McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago OKC ne igra na Jokicu apsolutno nista sto do sada nije resio i izdominirao. Odbrana na njemu je losija nego u prvoj rundi, ali kondiciono nije bio ovako los ne pamtim od kad. Nije cudno koliko je vukao i igrao, ali to je glavni razlog losih igara, kakav Hartenstajn i Holmgren, to je smehoteka. Tacno je da ne ulazi u reket koliko treba ali ne jer ga oni sprecavaju nego on ide linijom manjeg otpora. To se najbolje vidi u odbrani, kad se ubrza ritam utakmice, nit skace nit gradi nego se kocka na Gordona i Brauna da hvataju skok i krece u napad. Sto ne radi bukvalno nikad, ali sad mu je dusa u nosu. 4
Dracarys Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 hours ago, BattleBender said: Imaš li ti post da nije neko klinacko trolovanje i provociranje? Zaista mi nije problem agenda prema Jokicu, imaju je jos neki forumasi. Bolje receno navijaju protiv njega i Denver. I nije mi problem jer imaju komentare i van toga, komentarisu nesto i drugo. Tu i tamo bace one linere ili neke forice, nepopularne. Sve je to ok, doda flavour. Ali brate ti pišeš samo da bi napravio provokativne narative... Miletovo dismissive komentarisanje zvezdinih igraca/trenera na kkcz, i tvoji koji sluze samo da kao pozivaju na rat ovde.... Otvoris teme, i bukvalno samo u fazonu ako 2 stranice nema toga, preskacem trecu, jer znam da na trecoj mora da iskoci nesto... Ja sam ti samo kosmička pravda, ravnoteža da se svemir ne uruši. Cela regularka ovde na topiću je prošla u znaku kako Jokić nema s kim da igra i kako je najubedljiviji MVP od vremena pa do sad. A sada vidimo da stvari i nisu tako sjajne kao u očima Nagec fanova. Jokara je defanzivno zaključavan kao nikada do sada od velike defanzivne ekipe kao Oklahoma. Znam da se MVP dobija na osnovu regularke, ali je postalo dosadno godinama unazad kada konkurenti za MVP ispadnu u drugoj rundi, znači čitave sledeće sezone topić umire, to postane kancerogeno i nečitljivo. Sada kada je Jokić prozvani najbolji, najjači, najviše piva mož' da popije i najbolje đuska uz Cecu od Nagec fanova koji su fanovi dok Jokić ne promeni klub, defanzivno razbijen u paramparčad, sada se gura narativ kako sad svaki igrač može da se zaključa ako se napravi odgovarajuća defanzivna šema. Dosadni ste, gde ste bili svih ovih godina kada su njegovi konkurenti ispadali u drugoj rundi. 1
freethrow Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) My take na osnovu onoga što sam video: Jokić igra osetno slabije nego ranije + imaju dosta dobre šeme za guranje i odbranu sa 2 biga. Mir mir nikonijekriv. edit: Evo kako se igrala odbrana u finalu NBA lige pre samo dvadesetak godina... Zabavno je gledati i fokusirati se samo na odbranu. Pa ovde bi jedan Hjuston ili Majami iz 2025. dao 200 poena. Edited 7 hours ago by freethrow 4 1
Ludi za Poli Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne igra OKC nista sto do sada nije pokusavano na Jokicu ali je razlika sto imaju bolji personal za udvajanja i brze rotacije nego ijedna ekipa s kojom se Jokic susreo u PO plus generalno pustanje tuce u reketu. Bila je jos prosle godine jedna jako dobra analiza, postoji defanzivna taktika koja Jokica poprilicno usporava u postu. To je udvajanje s weak sidea plus bump igraca na dunker spotu, vecinom Gordona. OKC to moze isvesti bolje nego bilo ko jer im je svaki igrac u rotaciji dovoljno brz da izrotira. Takodjer, Hartenstein je dokazano vrhunski defanzivac u postu pa je u stanju nekad i zadrzati 1 na 1. 4
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Sklon sam da se složim sa McLeodom. Jokić iz nekog razloga ide linijom manjeg otpora i mnogo više nego ranije se oslanja na šut spolja koji ga je poprilično izdao. Takođe, promašuje veliku količinu slobodnih bacanja. Da li je do akumuliranog umora ne znam, verovatno jeste, Zubac je sigurno fizički jači od Hartensteina što se gurke telo o telo tiče. Moram da kažem da me je SGA dosta razočarao, ne zato što su mu procenti skromni nego zato što uzima moronske šuteve a uvek sam ga percipirao kao vrlo high IQ košarkaša. Neka njegova rešenja u završnicama su da se postide najgori gunneri, a to nije igra koja ga je do sad odlikovala. 2
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 55 minutes ago, McLeod said: OKC ne igra na Jokicu apsolutno nista sto do sada nije resio i izdominirao. Odbrana na njemu je losija nego u prvoj rundi, ali kondiciono nije bio ovako los ne pamtim od kad. Nije cudno koliko je vukao i igrao, ali to je glavni razlog losih igara, kakav Hartenstajn i Holmgren, to je smehoteka. Tacno je da ne ulazi u reket koliko treba ali ne jer ga oni sprecavaju nego on ide linijom manjeg otpora. To se najbolje vidi u odbrani, kad se ubrza ritam utakmice, nit skace nit gradi nego se kocka na Gordona i Brauna da hvataju skok i krece u napad. Sto ne radi bukvalno nikad, ali sad mu je dusa u nosu. 2
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 59 minutes ago, freethrow said: Nije, Golden Stejt objektivno fura jedini svoju igru od pre 10 godina. Ima Drejmonda koji jeste gad i moron i 100x sam prizivao njegov trejd, dok nisam shvatio da to neće nikada dopustiti ni Stiv ni Stef. Realno n-ta iteracija bjutiful gejma San Antonia, modernizovana da koristi i trougao PhiJaxa, ponekad se opali i elevator, stalne kretnje, 37mogodišnjak kojem je duša u nosu i koji pretrčava više kilometara nego cela ekipa Bostona. Džimi je omatorio ali je simpa, ostali igrači su isto korektni. Mislim da nismo odvratni, ali razumem da ljudi možda ne gotive Drejmonda previše. GSW nije nikakva n-ta generacija bjutiful gejma San Antonija niti su i blizu te ljepote igre, "samo" imaju lika iz video igrice koji pogađa lakoćom šuteve od kojih su mnogi nebulozni i nedokučivi običnim smrtnicima. Daleko od toga da igraju banalnu košarku i da nisu jedan od bolje složenih sistema u ligi, ali poezija Spursa u kojoj skoro podjednako sudeluju u sistemu veoma prosečni igrači sa all starovima nije nešto što su Warriorsi replicirali već su oslonjeniji na svemirski talenat Currya. 2
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago @Big Ticket Netačno je to da je katastrofalan. Ono što mu jeste baš loše je šut koji se raspao u poslednjim mečevima a trebalo da je da bude oružje protiv ove "svi u reket" odbrane OKC, a i bacanja šutira slabije nego pre. S tim da taj pad u bacanjima dolazi kasnije u utakmici, verovatno zbog umora. Ovo je valjda treći put u ovom PO da maši dva zaredom. Kažem, nije katastrofalan nego igra u skladu sa prostorom koji ima. Ljudi iz OKC nisu teletabisi nego su napravili odlična prilagođavanja u odnosu na ono njegovo gaženje iz g1 i to daje efekat. Bude tu i tamo neki promašaj koji bi inače ubacio ali generalno je koncentracija odbrane odlična. Ne razumem ni tu priču da ide na silu. Dobar deo njegove igre zavisi od fantastične kombinacije korišćenja mase i meke ruke. Sada teže ugurava Harta u inače pun reket, gde