SteveFrancis#3 Posted April 14 Posted April 14 Bud je bio destined to fail. Nema trenera koji bi napravio nesto smisleno od ovog polupanog rostera, a on je nakon pauze i svega sto mu se privatno izdesavalo bio potpuno odsutan i pocesto nezainteresovan. Solidan je trener, ne i vrhunski, ali je besmisleno generalno sve bilo prosle postsezone, od nastavljanja mamuzanja mrtvog konja i odbijanja rebuilda do angazovanja bas njega. Nema tek sada logike da on vodi ekipu koja se savim resetuje, a nadam se da ce konacno postati jasno i kretencini od Ishbie da Booker mora da ide, koliko sutra i da ce da se skloni i angazuje proper GM-a da vodi stvari, pa izmedju ostalog i da izabere trenera. 1
bodo Posted April 14 Posted April 14 11 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Bud je bio destined to fail. Nema trenera koji bi napravio nesto smisleno od ovog polupanog rostera, a on je nakon pauze i svega sto mu se privatno izdesavalo bio potpuno odsutan i pocesto nezainteresovan. Solidan je trener, ne i vrhunski, ali je besmisleno generalno sve bilo prosle postsezone, od nastavljanja mamuzanja mrtvog konja i odbijanja rebuilda do angazovanja bas njega. Nema tek sada logike da on vodi ekipu koja se savim resetuje, a nadam se da ce konacno postati jasno i kretencini od Ishbie da Booker mora da ide, koliko sutra i da ce da se skloni i angazuje proper GM-a da vodi stvari, pa izmedju ostalog i da izabere trenera.
gggggggg Posted April 14 Author Posted April 14 (edited) 11 minutes ago, bodo said: kladim se da je miserableivije je voditi ovu skupinu razmazenih primadona od igraca Edited April 14 by gggggggg 5
bodo Posted April 14 Posted April 14 20 minutes ago, gggggggg said: kladim se da je miserableivije je voditi ovu skupinu razmazenih primadona od igraca Nije da se ne slažem ali na široko se govori koliko je težak bio za suradnju. I to ne samo u odnosu na svoje igrače. Daleko od toga da je on jedini krivac ali eto lepo je Frensis objasnio. Ishbia je multi milijarder i nema on problema sa financijama ali se je eto malo previše zaigrao i umislio da zna sve. Neka se stvari postave na svoje mjesto i neka svatko krene raditi posao koji najbolje zna pa će možda doći i bolji dani za ovu franšizu. Slično se ponaša i kad je ženska ekipa Phoenix Mercury u pitanju ali tu očito ima osjetno boljeg GM pored sebe.
Barkley#34 Posted April 14 Posted April 14 1 hour ago, bodo said: Phoenix Mercury U skladu sa prethodnim postovima sam pročitao Phoenix Misery. 1 2
gggggggg Posted April 15 Author Posted April 15 Spoiler On 10/23/2024 at 8:57 PM, gggggggg said: samo na brzaka da bacim prognozu za sledecu sezonu... mvp - mislim da ce glavna borba da se vodi izmedju gilgeous-alexandera i doncica. a ko ce zapravo biti najzasluzeniji za trofej je druga prica. mislim da za ovo drugo da ce jokic opet biti prvi a iza njega doncic. ako bude sve kako bi trebalo da bude i kako se predvidja, okc ce biti prvi na zapadu i zbog toga bi sga trebao da bude glavni favorit. jokic i doncic ce imati bolje statisticke argumente ali ce sga imati rezultat ekipe iza sebe. jokic jedino moze opet da bude pobednik ako ponovi prethodne sezone statisticki a da usput denver bude blizu 60 pobeda i/ili ako murray bude propustio dobar deo sezone i uprkos tome, jokic i denver dobiju 55+ utakmica. doncic mora biti u top3 na zapadu da ima realne sanse, jer tesko mogu da zamislim da ce okc biti iza njih na tabeli. moja prognoza - doncic. dpoy - wembanyama je ubedljivi favorit, i to toliko ubedljiv da se gotovo ne isplati kladiti na to. tu je glavno pitanje, koliko