Smrtokapa Posted Monday at 06:27 AM Share Posted Monday at 06:27 AM ^ Prijatelj projekta: muzej voštanih figura u Jagodini. 4 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted Monday at 06:42 AM Share Posted Monday at 06:42 AM (edited) 1 hour ago, Miki28 Teoljub said: Who is that guy? Jel ovo radio isti lik koji je pravio voštanu figuru Divca? Vidi se da je malo ostario. Edited Monday at 06:43 AM by Darko Preduhitri me Smrtokapa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Monday at 07:06 AM Share Posted Monday at 07:06 AM @Darko Realno, fora se sama piše. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Monday at 07:17 AM Share Posted Monday at 07:17 AM 1 hour ago, Miki28 Teoljub said: Who is that guy? Vise lici na Lorensa Fisburna. 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted Monday at 07:27 AM Share Posted Monday at 07:27 AM 9 minutes ago, McLeod said: Vise lici na Lorensa Fisburna. Fraser, to jest Kelsey Grammer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Monday at 08:11 AM Share Posted Monday at 08:11 AM Izgleda da su napravili Dwayne umesto Dwyane Wade-a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Monday at 08:20 AM Share Posted Monday at 08:20 AM 2 hours ago, Miki28 Teoljub said: Who is that guy? Bogami na prvu Lorens Fisburn, na drugu Vinsent Company. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Monday at 08:52 AM Share Posted Monday at 08:52 AM Na treću Thanos. Šta ovo bi sa Stephom? Vidim distrozija skočnog zgloba, nije valjda da opet kreću muke sa tim... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Monday at 08:53 AM Share Posted Monday at 08:53 AM Što više gledam Ryan Dunn-a to me sve više podsjeća na Scottie Pippena. On je već sad skoro NBA- ready player no tek preostaje da se vidi kojim putem će mu ići karijera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Monday at 09:16 AM Share Posted Monday at 09:16 AM Ne kupujemTM jos njegovu sposobnost da ozbiljno doprinosi kao spotup suter, bez obzira na predsezonu i sam pocetak regularke. On nije bio tek slab, nego jeziv suter na Virginiji, znaci nista van reketa nije bio u stanju da spremi u kos, bacanja veci horor od Shaqa. Mislim da jase jedan hot streak, posle koga ce doci opet hladjenje na jedan period, pa ispocetka. Inace bi ovo bio najradikalniji i najbrzi napredak u istoriji kosarke. Za defanzivu nema brige, bas ima elitne instinkte i fiziku koja je u stanju da sve to isprati. Uz zdravlje i godinu, dve iskustva bez dileme dpoy kandidat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Monday at 09:29 AM Share Posted Monday at 09:29 AM 10 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ne kupujemTM jos njegovu sposobnost da ozbiljno doprinosi kao spotup suter, bez obzira na predsezonu i sam pocetak regularke. On nije bio tek slab, nego jeziv suter na Virginiji, znaci nista van reketa nije bio u stanju da spremi u kos, bacanja veci horor od Shaqa. Mislim da jase jedan hot streak, posle koga ce doci opet hladjenje na jedan period, pa ispocetka. Inace bi ovo bio najradikalniji i najbrzi napredak u istoriji kosarke. Za defanzivu nema brige, bas ima elitne instinkte i fiziku koja je u stanju da sve to isprati. Uz zdravlje i godinu, dve iskustva bez dileme dpoy kandidat. radio je jako na šutu u off-season. vidi se ali da, treba pričekati sa tim nekim prognozama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted Monday at 10:15 AM Share Posted Monday at 10:15 AM problem denvera su jamal i mpj, pa tek onda westbrick da su prva dvojica na nivou, lakse bi bilo u kornjaci i hriscaninu i pejton votson da doprinesu u svojoj ulozi role playera mpj problem je cini mi se lakse resiv...ili ce poceti da igra u skladu sa ugovorom i ocekivanjima...ili ide trejd jamal deluje kao veci problem, mozda i neresiv za bootha, koji nakon titule nijedan smislen potez nije napravio kada je zdrav i u formi, jamal je polovina najbolje 2man igre u ligi problem je sto deluje da je u slobodnom padu, i ne vidim sta je to sto bi moglo da ga vrati, mozda stvarno trejd ali nisam siguran koliko calvin to moze da iznese, a ni kakav bi uticaj to imalo na jokera i ostatak nageCa, navijaca i cele organizacije sta god da budu naredni potezi, verujem da nijedan nece proci bez jokerovog amina debeli ne voli da gubi, a ne voli mnogo ni da igra kosarku mislim da ce on zeleti da pobedjuje dok igra na ovom nivou 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Monday at 10:24 AM Share Posted Monday at 10:24 AM Meni Murray izgleda kao da bi mogao da se vrati u formu, fizički deluje sasvim ok. Porter je po meni veći problem i deluje kao da mu je mozak odstranjen hirurškim zahvatom. Klupa je i