Chaos Is Me Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Hrkljuš godine, OKC je bolja ekipa samo treba da igraju bez straha i kompleksa. 3 1
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jokić je na izmaku snage. Previše igra...Nema zamjenu uopšte. Vrlo dobro njegovo drugo poluvrjeme, povuko je momački. Jbg, Marej i Vestbruk na +6 u 3.četvrtini počeli da se kurče i klimaju glavom ka publici. To je uvijek loš predznak. Nakon toga su se doslovno raspali. Porter JR je stvarno užasan u svakom pogledu. Odigra svaku petu dobro. Oklahoma ništa posebno nije odigrala. Denver igra dosta smislenije samo što su mnogo iscprljeniji. Na kraju kanadska kamikaza umalo da pokloni čistu pobjedu jer je ničim izazvan krenuo da divlja uprkos tome što su imali finu prednost. 4
Skyglider Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 2 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ovo inace ima smisla ali ove sezone su Klipersi i Memfis bili na 2 pobede razlike. Lagano su GSW ili Sota mogli da budu osmi pa bi onda prva runda izgledala skroz drugacije. Da, to je istina, ali eto imali su OKCi i malo sreće da im se padne Memphis koji je mnogo lakši protivnik u playoffu od LAC i nisu se mnogo potrošili protiv istih i to se vidi na terenu sad u seriji
Malkolm Brogdon Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) Bezveze je ova anti-player agenda koja se fura u komentarisanju basketa svuda, ovaj igrac je sranje i nije pravi MVP, onaj igrac je sranje i nije pravi MVP. Izgleda da bi bio pravi MVP moras da svaku utakmicu svake serije u karijeri odigras u najmanju ruku dobro. Plejof basketbol je u pitanju, strucni stabovi napokon imaju vremena da se fokusiraju na jednu ekipu, ne igra se bezbroj beskorisnih utakmica, iskopavaju se nove defanzivne seme, stavljaju se igraci u situacije u kojima se nisu nalazili cesto tokom regularne sezone, ocekivano je da ce performanse da opadnu svima. Jos kad se ukombinuje da su ove sezone magicno krenuli u prakticno svakoj seriji da pustaju igranje americkog fudbala, dobijemo ovo sto dobijemo. Za sada je izgleda jedino Mitchell ostao kao opcija za pravog MVP-ja, dok i njega ne zatvore u par tekmi. Timski sport je ovo, bitnije je valjda pobediti nego sto ce neko za 15 godina da iskopa TS% u nekoj seriji druge runde i da kaze evo, ovaj igrac je sranje jer je u ovoj seriji bio los. Edited 13 hours ago by Malkolm Brogdon 16 4
Milos 3.14 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) MPJ igra povređen, sve što dobiju od njega je plus. Marej tradicionalno nije fizički spreman i to je dobar razlog nekonstantnosti, Jokić ima problema sa laktom, igraju već drugu tešku fizičku seriju sa 6 igrača i tek treba da idu da ih biju ovi iz Minesote, tu malo i podsvest radi. Sa druge strane ako OKC ikad išta uradi biće to po principu Bostona, jednostavno previše koncentrisanog kvaliteta, nikako zbog toga što će SGA nešto da im donese. Bukvalno je lik usrao 3 od 3 tesne završnice, večeras bi isto izgubili da je bila utakmica na 1 posed Edited 13 hours ago by Milos 3.14 2
Poenter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 56 minutes ago, Ludi za Poli said: I moj celavi polubog Bald Mamba. Opet ti se Pelinka sjetim najmilijih. Ali zašto je lik bald mamba kad je i Brajant bio ćelav 🥲
BattleBender Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 45 minutes ago, Dracarys said: MVP statistika. Imaš li ti post da nije neko klinacko trolovanje i provociranje? Zaista mi nije problem agenda prema Jokicu, imaju je jos neki forumasi. Bolje receno navijaju protiv njega i Denver. I nije mi problem jer imaju komentare i van toga, komentarisu nesto i drugo. Tu i tamo bace one linere ili neke forice, nepopularne. Sve je to ok, doda flavour. Ali brate ti pišeš samo da bi napravio provokativne narative... Miletovo dismissive komentarisanje zvezdinih igraca/trenera na kkcz, i tvoji koji sluze samo da kao pozivaju na rat ovde.... Otvoris teme, i bukvalno samo u fazonu ako 2 stranice nema toga, preskacem trecu, jer znam da na trecoj mora da iskoci nesto... 4 1
gggggggg Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago mozda i najgora utakmica u playoffu ako ne racunamo ona raspizdavanja od 50 razlika. a glavni krivac je liga koja mora u 'prajmtajm' da gurne utakmicu sa minimum odmora. dobro da nisu igrali u b2b danima. 8
Mile1 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 7 minutes ago, BattleBender said: Imaš li ti post da nije neko klinacko trolovanje i provociranje? Zaista mi nije problem agenda prema Jokicu, imaju je jos neki forumasi. Bolje receno navijaju protiv njega i Denver. I nije mi problem jer imaju komentare i van toga, komentarisu nesto i drugo. Tu i tamo bace one linere ili neke forice, nepopularne. Sve je to ok, doda flavour. Ali brate ti pišeš samo da bi napravio provokativne narative... Miletovo dismissive komentarisanje zvezdinih igraca/trenera na kkcz, i tvoji koji sluze samo da kao pozivaju na rat ovde.... Otvoris teme, i bukvalno samo u fazonu ako 2 stranice nema toga, preskacem trecu, jer znam da na trecoj mora da iskoci nesto... Necu bb vise, zaista nema smisla se vise nervirati oko kkcz kada se nista nece promeniti i sve ce biti kao ranijih godina sto se tice domacih igraca. Bas dosta manje pratim kosarku ovih par sezona, uglavnom jel je garnitura koja je oko kkcz uglavnom zgadila ovaj divan sport 1
Poenter Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ma, nije slučajno što su samo jednom četvrti i jednom šesti na kraju sezone uzeli titulu, a gotovo sve su uzeli prvi i drugi, a od toga veliku većinu prvi. Uigran si, razbijaš, rasturiš neke šabane pa odmaraš, prednost domaćeg terena, često možeš malo da iskuliraš pred kraj sezone. Jokić se cima šest meseci, izvlačio je tekme protiv nekakvih Šarlota, morao da igra ogroman broj minuta, troši se maksimalno... Pitanje tamo za sve u Denveru je zašto Nađi, Šarić i Džordan, tri bekap visoke opcije, igraju 0 minuta, a primaju zajedno 16, ŠESNAEST, miliona. Jokić nema rezervu jbt. Imali su večeras istorijsku priliku, da su pobedili, jednu od naredne tri bi nekako porodili i ušli u finale. A tamo bi bili domaćini. Možda ako bi ih i usralo da na krilima ove pobede dobiju odmah i narednu i nekako GS i Minesota odu u 7 utakmica, imali bi i priliku da odmore. Ovako... realno, više sreće naredne sezone. OKC je bolji tim, ali su klinci i nemaju to iskustvo, Denver je mogao ovako na prepad da ih dobije, sad svakom novom tekmom stiču još više iskustva i samopouzdanje raste. Velika šansa je bila večeras da userom nekako izvuku više od maksimuma za ovu sezonu, ali očigledno da ne može to tako. Crkli su i to je to. 9
Ječmendo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Više košarke u ovih nekoliko minuta u Indijani nego u cijelom denverskom hrkljušu. 2
Ječmendo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kakva sudijska odluka?! Ubjedljivo najgori dio plej ofa su upravo sudije. 1
Ječmendo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Bravo, Indijanci! Igraju košarku, a ne hrkljuš sa alibi pripaljivanjem trojki. Podsjetiću da su u jednom trenutku OKC i Denver imali 1-34 šut za tri. Nuggetsi su noćašnji meč završili sa 17 timskih asistencija, Indijana toliko ima za 14'36'' igre. 7
Bugl Khan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ovo Denver nije smio ispustit. Imli su momentum u 3/4 ali jbg. Jelse meni čini ili je kriterij bio malo reg sezona, malo po
Ječmendo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Najjače gaženje u istoriji! Pregaziti tim sa 64 pobjede u RS čak 41 razlike u prvom poluvremenu je više nego nevjerovatno. Sa ovim ludim tempom i kada ulaze šutevi Indijana, po meni, igra najljepšu košarku u NBA. Zaista bih volio da uzmu titulu ove sezone. 6
nonick Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Indijana locked in, kao sto sam i ocekivao posle trece utakmice. Bas dobro što su se vratili najbolji igrači Cavsa. 🙂 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Mediji se pitaju sta je s Jokicem... pa biju ga kao vola u kupusu. A one faulove sto sviraju izvodjacu bacanja su nesto najsramotnije sto se ikada desilo u kosarci. Lik se zaleti u defanzivca, odbije se od njega, odglumi da je van balansa i dobije bacanja. U 80% situacija. 2
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Indy je najsimpatičnija ekipa ovog playoffa and it ain't even close. Alal vera 4
MC Thunder 2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Klivlend ni posle 4 sezone sa Micelom i ultra jakom ekipm ne moze da provali plejof, a neki intelektualci (ne na forumu) smatraju da Rokeci posle 1 ispadanja u prvoj rundi od objektivno kvalitetnije i iskusnije ekipe, trebaju da raspuste tim. Zajebana je NBA plej of kosarka. 2
doragan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zato sto je Micel takav da jednu utakmicu odigra za 5, a sledecu za keca.Plus nije bas neki defanzivac.I ocigledno imaju problem u glavi.Indijana nije realno bolja, ali boj ne bije svetlo oruzje...
