Jump to content

Recommended Posts

Posted

Brada najbolji stoper Jokića. Razumljivo da ostaje bez daha u napadu, teške su noge nakon rvanja sa 130 kg. :s_d: 

Gotovo je ovo, za dva dana novi okršaj. 

Posted

I dalje mislim da je Denver najjači na zapadu, uz sve mane.

Kad igraju na maksimumu, pobediće bilo koga koji isto igra na maksimumu.

Još ti plejof dozvoljava da ne moraš stalno da budeš na maksimumu, dovoljno je 4 puta od 7 utakmica.

Ako to pre svega Marej može, oni mogu do finala.

Pod uslovom da ne crknu, baš bi im značila još jedna lakša pobeda i da što više odmore startere.

Posted

Gledanje NBA-a na preskoke iz kreveta, u gluvo doba, na telefonu. Pa odmah jurnjava po razlicitim zdrv ustanovama. Posao mora da zavrsim danas neke stvari, znaci jebao bi im majku da su izgubili...

• Ha-ha 8
Posted

Konačno da se i ta odbrana utegla i nedamo im lake poene. Jokić loš ali otvara prostor drugima u napadu, Gordon se opet pokazuje kao broj 2 playof igrač Denvera. Liči ovo na seriju protiv Minesote prošle sezone, samo šta su Klipersi luzeri.

• Like 1
Posted (edited)

Đordan... ovaj, Kavaji malo podbacio?

(nisam gledao utakmicu, samo su mi suluda guranja zdravog Kawhija u neke GOAT priče pa sam polujedva dočekao iako gotivim Čavu ali budimorealniTM)

edit: zaboravite, vidim da je bio najpristojniji, gledao sam Hardenovu PO statistiku...

Edited by freethrow
  • Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
8 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Jel se to Jokic opet durio iz nekog razloga? Vidim samo 13 suteva iz igre za 37 minuta. Jebeni Ras je uzeo 15.

Užasno otvorio šuterski, mislim da je u 1/4 šutirao 2/7 ili 2/8 + se Marej zapalio pa nije silovao.

A i Vestbruk je u prvom poluvremenu šutirao 7/10, nije bilo potrebe da Jokić ubacuje.

Edited by Урош19
Posted

Svetogrđe je porediti Stefa sa Lilardom, jedino zajedničko im je šut sa devet metara.

Lilarda bih pre poredio sa Tre Jangom gde je Tre>Lilard.

Janisu kapa dole za izjavu posle utakmice i velkom tu Majami 

Koje su vam predikcije za OKC Den?

• Ha-ha 1
Posted

Milvoki se konacno prilagodio i ubacio pravu petorku, ali avaj, kasno Dok u Indijanu stize...Trent dao,Trent uzeo,stara izreka iz Milvokija.

Njujork sa druge strane, gubi serijuniz svojih ruku..povrede na stranu.Boston sto moze da iskasapi protivnika za sest-sedam minuta ne moze niko.Sta je sa povredom Jrua?Trebace im u drugoj rundi ko lebac.Klipersi luzeri, takav im.je dnk.

Posted
14 minutes ago, Milos 3.14 said:

Lilarda bih pre poredio sa Tre Jangom gde je Tre>Lilard.

Ovo mi je baš uvreda za Dejma. I samo poređenje i odnos u tom poređenju.

15 minutes ago, Milos 3.14 said:

Koje su vam predikcije za OKC Den?

Ne bih trčao pred rudu. Ima još da se igra.

Inače, tačno sam očekivao da će Bogdan da se pronađe poenterski kada im to najmanje treba.

• Like 8
Posted
2 hours ago, MC Thunder 2 said:

Jel se to Jokic opet durio iz nekog razloga? Vidim samo 13 suteva iz igre za 37 minuta. Jebeni Ras je uzeo 15.

Nije bilo potrebe. Vidio da su u dobrom ritmu Russ, Porter i Jamal. I iskoristio taj luksuz da ne mora da rilja celu utakmicu kao zadnjih nekoliko.

1 hour ago, Milos 3.14 said:

Lilarda bih pre poredio sa Tre Jangom gde je Tre>Lilard

1 hour ago, Barkley#34 said:

Ovo mi je baš uvreda za Dejma. I samo poređenje i odnos u tom poređenju.

Uzeti sad ovakvog rovitog Dame-a pa ga gaziti dok je u blatu je bezveze. Ako je porediti njega sa Curryem preterivanje, onda je poređenje sa Youngom isto to, samo 5x gore

• Like 3
  • Thanks 1
Posted (edited)

Znači jebemmumater, ne može se poređenje Dejma sa Stephom "balansirati" tako što će se Dame umesto toga uporediti sa Youngom. Niđe veze.

Edited by DameTime
  • Like 2
Posted
46 minutes ago, DameTime said:

Hahahahahahahaha jbt

1 hour ago, Barkley#34 said:

Ovo mi je baš uvreda za Dejma. I samo poređenje i odnos u tom poređenje 

Ko je bolji šuter

Ko bolje razigrava ekipu i generalno je bolji plejmejker 

Ko je bolji PO performer

Ko igra bolju odbranu

Ko je bolji za kulturu franšize

Ko je imao veće uspehe 

Obojicu su poredili sa Stefom što je realna uvreda, ali očekivano jer je on sve ono što bi ova dvojica želeli da budu , a nisu ni blizu