dalje živa beda, ne vidim šta ljudi vide u Strawtheru, dobar igrač...ali za evroligu. Ulaz mu je veoma slab, ima taj neki šut sa muda koji je solidan i to je to. Šarić meni deluje kao NBA verzija Luke Mitrovića, baca ga svaka solidna petica po terenu kao juniora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted Monday at 10:50 AM Share Posted Monday at 10:50 AM Doci ce MPJ i Murray na svoje procente prije ili kasnije al to i dalje nece rijesiti problem spacinga jer udarna petorka sad ima 2 nesutera s kojih ce protivik uvijek skupljat. Jedini igrac na klupi sposoban pogadjati trice je Strawther ali upariti njega i Murraya plus MPJ na 3 uz Jokicevu limitiranost u branjenju obruca je recept za defanzivnu katastrofu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted Monday at 10:51 AM Share Posted Monday at 10:51 AM MPJ i njegov ugovor su ubedljivo najveći problem Denvera, ne isporučuje ni blizu koliko bi trebalo za max ugovor i to pre svega mislim na plej of gde se redovno raspada. Murray možda igra promenljivo u regularnoj sezoni ali je u svakom plej ofu u kom je igrao podizao nivo igre, sem ovog poslednjeg koji je igrao povređen pa je opet imao nekoliko jakih partija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Monday at 11:38 AM Share Posted Monday at 11:38 AM Murray nije allstar jer ne igra na nivou allstara,a kako stoje stvari nikad i neće. Da bi došao do plej ofa moraš igrati kao allstar i u regularnoj sezoni,a ne čekati da te Jokić stavi na krkacu i donese do PO. Mišljenja sam da MPJ nije problem i niko ga ne bi spomenuo da Murray igra na nivou na kom bi već trebalo da jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Monday at 11:42 AM Share Posted Monday at 11:42 AM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted Monday at 11:46 AM Share Posted Monday at 11:46 AM (edited) Odlicna utakmica protiv Kingsa, moram zaista da skinem kapu Rediku i momcima na ovih 3-0 i skidanju mraka Dejvisovom protiv Sabonjare. Miki nikako da pomene Lebronov takeover i majstorije u 4oj kada je okrenuo utakmicu na nasu vodenicu, samo mu je Broni u glavi a igrace decko G ligu. Dade covek 16 poena ko od sale i sparkovao je neverovatan run na pocetku 4te od 21-0, sto se retko vidja. Na kraju smo osetili opet kako su neugodni Kingsi i kako nam ne leze, umalo da nam otmu utakmicu, da udje ona trica za -1 bilo bi da se smrznes, na kraju Dejvis resava klac trojkom za +5 i potvrdjuje bacanjima, odlicno za njegovo samopouzdanje, polako ulaze trojke. Rivs i Rui zaista mnogo vise ukljuceni i bilo je vreme da Rui krene da koristi svoje fizikalije za hasl, skok, da napada obruc, cutuje, ucestvuje a ne samo da coskari. Knecht -> trebao nam je jedan neustraviti knockdown suter belac. Aj da vidimo kako cemo protiv Finiksa vcrs, zaista mislim da cemo tesko pobediti. EDIT: Vracajte nam Dvajtaru! Edited Monday at 11:52 AM by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted Monday at 12:07 PM Share Posted Monday at 12:07 PM niko ne komentarise kako je JJ podcaster otkljucao AD-a ok, sam cu izaci 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Monday at 02:27 PM Share Posted Monday at 02:27 PM Nemoj da izlaziš, sedi malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted Monday at 02:30 PM Author Share Posted Monday at 02:30 PM 4 hours ago, NikadProtivKaline said: problem denvera su jamal i mpj, pa tek onda westbrick 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted Monday at 03:00 PM Share Posted Monday at 03:00 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted Monday at 03:54 PM Share Posted Monday at 03:54 PM dvajtelo na svom profilu. lejkeri sirom sveta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted Monday at 05:21 PM Share Posted Monday at 05:21 PM 2 hours ago, gggggggg said: Još jedan primer klik bajt novinarstva. Žalosno je što O'Konor pribegava ovom kad je realno sposoban za pravu analizu. Problem Denvera igrački je Marej zbog bola u predelu prepona, a organizaciono vlasnik što će svako ko prati Arsenal da potvrdi na keca. Ne postoji šansa da bi Krenke uradio ono što je recimo Boston uradio ove godine, bukvalno su šanse nula. U toj situaciji But je pravio kompromis koji omogućava relevantnost i lovu u smislu da će biti PO tim, ali ne pteko toga. Naravno da to što je Marej lelemud ne pomaže , a i Jokić nije lik koji preti trejdom, za sad. Koliko su GM Denvera vezane ruke najbolje pokazuje bivši GM koji je na sličnom tržištu već vukao dva blokbaster trejda dok je u Denveru išla priča da je pasivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Monday at 05:53 PM Share Posted Monday at 05:53 PM 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts