Bugl Khan Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, drperce said: Naravno da je Horford i ovako kao polupenzioner bolji igrac, ali ovo je ipak Denver Svaki iole dobar potpis je iznenadjenje i apgrejd u odnosu na krsinu od tima i nedostatak pikova koju je But ostavio Ostavio je i Titulu 1
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 10 minutes ago, drperce said: Naravno da je Horford i ovako kao polupenzioner bolji igrac, ali ovo je ipak Denver Svaki iole dobar potpis je iznenadjenje i apgrejd u odnosu na krsinu od tima i nedostatak pikova koju je But ostavio Moguće da su kontaktirali Horforda i da ih je otkačio. Sa druge strane, moguće da je rešavanje Šarića ipak bilo previše privlačno, da bi se propustilo. Jbg, 5 miliona razloga da se izabere Jonas, razumem ih. 1
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 minutes ago, Bugl Khan said: Ostavio je i Titulu Titula sve ne opravdava jbg. 1
MrTwister Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ova situacija oko Bucksa i Turnera mi je prvi wtf potez ovog ljeta u FA dok ovo ostalo se donekle moglo i naslutiti. Relativno nesto sporo ide i slab je ovaj pool FA da bude nekih prevelikih uzbudjenja. Cak i ovaj Ayton kome god da ode niko se sa njim usrecit nece ka sto nijedan tim dosad i nije. Vidim da se sa LAL povezuje jer nijednog centra nemaju a treba im, a to je tip igraca koji kao da je u laboratoriji napravljen za JJ Redicka da ga mrzi i ne podnosi usled promjenljive igre, kurcobolje i generalno svega sto ga karakterisalo od pocetka karijere. Ja kapiram da sam odje u manjini nekako, ali mi je nekako zao kako se citav zivot Lillardu prakticno raspao u zadnjih par godina. Mogao je da kulira u POR do kraja karijere al otisao u jebeni Milvoki, da proba da se takmici na nekom vecem nivou za nesto vise, usled toga se i zena njegova razvela od njega jer nije htjela da se seli nidje, uzela mu skoro sve sto je mogla ukljucujuci i djecu na koju je tek nedavno prava posjete dobio. Usled citavog razvoda se raspadao prve godine tamo i dok se uklopio, onda cim je nesto krenuo da igra druge sezone dosla ta povreda i ovi ga se trsili prvom prilikom kroz stretch provision nakon svega. Ja kapiram da su Bucksi uradili nesto sto bi ih ucinjelo boljom ekipom nego sto su bili dok je Lillard bio zdrav, al to nazalost nije slucaj odje. Doveli su Turnera kojeg je Indy lowballovala, tip se i u finale raspao nije mogao ubost nista, pustali ga da ih on dobije i nije nista mogao. Svaka cast njemu, dobio je pare koje zasluzuje po trzisnoj vrijednosti i drago mi je zbog njega ali da li ce on iako bolji od Lopeza, ucinjeti ove Buckse sa sve Giannisom boljom ekipom no prosle godine? Sama cinjenica da ce placati Kuzmu, Turnera i Lillarda od stretch provisiona 45% od ukupnog cap spacea naredne dvije godine, ozbiljno ti limitira taj prostor da se dalje pojacavas i unapredjujes jer si prakticno zakljucan u taj core. Tako im ovaj ugovor Turnera dodje ka da istovremeno uz njega placaju i Lillarda i Lopeza od prosle godine, a tesko da i na ovako prslom Istoku je to dovoljno za nesto ozbiljnije naredne sezone. Iz svega ovoga se godinama provlaci i izvlaci Giannis koji godinama ovako izbusi trenere, saigrace, upravu, odradi se neki nepopularan potez i onda se napravi lud kao da on nista sa tim imao nije i odjednom bude sav u fazonu vidjite sto su mi napravili sto ja moram da trpim od ovih ljudi jer sam jbg lojalan tip iznad svega. I to uglavnom ide preko Haynesa insajdera koji je neki rodjak njegovoj zeni pa odatle sva prica i krene i razvija se. 3
Bugl Khan Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Titula sve ne opravdava jbg. Jer to je Nuggetsima koja u 50+ godina, tj u povijesti franšize? Koliko finala imaju? Titula ne opravdava sve ako si Boston Celtics. Ako si Denver Nuggets, titula opravdava barem 15-20 godina gdje bi 2 runda bila najveći uspjeh. Radi se o rezultatski najgoroj franšizi u povijesti NBA. O franšizi koja ne može dovesti FA 1. klase ni sas Jokićem u momčadi. 2
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 hours ago, mr clutch said: Nije istina bold. Priznajem da je u klacu umeo da pogodi. Prosle sezone je protiv Lejkersa bio odlican i bio je dobar u tekmi g1 protiv Sote. U onom PO kad su uzeli se uglavnom rasapadao, pogotovo kad naidje na tvrdje odbrane. Karijerno ima 13 ppg u plej ofu na 44% šuta. U reg sezoni karijerno preko 16 ppg i 50% šuta. 2 PO je odigrao solidno, 2 se raspao.
