Dracarys Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bukvalno, dosadni su ljudi koji svaki meč krive sudije. Truju topić
Barkley#34 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jeste festival cigli i loše igre ali ne treba zaboraviti da su se igrale fizičke utakmice a da su poslednju završili pre tridesetak sati sa sve produžetkom. Nisu ušli šutevi na početku pa se lako uvukla nervoza u umorne glave. Možda se obe ekipe presaberu na poluvremenu. 7
Ječmendo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Zbirni šut za tri 1-34! Bilo je air ball-ova kol'ko hoćeš. Šta je ljudima, kako ovo objasniti? Đe su cojones? Otprilike trenutno ih samo Braun ima.
Borky Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 5 minutes ago, Ludi za Poli said: U trenutku pisanja ovog posta, odnos slobodnih je 18:8 u korist Denvera. Da je ovako kako ti kazes, ne bi to bilo ni blizu ovako.   Nadji jedan faul za slobodna koji mozda nije bio?! Trebalo bih biti jos vise ili bi Oklahoma cuvenu odbranu "ne mogu svirati koliko ja mogu tuci" morala igrati cisce. Denver je igrao daleko ciscu odbranu (za cudo) ali je to cinjenica ako zelis biti bar malo realan. 1
Dzo23 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Karuzo jedini ima šampionski mentalitet kod Tandera. Strašan igrač... 2
Ječmendo Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Jokić je sramotan već treću utakmicu zaredom. Neoprostivo! 1
Ludi za Poli Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Borky said: Nadji jedan faul za slobodna koji mozda nije bio?! Trebalo bih biti jos vise ili bi Oklahoma cuvenu odbranu "ne mogu svirati koliko ja mogu tuci" morala igrati cisce. Denver je igrao daleko ciscu odbranu (za cudo) ali je to cinjenica ako zelis biti bar malo realan. Ne mislim da je ijedan faul sviran Denveru bio nepostojeci. Odnos slobodnih u skladu s tim ko koliko udara.
Poenter Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kakva ljiga ovaj SGA. Mada, da zna da nece da mu sviraju ovo, ne bi ni radio ovo. I sad ponisten cist kos Jokicu. 1
Papanikolesku Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago kakva sramna odluka da mu ne daju 2+1, a napad ranije šai dobio za isto 5
Smrtokapa Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ok, faul ili ne, ovo Šejino je bilo majstorski. Zašto ovo Jokićevo nije 2+1? 1
propolis Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ovo je tragično jbt šta rade ove sudije, ovo je gore nameštanje od MVP titule. 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Papanikolesku said: kakva sramna odluka da mu ne daju 2+1, a napad ranije šai dobio za isto Dobije za nepostojeci faul ali da se ne uvrijedi neko 1
Drug Crni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ja znam da NBA ima taj različiti kriterijum zvezde/ostali..s tim da večeras Jokaru ne cene, a SGA svašta sviraju
gggggggg Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago Just now, Luchifer89 said: Toni Bradrs da puši kurčinu
Ludi za Poli Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Just now, Smrtokapa said: Ok, faul ili ne, ovo Šejino je bilo majstorski. Zašto ovo Jokićevo nije 2+1? Jer je iz nekog razloga u PO za ovakve stvari toliko retardian kriterij da ce ovo skoro svaki put svirati kao faul na zemlji iako nema veze s mozgom i ranije su uvijek svirali faul na sutu.
Recommended Posts