ta gužva dolazi do izražaja. Ne znam da li je dvaput ostao na postu sa Četom, koga uglavnom lako rešava, ali on odlično prati primarnog defanzivca. Dalje, isekli su saradnju u reketu, katove ili post drugih igrača kada Jokić izađe na šest metara. Koriste sve što su kolege iznad opisale. Brane off skok a na drugoj strani konstantno idu na taj skok kako bi iskoristili slabost zone i suvu prednost u visini a takođe i uništili tranziciju koja je jača strana Denvera. Vidiš da nema ni asistencije - kome i kako da ih baci? Kada Denver uspe da ubaci nešto spolja i time iskoristi slabost takvog prodtupa Oklahome onda automatski ima više prostora i unutra i druga je pesma i za Jokića. Dosta neke stvari podsećaju na seriju sa Minesotom a za razliku od toga u šampionskoj sezoni su u ključnim trenucima ubacivali, uvek drugi igrači (BB, KCP, Marej) a sada toga nema. Eto, umor i kriterijum nisam ni pomenuo, a bitni su faktori ali da ne idemo u to. Jednostavno, već je primećeno - igraju sa šes' igrača pa kada se neko od njih ne pojavi to je poklon za protivnika kome 7. i 8. igrač drže utakmicu. Ako izuzmemo šut Denver je čak kokurentniji nego što sam očekivao. Pobiće se sigurno u bar jednoj od naredne dve utakmice pa ako se poklopi imaćemo g7. 17 minutes ago, Chaos Is Me said: Jokić iz nekog razloga ide linijom manjeg otpora i mnogo više nego ranije se oslanja na šut spolja koji ga je poprilično izdao. Zato što je šutirao preko 40% za tri do ovog raspada i to je trebalo da bude oružje za pražnjenje reketa. Prošle godine ga je isto izdao u poslednjim utakmicama pa je rekao da će morati na tome da radi i generalno je sjajno šutirao cele sezone. 1
freethrow Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 17 minutes ago, Chaos Is Me said: GSW nije nikakva n-ta generacija bjutiful gejma San Antonija niti su i blizu te ljepote igre, "samo" imaju lika iz video igrice koji pogađa lakoćom šuteve od kojih su mnogi nebulozni i nedokučivi običnim smrtnicima. Daleko od toga da igraju banalnu košarku i da nisu jedan od bolje složenih sistema u ligi, ali poezija Spursa u kojoj skoro podjednako sudeluju u sistemu veoma prosečni igrači sa all starovima nije nešto što su Warriorsi replicirali već su oslonjeniji na svemirski talenat Currya. Kapiram da te Kure baš nervira... ili ga svrstavaš u rang sa Džordanom, što mi je skroz okej. Titulu 2022ge su uz Karija doneli Wiggins, Poole, ostaci Kleja i još 3-4 random igrača, uključujući penzionisanog Bjelicu. Bjutiful gejm Spursi su imali 3 fiksna holofejmera Dankana, Tonija i Manua i uvek bar još 2-3 strašna specijalista, da li Deni Grina, da li bucmastog Dijaoa. Ne bih potcenio poeziju Warriorsa, niti učešće prosečnih igrača. Da li će to biti dovoljno i ove godine - nisam siguran, ali samo for the record. Edited 6 hours ago by freethrow
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ujedno me i baš nervira i divim mu se do imbecilnosti. Samo mislim da bi sistem Spursa šljakao i sa drugim igračima (jedino je možda Timmy nezamenljiv u sistemu, mada i to bi možda mogao da odradi neki Draymond Green, Horford, braća Gasol u prajmu ili sličan high IQ visoki, da ne idem sad do Jokića), dok sistem Warriorsa počiva na neponovljivosti Currya i mislim da ne bi šljakao niti bi bio beautiful da je na njegovom mestu bilo koji drugi igrač. Nije empirijski dokazano, naravno, nego je to mojih 5 centi. 1
