Poenter Posted Wednesday at 07:53 AM Posted Wednesday at 07:53 AM 1 hour ago, kojan said: Apropo Shaija, mislim da on prolazi sada kroz fazu kroz koju su svi mladi igraci koji nenadano eksplodiraju i dostignu taj neki vrhunski nivo. Ima vazda primera ali jedan od svezijih mi je Tatum. Kada se pojavio i odigrao vrlo dobar plejof i sledecu regularnu sezonu svi su ga uzdisali u nebesa, bio je gotiva, osvezenje itd... Ali kada igrac dostigne taj neki nivo, promeni se nacin gledanja na njega, secira se svaki potez, ocekuje se nastavak tog napretka (sto je nerealno u mnogo slucajeva), i samim tim dodje do nekog razocarenja kod ljudi i onda krece faza pljuvanja. Mislim da je neko od novinara u Americi mnogo bolje pojasnio ovaj fenomen, ne mogu da se setim ko je bio u pitanju (mozda je cak i reddit thread bio ) Šejo pored toga što je nametnuo ljudima da misle da je iritantan, nametnuo je i da misle da je mlad. Više puta sam čuo priče o mladom SGA-u, ne znam koja je njegova tajna, ali bih voleo da znam, da je i sam primemim i da i mene zovu mladim 6
Урош19 Posted Wednesday at 08:03 AM Posted Wednesday at 08:03 AM (edited) E to je i meni zanimljivo jer npr. za Dončića koji je mlađi od njega mnogo ređe govore da je mlad kad ga spominju. Možda je do toga što je SGA "tek" pre 2 sezone eksplodirao a debeli je first team od tipa druge sezone. A i OKC ima 5-6 zapravo mladih igrača pa je možda i do toga. Edited Wednesday at 08:04 AM by Урош19 2
Poenter Posted Wednesday at 08:37 AM Posted Wednesday at 08:37 AM I ja mislim da je zbog toga što je OKC mlad pa ih trpaju sve u isti koš. Tri godine je mlađi od Jokića, ne sećam se baš priča o mladom Jokiću pre tri godine.
SuperTraktorko Posted Wednesday at 09:00 AM Posted Wednesday at 09:00 AM Da, stvarno glupost. Zna se da je samo Tatum mlad 2 4
DameTime Posted Wednesday at 09:01 AM Posted Wednesday at 09:01 AM Grof mode on Godine su samo broj. Ja sam od SGA starija dve godine, ali se osećam kao da imam 20. Grof mode off 2
Problem sa licnim greskama Posted Wednesday at 09:03 AM Posted Wednesday at 09:03 AM 25 minutes ago, Poenter said: I ja mislim da je zbog toga što je OKC mlad pa ih trpaju sve u isti koš. Tri godine je mlađi od Jokića, ne sećam se baš priča o mladom Jokiću pre tri godine. Em to, em SGA nikad nije pijan. Mlad, lep, trezan. Ko mu jebe mater. Jokic MVP naroda. 1 1
gggggggg Posted Wednesday at 10:23 AM Author Posted Wednesday at 10:23 AM ovakvog coveka @SteveFrancis#3 hejtuje... https://streamable.com/9ziscc 4 1
Урош19 Posted Wednesday at 10:23 AM Posted Wednesday at 10:23 AM 1 hour ago, SuperTraktorko said: Da, stvarno glupost. Zna se da je samo Tatum mlad HE'S ONLY NINETEEN 1
delgado Posted Wednesday at 10:38 AM Posted Wednesday at 10:38 AM 15 minutes ago, gggggggg said: ovakvog coveka @SteveFrancis#3 hejtuje... https://streamable.com/9ziscc Frensis hejtuje celu ligu poslednjih godina, od kad se razocarao u Finix. Jedan poziv na rostilj promenio je sve.. 2
40Wins Posted Wednesday at 10:42 AM Posted Wednesday at 10:42 AM 2 hours ago, Don Dusko said: Samo znam da jutros @40Wins nije do zivota. 😄 Trazio sam parking pola sata jutros, pogledao ovaj statline, doslo mi da odem kuci i ne radim danas. No, videcemo sledece godine, imam osecaj da ce mali da propadne ko zeton.
gggggggg Posted Wednesday at 10:44 AM Author Posted Wednesday at 10:44 AM shemsa juce rece ono sto sam ja imao filing pre par nedelja, da ce ovo leto biti bas ludo sa puno transakcija, uprkos ovim apronima i ostalim sranjima. kreativnost gm-ova ce biti na delu.
