Skyglider Posted February 11 Share Posted February 11 2 minutes ago, DameTime said: Struka Generalno sve to što je pričao u tom video i kako su nezadovoljni u Dallasu njegovim ponašanjem i kako nisu mogli da ga trpe više i da im smetala muzika i kako u Lakersima to neće moći tako... mislio sam da govori jer ima neke insajderske informacije, ipak je dugo u tom poslu, ali ispalo je da je samo lupetao gluposti. Sad sam i ja ubeđen da su razlozi za trejd potpuno nekošarkaške prirode i nisu vezani ni za Dončićevo ponašanje ni njegovu fizičku spremu, a pogotovo ne za njegov muzički ukus. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 11 Share Posted February 11 3 minutes ago, Skyglider said: Generalno sve to što je pričao u tom video i kako su nezadovoljni u Dallasu njegovim ponašanjem i kako nisu mogli da ga trpe više i da im smetala muzika i kako u Lakersima to neće moći tako... Jašta brate, kao da Lakersi nisu draftovali sina svoje najveće zvezde da bi njemu udovoljili, pa će Luki zabraniti Veru Matović i Anu Bekutu na razglasu... 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 11 Share Posted February 11 2 hours ago, Урош19 said: Dalas ostao bez još jednog centra, povredio se i Gafford. Ništa. Gafford, Lively dva, JaVale McGee, PJ Washington, Kyrie trejd i složiš si ovo: Lowry (Champ), Klay (Champ), Podcast P (Playoff P), AD (Champ), Embiid (MVP) Klupa: Dinwiddie, Dante Exum, Max Christie, Naji Marshall, Dwight Powell. Složeni da pobjeđuju sad, i u budućnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) 21 minutes ago, Ludi za Poli said: Kakva klosarska fransiza lol Ne znam jel veći klošarluk ovo, ili kad snowflake igrači izbacuju gledatelje jer im smeta što im dobacuju. Zato je Luka faca. Trashtalk s publikom, a ne osiguranje. Edited February 11 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 11 Share Posted February 11 Samo da Cova Drcela i Ostoja ovo ne vide! :S 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted February 11 Share Posted February 11 56 minutes ago, Skyglider said: Generalno sve to što je pričao u tom video i kako su nezadovoljni u Dallasu njegovim ponašanjem i kako nisu mogli da ga trpe više i da im smetala muzika i kako u Lakersima to neće moći tako... mislio sam da govori jer ima neke insajderske informacije, ipak je dugo u tom poslu, ali ispalo je da je samo lupetao gluposti. Sad sam i ja ubeđen da su razlozi za trejd potpuno nekošarkaške prirode i nisu vezani ni za Dončićevo ponašanje ni njegovu fizičku spremu, a pogotovo ne za njegov muzički ukus. Edin je lik koji samo abuse-uje reputaciju pre-internet nerd-a. Svi smo mi kao mladji u nekom periodu imali vremena na pretek da kopamo neke informacije i trivije (kosarku kao igru nikad nije mnogo ni razumeo). On je sad samo jedan lazy i dismissive novinar koji mi samo da jase i koristi taj neki svoj status. I onda njegove pausalne pretpostavke kao protura kao nekakav info. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 11 Share Posted February 11 bice ovde opet povika na ligu, masone i duboku drzavu kad luka krene da slusa mocarta i baha. a smejali ste se edinu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted February 11 Share Posted February 11 Luka izgleda zabrinjavajuće loše. Ima bar 20 kg viška i jezivo je trom. Vidićemo da li će mu puštati Nadu Polić i Veru Matović kad krene jedna za drugom povreda. Ne bih volio ali to je neminovno s ovakvim tijelom. 🤷♀️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 11 Share Posted February 11 Nije igrao 2 meseca nz kakav si mislio da će biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 11 Share Posted February 11 Kako je bata lagan 2 hours ago, Darko said: Dolazite Denveru u goste uskoro, polako Jezeraši. Mijenjamo taktiku. Lebron na Jokica a Doncic u napadu diriguje😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 11 Share Posted February 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doragan Posted February 11 Share Posted February 11 Cekaj, Barkli je imao oko 120 kila zive vage na 198 cm..i sta mu je smetalo?I nije bas da su bili sve sami misici.Luka jeste se opustio, ali sredice se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 11 Author Share Posted February 11 derozan dao kos za pobedu protiv dallasa. deluje kao random regular season utakmica, ali zapravo mnogo vazna u borbi za plasman. nije ostalo jos mnogo utakmica, oko tridesetak. sos do kraja sezone: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 11 Share Posted February 11 53 minutes ago, Урош19 said: Nije igrao 2 meseca nz kakav si mislio da će biti Kilaža ne sme da zavisi od toga da li je igrao ili ne. Druga stvar bi bila da on izgleda fit, ali manjka mu snage, promašuje šuteve i ostalo... to su normalne stvari koje idu posle pauze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 11 Share Posted February 11 30 minutes ago, doragan said: Cekaj, Barkli je imao oko 120 kila zive vage na 198 cm..i sta mu je smetalo?I nije bas da su bili sve sami misici.Luka jeste se opustio, ali sredice se. Ništa, ako će Luka da predje na četvorku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 11 Share Posted February 11 Polako sa penMzija. Najbolji 2014-2024 igrac ima jos kosarke u sebi. Spoiler Jasno je da je Jokic najbolji zadnjih 5 godina Night night 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted February 11 Share Posted February 11 Luka nikad nece biti radnik i nisam siguran u kojoj meri se moze paziti, on je kao ja leti smrsa( udje ok u sezonu), ali zimi dobija opasno kg, kolena i zglobovi opasno tu stradaju pogotovo sto mu kilaza nije konstantna. Niko iz Dalasa nije lud sto ga je dao, pogotovo sto su dovoljno dugo imali uvid u njegove probleme i radne navike, koje bi jedino nesto ovako veliko kao trejd moglo da popravi i da ga trgne, msm da bi u Dalasu prica bila po starom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 11 Share Posted February 11 Previše se mistifikuje sve. Luka je onaj lik koji misli da će na vanzemaljski talenat uspeti sve da nadoknadi. Uopšte ga ne krivim što je tako jer je dominirao do sad gde god je igrao i od malih nogu pa mu nije bila ni potrebna neka vrhunska telesna sprema. Međutim, s obzirom da se talentom svrstao u sami istorijski vrh, sada su i zahtevi istorijski veliki - on mora osvojiti neki prsten inače će ostati nedorečen. Ili kao što je lepo rekao onaj brat sa ispod obruča nedavno, on mora da prelomi da li želi da ga pamte kao Hardena ili kao Lebrona. S obzirom da je džordanovski nivo takmičara ja ipak verujem da će se dovesti u red kako bi ostvario najveće stvari, talenat i telesina su tu, sad sledi malo dosadnog klesanja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 11 Share Posted February 11 2 hours ago, Miki28 Teoljub said: Polako sa penMzija. Najbolji 2014-2024 igrac ima jos kosarke u sebi. Hide contents Jasno je da je Jokic najbolji zadnjih 5 godina Night night Daj procente suta iz prve dve tekme. I Kobi iz prajma bi pozavideo. Nakon dolaska Jimmy-ja se Steph-ov procenat suta poboljsao. Verovatno je zato sto je doslo da rasterecenja i vise otvorenog prostora za Curry-ja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 11 Share Posted February 11 14 minutes ago, mr clutch said: Daj procente suta iz prve dve tekme. I Kobi iz prajma bi pozavideo. Nakon dolaska Jimmy-ja se Steph-ov procenat suta poboljsao. Verovatno je zato sto je doslo da rasterecenja i vise otvorenog prostora za Curry-ja. Dobar/dobri igrac/i otvara/ju prostor za alltime igraca? Hmm zanimljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 11 Share Posted February 11 49 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Dobar/dobri igrac/i otvara/ju prostor za alltime igraca? Hmm zanimljivo Normalno da otvaraju i to nema sa rejtingom igraca, vec stilom igre. Butler je tip igraca koji uglavnom poentira na ulaz, te se defanzivno reket skuplja, pa Steph ima vise prostora za sut spolja. Takodje okruzi Jokica 3D igracima, pa ce mu biti dosta olaksano za igru unutar reketa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 11 Share Posted February 11 Nesto se nije javljao Miki sa ovim upisima posle utakmice Lakers-Golden State 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 11 Share Posted February 11 5 hours ago, realno *w said: Ništa, ako će Luka da predje na četvorku. pa trampili smo ga za kljaku. male cipele treba da popuni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 11 Share Posted February 11 Činjenica je da se posle Barklija nije baš pojavila dugotrajna zvezda slične građe što znači da je on ipak bio svojevrsni fizički izuzetak, što Luka nije, kao ni Zajon koji je proglašavan naslednikom. Luka je već dugo prisutan na velikoj sceni ali on tek puni 26 što znači da nije nemoguće da se uozbilji kao Jokić u sličnom uzrastu. Ne treba zanemariti to da će u Lejkersima imati bukvalno najbolji mogući model za brigu o telu, a koji je usput iskusan i po godinama i po statusu giga zvezde. Ostalo je na njemu. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 11 Share Posted February 11 Pokazace Luka i drugu pozitivnu stranu svoje srpske genetike i pokazace inat, pa ce sledecu sezonu uci spreman ko zapeta prangija. Lenjost je vec demonstrirao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts