aleksandar2806 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 9 minutes ago, MrTripleDouble said: Nek se mane od Denvera i Jokica, nego sto ne prozbori koju o ovoj posasti na vlasti koja nas zavija u crno bezmalo 15 godina. Smrdljivko. Zbog cega je ova bagra na vlasti,ko je glasao za njih vanzemaljci ili ovaj retardirani narod 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Uzeti sa Dallasom onda titulu i potencijalno sada sa Indijanom? Fenomenalan trener Steta pa nisu Lakersi otisli po njega nego smo ostali sa Vogelom. 5
DameTime Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 10 hours ago, Skyglider said: Imao je logike i 2022/23 kad je Embid osvojio a trebao je Jokić tada. Sad zaista Shai potpuno zasluženo, a na dobrom je putu da osvoji i titulu i FMVP Nije čak ni toliko bitno da li meme ima logike. Đokovića su osporavali kroz celu karijeru i onda deli ovako nešto, što u suštini osporava drugog sportistu. Pri čemu on nije random lik sa foruma, kladionice ili IG stranice, već jedan od najpoznatijih sportista na svetu. Što je najgore, mislim da i ne zna šta je podelio tj. da nije dublje razmislio o tome, već se kao i obično petlja u ono o čemu pojma nema. 3
robespierre Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 18 hours ago, Mairosu said: a čemu ovoliki odijum glede OKC? nisam fan tankbuildinga ali oni su to izveli maestralno, podvukli sve pozicije kako treba, lepo izgradili i navalili kad je bio vakat. čak i nemaju toliko antipatičnih igrača, razumem ovo pecanje faulova da nervira ljude al' ono, ništa što Hardeni i Youngovi već nisu radili. možda jedino brat Vlastelica blago naporan jer glumi nekog gangstera povremeno ali i to je mizerno na skali gadosti. Mislim da dobar deo proističe iz toga što su ubedljivo najbezličnija franšiza sa najdosadnijom kombinacijom boja, logoom i imenom u ligi. Prebaci ih u tirkiz Šarlota ili Kings ljubičastu i postaće automatski mnogo gotivniji. Iz istog razloga će Baksi, Blejzersi i Pejsersi uvek biti gotivni. Edited 13 hours ago by robespierre
Milos 3.14 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 49 minutes ago, DameTime said: Nije čak ni toliko bitno da li meme ima logike. Đokovića su osporavali kroz celu karijeru i onda deli ovako nešto, što u suštini osporava drugog sportistu. Pri čemu on nije random lik sa foruma, kladionice ili IG stranice, već jedan od najpoznatijih sportista na svetu. Što je najgore, mislim da i ne zna šta je podelio tj. da nije dublje razmislio o tome, već se kao i obično petlja u ono o čemu pojma nema. Jeste, naivan je ko francuska sobarica, nema pojma šta priča i šta deli na IG, ne razmisli već opali pa šta bude. @Miki28 Lakers in 5 navijamo da sledeće godine još jedan srpski seljober donese Lebronu 5. titulu 3
DameTime Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 42 minutes ago, Milos 3.14 said: Jeste, naivan je ko francuska sobarica, nema pojma šta priča i šta deli na IG, ne razmisli već opali pa šta bude. Pa ne bi me čudilo, do sada nije pokazao neku zavidnu inteligenciju izvan tenisa. 1 1
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nisam nikad gotivio Pacerse ali ova ekipa im je fakat gotivna, na čelu sa Carlisleom. Nembhard je moj izabrani role igrač. 4
Miki28 Lakers in 5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 1 hour ago, Milos 3.14 said: @Miki28 Lakers in 5 navijamo da sledeće godine još jedan srpski seljober donese Lebronu 5. titulu Ima vremena za sprskog seljobera iz LA, tek mu 26. Moze i sledece sezone ali da se za malo vise od mjesec dana pozdravimo sa samoprozvanim i njegovim sledbenicima od maja 2025 Shaijevcima Edited 11 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit 3
SuperTraktorko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ajde Miki, ne budi na kraj srca, valjda nije Lebron dilbrejker ako bi Lejkersi osvojili titulu 🫠
Miki28 Lakers in 5 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 56 minutes ago, SuperTraktorko said: Ajde Miki, ne budi na kraj srca, valjda nije Lebron dilbrejker ako bi Lejkersi osvojili titulu 🫠 Da ne kvarimo uzitak navijacima preostale 4 ekipe u plejofu sa pricama o liku koji je totalno nebitan godinama unazad u ovom periodu godine. 2 2 5
Recommended Posts