NMX Posted yesterday at 07:08 AM Share Posted yesterday at 07:08 AM Brate @Mairosu suze mi natera na oči od sabajle Quote Biće da je upravo zbog te silne brige o njegovom zdravlju Dalas rešio da zauzvrat primi na sebe obavezu izdržavanja Entonija Dejvisa, čoveka kojeg kad uđe na ortopediju oslovljavaju imenom a ne „gospodine“ i koji je, istorija pokazuje, poprilično lomljive prirode. Inače sjajan tekst na Velikim pričama. Lejkersi su opet pobedili 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 07:17 AM Share Posted yesterday at 07:17 AM (edited) 10 hours ago, Don Dusko said: Ja jutros kad sam se probudio i video vesti da je Luka trejdovan pa bio sam u soku. Jos kad sam video za sta je... Kontam da je i Luka iznenadjen bio trejdom. Ne znam....Saznace se u narednim danima svasta.... Znamo da si bio sokiran: Jeb`la me kera i kad pristado` da budem moderator - bice (C)haos na NBA temi.... A lepo su mi nudili dole Heklanje, Bastovanstvo i Kuvanje... Edited yesterday at 07:19 AM by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted yesterday at 07:25 AM Share Posted yesterday at 07:25 AM https://www.instagram.com/share/reel/BBBGWNIjy2 Technology these days ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted yesterday at 07:38 AM Share Posted yesterday at 07:38 AM Mavsi bi mogli pojurit CP3 sad, taman da i on proba doci do tog prstena. Vjerujem da bi Spursi izasli u susret, posebno sad kad je Fox tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted yesterday at 07:38 AM Share Posted yesterday at 07:38 AM 1 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted yesterday at 07:44 AM Share Posted yesterday at 07:44 AM Sparsi su uradili djavolski dobar posao. Auh, bice lepo gledati ih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted yesterday at 08:14 AM Share Posted yesterday at 08:14 AM Samo Trump i Musk imaju potencijal za spektakularnije pičkaranje od Lebrona i Luke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted yesterday at 08:20 AM Share Posted yesterday at 08:20 AM 4 minutes ago, Beonegro said: Samo Trump i Musk imaju potencijal za spektakularnije pičkaranje od Lebrona i Luke. Zasto pickarenje? 2 high IQ igraca, veliko postovanje medju njima. Jasno je da je Luka no1, Lebron no2. Trebace malo vremena da se prilagode ali i jedan i drugi su igrali sa balldominant igracima prije. P&r njih dvojice ce biti ubitacan Link to comment Share on other sites More sharing options...
doragan Posted yesterday at 08:23 AM Share Posted yesterday at 08:23 AM Kakav crni CP3 u Dalasu, em ne bi doprineo,em, da se ne zanosimo, Dalas prsten nece videti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted yesterday at 08:38 AM Share Posted yesterday at 08:38 AM 9 hours ago, delgado said: Kyrie uzeo kao broj Nastavljas da probijas granice svakim danom. Za ovo ostalo se slazem u postu, ali I see what you did there. Naravno, nisi ni stavio to ime. Verovatno treba dati jedan MVP Finala Ray Allenu, a iz 2012, nemam pojma Krisu Bosu. Sve mu poklonise u karijeri, pa i Luku Magica ❤️ Jesam stavio KDa? ADa? Ringchaseri su posebna kategorija po meni, jbg. Hakeemova dva, Dirkov, Jokićev su isto što i prsteni 4 Hall of Famera u prvoj petorci? Currya sam stavio samo zato jer je pošteno osvojio 2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted yesterday at 08:43 AM Share Posted yesterday at 08:43 AM Opet priča kako će Bron da naruši hemiju u ekipi kao pred OI, pa je dominantno osvojio i bio MVP. Luka kada se pokaže, LeBron će vrlo rado da mu prepusti kontrolu, kao nekad Irvingu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted yesterday at 08:45 AM Share Posted yesterday at 08:45 AM (edited) Men` ovo dovodjenje Luke u Lakerse izgleda kao lapot Lebrona Edited yesterday at 08:46 AM by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 08:46 AM Share Posted yesterday at 08:46 AM Bilo kakav ozbiljan run Dallasa se zasniva na dve pretpostavke, kumulativno: 1) da ce Unibrow biti u stanju da odigra dominantnu vecinu utakmica tokom sezone 2) da je Unibrow u stanju da gura i vodi ekipu kao prva opcija, iz noci u noc Uglavnom, prvu stvar smo videli jednom-dvaput, drugu nikad, a lik je 13 godina u ligi. Za sve postoji prvi put, ali rekao bih da verovatnoca nije bas najveca, najblaze receno. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted yesterday at 08:48 AM Share Posted yesterday at 08:48 AM U jednom od podcasta JJa i Brona prosle sezone, pricali su upravo o Lukinoj pick igri i njegovoj efikasnoscu protiv razlicitih tipova odbrane. Protiv switcha i dropa imao je ovako izmedju 1.1 i 1.15 poena po posjedu sto je brutalna efikasost, pogotovo kad se uzme u obzir koliko pick posjeda igra po mecu. Te brojke su i ocekivane jer je Luka ubica u missmatch situacijama, bilo da visokog izvoza ko budalu tipa Goberta kad mu je stavio onu tricu za pobjedu u G2, bilo da nekog nizeg igraca onom masom unese u reket i rutinski zavrsi preko njega. U dropu opet zbog mase i snage kad uhvati beka na ledja tu je ovaj bespomocan, a visokom u dropu dovoljan je jedan krivi koracic da Luka svog centra spoji s obrucem. Protiv blitz odbrane je bio daleko losiji, oko 0.97 u RS i tek 0.67 u PO (ovdje je dodatni faktor sto je fakticki citav PO igrao nacet). Najbolje rjesenje protiv blitz odbrane je short roll. U Mavsima niko od visokih ili krila nije neki razigravac da bez problema kaznjava te sitacije 4 na 3. Sad ce mu u short rollu u tim situacijama biti izvjesni LeBron James. Od toga nema odbrane. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted yesterday at 08:58 AM Share Posted yesterday at 08:58 AM I takođe mislim da ne bi trebalo da se trejduje Rivs ni po koju cenu, ball handler uvek treba, pogotovo u plej ofu kada odbrane stisnu i juri se svaka lopta. Takođe, ovo mu je najbolja sezona u karijeri, dečko je podigao još plafon svoje igre i bila bi velika greška dati ga. Verujem da samo još dobar odbrambeni centar treba ovoj ekipi. Još jedan plus je što se Luka i DFS veoma dobro poznaju iz Dalas ere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted yesterday at 09:00 AM Share Posted yesterday at 09:00 AM Pikovi Dalas Mavericksa: 2025 svoj 1st i 2nd (možda ode u Boston), Denver ili Fila 2nd 2026 svoj 1st 2029 Lakers 1st 2030 svoj 1st 2031 svoj 1st To je to od pikova do 2031. Izvor: https://fanspo.com/nba/teams/mavericks/7/draft-picks Pošto imaju baš malo draft kapitala, možda bi pametno bilo da sačuvaju mlade i perspektivne igrače koji mogu biti oslonac tima u narednim godinama. Nekog ko bi mogao da ih odvede u finale konferencije, eventualno finale lige. Nekog velikog a već dokazanog talenta. Nekog oko koga mogu da grade tim i u periodu bez pikova će biti u prime-u, pošto nemaju čime da draftuju. Doduše, nema mnogo takvih igrača u ligi. Gde li mogu da ga pronađu? 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted yesterday at 09:05 AM Share Posted yesterday at 09:05 AM (edited) 3 hours ago, 40Wins said: Katastrofa posao Kingsa, ali i dalje bolje izbalansiran nego ovo za Dončića. Zajednički zaključci svih emisija, podcasta, komentara koje sam gledao na temu (osim ESPN shillova ofc): 1. Ne trejdaš Luku Dončića osim ako to sam ne zatraži, makar imao 500 kila 2. Luka Dončić sa 130 kila je, u najgorem slučaju, 4. najbolji igrač lige. 3. Ako vlasnci nisu znali, ovaj bi mogao bit u problemima 4. Nitko u povijesti nije dobio manje za uzvrat ako uzmemo u obzir da daješ jednog od 2, možda 3, najveća globalna superstara 5. Nico je potpuno zanemario koliko su navijači vezani za Luku Oni naklonjeni Mavsima: 1. Nisu čista posla 2. Nico nije volio Luku na osobnoj razini 3. Ako i uzmu naslov u sljedeće 2 godine, nije vrijedilo. Nije isto kao kad bi ga Luka osvojio 4. Gadi im se sve Toliko o tome kako su Mavsi dobro prošli. Edited yesterday at 09:56 AM by Bugl Khan 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted yesterday at 09:09 AM Share Posted yesterday at 09:09 AM 8 minutes ago, stefan81888 said: Pikovi Dalas Mavericksa: 2025 svoj 1st i 2nd (možda ode u Boston), Denver ili Fila 2nd 2026 svoj 1st 2029 Lakers 1st 2030 svoj 1st 2031 svoj 1st To je to od pikova do 2031. Izvor: https://fanspo.com/nba/teams/mavericks/7/draft-picks Pošto imaju baš malo draft kapitala, možda bi pametno bilo da sačuvaju mlade i perspektivne igrače koji mogu biti oslonac tima u narednim godinama. Nekog ko bi mogao da ih odvede u finale konferencije, eventualno finale lige. Nekog velikog a već dokazanog talenta. Nekog oko koga mogu da grade tim i u periodu bez pikova će biti u prime-u, pošto nemaju čime da draftuju. Doduše, nema mnogo takvih igrača u ligi. Gde li mogu da ga pronađu? Ima neki Slovenac u Lejkersima, mislim da bi se dobro uklopio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted yesterday at 09:11 AM Share Posted yesterday at 09:11 AM Nema sanse da je ovaj trejd mogao proci bez da s vlasnici Dallasa znali. Zato mi je i jos nejasnije kako su oni dopustili budali da trejda Luku i koji se zapravo tu kurac dogodio. Jedino da je fakat dopizdio upravi Mavsa sto Mariosu napisa u kolumni al i to mi je suludo objasnjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted yesterday at 09:19 AM Share Posted yesterday at 09:19 AM 9 minutes ago, Урош19 said: Ima neki Slovenac u Lejkersima, mislim da bi se dobro uklopio Otisao je on odavno u penziju. Dao kljucna bacanja 2010 i otisao u legendu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted yesterday at 09:21 AM Share Posted yesterday at 09:21 AM Kakav Dinvidi, Gaforda uzeti. Morali su njega, pa makar dali još neki pik prve runde, a ne mrtvog Klebera što su uzeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted yesterday at 09:21 AM Share Posted yesterday at 09:21 AM Tek sad malo dođoh sebi od trejda. Koji je best case scenario za Dallas nakon svega? Da uzmu 2 prstena, što je sci fi scenario ali hajde da kažemo da je ostvarivo u nekim najluđim snovima. Anthony Davis je brutalan igrač ali mu je ostalo još maks 2, 3 godine nekog poluelitnog nivoa. Nisam fan ni ideje da on igra uglavnom na PF mada bi on i Lively mogli da budu brutalni u odbrani i problem za svaki tim. Šta posle te 2 godine? A još nisam ni spomenuo staklenost Davisa. Max Christie je korektan mladi igrač ali takvih 100 igrača ne vrede kao leva ruka Luke Dončića. Morala su ovde da se uzmu bar još 2 pika. Lakersi neće uraditi ništa dok je Lebron tu, ne postoje dva manje kompatibilna igrača od Luke i Lebrona i nemoguće je ovu ekipu izbalansirati dok je tu Lebron ali kad on jednom ode (a to bi moglo da bude brže nego što iko očekuje) imaš clean slate da praviš ekipu oko top 3 igrača u ligi. Luka možda ne voli trening i čija semenke ali milion puta je pokazao koliko voli košarku i koliko je kompetetivan. Kad se gleda šira slika, ne postoji univerzum u kome Lakersi nisu odradili Mavse za sve pare. U ostalim vestima, dobrodošlica Foxari u Spurs vozić, možda se useremo svima u planove brže nego što se iko nada. Ove sezone će titulu osvojiti Boston (45%), OKC (45%), Denver (9%) ili Dalas (1%). 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted yesterday at 09:34 AM Share Posted yesterday at 09:34 AM Ja mislim da se nepravedno Luka mnogo hajpuje, kakav crni TOP2 igrač lige, lol, pogotovo što je sad Laker. Kada bude izbacio stvarno jaku ekipu u plej ofu, onda ću da gledam drugačije na njega. OKC je prošle godine imao rupčagu na centru, to je prevagnulo, SGA je sve vreme bio najbolji igrač na terenu. Imali su sreće da su Nagetsi i Lejkersi morali odmah u prvoj rundi da se kolju, možda i dve najjače ekipe na zapadu, kao što su pokazali 2023. Denver je zatim naišao na Minesotu i istorija je rekla svoje. Dalas je lagano obezglavio ovu Minesotu koja ima igru samo za Jokića. Koliko je moćan Luka se videlo protiv prave ekipe, skoro metla. Boston nije ništa jači bio od Denvera. Plej of je pred nama, pa ćemo videti! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted yesterday at 09:35 AM Share Posted yesterday at 09:35 AM 2 hours ago, 40Wins said: Katastrofa posao Kingsa 2 hours ago, doragan said: Sakramento prosao skroz ok 1 hour ago, JPM said: Sparsi su uradili djavolski dobar posao :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted yesterday at 09:50 AM Share Posted yesterday at 09:50 AM 13 minutes ago, Marvin said: 😄 Dodaću onda ja za Bulse pošto ih niko ne spominje. Potencijalno loš potez pretrpavanja spoljne linije jer mogu da mi uguše Gidija u fantaziju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts