propolis Posted Thursday at 05:03 AM Posted Thursday at 05:03 AM Zaspao na poluvrememu ko deka Simpson 🙂 Bulsi ne igraju odbranu i u prvoj četvrtini primiše 40 poena gde je tekma bila gotova. Mlada su ekipa koja je imala priliku da vidi kako izgleda plej of tekma i kako treba da se igra na obe strane parketa, sa kojim intezitetom. Majami očekivano dobar odigrao iskusno i zrelo. Videćemo kako će to dalje izgledati.
MrTwister Posted Thursday at 05:17 AM Posted Thursday at 05:17 AM 8 hours ago, gggggggg said: jesi procitao transcript nico harrisona sa ove 'kzs' Ja kad sam citao ono, djelovalo mi je kao da se coek namjerno sprda sa njima al izgleda je tako svima od tog cuvenog trejda. Svi su budale samo je on jedini pametan i vidi samo on tim koji onde moze titulu da uzme. Al cherry on top je ono poredjenje Luke sa Monta Ellisom, ja volim Montu al nemojmo 1
MC Thunder 2 Posted Thursday at 06:01 AM Posted Thursday at 06:01 AM Kuminga je igrac gsw sa najvecim prosecnim indexom protiv Hjustona u rs. Sad ce on iz zamrzivaca kao "iznenadjenje".
40Wins Posted Thursday at 06:32 AM Posted Thursday at 06:32 AM Staviti ceo tim na trejd blok i tankovati narednih 5 godina, nije da ce rezultati biti znacajno drugaciji. Sramota. 1
realno *w Posted Thursday at 06:41 AM Posted Thursday at 06:41 AM Očekivao sam više od Čikaga. Ne mora ni da se pobedi, ali ovako izgubiti bez ispaljenog metka, kao da je u pitanju prosečna januarska tekma, baš sramotno. Prime 71 za poluvreme i gube 20+ razlike... Pri tome, bez nekog ludačkog šuta Majamija. Sa druge strane, Hiro baš Hiro, ozbiljna partija. 4
Miki28 Lakers in 5 Posted Thursday at 08:20 AM Posted Thursday at 08:20 AM 1 hour ago, 40Wins said: Staviti ceo tim na trejd blok i tankovati narednih 5 godina, nije da ce rezultati biti znacajno drugaciji. Sramota.
Poenter Posted Thursday at 08:21 AM Posted Thursday at 08:21 AM Kakvo će uživanje biti gledati kako Nearvidasa opet preskač̣u za All-Star utakmicu. Apsolutno zasluženo, teška prevara od igrača.
ljutikrilo Posted Thursday at 08:40 AM Posted Thursday at 08:40 AM (edited) i idemo, nova kangz era ljudi se sprdaju da će nam divac opet biti GM... i onda Quote Kings going to get lucky with the #1 pick only for Vlade to not capture the Flagg. Edited Thursday at 08:51 AM by ljutikrilo 3
gggggggg Posted Thursday at 09:13 AM Author Posted Thursday at 09:13 AM 3 hours ago, MrTwister said: Ja kad sam citao ono, djelovalo mi je kao da se coek namjerno sprda sa njima al izgleda je tako svima od tog cuvenog trejda. Svi su budale samo je on jedini pametan i vidi samo on tim koji onde moze titulu da uzme. Al cherry on top je ono poredjenje Luke sa Monta Ellisom, ja volim Montu al nemojmo tbf nije on izjavio ovo ali verovatno isto misli ili jos gore... dobro ga je vozao mcmahon... naterao ga dumont da uradi ovu kzs, sto valjda znaci da razmislja dali da mu da otkaz... 30 minutes ago, ljutikrilo said: i idemo, nova kangz era ljudi se sprdaju da će nam divac opet biti GM... i onda mislim da sam nedavno ostavio ovde neki link ili tekstic da se u poslednje vreme divac opet mota oko kingsa, tako da ko zna
Don Dusko Posted Thursday at 09:53 AM Posted Thursday at 09:53 AM Heat je ipak pokazao sta znaci iskustvo igranja PO meceva. 1
