Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Najteže od svega mi pada što ako/kad Denver ispadne nemam za koga navijati jer je drugi debeli trejdovan kod Lebrona. 1 1
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 16 minutes ago, Stiletto said: Tejtum, Porzingis, Batler, Morant, sve teške povrede a nije prošlo nedelju dana plej-ofa. Ne sećam se da je nekad tako krenulo. U svakom PO, bukvalno svakom, bude ovih povreda. Ja mislim da nijedan od ove četvorice nije teško povređen, bar se nadam da je tako. 2
Malkolm Brogdon Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 24 minutes ago, Dracarys said: Iskren da budem, ne vidim kako su Nagetsi mogli da postanu GSW, jer Jokiću se nije nudio TOP3 igrač lige da dođe da igra za smešne pare. To što su dobili Voriorsi je danas nemoguće. Plus im se poklopila situacija sa ugovorom Tompsona da je godinama igrao za smešne pare, tek kasnije je stigao na naplatu kada su stigle povrede. Eto koliko je Lebron zapravo imao sreće da u svom prajmu prajma mora da igra protiv takve ekipe... Ja ne vidim nijednu grešku u vođenju Nagetsa, sem tih malih korekcija kao Šarić, Nađi itd, ali to se lako ispravi. Ovo leto je pravo vreme da deluju i da naprave velike promene. Koji je tacno top 3 igrac dosao da igra za smesne pare? I sta se poklopilo da Klej igra za smesne pare, posto su on i Drejmond prakticno dobili isti ugovor nakon prve titule, 4/64 ? Mnogo vise je tu uticao Karijev 4/44 ugovor koji je potpisao dok su ga jos klale povrede, kao i ogroman rast u salary cap-u u sezoni gde je Durant potpisao, sto je i omogucilo kreiranje takve ekipe. 3
Dracarys Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Koji je tacno top 3 igrac dosao da igra za smesne pare? I sta se poklopilo da Klej igra za smesne pare, posto su on i Drejmond prakticno dobili isti ugovor nakon prve titule, 4/64 ? Mnogo vise je tu uticao Karijev 4/44 ugovor koji je potpisao dok su ga jos klale povrede, kao i ogroman rast u salary cap-u u sezoni gde je Durant potpisao, sto je i omogucilo kreiranje takve ekipe. Dobili su isti ugovor, a kada su potpisani? Pre titule. Tada igrama nisu ni zaslužili maksimalne ugovore. Durent je davao u to vreme popuste, sebi je smanjivao platu da bi se napravila konkurentnija ekipa, lol, može li šta biti jače od ovoga.
Malkolm Brogdon Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sto se tekme tice, nije mi jasan defanzivni gameplan Nugetlija. Okej, skapirali su udvajanje Kavaja moze da da rezultate, ali zbog cega meko udvajanje Hardena, koji ih je celo prvo poluvreme sekao na isti nacin, malo sporiji dribling u levo, i onda lagan pas za 4v3 situaciju koju Klipersi imaju dovoljno kvaliteta da rese, jer imaju dovoljno sekundarnih kreatora u ekipi. Harden definitivno jeste izgubio korak, ali je i dalje fantastican kreator, ne znam zbog cega su ga stavili u situaciju u kojoj ce da se istaknu njegove kreatorske sposobnosti. Razumem da je vezao par trojki, ali sta je tu je, uzdas se da nece da se vrati u 2018. godinu i da ti utrpa 50 poena. 1
Malkolm Brogdon Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Dracarys said: Dobili su isti ugovor, a kada su potpisani? Pre titule. Tada igrama nisu ni zaslužili maksimalne ugovore. Durent je davao u to vreme popuste, sebi je smanjivao platu da bi se napravila konkurentnija ekipa, lol, može li šta biti jače od ovoga. Maksimalni ugovor za sezonu 15-16 za igrace koji su u ligi od 0-6 sezona je bio 16.4M. Te sezone je Klej zaradio 15.5M a Drejmond 14.2M. Sve i da su i jedan i drugi imali tripl dabl prosek u finalu nisu mogli da uzmu mnogo vise novca. Durent je potpisao za manje nakon 2018. sezone. 1
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 27 minutes ago, Chaos Is Me said: U svakom PO, bukvalno svakom, bude ovih povreda. Ja mislim da nijedan od ove četvorice nije teško povređen, bar se nadam da je tako. Nisam ni napisao da ih nema, nego četiri već u prvoj nedelji. A što se težine tiče, Tejtum je preskočio jednu utakmicu, doubtful za večeras zbog povrede ručnog zgloba, Porzingis će igrati (mada sva ona krv i pet šavova na glavi sigurno nisu lakša povreda), Batler ima deep glute muscle contusion, ne zna se da li će igrati sledeću, za Moranta tek čekamo lekarski izveštaj. Edited 6 hours ago by Stiletto
delgado Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ono Butlerovo nikako nije dobro izgledalo, i slicno mu se desilo u prvom plejin mecu prosle godine protiv File, kada ga je Oubre ovako isekao i posle se nije vracao ni za drugi plejin mec koji je Majami dobio protiv naravno Cikaga, niti je igrao ijedan mec serije od 5 meceva sa Bostonom... A i duze bi odsustvovao. Nema sanse da igra sledeci mec, a verujem da ce pre biti odsutan do kraja serije nego sto ce se vratiti u nekom mecu.... U godinama je on, dosta ispovredjivan i load management je igrac, sumnjam da ce rizikovati svoje telo dodatno. I ako je nacet, Jimmy ce se jako muciti... Nije to to, dosta mu zavisi od fizicke spreme i kondicije igra. DET-NYK ispod radara prolazi ali odlicna serija, sve 3 tesne utakmice, Sruder ponovo razbija, koliko je taj momak godinama potcenjen. Slabo gledam/pratim tu seriju, a zao mi kad vidim kako se krece. 1
Bugl Khan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Clippersi mogu promjenit 100 vlasnika, to ostaju Clippersi. Imaš u momčadi TOP 5 SG i TOP 5 SF oat, i ne staviš maske robota ili bradonje. Ti staviš maske konja. Razumio bi da postoji neki bed blad bitvin dem, ali nije, ti jednostavno smatraš da je Jokić daleko najveće ime u seriji i da je bitnije provocirat njega (uspjet će im nikad, I played for MEGA brother) nego podržat svoje. Kako bi volio da nastave tradiciju. Ako ipak prođu, želim im da idu do kraja zbog Zupca. 58 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Sto se tekme tice, nije mi jasan defanzivni gameplan Nugetlija. Okej, skapirali su udvajanje Kavaja moze da da rezultate, ali zbog cega meko udvajanje Hardena, koji ih je celo prvo poluvreme sekao na isti nacin, malo sporiji dribling u levo, i onda lagan pas za 4v3 situaciju koju Klipersi imaju dovoljno kvaliteta da rese, jer imaju dovoljno sekundarnih kreatora u ekipi. Harden definitivno jeste izgubio korak, ali je i dalje fantastican kreator, ne znam zbog cega su ga stavili u situaciju u kojoj ce da se istaknu njegove kreatorske sposobnosti. Razumem da je vezao par trojki, ali sta je tu je, uzdas se da nece da se vrati u 2018. godinu i da ti utrpa 50 poena. Pričao je da je sam svjesno žrtvovao statistiku radi titule. I u Netsima, i u Sixersima i sad. I napomanuo je da nema ništa od toga osim što je izgubio hrpu para..
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Bugl Khan said: Clippersi mogu promjenit 100 vlasnika, to ostaju Clippersi. Imaš u momčadi TOP 5 SG i TOP 5 SF oat, i ne staviš maske robota ili bradonje. Ti staviš maske konja. Razumio bi da postoji neki bed blad bitvin dem, ali nije, ti jednostavno smatraš da je Jokić daleko najveće ime u seriji i da je bitnije provocirat njega (uspjet će im nikad, I played for MEGA brother) nego podržat svoje. Kako bi volio da nastave tradiciju. Ako ipak prođu, želim im da idu do kraja zbog Zupca. Meni je dobra fora, ne znam sto si se trigerovao toliko. 1
Bugl Khan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, Don Dusko said: Meni je dobra fora, ne znam sto si se trigerovao toliko. 5
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sreca u nesreci Denvera je ta sto ce Jokic biti odmoran za Evropako... 1
gggggggg Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago ne razumem zasto ovde posle drugog slobodnog bacanja i greske stola nije ponovljeno slobodno umesto lopte za detroit bez da se vreme promenilo
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Denver je prezavakana prica. Ugovor Murray-a i Portera. Za obojicu je imalo KAO nekog common sense-a dati im taj novac, u tom momentu. Nije suludo,tj totalno iracionalno bilo. Lucidniji, lukaviji i promisljeniji GM-ovi i klubovi bi ocenili i tad da Murray nije za te pare. I da je bilo pametno doneti taj, u tom momentu nepopularan potez. Ne smatram sebe mnogo takvim, ali sam uvek, cak u njegovim najboljim danima pricao da nikad ne bih dao ogromne novce za njega, i da bih iskoristio trenutnu dobru trzisnu vrednost da se trejda. Tad su se gurali i poturali nekakvi narativi vezani za sentiment u nekakvu uigranost "Pa znas, kohezija njega i Jokica bla bla bla" Brate, Jokic bi izgradio takvu koheziju na parketu sa svima, sa krajnjim spektrom svakog osobenog igraca, pocevsi od CP3-a, Moranta... i jebem li ga kog (razumete). Evo im sad sentimenta sa Murray-om. Do guse u govnima su zbog toga. Nisu imali muda da donesu malo promisljeniji potez, sad dosta placaju cenu toga. Za Portera, iskren da budem, i ja bih mu dao taj ugovor. I dalje mislim da ima smisla dati za njega 35 miliona, iako je sad underachiever. Meni je on kao nekakva prica o trecoj igri, nekakav nba rich Keselj, bio sasvim pristojna ideja. Igrac koji je mobilan bez lopte, visok i brz izbacaj. Mozda je momak otiso u kurac zbog onih silnih sranja u porodici. Za Murray-a vec mislim da je lik uzeo pare i da ga boli kurac da cak opravda i taj svoj precenjeni status. Mislim ono, nije kosarka najbitnija stvar u zivotu, neka je srecan momak, i on je proso kroz sito i reseto. Neka se obezbedi. Deluje jasno da imam neki negative bias za njega, ali to je 99% za njega igracki. Kao lik... deluje mi korektno. I ne shame-ujem te likove koji batale posle ugovora. Ne mlate mi se koprive tudjim k***em. Nek momak ima svoje licne prioritete, ne zive sportisti da prze svoj zivot na nase ideje o njihovim prioritetima.