su glasaci spremni da zazmure na uspeh san antonia i koliko ce sveukupno da vrednuju timsku odbranu spursa. ako budu neki 15. u ligi, tesko da bi to za mene bilo dovoljno da glasam za njega. bez obzira koliko su spursi bolji na parketu sa njim u petorci. bice naravno vazno i ko ce mu biti konkurent i koliko ozbiljan. obicno se prica o adebayu, davisu, gobertu, a realno gledano niko osim goberta nema zagarantovano mesto u playoffu od ovih igraca. sto znaci da ce stanje na tabeli mozda biti manje relevantno u ovom slucaju. navijam da gobert osvoji opet, cisto za maksimalan izliv slanosti od hejtera. moja prognoza - wembanyama. coty - realno najteza nagrada sto postoji ;D ima jedno desetak kandidata. naravno u vecini slucajeva nagrada je o tome da koja ekipa najvise iznenadi. sto je uvek teze predvideti. po toj logici jedan od glavnih favorita bi bio udoka ili mozda atkinson ako cleveland bude npr drugi na istoku. ako boston osvoji blizu 60 utakmica, voleo bih da mazzulla dobija nagradu. moja prognoza - atkinson. 6man - i ovo je generalno teze prognozirati jer jedna povreda startera moze poremetiti citavu situaciju, gde od standardnog sestog coveka postane starter i zbog minuta igrac bude nepobodan za izbor. neki standardni igraci koji mogu biti u konkurenciji su divincenzo, reid, bogdanovic, powell, mccollum ako bi konacno kretao sa klupe, ako ne, onda murphy, ako on uospte bude imao broj utakmica. zatim john collins, levert, mathurin ili neki drugi iz indiane, portis, mcbride, cole anthony... moja prognoza - divincenzo mip - ovo je isto jako tesko. neki od kandidata su mi: suggs, kessler, trent jr., nembhard, mobley, dyson daniels, cam thomas, pj washington, braun, moody, kuminga, green, trey murphy, j-dub.. moja prognoza - trent jr eoy - ako knicksi budu top3 na istoku, realno je da leon rose bude medju glavnim kandidatima. zbog slicne stvari i connelly. morey i presti zbog letosnjih akvizicija. rose i presti su mi trenutni favoriti a prednost bih dao roseu jer odradio dva trejda i realno posao mu je bio tezi, iako je preplatio za bridgesa. moja prognoza - presti. finale: boston - phoenix sampion: boston za prognozu tabela konferencija koristio sam ovaj sajt, ako neko zeli moze probati: https://enjoypredictions.com/ uvek je zabavno da se vratim na pocetak sezone da vidim koliko sam se izlupetao. nekako mi se cini da je ova sezona nenormalno brzo prosla, secam se kao da sam nedavno sastavljao ovu vrhunsku tabelu. sezonu je u svakom slucaju obelezio verovatno najveci trejd u istoriji. pored toga naravno i ekipa oklahome koja je odigrala jednu od najbolju sezonu u istoriji kao i neverovatan i pomalo neocekivan kolaps tri ekipe koje su imale vrlo visoke ambicije za igranje u maju i junu. videli smo i vrlo neizvestnu mvp trku sa najboljom sezonom jokica gde je sa trippledouble prosekom, takodje bio u cetiri od pet najznacajnije statisticke kategorije u top3. sto se naravno nikada nije desilo. takodje se desilo i dva sasvim neocekivana otpustanja trenera pred sam kraj regularne sezone. a otkaz mikeu maloneu je izjednacio rekord za najkasniji otkaz sa tri preostale utakmice u regularnoj sezoni. usput sva tri mikea u ligi su dobili otkaz - brown, malone i budenholzer. orlando je na kraju zavrsio sa 41-41 i osvojio atlantic diviziju. samo dva vise od chicaga koji je zavrsio kao peti u central diviziji. valja napomenuti chris paula koji je odigrao sve utakmice u sezoni i po tome je rekorder za igrace koji su u 20+ sezoni. takodje i jamesa hardena koji sesnaestu sezonu za redom igra u playoffu. po toj kategoriji