Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da li je moguce da nas ve dosadasnje fakapove sad jos pokusavaju da trejduju za jebenog Kumingu? Decka koji je intelektualno ogranicen kao dorcolski balkon, ali zato kosta bogaoca. Samo ovim debilima moze da padne na pamet da jure dokazane bustove i propale projekte sa kojima druge ozbiljne organizacije ne znaju sta ce i kako da ih sutnu. Lord have mercy.

• Ha-ha 1
Posted
3 hours ago, SteveFrancis#3 said:

Da li je moguce da nas ve dosadasnje fakapove sad jos pokusavaju da trejduju za jebenog Kumingu? Decka koji je intelektualno ogranicen kao dorcolski balkon, ali zato kosta bogaoca. Samo ovim debilima moze da padne na pamet da jure dokazane bustove i propale projekte sa kojima druge ozbiljne organizacije ne znaju sta ce i kako da ih sutnu. Lord have mercy.

i kingsi su ga jurili, valjda su monka nudili, ali zamrla je ta priča

• Like 1
Posted (edited)

Kuminga je nazovimo to tako scorer-in-the making. Ima elitne  fizikalije I atletičnost. Vrlo dobar defanzivac I ima dosta prostora za napredak. Dobro bi on nama došao ali nažalost nemamo mi resurse da ga dovedemo. 

3 minutes ago, ljutikrilo said:

i kingsi su ga jurili, valjda su monka nudili, ali zamrla je ta priča

Istina mi I vi jedini ponudili konkretan paket. 

Edited by bodo
Posted
20 hours ago, bodo said:

Kuminga je nazovimo to tako scorer-in-the making. Ima elitne  fizikalije I atletičnost. Vrlo dobar defanzivac I ima dosta prostora za napredak. Dobro bi on nama došao ali nažalost nemamo mi resurse da ga dovedemo. 

Istina mi I vi jedini ponudili konkretan paket. 

On moze da bude veoma dobar defanzivac jer ima alatke, za sada od toga nema nista. Taj neki veliki skorerski potencijal je obicna bajka. On moze biti koristan nekom timu ako prihvati da bude prasinar i specijalac, a on to ocigledno ne zeli i ne vidim da ce mu u neko skorije vreme doci iz dupeta u glavu. 

Posted
2 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

On moze da bude veoma dobar defanzivac jer ima alatke, za sada od toga nema nista. Taj neki veliki skorerski potencijal je obicna bajka. On moze biti koristan nekom timu ako prihvati da bude prasinar i specijalac, a on to ocigledno ne zeli i ne vidim da ce mu u neko skorije vreme doci iz dupeta u glavu. Prevod 

Ajmo sad ovako. Koga biš rađe u timu njega ili Allena ili pak O'Nealea. Znam da nema šanse da se desi ali for the reference. 

Posted

Allen i RON mogu da sacekaju i dedlajn ako sad ne moze nista da se dobije. Nemam nista protiv da ostanu do dedlajna i da se tad zavaljaju za nesto sto tad moze da se dobije, pik druge runde ili neki igrac za kraj rotacije. Po svemu sto sam video, cuo, Kuminga je dalabu i nemam nikakvu zelju da gledam takve i timu, pa jos sa nekakvom velikom ulogom. Vec je ozbiljan problem i izazov kako kod Greena iskoreniti lose navike i uciniti ga efikasnijim i pametnijim napadacem. On bar ima solidnu radnu etiku i strast kad je u pitanju ova igra, pa postoji neka mogucnost za iskorak. Dodati jos Kumingu na ovaj haos od naseg rostera je potpuni mindfuck.

Posted
36 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Allen i RON mogu da sacekaju i dedlajn ako sad ne moze nista da se dobije. Nemam nista protiv da ostanu do dedlajna i da se tad zavaljaju za nesto sto tad moze da se dobije, pik druge runde ili neki igrac za kraj rotacije. Po svemu sto sam video, cuo, Kuminga je dalabu i nemam nikakvu zelju da gledam takve i timu, pa jos sa nekakvom velikom ulogom. Vec je ozbiljan problem i izazov kako kod Greena iskoreniti lose navike i uciniti ga efikasnijim i pametnijim napadacem. On bar ima solidnu radnu etiku i strast kad je u pitanju ova igra, pa postoji neka mogucnost za iskorak. Dodati jos Kumingu na ovaj haos od naseg rostera je potpuni mindfuck.

Green kako stvari stoje ide na PG a Book na Sg. A ja bih riskirao sa Kumingom. ali ponavljam nema šanse da se to desi. spominje se i Oghodaro u paketu za njega mada teško da će Ratnici pristati na to. Pick prve runde kojeg nemamo možda bi i završio posao . Ovako mučak.