Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Problem sa licnim greskama said:

Koliko su Niksi gotivniji od svih ostalih u ovom play offu. Stvarno da odu do kraja i popisaju se po svim kvazi-supertimovima.

svestan si da su sadasnji niksi dobri delom sklopljeni tako sto je brunson dao ogroman paycut kako bi se okupio sa svojim villanova drugarima?

• Like 2
Posted
43 minutes ago, NikadProtivKaline said:

svestan si da su sadasnji niksi dobri delom sklopljeni tako sto je brunson dao ogroman paycut kako bi se okupio sa svojim villanova drugarima?

Jesam.
Sta je toliko lose u tome?

Cisto kosarkaski je milina koliko su borbeni, fanaticni, hala prava domaca, imaju opasan old school vibe. Brun

• Like 2
Posted
1 hour ago, NikadProtivKaline said:

A to je loše zbog?

Posted
43 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Vrijeme je da se AD vrati kuci.

Luka i AD🏆

Mada..ko zna, mozda Niko krene putem Vlada Divca.

Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

I svi su se usrećili do mojega sa tim prvim pikovima.

1. Kyrie
2. Anthony Davis
3. Zion
4. Flagg

Zion jeste pod kategoriju "i nisu se nesto usrecili", ali ovo ostalo rekao bih bas da i ne.
Mavsi vec imaju asset kojima mozda mogu da dodju do Giannisa.

Neusrecivanje je Phila sa Fultzom, Simmons, i Phoenix sa Ayton-om.
Ili pak CLE sa Wigginsom i Benettom.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Shonewizard said:

Nije bilo još nikakvih konkretnijih informacija oko Tatuma? Ono baš nije izgledalo dobro...

Šteta velika. Uživam u gledanju ovih utakmica. Koliko me regularna sezona uspava za četvrtinu, ovo baš gledam. Pravi rat svaka utakmica. Jedino mi nije jasno zašto sudije preteruju u nedosuđivanju kontakata, promenili su kriterijum za faul, a to nije dobro.

• Like 1
Posted (edited)

Kyrie je super atraktivan igrač ali on bez boljih od sebe (Lebron, Tatum, KD, Luka) nije mogao ni u playoff da uđe kao glavni igrač.

Edited by Chaos Is Me
  • Like 3
Posted
1 hour ago, NikadProtivKaline said:

taj ugovor stupa na snagu od sledece sezone.

Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Kyrie je super atraktivan igrač ali on bez boljih od sebe (Lebron, KD, Luka) nije mogao ni u playoff da uđe kao glavni igrač.

Pa dobro, fala bogu pa je CLE dobio u 4 sezone, 3x #1 , 2x #4 i 1x #19
Tako da dobili priliku za rebuild kakav retko ko je dobio.