Malkolm Brogdon Posted Saturday at 10:17 PM Posted Saturday at 10:17 PM Poslednji napad nacrtan obicnom olovkom 3
Miki28 Lakers in 5 Posted Saturday at 10:17 PM Posted Saturday at 10:17 PM Just now, Problem sa licnim greskama said: Russ je zaista one of a kind 😄😄 Sta je ovdje pogresno uradio?
Problem sa licnim greskama Posted Saturday at 10:18 PM Posted Saturday at 10:18 PM Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Sta je ovdje pogresno uradio? Ništa. 😄😄 2
Miki28 Lakers in 5 Posted Saturday at 10:18 PM Posted Saturday at 10:18 PM Adelaman mislio da ce im ovi dopustit da igraju 2 na 2. Ma vazi. Uzasno spremljen poslednji napad. Cak su i Jokica iznenadili
Zli Gli Posted Saturday at 10:19 PM Posted Saturday at 10:19 PM Dajte svaki napad Hardenu ili da resava ili trazi Batuma i Zubca, ostali po strani
Steve Gerrard Posted Saturday at 10:19 PM Posted Saturday at 10:19 PM Rus wb~ ben bentil... 1 dobar=3 losa poteza
Miki28 Lakers in 5 Posted Saturday at 10:19 PM Posted Saturday at 10:19 PM 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Ništa. 😄😄 Ne, zaista me zanima? Jel mislis da je Russ kriv?
DameTime Posted Saturday at 10:20 PM Posted Saturday at 10:20 PM Nerealno mi je da Jokić nije rešavao to, bukvalno jedini igrač na terenu koji može da zatvori utakmicu.
delgado Posted Saturday at 10:20 PM Posted Saturday at 10:20 PM (edited) Aaron Gordon takodje junacku utakmicu igra. Ajmo Leni ukljuci se.. Edited Saturday at 10:20 PM by delgado 7
Papanikolesku Posted Saturday at 10:22 PM Posted Saturday at 10:22 PM (edited) 2 minutes ago, DameTime said: Nerealno mi je da Jokić nije rešavao to, bukvalno jedini igrač na terenu koji može da zatvori utakmicu. Može i Marej, nije da nije klačer Gordon odličan Edited Saturday at 10:23 PM by Papanikolesku
delgado Posted Saturday at 10:25 PM Posted Saturday at 10:25 PM Kristijan Braun moguce i kljucna trojka. Malo je falilo da Klipersi preseku pas pre toga... 3
Smrtokapa Posted Saturday at 10:26 PM Posted Saturday at 10:26 PM Harden treba da završava svaki napad. 4
Miki28 Lakers in 5 Posted Saturday at 10:26 PM Posted Saturday at 10:26 PM 5 minutes ago, DameTime said: Nerealno mi je da Jokić nije rešavao to, bukvalno jedini igrač na terenu koji može da zatvori utakmicu. A kako da rijesi? 2 igraca na njemu? Probao je fintom dodavanja, nisu otisli i dao Russu loptu. Uzasan napad Denvera. Iznenadilo ih udvajanje Klipana 1
DameTime Posted Saturday at 10:26 PM Posted Saturday at 10:26 PM 3 minutes ago, Papanikolesku said: Može i Marej, nije da nije klačer Ne i večeras... Just now, Miki28 Lakers in 5 said: A kako da rijesi? 2 igraca na njemu? Probao je fintom dodavanja, nisu otisli i dao Russu loptu. Uzasan napad Denvera. Iznenadilo ih udvajanje Klipana Ne kažem protiv Jokića, nego kako je nacrtan sam napad.
Zli Gli Posted Saturday at 10:27 PM Posted Saturday at 10:27 PM (edited) Mnogi su prodali kod Klipersa ali brat Kavaj celo drugo poluvreme i pogotovo ona ruzno izgubljena na 33 sekunde do kraja i +1 ipak najgori, uz ocajan defanzivni skok na kraju cele ekipe Bas ruzan poraz, ovo boli Edited Saturday at 10:28 PM by Zli Gli 1 1
Malkolm Brogdon Posted Saturday at 10:29 PM Posted Saturday at 10:29 PM Druze koja je logika da ti u produzetku dva napada zavrsava Kris Dan sutem za 3 3 1
DameTime Posted Saturday at 10:29 PM Posted Saturday at 10:29 PM Kawhi prodao žestoko, sramota šta je odigrao. Harden herojski i to igra s 5 ličnih. 3
L' Imperatore Posted Saturday at 10:29 PM Posted Saturday at 10:29 PM Jbt, ima li ovde iko mozak. Onaj baca onakav kilav pas sa kojim otvara kontru, ovaj se zaleče na koš, umesto da izdribla i baci loptu pod strop 1
Papanikolesku Posted Saturday at 10:29 PM Posted Saturday at 10:29 PM 2 minutes ago, DameTime said: Ne i večeras... Ne kažem protiv Jokića, nego kako je nacrtan sam napad. Udvajaju ga na pola, nema ni priliku. Harden je veliki majstor košarke
Ječmendo Posted Saturday at 10:29 PM Posted Saturday at 10:29 PM Aaron prvo ime meča, definitivno. Dao strašan doprinos u napadu, uz ova klač bacanja, a u odbrani uštopovao Leonarda. Svaka čast! 15
Miki28 Lakers in 5 Posted Saturday at 10:31 PM Posted Saturday at 10:31 PM Prime Harden i Kawhi na najboljem nivou koji moze trenut i vs Jokic u 3 brzini i opet Nuggetsi vode
Recommended Posts