AlexMaxim Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Plus 20 je najopasniji rezultat reće neko pre par dana 😄 Vraćaju se ovde Clippsi
Ječmendo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kad krenu crni minut Denvera to je žalosno. I tako je cijele sezone, nešto neobjašnjivo.
Урош19 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Još jedan nalet Klipersa odbijen Edited 18 hours ago by Урош19
Problem sa licnim greskama Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Murray u ovoj formi je nezaustavljiv. Kad uđe u ritam nema odbrane. Nisam verovao. Zubac brutalno zahvalan igrač. All Star kvalitet u ovom PO. 3
Ječmendo Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Brada najbolji stoper Jokića. Razumljivo da ostaje bez daha u napadu, teške su noge nakon rvanja sa 130 kg. Gotovo je ovo, za dva dana novi okršaj.
AlexMaxim Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago jbt kako napisah vraćaju se Clippsi urekoh ih samo tako ili je možda kriv Powell.
Dzep Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Kad Džamal ovako igra, nema odbrane od Nagetsa, daju 130+ poena pa ti vidi možeš li više od toga 2
Poenter Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago I dalje mislim da je Denver najjači na zapadu, uz sve mane. Kad igraju na maksimumu, pobediće bilo koga koji isto igra na maksimumu. Još ti plejof dozvoljava da ne moraš stalno da budeš na maksimumu, dovoljno je 4 puta od 7 utakmica. Ako to pre svega Marej može, oni mogu do finala. Pod uslovom da ne crknu, baš bi im značila još jedna lakša pobeda i da što više odmore startere.
BattleBender Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Gledanje NBA-a na preskoke iz kreveta, u gluvo doba, na telefonu. Pa odmah jurnjava po razlicitim zdrv ustanovama. Posao mora da zavrsim danas neke stvari, znaci jebao bi im majku da su izgubili... 8
cabke Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ja ustao taman na zadnjih 10 min...ljepota.😁 Taman pred posao uz doručak odgledah 4Q.
Nugetlija Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Konačno da se i ta odbrana utegla i nedamo im lake poene. Jokić loš ali otvara prostor drugima u napadu, Gordon se opet pokazuje kao broj 2 playof igrač Denvera. Liči ovo na seriju protiv Minesote prošle sezone, samo šta su Klipersi luzeri. 1
MC Thunder 2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jel se to Jokic opet durio iz nekog razloga? Vidim samo 13 suteva iz igre za 37 minuta. Jebeni Ras je uzeo 15. 1
freethrow Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Đordan... ovaj, Kavaji malo podbacio? (nisam gledao utakmicu, samo su mi suluda guranja zdravog Kawhija u neke GOAT priče pa sam polujedva dočekao iako gotivim Čavu ali budimorealniTM) edit: zaboravite, vidim da je bio najpristojniji, gledao sam Hardenovu PO statistiku... Edited 17 hours ago by freethrow 2 1
Урош19 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 8 minutes ago, MC Thunder 2 said: Jel se to Jokic opet durio iz nekog razloga? Vidim samo 13 suteva iz igre za 37 minuta. Jebeni Ras je uzeo 15. Užasno otvorio šuterski, mislim da je u 1/4 šutirao 2/7 ili 2/8 + se Marej zapalio pa nije silovao. A i Vestbruk je u prvom poluvremenu šutirao 7/10, nije bilo potrebe da Jokić ubacuje. Edited 17 hours ago by Урош19
Milos 3.14 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Svetogrđe je porediti Stefa sa Lilardom, jedino zajedničko im je šut sa devet metara. Lilarda bih pre poredio sa Tre Jangom gde je Tre>Lilard. Janisu kapa dole za izjavu posle utakmice i velkom tu Majami Koje su vam predikcije za OKC Den? 1
doragan Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Milvoki se konacno prilagodio i ubacio pravu petorku, ali avaj, kasno Dok u Indijanu stize...Trent dao,Trent uzeo,stara izreka iz Milvokija. Njujork sa druge strane, gubi serijuniz svojih ruku..povrede na stranu.Boston sto moze da iskasapi protivnika za sest-sedam minuta ne moze niko.Sta je sa povredom Jrua?Trebace im u drugoj rundi ko lebac.Klipersi luzeri, takav im.je dnk.
Barkley#34 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 14 minutes ago, Milos 3.14 said: Lilarda bih pre poredio sa Tre Jangom gde je Tre>Lilard. Ovo mi je baš uvreda za Dejma. I samo poređenje i odnos u tom poređenju. 15 minutes ago, Milos 3.14 said: Koje su vam predikcije za OKC Den? Ne bih trčao pred rudu. Ima još da se igra. Inače, tačno sam očekivao da će Bogdan da se pronađe poenterski kada im to najmanje treba. 8
DameTime Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 37 minutes ago, Milos 3.14 said: Lilarda bih pre poredio sa Tre Jangom gde je Tre>Lilard. Hahahahahahahaha jbt 4
stefan81888 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Curry vs Lilard mi je kao Irving vs Kemba onomad u zlatna vremena foruma 3
L' Imperatore Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 hours ago, MC Thunder 2 said: Jel se to Jokic opet durio iz nekog razloga? Vidim samo 13 suteva iz igre za 37 minuta. Jebeni Ras je uzeo 15. Nije bilo potrebe. Vidio da su u dobrom ritmu Russ, Porter i Jamal. I iskoristio taj luksuz da ne mora da rilja celu utakmicu kao zadnjih nekoliko. 1 hour ago, Milos 3.14 said: Lilarda bih pre poredio sa Tre Jangom gde je Tre>Lilard 1 hour ago, Barkley#34 said: Ovo mi je baš uvreda za Dejma. I samo poređenje i odnos u tom poređenju. Uzeti sad ovakvog rovitog Dame-a pa ga gaziti dok je u blatu je bezveze. Ako je porediti njega sa Curryem preterivanje, onda je poređenje sa Youngom isto to, samo 5x gore 3 1
DameTime Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Znači jebemmumater, ne može se poređenje Dejma sa Stephom "balansirati" tako što će se Dame umesto toga uporediti sa Youngom. Niđe veze. Edited 14 hours ago by DameTime 2
Milos 3.14 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 46 minutes ago, DameTime said: Hahahahahahahaha jbt 1 hour ago, Barkley#34 said: Ovo mi je baš uvreda za Dejma. I samo poređenje i odnos u tom poređenje Ko je bolji šuter Ko bolje razigrava ekipu i generalno je bolji plejmejker Ko je bolji PO performer Ko igra bolju odbranu Ko je bolji za kulturu franšize Ko je imao veće uspehe Obojicu su poredili sa Stefom što je realna uvreda, ali očekivano jer je on sve ono što bi ova dvojica želeli da budu , a nisu ni blizu
Recommended Posts