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jbt, Denver je u prošlu sezonu i plej-of ušao kao družina Pere Kvržice i pričali kako je to kul i održivo a sad su krenuli baš jako od starta. 1
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Lepo su se popunili. Ne moraju (bar u regularki) jahati Jokića do besvesti. Neće biti debeli minus čim Jokić izađe. 1
gggggggg Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 48 minutes ago, MrTwister said: Usled citavog razvoda se raspadao prve godine tamo i dok se uklopio on uopste nije radio nista preko leta jer je cekao trejd (u miami) i nije hteo da radi nikakve treninge da se ne povredi i da mu ne propadne trejd. na kraju mu sezona propala jer nije bio u kondiciji dobar deo sezone. svaka cast joshu, jos prvo zbog otkaza u aprilu. nisu ovo neki epohalni igraci ali je veliki napredak u odnosu na proslu sezonu kada se bukvalno ekipa oslabila umesto pojacala nakon fa. booth da je samo doveo neke proverene veterane za minimalac kao sada, verovatno bi jos uvek imao posao. pitam se kako se sada oseca malone, kada vidi ove poslove uprave. 2
Milos 3.14 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Hardavej kao 8/9 opcija odličan potez, dobar šuter ostalo meh, ali baš ozbiljan posao u Denveru. Nisam se ovom nadao Edited 8 hours ago by Milos 3.14 1
Green23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Cenim da je minimalan broj nba igrača koji ne bi pristali da budu "šutnuti" za 110+ milki doloresa i slobodom da potpišu za koga 'oće. Može i karijeru da završi sad. Meni je ovo iz ugla Lilarda skroz prihvatljivo, ne mora da se cima, a lova je tu. Denver sa ovim potezima ulazi u top 3 tima za titulu Edited 8 hours ago by Green23
Wook Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Wbrook, Šarić, DAJ > Brown, THJ, Jonas + godinu iskusniji Strawther i Watson. Nije najbolja klupa u ligi, ali nije ni najgora kao prošlogodišnja. To bi verovatno bilo sve od Denvera do trejd dedlajna. Možda postoji šansa da se upakuje Nnaji i budući pik za još jednog igrača?
