delgado Posted February 10 Share Posted February 10 Pa bukvalno jedine 2 opcije na buyoutu kojih sad mogu da se setim: Tajs i Mo Bamba. Mo je realno tezak nemac pojma, a Tajs sto kazes blizi je povratku u Evroligu. Mozda nasi imaju plan i bolji uvid - evo nismo ni bili svesni da ce Vinsent i Vanda uspeti da se docekaju i oporave dovoljno i ozbiljno dignu nivo odbrane i svega ostalog sto donose. Ako uspemo tako da iscekamo Vuda i Klebera, mogu posluziti, a veliki + sto su vec igrali sa Doncicem i moze da saradjuje sa takvim visokima fino. Eto, par sjajnih procena i minijatura - nismo trejdovali Vinsenta nego smo bili strpljivi i sada se to bas isplacuje, Vanda deluje naprzeniji nego ikad; Trejdovali smo Kljaku koji se instant sjebao na mesec dana posle 3 cetvrtine dominacije i dobili Doncica koji se vcrs vraca, moze se lako desiti da smo izbegli metak sa Vilijamsom i da ce nasi pre da cekaju ove povredjene centre da se oporave i krpe ovim sto imaju. Tre Jemison i Koloko su granicni NBA igraci, ali u timu koji odise samopouzdanjem mogu da posluze u skoku i haslu. Lepa partija Jordana Gudvina cak protiv Indiane, on se meni svidjao kao igrac uvek ono malo sto sam ga gledao PHX/WSH jer ima dobre defanzivne instikte i nije toliko operisan u napadu kao Reddish. Recimo, gotivan mi je i J-Rich kao buyout option, ali sad kad su se vratili Knele i Cam, nema potrebe. Drago mi je da je Knele opet sa nama i da imamo i taj trio belaca, a Knele ce mnogo moci da nauci od Rivsa i Luke. Ima puter ruku, ali pokazao je da moze i ozbiljno da napadne kos i ode jako i do samog kraja kad se otvori. Redish je realno nepopravljivi antitalenat, i dao bih sansu nekim drugim igracima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted February 10 Share Posted February 10 1 hour ago, delgado said: Bolje i nemati centra nego imati Dejvisa. Zalim navijace Dalasa zaista.... @Manu brate kako je ? Ma šta da ti kažem, u fazi sam potpunog prihvatanja teorije o namernom razjebavanju franšize kako bi prešla u Las Vegas pošto ništa drugo apsolutno nema smisla. Naravno, postoji šansa da ekipa bude relevantna ove i naredne sezone recimo pošto ima kvalitet, ali uzdati se u zdravlje AD-a može da vodi isključivo ka razočarenju. Možda pređem u full time navijača neke druge franšize, ako se to desi - I'm taking my talents to Miami Heat. 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 10 Share Posted February 10 Samo javi delgadu na vreme, da ti pripremi ispisnicu.... 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 10 Share Posted February 10 2 hours ago, Manu said: Ma šta da ti kažem, u fazi sam potpunog prihvatanja teorije o namernom razjebavanju franšize kako bi prešla u Las Vegas pošto ništa drugo apsolutno nema smisla U slučaju da se ovo ispostavi kao istina, ne kapiram logiku. Kad je Vegas dobio NHL franšizu, što je bio i prvi major sports tim tamo (Golden Knights, Stanley Cup champs 2023, runner up 2018). to je bio expansion tim: Ja ne kapiram zašto isto tako ne bi radili i sa košarkom, u nekom periodu zajedno sa Seattleom npr. Raidersi im jesu došli iz Oaklanda par godina posle hokejaša, ali to je skroz druga priča u odnosu na bilo koji scenario što se Dallasa tiče, niđe veze, ni market size, ni state itd. Možda sam neobavešten ili nešto propuštam... Ali svakako mi nema smisla i kategorički odbijam i samu pomisao da je to u planu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 10 Share Posted February 10 Kad se King penzionise i Dallas propadne skroz, formiramo novu veliku trojku u Majamiju - Shone, Manu and moi, kad vec Matica nema da se javi ;S Kakvo nas vece iscekuje, 11 utakmica, derbi ljutih rivala Miami-Boston i nadam se da cemo videti Wigginsa i Daviona u akciji, a Boston motivisano igra derbije u gostima, ta tekma moze da prsti. I onda iscekujemo Lukin debi i da se nastavi sa jos jacom energijom protiv Jute i da samopouzdanje i hemija u ekipi samo rastu. @Marko Procitaj ono objasnjenje sa tvitera sto je neko kacio. Iako bas ne podnosim teorije zavere, ovo mi deluje toliko logicno i realno, da nema sta da se prica dalje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 10 Share Posted February 10 42 minutes ago, delgado said: Kad se King penzionise i Dallas propadne skroz, formiramo novu veliku trojku u Majamiju - Shone, Manu and moi, kad vec Matica nema da se javi ;S Kakvo nas vece iscekuje, 11 utakmica, derbi ljutih rivala Miami-Boston i nadam se da cemo videti Wigginsa i Daviona u akciji, a Boston motivisano igra derbije u gostima, ta tekma moze da prsti. I onda iscekujemo Lukin debi i da se nastavi sa jos jacom energijom protiv Jute i da samopouzdanje i hemija u ekipi samo rastu. @Marko Procitaj ono objasnjenje sa tvitera sto je neko kacio. Iako bas ne podnosim teorije zavere, ovo mi deluje toliko logicno i realno, da nema sta da se prica dalje Jel Luka definitivno igra? Video sam ranije da je questionable Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 10 Author Share Posted February 10 1 hour ago, Marko said: U slučaju da se ovo ispostavi kao istina, ne kapiram logiku. Kad je Vegas dobio NHL franšizu, što je bio i prvi major sports tim tamo (Golden Knights, Stanley Cup champs 2023, runner up 2018). to je bio expansion tim: Ja ne kapiram zašto isto tako ne bi radili i sa košarkom, u nekom periodu zajedno sa Seattleom npr. Raidersi im jesu došli iz Oaklanda par godina posle hokejaša, ali to je skroz druga priča u odnosu na bilo koji scenario što se Dallasa tiče, niđe veze, ni market size, ni state itd. Možda sam neobavešten ili nešto propuštam... Ali svakako mi nema smisla i kategorički odbijam i samu pomisao da je to u planu. ma nema od toga nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 10 Share Posted February 10 On 2/9/2025 at 12:29 AM, Ludi za Poli said: Luka, Bron, Austin. Niko u ligi nece imati vise playmakinga od nas. I thinks not Terrel, I thinks not. Jokić, Westbrook, Murray, Gordon 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 10 Share Posted February 10 Luka Doncic igra kosarku vcrs u dresu Lakersa! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 10 Author Share Posted February 10 56 minutes ago, Bugl Khan said: I thinks not Terrel, I thinks not. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 10 Share Posted February 10 3 hours ago, delgado said: Kad se King penzionise i Dallas propadne skroz, formiramo novu veliku trojku u Majamiju - Shone, Manu and moi, kad vec Matica nema da se javi ;S a bronislav izdajnice? princa si brzo zaboravio 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 10 Share Posted February 10 2 hours ago, gggggggg said: Man of culture I see. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 10 Author Share Posted February 10 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 10 Share Posted February 10 1 hour ago, gggggggg said: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 10 Share Posted February 10 Vidim da se onaj Amer, kojeg je jedan od Jokic bros slučajno malo zahvatio šakom u glavu, pokušava ogrebat za neke pare. Nikola=job=money. Strahindža=no job=no money. Nemandža=no job=no money. Lukav je Amer, misli si neće Nikola dat da se ovaj vuče po sudovima, gurnut će mi 50k i u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 10 Share Posted February 10 10 hours ago, Manu said: Ma šta da ti kažem, u fazi sam potpunog prihvatanja teorije o namernom razjebavanju franšize kako bi prešla u Las Vegas pošto ništa drugo apsolutno nema smisla. Naravno, postoji šansa da ekipa bude relevantna ove i naredne sezone recimo pošto ima kvalitet, ali uzdati se u zdravlje AD-a može da vodi isključivo ka razočarenju. Možda pređem u full time navijača neke druge franšize, ako se to desi - I'm taking my talents to Miami Heat. Barem ste dobili najviše što se moglo dobiti za Luku Dončiča. Godinu dana prije ulaska u prime. 2 way TOP 10 player. Koliko sam shvatio to je razlog za slavlje. Ako baciš pogled na predhodne stranice, vidjet ćeš da Luka ništa ne valja, i valjda oni u Dallasu znaju bolje nego mi ko je Luka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 10 Share Posted February 10 On 2/9/2025 at 5:30 PM, Miki28 Teoljub said: “If you look at the greats in the league, the people you and I grew up with — Jordan, Bird, Kobe, Shaq — they worked really hard, everyday with a singular focus to win." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 10 Share Posted February 10 4 hours ago, HAMMER said: a bronislav izdajnice? princa si brzo zaboravio Kad se tatko povuče princ će istog trenutka da pojača rotaciju nekog Manisaspora što mu je i trenutna merka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted February 11 Share Posted February 11 We’re so back 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted February 11 Share Posted February 11 On 2/9/2025 at 8:18 AM, Zli Gli said: Svaka cast Rivsu ali Luk Kornet je igrac veceri, 14/12/1/1/3 uz sut 7/7 i 0 izgubljenih lopti i +21 za 29 minuta na terenu Stotine upisa o Doncicu i Dejvisu i samo 1 upis o najvecem... Hvala Zli Gli, welcome to fan can flub of the biggest, sve nas je vise... Slavilo se prethodna 2 dana prvi dabl dabl ove sezone, zato i kasnim sa replikom. Koliko sam samo puta pisao ovde jos pre par sezona i to kad je igrao 7 minuta prosecno da samo mu dajte 30 minuta i da je dabl dabl masina. I eto sta se desi kad je dobio minute a jos par puta ranije u sezoni je bio blizu dabl dabla i imao 8+9 (za 16min), 9+8 (za 21min), 12+7 (13min), 9+10 (za 24min), 8+7 (za 12min), 18+7 (33min)... Prosto matematika je jasna kako bi izgledao na 30ak min a itekako smo videli da igra u visokom intenzitetu na obe strane parketa svih 29 minuta koliko je odigrao. Ne postoji veca nepravda igracka nego ona koja je ucinjena prema njemu u Bostonu u smislu minutaze ali i nacina na koji ga koriste. Ovih 14 poena vredi kao 34 ne zato sto je na 100% iz igre, sto mu se dosta cesto desava (na poslednjih 5 meceva je na 4 100% iz igre a na poslednjih 7 meceva je 26 od 31 iz igre 😍 ) nego zato sto svi njegovi poeni nisu produkt nijedne akcije koje se igra za njega, neverovatno da nemaju nijednu jedinu akciju ili izolaciju za njega, toliko koristan igrac koji moze poentirati na sve moguce nacine kao i punch/seal kao i sut, oni ga iskljucivo koriste kao rolera cesce kao lob metu i nekog ko sam mora da rudari ofanzivnim skokovima za poene. Nevervatno je brz i pokretan za svoju visinu, bukvalno brze slipuje od 99% centara u ligi (a visok je 216cm) i oni bas retko koriste njegove prednosti. Ovaj video ispod sa date utakmice pokazuje koliko je zapravo ultra koristan igrac kao i dosta stvari koje se ne vide u statistici. Cvrsti blokovi i velika prednost iz pnr-a, zastita obruca, strana pomoci, gortat screenovi, skokovi, tipping reobunds i tip inovi, trcanje tranzicije kao trailer, IQ, katovi, passing skills, citanje igre, alej upovi, atraktivna zakucavanja... Za kraj citat komentatora iz lajva: "He's impacting game on both ends. He's always ready, he is super smart, he knows whatever defense to read." P.s. bonus poster od pre 10ak dana: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) A u kurac. Bar stavi spojlere @Brat od Korneta. Edited February 11 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted February 11 Share Posted February 11 Doncic bas finu kilažu nabacio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 11 Share Posted February 11 Silovit pocetak Lakersa, LeBron opasno motivisan u odbrani, Hejs puca od samopouzdanja trenutno. Moglo je biti i vise razlike od ovih +12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted February 11 Share Posted February 11 Ovaj napad je apsurdan lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 11 Share Posted February 11 gde ste sada nevernici???? prskamooo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts