com/reel/DB_2SESolHy/?utm_source=ig_embed&ig_rid=463e0b9c-9458-4146-91b7-335f77e6d5af Prvo posaljes svoje ljude koji to rade pa onda kukas. Pateticno Coa pateticno.
Pletilja Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 2 hours ago, fancy said: A onda, u svim gradovima u Srbiji, istog dana. Pa neka razmišljaju gde će pre da šalju kerove. Bas tako: ne mogu u NS, BG, toliko sam van forme da se boijim da bih samo napravila problem drugima a hocu da iskocim iz koze sto u mom gradu vlada camotinja, cak nije u pitanju ni onaj opasan muk, ne, ovde su svi kao nemi, slepi i mutavi. Jos uvek zelim da prospem crvenu farbu na opstinsku zgradu i nije iskljucenoi da cu to i da uradim, za sada, deca se ne slazu da to uradim, sin preti oduzimanjem poslovne sposobnosti, cerka moli.....ocajna sam, besna i nemocna....ponizena, pa ne treba meni sloboda i pravda da dodje iz Beograda, da me beogradjani i novosadjani oslobadjaju, hocu, bre, da sklonim ove moje lotvore koje poznajem kao zlu paru, hocu, bre, da ih gledam u oci i da im kazem mars bre iz nasih zivota olosu jedan! 5 minutes ago, Don Dusko said: https://www.instagram.com/reel/DB_2SESolHy/?utm_source=ig_embed&ig_rid=463e0b9c-9458-4146-91b7-335f77e6d5af Prvo posaljes svoje ljude koji to rade pa onda kukas. Pateticno Coa pateticno. Laz! Kamera je snimala, ja gledala i slusala kako neko od studenata u samom studentskom centru skuplja zastavu da se ne bi isprljala crvenom bojom kojom su mazana ulazna vrata. 1
Don Dusko Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Onda jos gore.Sta njegovi mediji pokusavaju da predstave i kako da demonizuju i ovo. Jebite se. Samo za dnevnik danas cemo da gledamo kako nasi nezavisni mediji probijaju novo dno. Sve za vlast sve za zivot!
40Wins Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Aman ljudi, jel se secate kad je na protestima protiv nasilja kad je zatvorena Gazela, Govnicevic i kompanija celo vece pustali snimak od neka 3 pijana lika u trajanju od 10 sekundi. Ponovili su taj snimak bar 120 puta u pozadini diskusije, a najverovatnije su i ti likovi bili ubaceni od strane sluzbe. Toliko puta je vec preziveo proteste, sve je vec razradjeno, imam osecaj da sto vise protestvujemo da je on sve vise rezistentniji, kao neka bakterija. Kapiram da je za vreme rusenja u Savamali i Zute patke bio nesnadjen pomalo, ali sad ga ovo vec ne dotice uopste, masinerija sve radi sama. 3
Perkos2 Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Ova vrsta protesta je bez učinka a kako i šta napraviti da bi se udarilo u glavu ostaje pitanje za čelnike opozicije i raznih pokreta i udruženja.
Selina Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 13 minutes ago, 40Wins said: Aman ljudi, jel se secate kad je na protestima protiv nasilja kad je zatvorena Gazela, Govnicevic i kompanija celo vece pustali snimak od neka 3 pijana lika u trajanju od 10 sekundi. Ponovili su taj snimak bar 120 puta u pozadini diskusije, a najverovatnije su i ti likovi bili ubaceni od strane sluzbe. Toliko puta je vec preziveo proteste, sve je vec razradjeno, imam osecaj da sto vise protestvujemo da je on sve vise rezistentniji, kao neka bakterija. Kapiram da je za vreme rusenja u Savamali i Zute patke bio nesnadjen pomalo, ali sad ga ovo vec ne dotice uopste, masinerija sve radi sama. Treba ih tuziti, svejedno sto znamo kako justicija ne stanuje u Srbiji. Za most u Djenovi optuzeno je 56 ljudi, a most je bio star, izandjao, ali 56 osoba mora da se brani jer su na ovaj ili onaj nacin morali to da znaju jer im to stoji u opisu radnih mesta.