BattleBender Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, Dracarys said: Ja sam ti samo kosmička pravda, ravnoteža da se svemir ne uruši. Cela regularka ovde na topiću je prošla u znaku kako Jokić nema s kim da igra i kako je najubedljiviji MVP od vremena pa do sad. A sada vidimo da stvari i nisu tako sjajne kao u očima Nagec fanova. Jokara je defanzivno zaključavan kao nikada do sada od velike defanzivne ekipe kao Oklahoma. Znam da se MVP dobija na osnovu regularke, ali je postalo dosadno godinama unazad kada konkurenti za MVP ispadnu u drugoj rundi, znači čitave sledeće sezone topić umire, to postane kancerogeno i nečitljivo. Sada kada je Jokić prozvani najbolji, najjači, najviše piva mož' da popije i najbolje đuska uz Cecu od Nagec fanova koji su fanovi dok Jokić ne promeni klub, defanzivno razbijen u paramparčad, sada se gura narativ kako sad svaki igrač može da se zaključa ako se napravi odgovarajuća defanzivna šema. Dosadni ste, gde ste bili svih ovih godina kada su njegovi konkurenti ispadali u drugoj rundi. 1. "Dosadni ste, gde ste bili svih ovih godina".... Ne mozes da ignorišeš individualne postove i forumaše (izbegavajući konkretniju diskusiju koja zahteva iznošenje specifičnih argumenata) i pritom komentarišeš iz prizme generalnog pristupa, jer to može biti manipulativno. Na taj način, ne prozivaš konkretno nikoga, već kroz pejorativni ton stvaraš konstrukciju koja selektivno uzima elemente iz različitih stavova, razlicitih postova, uklapajući ih u nekakav generalizovani arhetip, da ne kažem forum personu. Na koju se podrazumevano pozivaš. Ako želiš da kritikuješ određeni način izražavanja, kvotuj konkretne postove i otvori direktnu diskusiju, bez zaobilaženja kroz generalizacije. Ovo je, po mom mišljenju, mnogo štetnije za diskusiju nego povremeno korišćenje 'ružnih reči' Da budem fully honest, i da sam mod banovao bih takvu kukavicnu generalizaciju. Takav način komunikacije je, barem za mene, ekstremno nepoštovanje tuđeg truda i vremena. Primer za ovakav pristup je Mc, koji je znao da uđe u diskusije sa navijačima KKP-a, pa nakon što ostavi nekoliko selektivnih, generalizovanih komentara, jednostavno napusti diskusiju, dok drugi forumaši potroše vreme pokušavajući da odgovore na nešto što je namerno postavljeno kao široka provokacija. 2. Da ti to nije uobicajen način komunikacije, možda bi mi i manje paralo oci. Ako neko ulaže vreme u konstruktivnu diskusiju, to bi trebalo da se računa kao nekakav "kredit" koji se racuna kao doprinos forumu. Ali kod tebe je, barem prema onome što vidim kada otvorim određene topike, ovo upravo tvoj najčešći obrazac ponašanja, i to ne samo u diskusijama o Jokiću. Ovo se dešava i u temama kao što su "LeBron vs MJ", "LeBron vs stara košarka" i slične. Na primer, neko pomene random košarkaša iz 90-ih, bez ikakve namere za poređenje sa današnjim dobom, a ti odmah ulaziš sa komentarima tipa "Jordan je igrao protiv vodoinstalatera." Bukvalno postoji twitter profil posvećen takvim forama (pretpostavljam da i sam znaš koji). 3. Nema potrebe da banalizujes odredjene stvari, i da pritom, ponovo manipulativno, koristis fenomene vanforumskog sveta da ih gradis u ono sto sam gore naveo kao forumu personu. Ja niakd nisa mvideo da se na ovom topicu otislo u taj vid sveobuhvatne glorifikacije Jokica uz komentare najboljeg djuskanja uz Cecu i ispijanja piva. Bukvalno ne znam da l je to neko pomenuo na ovom topicu a da to nije bilo sarkasticno, ili bilo kom slicnom figurativnom smislu. ________ I da, svaki slucaj i situacija je prica za sebe. Komentarisanje Denvera i Jokica, kako igra odbrana na njih, sudjenje itd, ne mora ima nikakve veze niti sa MVP-om niti sa ostalim slucajevima. "Gde ste bili" je ponovo item iz kuhinje (pod broj 1). Ovo je kosarkaski topic, i svako moze da komentarise, ako se potrudi da iznese argumente, i ako imaju kakvog takvog logickog smisla ( pa cak i da nisu validni) cak to bilo i sudjenje i sl. Koje je defakto bitna stvar. Djokovic bi izgubio u tenis mecu od Vejn Greckog. Ako igraju na ledu. Nadal bi bio najbolji teniser svih vremena da su teniski turniri odlucivali da kako im prdne promene podlogu na koji se igra tenis, pa svako malo Wimbledon se igra na sljaci. Everton bi sa Tim Cahill-om pobedio prime Barcu, da se igra na nekom maleckog terenu (fazon 40 metra polovina, 35 metra sirina terena) , League one level... Tako isto ima smisla komentarisati neke stvari za kosarku. Potreba da se dismiss-uje svaki komentar koji je vezan na sudjenje je samo puka potreba da se ispadne visokomoralan. Pogotovo kad je kosarka u pitanju. Ponovo, da sam moderator i to bih banovao, zato sto je povsno i bullying... Edited 6 hours ago by BattleBender
Poenter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Bilo je malkice prekasno, ali opet, činjenica je da je ovaj ludak opet pogodio klač trojku https://youtube.com/shorts/-w48d2P4yhk 2
Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sve super samo bi bilo stvarno prelijepo da se ova tema napokon prestane pretvarati u jebenu KKCZ kmecaonu na sudjenje. Svaki jebeni mec se vise pricalo o sudijama nego o samoj igri, cak i u onom gdje je OKC dobio 50 razlike. 2
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kao što Dracarys nekom upada u oči ovim što piše, tako nekima od nas upadaju u oči upisi Jokićevih fanova, koji se svode na konstantno komentarisanje suđenja, da Shai nije pravi MVP, ignorisanje činjenice da je jbg i OKC ekipa koja ume nešto da odigra, a i dobro je vođena (nisu džabe sezonu završili 68-14 rekordom), switch-ovanje između Jamal legenda i nemač pojma, propo, povremeno provlačenje da Jokić igra sam (što se zapravo provlači godinama)... Problem je što je takvih upisa mnogo više. Na kraju topic podseća na KKCZ live temu, a ako neko ne navija za Denver, on je automatski za OKC, a i to samo zato što navija protiv Jokića. I onda će na jedan takav upis da odgovore trojica nekim pokušajem humora ili podjebavanja, level VII-2. 1
SteveFrancis#3 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Realno, VII-2 je bilo najgore u nasoj smeni, klosari, samo im daj da igraju fudbal 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, freethrow said: Nije, Golden Stejt objektivno fura jedini svoju igru od pre 10 godina. Ima Drejmonda koji jeste gad i moron i 100x sam prizivao njegov trejd, dok nisam shvatio da to neće nikada dopustiti ni Stiv ni Stef. Realno n-ta iteracija bjutiful gejma San Antonia, modernizovana da koristi i trougao PhiJaxa, ponekad se opali i elevator, stalne kretnje, 37mogodišnjak kojem je duša u nosu i koji pretrčava više kilometara nego cela ekipa Bostona. Džimi je omatorio ali je simpa, ostali igrači su isto korektni. Mislim da nismo odvratni, ali razumem da ljudi možda ne gotive Drejmonda previše. Meni je GSW dosadio tbh, malo sam u fazonu aj se sklonite više, da vidimo nešto novo. U tom smislu su mi Pacersi jedina genuinely interesantna ekipa koja pruža nešto novo, otprilike kao Paris u EL - igraju svoju igru i ne jebu živu silu ko je preko puta.
BattleBender Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 17 minutes ago, DameTime said: Kao što Dracarys nekom upada u oči ovim što piše, tako nekima od nas upadaju u oči upisi Jokićevih fanova, koji se svode na konstantno komentarisanje suđenja, da Shai nije pravi MVP, ignorisanje činjenice da je jbg i OKC ekipa koja ume nešto da odigra, a i dobro je vođena (nisu džabe sezonu završili 68-14 rekordom), switch-ovanje između Jamal legenda i nemač pojma, propo, povremeno provlačenje da Jokić igra sam (što se zapravo provlači godinama)... Problem je što je takvih upisa mnogo više. Na kraju topic podseća na KKCZ live temu, a ako neko ne navija za Denver, on je automatski za OKC, a i to samo zato što navija protiv Jokića. I onda će na jedan takav upis da odgovore trojica nekim pokušajem humora ili podjebavanja, level VII-2. 1. Poredis babe i zabe, bez potrebe da zalazim sta je i koliko toksicno. Jedno je komentarisanje konkretno kosarke, utakmica, i onoga što se vidi na njima. Ovo sto Dracarys komentarise, sad i ti je izgeneralizovano komentarisanje fenomena forum persone. Za sta ste sebi dali za pravo da je konstatuje i procenite. 2. Vi se trudite da nekom zabranite kako gleda na neke stvari, tj kosarku, a to radite koristeci imputiranjem tog generalnog (subjektivnog modela) i raznim imputiranjimam kroz njega. Sve i da postoji masovna i manicna deluzija vezana za Jokica, ti ljudi komentarišu kosarku, i mozda greše. Vi ne, vi zelite da komentarisete druge forumase kroz pridljamecnu subjektivnu projekciju. A cak i njohova subjektivnost glede pro-Jokic je maltene isti nivo subjektivnosti kao par vas kono samo zelite da kontriate sa anti-Jokic guranjem prstiju u očima.
BattleBender Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I da btw, postoje ljudi koji misle da mnogo razumeju kosarku, a zapravo ne i bas, pa misle da je deplasirano komentarisati sudjenje. Ko ne razume znacaj sudjenja u kosarci, taj maks do pola moze da razume kosarku. To su isti mahom isti ljudi koji naivno veruju da su igraci sami po sebi tehnicki mnogo bolji nego sto su bili pre mnogo godina, pa sad 8/10 igraca na terenu vuku i trce kontru. A da to nije zbog toga kako se sad sudi driblanja i koracanje.
AlexMaxim Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago U seriji DEN i OKC ne navijam ni za jedne ni za druge (bliži mi je OKC), ali sve do sada što se (do sada) dešavlo sa Jokićem, je potvrda da on nije neki košarkaški "ubermensh", kao su ga pojedinci u široj basket zajednici pa verovatno i na ovom forumu videli i doživljavali.Svima nam je bilo potrebno otrežnjenje... 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 13 minutes ago, BattleBender said: 1. Poredis babe i zabe, bez potrebe da zalazim sta je i koliko toksicno. Jedno je komentarisanje konkretno kosarke, utakmica, i onoga što se vidi na njima. Ovo sto Dracarys komentarise, sad i ti je izgeneralizovano komentarisanje fenomena forum persone. Za sta ste sebi dali za pravo da je konstatuje i procenite. 2. Vi se trudite da nekom zabranite kako gleda na neke stvari, tj kosarku, a to radite koristeci imputiranjem tog generalnog (subjektivnog modela) i raznim imputiranjimam kroz njega. Sve i da postoji masovna i manicna deluzija vezana za Jokica, ti ljudi komentarišu kosarku, i mozda greše. Vi ne, vi zelite da komentarisete druge forumase kroz pridljamecnu subjektivnu projekciju. A cak i njohova subjektivnost glede pro-Jokic je maltene isti nivo subjektivnosti kao par vas kono samo zelite da kontriate sa anti-Jokic guranjem prstiju u očima. Mesecima sam bila na meti kao forumska persona koju su ljudi komentarisali kako su stigli i davali sebi za pravo da me procenjuju (između ostalih ti prvi to radiš), samo zato što bih se drznula da ostavim kritički osvrt na Jokića (pri