Dracarys Posted Thursday at 10:26 AM Posted Thursday at 10:26 AM Već se znalo da je trejdom Foksa ekipa Kingsa postala kanta. Kao što već neko reče, Demar i Lavin ništa nisu uradili u daleko slabijoj konferenciji, a GM je očekivao da će nešto uraditi na zapadu, lol. Kad vidim kako se neko kupa u parama i pravi ovakve debilne poteze, nekom je život majka, a nekom maćeha. Samo dovođenje Demara prošlog leta je greška na kubni. 1
doragan Posted Thursday at 11:15 AM Posted Thursday at 11:15 AM Cikago, grad rafala i ispaljivanja metaka, sto kaze gos'n Realno, pao bez metka.Ipak, kad njihov najbolji igrac sutira 5/20, sta se moglo ocekivati..Dalas dobi iako je obrva bio uzasan.Pa opet bolji od Sabonisa.Sakramento odigrao bez volje a sledece sezone tesko da ce u prvih 10.Za Cikago ocekujem dalji napredak, mladi su, ima tu talenta, i jos ako ubodu neko dobro pojacanje... 1
bodo Posted Thursday at 12:20 PM Posted Thursday at 12:20 PM I ja sam jedan od onih koji smatra da su Kingsi dosta izgubili odlaskom Foxa. Oni doduše niti sa njim nisu bili sami krem zapada ali bez njega su se baš raspali. Mislio sam da ipak mogu nekako bar Dallas dobiti iako ono šta sam gledao protiv tek posebno raspalih Sunsa bez pola ekipe u zadnjem meču regularke je sugeriralo sve samo ne neku ozbiljniju priču. A kao tim ih gotivim još na račun starih dobrih vremena. Tako da ostaju mi LAC kao preferiti za prsten. Teška priča doduše ali pustimo se iznenaditi.
gggggggg Posted Thursday at 01:42 PM Author Posted Thursday at 01:42 PM i one 'istorijske' sezone kingsa u 2023. bili su treci samo zato sto je ostatak zapada te sezone bio bas los. 48 pobeda ove sezone bi bilo dovoljno za sedmo mesto a prosle za osmo mesto.
ljutikrilo Posted Thursday at 01:46 PM Posted Thursday at 01:46 PM 52 minutes ago, bodo said: I ja sam jedan od onih koji smatra da su Kingsi dosta izgubili odlaskom Foxa. Oni doduše niti sa njim nisu bili sami krem zapada ali bez njega su se baš raspali. Mislio sam da ipak mogu nekako bar Dallas dobiti iako ono šta sam gledao protiv tek posebno raspalih Sunsa bez pola ekipe u zadnjem meču regularke je sugeriralo sve samo ne neku ozbiljniju priču. A kao tim ih gotivim još na račun starih dobrih vremena. Tako da ostaju mi LAC kao preferiti za prsten. Teška priča doduše ali pustimo se iznenaditi. da izgubljeno je odlaskom foxa jer je ceo tim bio koncipiran oko njega isključivo - centar plejmeker, ostatak petorke 3&D igrači... i ti ostali uglavnom jesu bili dobri trojkaši ali defanzivci i ne baš. napad je trebao da kompenzuje nedostatke u odbrani. kad je tim trojkašima zaštekao šut (herter, kigan marej) a barnsu je zaštekala odbrana, onda se palo u plej-in zonu. i onda je gašen jedan požar koji nije trebao da bude prvi rešavan... mnogo poraza u zadnjem minutu, na posed - dva, pa je doveden derozan zbog toga. ustvari glavni požar je bio loša defanziva na PF/C, i to što pored sabonisa treba neki defanzivni PF koji mu čuva leđa. kigan je dobar defanzivac, ali undersized PF koji ima problem da čuva one koji su teži od njega, pogotovo ako mora centre da preuzme i koji bi možda trebao trajno na SF da se prebaci. rezerva na PF je lajls koji ni u teoriji to ne može to da iznese, rezervni C je bio aleks len koji je jedva igrač za evroligu. a naći gabaritnog PF-a koji je specijalista za odbranu a pritom ume i da pogodi trojku, pa prosudite sami koliko je lako naći... kako uopšte koncipirati ekipu u kojoj glavni igrač je PG koji je sve samo ne kreativac, koji voli da se zaleće kao tele i ume da bude sebičan? evo, OKC ima pleja skorera, traže kreativu na SG/SF poziciji pa su probali sa gidijem, otkačili ga i draftovali topića... i na kraju kada je fox video da to ne ide nikuda, isforsirao je svoj trejd. 1 1
