Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bolje da se OKC siba sa Minesotom nego ova pokretna bolnica

Videti sta moze da se dobije za Portera, Nadjija, Sarica... Dzamal da poradi malo na telu pred sezonu da ne bi nastavio sa ovom debljinom da gubi na brzini

Posted

39 primljenih poena za poluvreme. Gordon se trudi, ali ne može u odbrani da pokrije ništa, povreda ga mnogo koči. A kad izađe, uđe Votson koga koči mozak.

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Stiletto said:

39 primljenih poena za poluvreme. Gordon se trudi, ali ne može u odbrani da pokrije ništa, povreda ga mnogo koči. A kad izađe, uđe Votson koga koči mozak.

Au strasna odbrana samo 39 za poluvreme!

Spoiler

Za cetvrtinu se slazem.

Posted
Just now, Don Dusko said:

Au strasna odbrana samo 39 za poluvreme!

Hide contents

Za cetvrtinu se slazem.

Moram da pozovem sina da mi na uvo zapeva

Manje vina, manje vina...

Posted

Polako, nije gotovo dok debeli ne zapeva.

(Mada su ga dobro odsekli i fino biju, tj. koliko god im se dopušta.)

Marej mora da bude agresivniji, pa šta bog da.

Posted

Okc je ipak mnogo bolja ekipa, agresivniji u odbrani, fantastično trče...a što se tiče kriterijuma Denver je morao da se prilagodi i da se uključe igrači sa klupe bar da biju ako ništa drugo.

Posted
1 minute ago, Green23 said:

72 miliona $ su dala ukupno 6 poena za poluvreme... 

Pare ne igraju reko bi jedan kosarkaski radnik kod nas 😄

Posted
Just now, mr clutch said:

Oslobodili se Tanderi suterskog straha sa pocetka boostovano sa dobrom odbranom i previse sterilnim Denverom.

Ne verujem da su se oslobodili,  to će tek u drugom da se desi.

Bili su malo uplašeni u početku, a sada kada imaju plus 16 na skoro egal tekmu i 25 posto za tri, sad se ruka opušta i kreće rešetanje.

Baš mi je bulja ova Denverova zona i ne donosi ništa u celoj seriji.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Ssalle said:

Sramotan je odnos lige prema Jokicu...Kakve batine covek dobi u ovih 7 tekmi...jbg,to je to...

Da ga tuku tuku za sve pare al brate realno sedma utakmca tebi kupe lopte sa glave,zakucavaju u facu ti sve pratis pogledom, za glavu manji covjek te izgurava sa pozicije....

Sve ono sto bi se ocekivalo od iskusnije ekipe uradi ova mladja,dodju prebiju te pa ti poslje placi. Prosle godine ih isto ovako prebila Minesota,izrotirali 3 centra na Jokicu,oni Wolkeri,Denijelsi tuku stolicama pa ti siri ruke. 

Jasno da Nba liga ide na to ko ima bolji roster a ne dva ili tri igraca kao nekada. Indijana 10/11 korisnih igraca od onih Nejsmita,Nahbara,Topina.., cak je i NY prosirio rotaciju iako je  Tibodo poznat da  cjedi starte dok ne umru. 

Nema vise Luka i Lebron i okruzis ih cistacicama.

Posted
2 minutes ago, propolis said:

kako nista, pa zbog nje igraju veceras.

• Like 9
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, propolis said:

Ne verujem da su se oslobodili,  to će tek u drugom da se desi.

Bili su malo uplašeni u početku, a sada kada imaju plus 16 na skoro egal tekmu i 25 posto za tri, sad se ruka opušta i kreće rešetanje.

Pa uporedi sut iz prve i druge cetvrtine i videces da jesu. Mrzi me da trazim brojke. Razlika 18 pts.

Posted
4 minutes ago, propolis said:

Denveru je zona hladno donijela prve dvije pobjede. Dok su igrali covjeka Shai je radio sta je htio, protiv zone su se i on i citav OKC pogubili. Ne sjede bas totalni idioti na klupi Thundera pa da u 7 utakmica ne nadju nikakvo rjesenje za zonsku odbranu. 

• Like 1