Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, kojan said:

Apropo Shaija, mislim da on prolazi sada kroz fazu kroz koju su svi mladi igraci koji nenadano eksplodiraju i dostignu taj neki vrhunski nivo. Ima vazda primera ali jedan od svezijih mi je Tatum. Kada se pojavio i odigrao vrlo dobar plejof i sledecu regularnu sezonu svi su ga uzdisali u nebesa, bio je gotiva, osvezenje itd... Ali kada igrac dostigne taj neki nivo, promeni se nacin gledanja na njega, secira se svaki potez, ocekuje se nastavak tog napretka (sto je nerealno u mnogo slucajeva), i samim tim dodje do nekog razocarenja kod ljudi i onda krece faza pljuvanja. Mislim da je neko od novinara u Americi mnogo bolje pojasnio ovaj fenomen, ne mogu da se setim ko je bio u pitanju (mozda je cak i reddit thread bio :57:)

Šejo pored toga što je nametnuo ljudima da misle da je iritantan, nametnuo je i da misle da je mlad. Više puta sam čuo priče o mladom SGA-u, ne znam koja je njegova tajna, ali bih voleo da znam, da je i sam primemim i da i mene zovu mladim :s_d:

• Ha-ha 6
Posted (edited)

E to je i meni zanimljivo jer npr. za Dončića koji je mlađi od njega mnogo ređe govore da je mlad kad ga spominju.

Možda je do toga što je SGA "tek" pre 2 sezone eksplodirao a debeli je first team od tipa druge sezone. A i OKC ima 5-6 zapravo mladih igrača pa je možda i do toga.

Edited by Урош19
  • Like 2
Posted

I ja mislim da je zbog toga što je OKC mlad pa ih trpaju sve u isti koš.

Tri godine je mlađi od Jokića, ne sećam se baš priča o mladom Jokiću pre tri godine.

Posted
2 hours ago, Don Dusko said:

Samo znam da jutros @40Wins nije do zivota. 😄

Trazio sam parking pola sata jutros, pogledao ovaj statline, doslo mi da odem kuci i ne radim danas.

No, videcemo sledece godine, imam osecaj da ce mali da propadne ko zeton. 

Posted

shemsa juce rece ono sto sam ja imao filing pre par nedelja, da ce ovo leto biti bas ludo sa puno transakcija, uprkos ovim apronima i ostalim sranjima. kreativnost gm-ova ce biti na delu.

Posted
31 minutes ago, delgado said:

Frensis hejtuje celu ligu poslednjih godina, od kad se razocarao u Finix.

I hate your black bastards, you stink! I hate your black skin. I hate your black pants. I hate black pepper. I hate black keys on a piano. I hate my gums, because they're black. I hate Whoopi Goldberg's lips. I hate the back of Forrest Whittaker's neck. Huh? Most of all, I hate that black-ass Wesley Snipes.

52 minutes ago, gggggggg said:

ovakvog coveka @SteveFrancis#3 hejtuje...

https://streamable.com/9ziscc

tenor.gif

Posted

Oba finala konferencija su pokazala koliko je u danasnjoj kosarci bitna sigurnost lopte. I Shai i Hali su vrhunski u tom segmentu, vjerovatno i najbolji u ligi. Sa takvim igracima protivniku maksimalno limitiras broj tranzicionih posjeda sto u kombinaciji sa jakom HC odbranom ekipi daje vrhunsku zastitnu mrezu kad napad ne funkcionise.

Pacersi tu jasno nisu nivo Oklahome kao ni bilo koja druga ekipa u ligi no oni sa Nemhardom i Nesmithom prije svih igraju jeben pritisak na protivnicke kreatore sto otvara tranzicione posjede za Halija koji je vec sad sto se playmakinga u tranziciji tice ATG. 

• Like 3