NikadProtivKaline Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Koliko su Niksi gotivniji od svih ostalih u ovom play offu. Stvarno da odu do kraja i popisaju se po svim kvazi-supertimovima. svestan si da su sadasnji niksi dobri delom sklopljeni tako sto je brunson dao ogroman paycut kako bi se okupio sa svojim villanova drugarima? 3
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Najgotivniji tim koji je ostao u PO su Cavsi, samo teška priča da će proći Indijanu nakon trenutnih 1-3. 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Vrijeme je da se AD vrati kuci. Luka i AD🏆 Edited 12 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Problem sa licnim greskama Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 43 minutes ago, NikadProtivKaline said: svestan si da su sadasnji niksi dobri delom sklopljeni tako sto je brunson dao ogroman paycut kako bi se okupio sa svojim villanova drugarima? Jesam. Sta je toliko lose u tome? Cisto kosarkaski je milina koliko su borbeni, fanaticni, hala prava domaca, imaju opasan old school vibe. Brun 2
DameTime Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, NikadProtivKaline said: svestan si da su sadasnji niksi dobri delom sklopljeni tako sto je brunson dao ogroman paycut kako bi se okupio sa svojim villanova drugarima? A to je loše zbog?
JPM Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 43 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Vrijeme je da se AD vrati kuci. Luka i AD🏆 Mada..ko zna, mozda Niko krene putem Vlada Divca.
Shonewizard Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nije bilo još nikakvih konkretnijih informacija oko Tatuma? Ono baš nije izgledalo dobro... 1
BattleBender Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 hours ago, Chaos Is Me said: I svi su se usrećili do mojega sa tim prvim pikovima. 1. Kyrie 2. Anthony Davis 3. Zion 4. Flagg Zion jeste pod kategoriju "i nisu se nesto usrecili", ali ovo ostalo rekao bih bas da i ne. Mavsi vec imaju asset kojima mozda mogu da dodju do Giannisa. Neusrecivanje je Phila sa Fultzom, Simmons, i Phoenix sa Ayton-om. Ili pak CLE sa Wigginsom i Benettom. 1
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Zion je 90% sam kriv za ovo što mu se dešava. Mogao je da bude nezaustavljiv. 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 minutes ago, Shonewizard said: Nije bilo još nikakvih konkretnijih informacija oko Tatuma? Ono baš nije izgledalo dobro... Ma ono je povreda Ahilove nazalost. Vidjeli smo to isto kod Kobe, KD. 1 1
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 6 minutes ago, Shonewizard said: Nije bilo još nikakvih konkretnijih informacija oko Tatuma? Ono baš nije izgledalo dobro... Šteta velika. Uživam u gledanju ovih utakmica. Koliko me regularna sezona uspava za četvrtinu, ovo baš gledam. Pravi rat svaka utakmica. Jedino mi nije jasno zašto sudije preteruju u nedosuđivanju kontakata, promenili su kriterijum za faul, a to nije dobro. 1
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Kyrie je super atraktivan igrač ali on bez boljih od sebe (Lebron, Tatum, KD, Luka) nije mogao ni u playoff da uđe kao glavni igrač. Edited 10 hours ago by Chaos Is Me 4
gggggggg Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago 1 hour ago, NikadProtivKaline said: svestan si da su sadasnji niksi dobri delom sklopljeni tako sto je brunson dao ogroman paycut kako bi se okupio sa svojim villanova drugarima? taj ugovor stupa na snagu od sledece sezone.
BattleBender Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Chaos Is Me said: Kyrie je super atraktivan igrač ali on bez boljih od sebe (Lebron, KD, Luka) nije mogao ni u playoff da uđe kao glavni igrač. Pa dobro, fala bogu pa je CLE dobio u 4 sezone, 3x #1 , 2x #4 i 1x #19 Tako da dobili priliku za rebuild kakav retko ko je dobio.
40Wins Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, gggggggg said: https://streamable.com/0crip1 Quote Seen more acting on Brazzers. 15 1
SteveFrancis#3 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kyrie je tip igraca kao Armani, ne moze sam kurca ekipi da pomeri, dizvinete 1
gggggggg Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 17 hours ago, Chaos Is Me said: Kako se uopšte izvlači redosled pikova, putem nekog softvera ili kao kod Fife izvlačenjem zagrejanih kuglica iz bubnja? evo celog procesa od juce.
Recommended Posts