SteveFrancis#3 Posted Wednesday at 11:13 AM Posted Wednesday at 11:13 AM 31 minutes ago, delgado said: Frensis hejtuje celu ligu poslednjih godina, od kad se razocarao u Finix. I hate your black bastards, you stink! I hate your black skin. I hate your black pants. I hate black pepper. I hate black keys on a piano. I hate my gums, because they're black. I hate Whoopi Goldberg's lips. I hate the back of Forrest Whittaker's neck. Huh? Most of all, I hate that black-ass Wesley Snipes. 52 minutes ago, gggggggg said: ovakvog coveka @SteveFrancis#3 hejtuje... https://streamable.com/9ziscc
DameTime Posted Wednesday at 11:55 AM Posted Wednesday at 11:55 AM Dobar comment thread na reddit-u, pogotovo kad krenu da tovare Kingse 1
Ludi za Poli Posted Wednesday at 12:41 PM Posted Wednesday at 12:41 PM Oba finala konferencija su pokazala koliko je u danasnjoj kosarci bitna sigurnost lopte. I Shai i Hali su vrhunski u tom segmentu, vjerovatno i najbolji u ligi. Sa takvim igracima protivniku maksimalno limitiras broj tranzicionih posjeda sto u kombinaciji sa jakom HC odbranom ekipi daje vrhunsku zastitnu mrezu kad napad ne funkcionise. Pacersi tu jasno nisu nivo Oklahome kao ni bilo koja druga ekipa u ligi no oni sa Nemhardom i Nesmithom prije svih igraju jeben pritisak na protivnicke kreatore sto otvara tranzicione posjede za Halija koji je vec sad sto se playmakinga u tranziciji tice ATG. 3
Bugl Khan Posted Wednesday at 01:40 PM Posted Wednesday at 01:40 PM (edited) https://www.nba.com/stats/teams/transition?TypeGrouping=defensive https://www.nba.com/stats/teams/transition?TypeGrouping=offensive Edited Wednesday at 01:42 PM by Bugl Khan
Budžak Posted Wednesday at 03:26 PM Posted Wednesday at 03:26 PM 6 hours ago, Problem sa licnim greskama said: Em to, em SGA nikad nije pijan. Mlad, lep, trezan. Ko mu jebe mater. Jokic MVP naroda. kojeg naroda
Problem sa licnim greskama Posted Wednesday at 03:31 PM Posted Wednesday at 03:31 PM 3 minutes ago, Budžak said: kojeg naroda Kanadskoga i serbskoga. 2
40Wins Posted Wednesday at 06:47 PM Posted Wednesday at 06:47 PM Svaka cast Viveku, imuzo je ovaj jadan narod.
Darko Posted Wednesday at 10:36 PM Posted Wednesday at 10:36 PM 8 hours ago, Урош19 said: Pametnom dosta Tajno oružje za Game 5. 1
Chaos Is Me Posted yesterday at 01:04 AM Posted yesterday at 01:04 AM Neće ovo ići, Vukovi na 3 od 17 iz igre trenutno (maše se i ziceri i potpuno otvoreni šutevi kad ih teškom mukom kreiraju) i 4 izgubljene lopte. Plus se Shajo razigrao već.
Chaos Is Me Posted yesterday at 01:22 AM Posted yesterday at 01:22 AM Bivo i Reid već 7 izgubljenih lopti a tek početak II četvrtine, muka za gledanje kad krenu u neke driblinge protiv Carusa.
Recommended Posts