je cetvrti iza stocktona, malonea i tony parkera ali ono sto razliku je hardena od ovih igraca je da je on to uradio sa pet razlicitih timova dok su ova trojica uradili sa jednim timom i malone koji je jednu od 19 vezanih sezona odigrao sa lakersima. prognoza za mvpja je bio bas promasaj. jeste da doncic nije odigrao dovoljno utakmica ali cini se da i da jeste ne bi bio u najuzoj konkurenciji za nagradu. jos veca failcina je sto jokica nisam imao medju prva dva kandidata a on odigrao najbolju sezonu u karijeri. generalno sam pogodio sta ce se desiti, osim sto je sga imao sjajnu sezonu, ipak najjaci argument za njegovu pobedu je skor ekipe gde beze skoro 20 utakmica denveru. to ce verovatno biti i presudan faktor. dpoy - jos jedan fail. wembanyama bi osvojio nagradu vrlo lagano ali opet veliki fail sto nisam uspeo spomenuti ni jednog od kandidata pored njega. coy - ovde postoje vrlo velike sanse da pogodim ko ce osvojiti posto je atkinson po kladionicama favorit. po mom misljenju ima pet kandidata koji svi imaju dovoljno argumenata za nagradu i bas me interesuje ko ce pobediti. 6man - nabrojao sam milion igraca a jedan jedini u nekoj siroj konkurenciji - naz reid. ostali su ili postali starteri ili nisu u prici. fail mip - tu sam bar pogodio neke od igraca koji su u konkurenciji. trent nece biti mip to je sigurno. eoy - ovde nisam nasao ko je favorit po kladionicama, rekao bih da i dalje ima smisla da presti bude pobednik, jedino ako se misli da je pelinka uradio neverovatan posao sto mu je dat doncic. prognoza za finale je sramotno. dok boston ima solidne sanse za repeat, phoenix realno ni na 2k ne moze u pricu za pobednika zapada. a tako je lepo pocelo sa 9-2 u novembru 😞 sveukupno ova vera u phoenix je bio najveci promasaj u istoriji promasaja. osim toga zapad je manje vise bio ono sto se i ocekivalo, par ekipa gore-dole po nekoliko pozicija. houston sam hteo staviti u top4 nakon sto su prosle sezone imali manje pobeda nego sto su realno zasluzili (ponovili su to i ove sezone btw) i opet nisam imao hrabrosti da ih stavim tamo gde zasluzuju. clippersi su takodje fail i to veliki. lakersi i dallas bi bili tu negde da nije pao trejd doncica + dfs-russell trejd. pelicansi imali all-time baksuznu sezonu, koju je tesko predvideti a portland kao poslednji je izuzetno retardiran potez. na istoku je mnogo teze pogresiti jer je mnogo veca razlika u kvalitetima pa je lakse rangirati po klasama. sixersi bi bili tu negde oko sestog mesta da je embiid bio zdrav. miami i indiana da zamene mesta a i drago mi je da nisam verovao u orlando i da su tu gde sam ih stavio. detroit je naravno najveci fail ali ko je mogao ocekivati da ce triplirati broj pobeda iz prethodne sezone. 13. mesto je ipak pomalo sramotno sa moje strane. sve u svemu nemam pojma ;D Spoiler da napisem i nesto o igracima koji su obelezili ovu sezonu na ovaj ili onaj nacin. i da bacim neke moje utiske o nagradama. mvp - sve vreme sam mislio da je ludost sto uopste postoji prica oko mvp nagrade i pokusao sam na kraju da shvatim argument za sga i taman kada sam poceo da razumem zasto bi neki mislili da je on pravi izbor, napravio sam pun krug i opet dosao na pocetak i shvatio da ovo uopste nije toliko komplikovano - jokic je jednosatvno najbolji. ovaj turmoil u denveru izmedju svih mogucih zaracenih strana jos vise pomaze njegovom caseu za mvpja. na trecem mestu imam antetokounmpa iako sam do juce mislio da tatum to vise zasluzuje. i onda sam opet isao sa logikom kao u slucaju jokic-sga. antetokounmpo jedostavno imam nogo tezi zadatak nego tatum. njegove igre nakon bolesti lillarda samo potvrdjuje da zasluzuje trece mesto. jedan od razloga zasto sam mislio da ne zasluzuje trece mesto je generalno losa sezona milwaukeeja. deseti u napadu, sto je nekako razocaranje imajuci u vidu koliko samo potencijala ima duo grk-lillard. odbrana isto tek 12. a ukupno tek 11. sve je to dosta mlako ako vec postoji u timu igrac kvaliteta giannisa. peti mi je mobley. mitchell je najzvucnije ime ekipe i bice peti u glasanju ali po mom misljenju mobley je bio najbolji igrac clevelanda i on najvise zasluzuje peto mesto u mvp trci kao i mesto na all-nba, gde ce takodje mitchell biti peti. jokic - sga - antetokounmpo - tatum - mobley - mvp trka i ujedno prva all-nba ekipa jackson - mitchell - edwards - curry - james brunson - cunningham - williams - towns - zubac dpoy - bez obzira koliko mi je bila odvratna ova kampanja greena, na kraju ipak mislim da je on najvise zasluzio da osvoji. mislim da je sveukupno malcice bolji od mobleya, za koga navijam da osvoji ovu nagradu. treci je dort iako mislim da je mozda tek treci najbolji defanzivac u ekipi okc-a, ali posto ostali ne mogu biti na ballotu, ostaje on. cetvrti i peti su jackson i amen thompson. druga defanzivna petorka mi je zubac, camara, daniels, gobert i finney-smith. ovaj poslednji je mozda i glavni razlog zasto su lakersi posle oklahome najozbiljniji kandidat za finale konferencije. da bacim jedan hejtic idiotima u nba upravi™ i njihovim pravilima gde ne dopustaju dunnu da bude u izboru za nagrade jer iako je odigrao 74 utakmica i bio starter na milion njih, nije imao dovoljno utakmica sa bar 20 minuta odigranih. pravi idiotizam. da nije toga bio bi mi u drugoj defanzivnoj ekipi. 6man - realno bilo je tri glavna kandidata. beasley, jerome i pritchard. za mene je ovo upravo i redosled. jedini razlog zasto sam izabrao beasleya pre ove dvojice je sto je on mnogo vazniji za ekipu od jeromea za cleveland i pritcharda za boston. mozda i nije najbolji argument ali nisam mogao naci bolji. bilo ko da pobedi od njih, nece biti nezasluzeno. ostala dvojica tu su mi hunter i naz reid. mip - kao i skoro uvek, jako tesko izabrati idealnog kandidata. pre svega jer parametri nisu bas najjasniji. svako ima neku svoju definiciju najnaprednijeg™. moj izbor za pobednika je amen thompson. vrlo verovatno da bih sutra imao nekog drugog favorita ali u ovom trenutku mislim da on najvise zasluzuje. neki igraci koji su ulazili u izbor za ovu nagradu su: braun, daniels, cunningham, mobley, powell, camara, avdija, pritchard, beasley, herro i reaves. favorit po kladionicama je dyson daniels. coy - ovo je bilo mozda i najteze za izabrati. pet izrazenih kandidata ovoga puta. nadam se da ce svako od ovih pet dobiti bar jedno prvo mesto na glasanju. na kraju za mene je izbor pao na daigneaulta. jednostavno mislim da se mora nagraditi ova brutalna sezona koju je thunder imao. treci u napadu, sto je donekle 85% zasluga gilgeous-alexandera, jer iako su dobra ekipa no doubt, osim njega nema nekog posebnog napadaca (to mu je mozda i najjaci argument za mvp-ja), ali treba reci i da sistem koji je daigneault godinama gradio definitivno daje rezultata i kada sga ne igra. zna se vec da imaju jednu od najboljih odbrana u istoriji sa ovako mladom ekipom, sto opet pokazuje koliko je jaka figura u svlacionici ako vec evo drugu sezonu igraci i dalje kidaju i dominiraju bez obzira protiv koga se igra i koji je ulog. atkinson je favorit na kladionici i naravno ima dosta argumenata i za njega. jedino sto mi se ne svidja u njegovom a i u slucaju ostala tri kandidata