delgado Posted Thursday at 02:20 PM Posted Thursday at 02:20 PM Miami dobio trecu godinu za redom Cikago u plejinu. '23 su izgubili od ATL za #7 i onda dobili Cikago kuci za #8 pa su onda igrali finale '24 izgubili od File za #7 i onda dobili Cikago za #8 - Evo sada dobijaju Cikago, a igrace protiv Atlante u gostima za #8 i ne sumnjam da ce biti 3/3 plasmana u 3 uzastopne godine kroz plejin. I to osmi seed. Prethodne godine im je bilo dovoljno 1-1, a sada moraju da dobiju obe, a stalno su tu prepoznatljivi rivali. Atlanta bez Kapele i posle trejda Hantera je zaista skromna ekipa. Istamburace to Spolstrina cheta. Verujem u Herro-a jako i isporucio je brutalnu partiju kada je bilo najvaznije. Lejkersi takodje imaju 3/3 u plejinu, svaki put su bili #7 i dobili prvi mec za sedmi seed protiv osmog. I naravno, sve utakmice su bile tesneee (sa MIN produzetak, protiv GS odlucila LeBronova luda trojka na isteku napada, i protiv Pelsa takodje King odlucio tesnu zavrsnicu).
Manu Posted Thursday at 03:10 PM Posted Thursday at 03:10 PM Samo da primetim kako se Sferoball tendencije prenose i na NBA, Kidd startovao i igrao masu minuta sa jednim krupnim bekom, 3 krila i centrom. 3
Stiletto Posted Thursday at 06:11 PM Posted Thursday at 06:11 PM Joj pažljivo s ovim, svi mi Kelti se sećamo sličnog lekarskog zamešateljstva sa Redži Luisom. Ne dao Bog nikome šta ispade od toga. 5
Barkley#34 Posted Thursday at 06:34 PM Posted Thursday at 06:34 PM Isto sam prvo pomislio samo da ga ne sjebu sad.
freethrow Posted Thursday at 08:18 PM Posted Thursday at 08:18 PM Ja sam ispratio tih par sezona Redži Luisa, on se uopšte ne pominje u kontekstu šta bi bilo da je bilo kao živi igrači koji su se povređivali. Redži je imao potencijal da bude u top 10 lige lagano, a možda i više...
Barkley#34 Posted Thursday at 08:53 PM Posted Thursday at 08:53 PM @freethrow Treba na prognozi otvoriti dve preostale serije u plej-inu. 1
Zli Gli Posted Thursday at 09:22 PM Posted Thursday at 09:22 PM 3 hours ago, Stiletto said: Joj pažljivo s ovim, svi mi Kelti se sećamo sličnog lekarskog zamešateljstva sa Redži Luisom. Ne dao Bog nikome šta ispade od toga. Zar tu nije bio u prici neki kokain?
Stiletto Posted Thursday at 09:31 PM Posted Thursday at 09:31 PM (edited) 10 minutes ago, Zli Gli said: Zar tu nije bio u prici neki kokain? Tračarila žuta štampa, nikakvih dokaza. Redžijeva udovica je čak poterala na sudu neke od tih novina, dobila sporove bez problema. Redži se srušio na parket u prvoj utakmici plej ofa. Konzilijum lekara koji su angažovali Seltiksi mu je našla srčanu manu i zabranila mu bavljenje sportom. Nažalost, potražio je drugo mišljenje i našao kardiologa koji mu dozvolio fizičku aktivnost. Počeo je da trčkara po sali i da šutira na koš. Tokom jednog od tih treninga preko leta se ponovo srušio i više nije ustao. Edited Thursday at 09:37 PM by Stiletto
Recommended Posts