Milko Miller Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 5 minutes ago, Wook said: Wbrook, Šarić, DAJ > Brown, THJ, Jonas + godinu iskusniji Strawther i Watson. Nije najbolja klupa u ligi, ali nije ni najgora kao prošlogodišnja. To bi verovatno bilo sve od Denvera do trejd dedlajna. Možda postoji šansa da se upakuje Nnaji i budući pik za još jednog igrača? Denver ima samo jos jedan pik druge runde, pik prve runde mogu samo kao pick swap da koriste. Ali dobro Denver moze da popuni i 15. mesto i mislim da ce to i da urade jer tacno imaju mesto da potpisu jos jedan vet min i da i dalje ne prelaze first apron granicu. Mora se stvarno reci da je Denver uradio ovo perfektno. Ne samo u igrackom smislu nego su i finansijski pa skoro u dolar sve savrseno uradili. 1
Milos 3.14 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Još jedan pokazatelj koliko je košarka u USA rasistički obojena Užas blago rečeno P.S. čitao sam neke komentare nakon trejda Micića za Konatona kako Šarlot skuplja belce ( nemaju pojma da je i Micić belac ) i gde ljudima smeta masovno što će u startnoj postavi Šarlota biti 2-3 bela igrača Edited 7 hours ago by Milos 3.14
Wook Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 13 minutes ago, Milko Miller said: Denver ima samo jos jedan pik druge runde, pik prve runde mogu samo kao pick swap da koriste. Ali dobro Denver moze da popuni i 15. mesto i mislim da ce to i da urade jer tacno imaju mesto da potpisu jos jedan vet min i da i dalje ne prelaze first apron granicu. Mora se stvarno reci da je Denver uradio ovo perfektno. Ne samo u igrackom smislu nego su i finansijski pa skoro u dolar sve savrseno uradili. THJ i Brown su došli na godinu za minimalac. Slede primer Wbrooka, klade se na sebe, pa da dogodine naplate i ovu sezonu odigranu za dž.
drgnk Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Denveru fali još jedan solidan backup plej, pošto Piket baš i ne uliva neko poverenje kao zamena, povredama sklonom, Mareju. Edited 7 hours ago by drgnk 2
Wook Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Duncan Robinson 48/3! Detroit. Zamena za THJ koji ode za minimalac. Bolji je plejmejker od THJ-a, ali za pripaljivanje iz kornera nema neke razlike. 2 minutes ago, drgnk said: Denveru fali još jedan solidan backup plej, pošto Piket baš i ne uliva neko poverenje kao zamena, povredama sklonom, Mareju. Brown to igra, iako je nominalno SG, a može da brani i trojke.
Ikac Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zaista nisam računao da će i novi menadžment Sakramenta krenuti instant sa glupostima i maltene samo dati Valančiunasa za igrača koji nije video teren cele godine da bi uštedeo (valjda?) 5 miliona dolara u kepu za potpis kako bi potpisali Šrudera kao da će im to doneti drastičan boljitak. Skot Peri je doduše učestvovao u preokretu Niksa, tako da mu se mora dati malo vremena, ali ove uvodne poteze ne kontam. Pre tri godine taj tim je imao na 1cu Foksa i Haliburtona na rookie ugovoru, sad plaćaju backup pleja starter money. Denver sa Džonsonom, Braunom, Valančiunasom i Hardavejem ima odličnu dubinu. Imaju čak i još jedno roster mesto slobodno za veterana na 1cu. Murray, Braun, Johnson, Gordon, Jokić plej, Hardaway, Brown, Watson, Valančiunas Pickett, Strawther, Tyson, Holmes, Nnaji Plaćaj luxury tax Kroenke bre.
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I ja baš nisam oduševljen Jonasom i Hardaway-om ALI u odnosu na prošlu sezonu ovo je TIMČINA. Definitivno su favoriti iza Thundera po meni. Neverovatan posao uprave, ovo nisam očekivao. Ako nekako uspeju da potpišu Horforda to bi bilo top, ako ne mislim da bi Holmes mogao biti koristan na četvorci. Sada imaju solidnu klupu za razliku od ko zna kada.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Evo još nekih promena koje ste možda propustili: Nickeil Alexander Walker u Hawkse 62m/4 Ty Jerome u Memphis 28m/3 Brook Lopez u Clipperse 18m/2 Tyus Jones u Orlando 8m/1 Caris LeVert u Detroit 29m/2 Luke Kornet u Spurse 41m/4 Yabusele u Knickse 12m/2 Luke Kennard u Hawkse 11m/1 Kevon Looney u Pelicanse 16m/2 Mason Plumlee u Hornetse 3,6m/1 Trenton Watford u Sixerse 5,3m/2
Bugl Khan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, SamoFlacko said: tim hardaway u denveru, fino su se popunili. Tim Hadaway Sr: Jokic, you should share the ball, there are other guys on the team too.
Recommended Posts