Miki28 Lakers in 5 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Problem sa licnim greskama said: Russ je zaista one of a kind 😄😄 Sta je ovdje pogresno uradio?
Problem sa licnim greskama Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Sta je ovdje pogresno uradio? Ništa. 😄😄 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Adelaman mislio da ce im ovi dopustit da igraju 2 na 2. Ma vazi. Uzasno spremljen poslednji napad. Cak su i Jokica iznenadili
Zli Gli Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dajte svaki napad Hardenu ili da resava ili trazi Batuma i Zubca, ostali po strani
Miki28 Lakers in 5 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Ništa. 😄😄 Ne, zaista me zanima? Jel mislis da je Russ kriv?
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nerealno mi je da Jokić nije rešavao to, bukvalno jedini igrač na terenu koji može da zatvori utakmicu.
delgado Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Aaron Gordon takodje junacku utakmicu igra. Ajmo Leni ukljuci se.. Edited 22 hours ago by delgado 7
Papanikolesku Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 2 minutes ago, DameTime said: Nerealno mi je da Jokić nije rešavao to, bukvalno jedini igrač na terenu koji može da zatvori utakmicu. Može i Marej, nije da nije klačer Gordon odličan Edited 22 hours ago by Papanikolesku
delgado Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kristijan Braun moguce i kljucna trojka. Malo je falilo da Klipersi preseku pas pre toga... 3
Miki28 Lakers in 5 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: Nerealno mi je da Jokić nije rešavao to, bukvalno jedini igrač na terenu koji može da zatvori utakmicu. A kako da rijesi? 2 igraca na njemu? Probao je fintom dodavanja, nisu otisli i dao Russu loptu. Uzasan napad Denvera. Iznenadilo ih udvajanje Klipana 1
DameTime Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, Papanikolesku said: Može i Marej, nije da nije klačer Ne i večeras... Just now, Miki28 Lakers in 5 said: A kako da rijesi? 2 igraca na njemu? Probao je fintom dodavanja, nisu otisli i dao Russu loptu. Uzasan napad Denvera. Iznenadilo ih udvajanje Klipana Ne kažem protiv Jokića, nego kako je nacrtan sam napad.
Zli Gli Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Mnogi su prodali kod Klipersa ali brat Kavaj celo drugo poluvreme i pogotovo ona ruzno izgubljena na 33 sekunde do kraja i +1 ipak najgori, uz ocajan defanzivni skok na kraju cele ekipe Bas ruzan poraz, ovo boli Edited 21 hours ago by Zli Gli 1 1
Malkolm Brogdon Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Druze koja je logika da ti u produzetku dva napada zavrsava Kris Dan sutem za 3 3 1
DameTime Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Kawhi prodao žestoko, sramota šta je odigrao. Harden herojski i to igra s 5 ličnih. 3
L' Imperatore Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Jbt, ima li ovde iko mozak. Onaj baca onakav kilav pas sa kojim otvara kontru, ovaj se zaleče na koš, umesto da izdribla i baci loptu pod strop 1
Papanikolesku Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Ne i večeras... Ne kažem protiv Jokića, nego kako je nacrtan sam napad. Udvajaju ga na pola, nema ni priliku. Harden je veliki majstor košarke
Ječmendo Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Aaron prvo ime meča, definitivno. Dao strašan doprinos u napadu, uz ova klač bacanja, a u odbrani uštopovao Leonarda. Svaka čast! 15
Miki28 Lakers in 5 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Prime Harden i Kawhi na najboljem nivou koji moze trenut i vs Jokic u 3 brzini i opet Nuggetsi vode
Recommended Posts