čemu nikad nisam umanjivala njegov košarkaški greatness). Svakako mi to na jedno uvo uđe, na drugo izađe, umem i da se odbranim, ali sorry not sorry što me sada ne zanima ova priča uz tužnu violinu. No kad smo se već dohvatili komentarisanja (trenutnog) stanja, da onda uzmemo u obzir sve aspekte. Ovo je kao ona priča da Zvezdaša ima više, pa nek imaju 4 topika na kojima će moći da tatišu i pišu šta hoće. A bold je glavni razlog što je tema na momente toksična, polazi se od toga da ko ne navija za Denver time namerno gura prst u oči svima, kao da je racionalno neobjašnjivo ne voleti tu košarkašku ekipu ili nekog igrača. Edited 5 hours ago by DameTime
Nugetlija Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago A jebiga Jokić je vidljivo umoran, vidlo se to i kod ona dva slobodna na -4 da ih je preko kurca šutirao. Narednu sezonu u regularu da smanji 2-3 minute i da smanji poene na 25 i asiste na 8. Dovesti boljeg trenera a ne ovog bezveznjaka, trejdovati Portera. Ove godina baš neka kurčinska, i Jokić i Đoković nikakvi. 1
BattleBender Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, DameTime said: Mesecima sam bila na meti kao forumska persona koju su ljudi komentarisali kako su stigli i davali sebi za pravo da me procenjuju (između ostalih ti prvi to radiš), samo zato što bih se drznula da ostavim kritički osvrt na Jokića (pri čemu nikad nisam umanjivala njegov košarkaški greatness). Svakako mi to na jedno uvo uđe, na drugo izađe, umem i da se odbranim, ali sorry not sorry što me sada ne zanima ova priča uz tužnu violinu. No kad smo se već dohvatili komentarisanja (trenutnog) stanja, da onda uzmemo u obzir sve aspekte. Ovo je kao ona priča da Zvezdaša ima više, pa nek imaju 4 topika na kojima će moći da tatišu i pišu šta hoće. A bold je glavni razlog što je tema na momente toksična, polazi se od toga da ko ne navija za Denver time namerno gura prst u oči svima, kao da je racionalno neobjašnjivo voleti bilo koju košarkašku ekipu. Ne, ti si malopre, a ti cesto radite stavljate kriticki osvrt na ljude koji su Pro-Jokic. Ja tebe nikad nisam video da komentarises samog Jokica i njegovu kosarku. Tj video sam nesto u par navrata, ali manje bitno, prakticno beznacajno. Vi se ponasate kao da vas vredja, povredjuje i ugrozava ta nekakva Jokic manija, ciji pojavni oblik vi samo hiperbolisete. Pa onda kao terijere napadate sve i sva. A kroz to komentarisete druge. I to ponovo, jako kukavicno. Quote-ujes lepo i kazes "Sta pricas bre ti". A ne ovo daj da isprozivam sve, ali da niko ne shvati da bas njega prozivam. Btw. moj prethodni post je takav, namerno. I nije problem da se pravi nekakav balans, cisto da se oseti na svojoj kozi. Jer ovo sto radite je bullying. Nista drugo do bullying. Kukavicni higher moral ground. Za pocetak, nije besmisleno komentarisati smislenost tog osecaja ugrozenosti zbog Jokic manije. Onako ljudski. Brate, neka ljudi lupetaju, neka su nerealni, subjektivni. Once in a lifetime priliak da gledas genijalnog kosarkasa. I to jos Srbin, bukvalno nece da se desi ponovo za 4000god. Apsolutno vise srece u univerzumu donosi njihov excitement, nego nekakva prevencija vase ugrozenosti zbog necije nerealne i subjektivne prenaglasenosti... koja u sustini ne bi trebalo ni da vas dotice. Bolje da ne koristim tvrdje reci da opisem sta mislim o tome... 2
freethrow Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 24 minutes ago, BattleBender said: To su isti mahom isti ljudi koji naivno veruju da su igraci sami po sebi tehnicki mnogo bolji nego sto su bili pre mnogo godina, pa sad 8/10 igraca na terenu vuku i trce kontru. A da to nije zbog toga kako se sad sudi driblanja i koracanje. A daj, budimo realni. Klinci na koledžu danas imaju handles kakve je imao jedino Isiah Thomas 1980tih.
Recommended Posts