Molina23 Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 (edited) Opozicija & profi tabadžija, name more iconic package. NS axios! Edited November 5, 2024 by Molina23 1 1
Klotzen Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 (edited) Moraju da imaju neke tabadžije u obezbeđenju. Evo poslao im je parizer 10 maskiranih huligana i razbijaju već sat vremena po gradu. Naravno kada vide njih 10 priključiće im se još par desetina redovnih protestanata kojima je fitilj kratak i eto materijala za režimsku propagandu. Jedino mi žao što niko od režimskih medija nema specijalku da makar na taj način probiju medijsku blokadu. Kasnije kada ovi izmontiraju samo najgore kadrove izgledaće da su svi samo lomili. Bio sam na protestu kod ž. stanice, ogroman broj ljudi kakav u NS nije bio ni 5. oktobra. Kolona je bila tolika da kad su prvi stigli u centar mi još nismo ni krenuli sa stanice tako da sam batalio centar i došao kući. Sudeći po ovome što gledam nisam mnogo pogrešio. Edited November 5, 2024 by Klotzen 7
Pletilja Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Kakav je to jeziv civilizacijski jaz: moja cerka je pre nepunih pola sata prvi put glasala na americkim izborima. To su prvi slobodni izbori u njenom zivotu a ona ima 44 godine. Naravno, glasala je za demokratsku opciju, moja je. Bar nesto lepo i dobro u ovom mom danu.... 2
Chaos Is Me Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Jebe lud zbunjenog u NS. Mnogo je ljudi ali slabo artikulacije. Kao i uvek, huligani i agresivci upadaju u prvi plan, što vlast jedva čeka. Ali bolje i tako nego ništa. Ne znam šta je Gradska kuća kriva, treba ići na kuću Miloša Vučevića i ostalih zlotvora. 3
Kosjan Willavić Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 (edited) Uopste ne mislim da su svi koji prave picvajz ubaceni. Desava se i sindrom opruge,da je ljudima prekipelo i da se kod agresivnijih i ovako izlivaju frustracije. 12 godina nas zalivaju fekalijama i terorisu svakodnevno sa nacionalnih frekvencija. Ovo od petka je nekako prelilo casu mnogima jer ljudima pocinje da bude ugrozena i fizicka egzistencija njihovim govnarijama. 14 ljudi je nasumicno sada u grobovima umesto na faksu,srednjoj,diskoteci, sa decom, na poslu... Da je kojim slucajem bio kisni dan, to bi bilo 40-50 ljudi. Bukvalno svako od nas je mogao biti na njihovom mestu, tu nema nazad i razumem ovakvo ponasanje cije god bilo iako ne vidim da ce se nesto previse postici istim. Plus moram da dodam da je ogroman broj opoziciono nastrojenih ljudi razocaran mlohavoscu i nedefinisanim ciljevima mnogih prethodnih protesta, sto takodje moze indukovati ozbiljan picvajz u narednom periodu Edited November 5, 2024 by Kosjan Willavić 10 1
Cavani Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Oprobani mehanizmi. Okitili su stab sns zastavama kao na svadbi da bi ispalo da se kalja zastava umesto tog getapo staba, demonstranti su ih mirno poskidali da bi bacili farbe i polepili plakate, jasno se videlo na N1. Posle su doveli nekog glavonju da bi ga neko isamarao, ali se ni to nije desilo, na moju veliku zalost. Ubaceni huligani, kola hitne pomoci koji bas tuda moraju proci, sve vec vidjeno. U NS desetina hiljada ljudi na ulicama, na rts-u bela ladja. Toliko su opijeni vlasti da bi radije izazvali gradjanski rat nego preuzeli odgovornost i otisli iz fotelja. 12
Constantin Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Častili ih protestanti cisternom fekalija.....
DJ_Vasa Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 (edited) Ovo deluje kao jeftin trik SNS-a da ogadi demonstracije bar nekima i da istovremeno svojoj bulumenti predstavi svoju sliku protesta. Pavijani koje sam video na N1 su po svoj prilici navijači, eventualno omladina SNS-a. Možda su ima i 'običnih' građana, ali običnih u smislu da im formalno ne pripadaju, ali su zagrizli njihovu udicu. Policija bi mogla lako da ih zaustavi kada bi htela, ali očigledno neće da diraju pajtose kako bi se predstavilo da su svi koji su protiv režima huligani. Edited November 5, 2024 by DJ_Vasa 1
Chaos Is Me Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Sve već viđeno, vlast je ovu foru sa svojim pešadincima za specijalne operacije odavno doktorirala. Ako bi već bilo previše radikalno (ne vadikalno) krenuti na privatne kuće najviđenijih nazadnjaka u NS, jer to su ljudi koji su odgovorni za smrt ovih nesrećnika zajedno sa nekolicinom korumpiranih smradova sa inženjerskim licencama, onda bi, ako već nešto treba demolirati, bilo najbolje da se krene na sve prostorije sns-a u gradu. Baš da vidim da li bi sns pešadija učestvovala u takvom vidu diverzije. 3
Pletilja Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Javlja mi se da je veceras u NS srpska opozicija izvrsila kolektivno samoubistvo. Pobogu, imaju jednog generala u svojim redovima a pustaju da se vlast valja ulicom...
Smrtokapa Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Kao što gore napisa Kosjan, nisu svi koji lome ubačeni elementi. Ima tu i ljudi koji misle da se vlast magično ruši kada se upadne u skupštinu. Ili u ovom slučaju u gradsku kuću. Kao što ih je bilo 2020 prilikom onih protesta zbog kovid zatvaranja. Ne pomaže tu opoziciona organizacija na dan protesta, oni svakako ne nameravaju da se svrstavaju pod taj kišobran.
Clash Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 54 minutes ago, Klotzen said: Moraju da imaju neke tabadžije u obezbeđenju. Evo poslao im je parizer 10 maskiranih huligana i razbijaju već sat vremena po gradu. Naravno kada vide njih 10 priključiće im se još par desetina redovnih protestanata kojima je fitilj kratak i eto materijala za režimsku propagandu. Jedino mi žao što niko od režimskih medija nema specijalku da makar na taj način probiju medijsku blokadu. Kasnije kada ovi izmontiraju samo najgore kadrove izgledaće da su svi samo lomili. Bio sam na protestu kod ž. stanice, ogroman broj ljudi kakav u NS nije bio ni 5. oktobra. Kolona je bila tolika da kad su prvi stigli u centar mi još nismo ni krenuli sa stanice tako da sam batalio centar i došao kući. Sudeći po ovome što gledam nisam mnogo pogrešio. Sve potvrdiujem, evo sad sam se vratio kuci. Po ko zna koji put na istu foru govno unistava proteste. Nikad vise ljudi na protestu, ljuti, tuzni, razocarani, besni. I posle govora na stanici ide se do grradske kuce bez nekog cilja i ideje. Onda dolaze navijaci Vojvodine ovog puta da odrade svoje dnevnice. Prikljuce im se naivna ljuta i jaka deca kojima je ovo interesantna zanimacija i ponovo se raspe sav bunt i sva energija i kao i sto puta do sada o samom povodu se nece pricati koliko o ovome. Jebo ti nas za bolje i nismo. 5
Recommended Posts