suptil Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago DAti Jokicu papir i olovku da napise 11 igraca koji trebaju da igraju sa njim. Smislenije bi Jokic sastavio ekipu od nadleznih u Denveru.
Darko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Dracarys said: Ja ne vidim nijednu grešku u vođenju Nagetsa, sem tih malih korekcija kao Šarić, Nađi itd, ali to se lako ispravi. Ovo leto je pravo vreme da deluju i da naprave velike promene. Kažeš par pametnih stvari pa onda sve baciš u vodu sa ovim komentarom. Tja. 1
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Meni Nagetsi nisu jasni, kosarka je ziva igra, ne vodi se nuzno brojevima, ali u nekoj meri brojevi prave smisao i racio. Denver imao 31 od 77 (40.3%) iz igre. Jokic uzeo 14 suteva... Ja cu govna da jedem ako bi Jokic imao manje od 45-48% da uzme 30 suteva. Na 20-25 suta, ne bi pao ispod 47-50% Usput bih izazvao da ga vise udvajaju i vise brane, sto bi znacilo da ovi ostali, takvi nesposobni, imaju barem koji procenat bolji nego inace. In general, kao tim ne bi imali manje od 46,47%, a verovatno bi bili oko 50%. 7,8 posto na 80ak % su 6-7 vise ubacenih suta. Neka je distrubucija 4 dvoje, 2-3 trojke. To je 15ak poena sigurno vise nego sto ovo rade... Edited 1 hour ago by BattleBender
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Oni ga i sada udvajaju ili teraju iz reketa. Mogao bi jedino da više pripaljuje spolja ali mislim da bi Klipersi živeli s tim i ništa promenili ne bi u igri. Oni su odsekli igru ostalih sa loptom kao i njegove asistirane poene. Opet je Denver imao samo 20 asista, od čega Jokić 13 a Marej mislim četiri. Svesno znaju šta zatvaraju a šta puštaju i kome. Inače, mislim da ni Marej, sa svim svojim karakteristikama, nije problem u ovoj seriji. I on je u istom problemu kao Jokić, nema dobre odbrambene bekove saigrače uz koje bi i on izgledao bolje a u napadu ga ciljano odbrana guši i pritiska. Ima manje prostora za igru. Napisah gore, često deluje kao da Denver ima igrača manje. Recimo, u produžetku g1 su stalno igrali ono njihovo 2na2 ali je ovog puta to bilo 2na3 jer su se Klipani bezobrazno odmicali i fokusirali odbranu na njih dvojicu. Ušli su bitni šutevi tada ali vidimo da na duži rok takva igra LAC daje rezultat.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pogotovo sto imaju Westbrooka pa onda je jos lakse skupljati. Evo danas je imao 1-5 za tri.I bukvalno su se odlepili dok on nije izasao.
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ma dizi nekakav flouter, ili bilo kakav sut van balana do 16 feet. Neka rita i contested trojke. Neka bude i na pripaljenih 8-10 trojki. Nece da bude ispod 30% vrlo verovatno. Ima da da barem 3, do 4 na tiopa 10 trojke. Ima da donosi 8-12 poena na tih 10 suta. Ove ostale budale sa svojih 35-40% suta iz igre, ne bi doneli vise od toga. Mislim da se razumemo, ne kazem da bi se desilo nekakav ozbiljna renesansa tima, u smislu ucinkovitosti, ni tad. Ali barem je nesto, i otvara mogucnost da s desi nesto. Tipa mozes da ocekujes da Jokic sutira i 55-60 posto na 30ak suteva (neka to bude svaka treca tekma), krene da sipa, unervozi se protivnik, digne se moral saigracima. Ovo sad vidis maltene od prvog minuta da je ceo mec one way street. Toliko IZVESNO je u kom pravcu i sa kojom dinamikom ce da se odvija mec. Nemoc jednostavno. _________ Najvise cu da popizdim kad se Kiklop, posledicno povredu u nekoj G3 polufinala Zapada. Edited 1 hour ago by BattleBender
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ko zna, možda jeste rešenje u tome da bude bezobrazno agresivan od starta.
Урош19 Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago (edited) Jedino im je preostalo da debeli i Marej ispale po 30-40 šuteva, ostali su ionako nesposobni da bilo šta ubace sa izuzetkom Gordona u 1. utakmici. Zajebi nameštanje zicera i otvorenih šuteva Braunu, Vestbruku, Watsonu... Oni u ovoj seriji nisu sposobni ni to da ubace. Edited 37 minutes ago by Урош19
Recommended Posts