MrTwister Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Indy eo b2b sezone igra vs izranjavanih timova u plejofu. Nije da je sad to sto oni odigraju lose al nije da nisu imali i "srece". Svaka cast Haliju, Nembhartu i ostalim al eo vidjecemo koliko mogu na kraju.
freethrow Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago @Malkolm Brogdon pogodio u sridu kao i obično. Gledamo bez konkurencije najkvalitetniji plejof do sada - sve ekipe su užasno zajebane i sve koje su prošle u drugi krug prošle su zasluženo i zato što su u stanju da se suprotstave najrazličitijim sistemima koji su u prošlosti donosili pobede. Nema tog superstar sistema, pa bio on baziran na Jokiću, Janisu, Dončiću, Stefu ili Hardenu, Mičelu, SGA koji će moći sam od sebe da donese pobedu kao ranijih godina. Ima svi da se pomuče, odbrane su hiperspecijalizovane da nateraju igrače poput Gordona, Dorta, Kuminge da završavaju napade, da nateraju ekipe da igraju drugu, treću ili četvrtu verziju napada, da se igra tačno onakav pace kakav odbrana želi... Zapravo pokazuje se koliko je sve užasno ubrzano i poboljšano, dobra hrana, dobri treninzi, gomile hardvardovaca sa tabletima i real time podacima, ozbiljni klinci, treneri sa multidisciplinarnim doktoratima. Bukvalno bi svaka ekipa iz 90tih ili 2000tih izgledala kao skupina sa malog fudbala, uz ponekog dobrog igrača protiv ovih mašinerija... Ipak, OKC mi je i dalje odvratan. 7 2
MC Thunder 2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, freethrow said: @Malkolm Brogdon pogodio u sridu kao i obično. Gledamo bez konkurencije najkvalitetniji plejof do sada - sve ekipe su užasno zajebane i sve koje su prošle u drugi krug prošle su zasluženo i zato što su u stanju da se suprotstave najrazličitijim sistemima koji su u prošlosti donosili pobede. Nema tog superstar sistema, pa bio on baziran na Jokiću, Janisu, Dončiću, Stefu ili Hardenu, Mičelu, SGA koji će moći sam od sebe da donese pobedu kao ranijih godina. Ima svi da se pomuče, odbrane su hiperspecijalizovane da nateraju igrače poput Gordona, Dorta, Kuminge da završavaju napade, da nateraju ekipe da igraju drugu, treću ili četvrtu verziju napada, da se igra tačno onakav pace kakav odbrana želi... Zapravo pokazuje se koliko je sve užasno ubrzano i poboljšano, dobra hrana, dobri treninzi, gomile hardvardovaca sa tabletima i real time podacima, ozbiljni klinci, treneri sa multidisciplinarnim doktoratima. Bukvalno bi svaka ekipa iz 90tih ili 2000tih izgledala kao skupina sa malog fudbala, uz ponekog dobrog igrača protiv ovih mašinerija... Ipak, OKC mi je i dalje odvratan. Odvratan je i Golden Stejt, objektivno 😁 No zasluzen prolaz dalje, Hjuston mora da se ofanzivno pojaca, a i Udoka ima sta da popravi kod sebe.
freethrow Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije, Golden Stejt objektivno fura jedini svoju igru od pre 10 godina. Ima Drejmonda koji jeste gad i moron i 100x sam prizivao njegov trejd, dok nisam shvatio da to neće nikada dopustiti ni Stiv ni Stef. Realno n-ta iteracija bjutiful gejma San Antonia, modernizovana da koristi i trougao PhiJaxa, ponekad se opali i elevator, stalne kretnje, 37mogodišnjak kojem je duša u nosu i koji pretrčava više kilometara nego cela ekipa Bostona. Džimi je omatorio ali je simpa, ostali igrači su isto korektni. Mislim da nismo odvratni, ali razumem da ljudi možda ne gotive Drejmonda previše. 5
Recommended Posts