je sto ova nagrada gotovo uvek ide u ruke trenera koji je imao najneocekivaniji rezultat, sto je slucaj i ove godine. pobednik treba da bude onaj trener koji je odradio najbolji trenerski posao a ne najvise iznenadio. ostala tri kandidata su mi lue, udoka i bickerstaff. clippersi odigrali brutalnu sezonu. leonard odigrao svega tridesetak utakmica i uspeli su i bez njega da budu konkurentni. velike zasluge idu lueu, hardenu i jeff van gundyju. udoka opet ima brutalnu sezonu, jos bolju nego prosle sezone. pokazuje da je stvarno medju najboljima u ligi. bickerstaff pokazao da sa svega par azvucna pojacanja moze se napraviti dobra ekipa u detroitu. daignealut - atkinson - udoka - lue - bickerstaff roy - najbolji ruki ove sezone bio je igrac koji je odigrao dvadesetak utakmica. naravno mccain nije eligible pa je moj izbor pao na wellsa. jednostavno - odigrao je najbolje i najvise vaznih minuta za dobru ekipu. odmah je postao glavni defanzivac na perimetru u startnoj postavi. jedan od razloga sto su trejdovali smarta, sto sada ispada kao prilicno los posao. takodje i sto nisu odradili trejd za finney-smitha, sto je takodje dosta los posao ovako iz ove perspektive. drugi mi je ware, koji je sredinom sezone upao u startnu postavu i sa adebayom cinio twin towerse. u prvoj ekipi su mi jos edey, risacher i buzelis. castle ce najverovatnije biti roy, ali je bio mnogo mnogo neefikasan za moj ukus, jos je budzio brojke u mrtvoj sezoni spursa. eoy - valjda ce biti presti zbog trejda carusa i potpisa hartensteina. jos malo da hejtujem po igracima koji su imali lose sezone na ovaj ili onaj nacin saric - uzasna sezona na mnogo nivoa. neverovatno kakav su mu ugovor dali i jos neverovatnije da nije mogao da sastavi dvadeset utakmica za ekipu. nadam se da su rumori za njegov odlazak u dubai ili gdegod tacni, cisto da spasi denver bede. trayce jackson-davis. poceo sezonu i igrao standardno ali posto nije bio efikasan u odbrani kao u ruki sezoni, izgubio minute. kuminga - neubedljiva sezona koja je postala jos nebitnija dolaskom butlera. warrirosi sretni sto mu nisu dali ugovor ali i nesretni sto ga nisu trejdovali jos kada je imao veliku vrednost. jabari smith - znam da je bio povredjen jedan deo sezone ali ocekivao sam vise. thompson je glavni sada. situacija podseca na onaj iz gsw kada se lee skrsio pa draymond green dobio mesto startera umesto njega i ostalo je istorija morant - osim sto je igrao svaku drugu utakmicu, ni kada je igrao nije pruzio sve ono sto se ocekivalo od njega. conley - mozda nije fer da se starac stavlja ovde ali je bio toliko katastrofalana na pocetku sezone da je ipak dobio prostor. srecom se popravio kako je sezona odmicala dejounte - ovo isto mozda nije fer jer ne samo sto je pokidao ahila, nego se vec i na prvoj utakmici sezone povredio. ipak kada je igrao bio je takodje katastrofalan. jedan od najgorih igraca u sezoni. booker - bas losa sezona za njegove standarde. ne znam sta je razlog tome ali da ne bude u prici ni za all-stara je bas porazavajuce. keegan - tri od cetiri murraya u ligi su imali meh sezone u najboljem slucaju. deluje da dolazak derozana a posle i lavinea mu nikako nije pomoglo. uprkos tome se ipak ocekivao neki napred ali nista od toga vassell - ocekivao se napredak, ali nista od toga, cak je mozda i nazadovao. ekipa bila bolja kada nije bio na parketu...cak ni sa wembanyamom nije bio u plusu fox - mozda je samo do povrede ruke, ali bio je katauzasan u spursima. -9 net rating na terenu, +5 kada nije na terenu. stravicne brojke markkanen - mozda je i ovde samo problem kurcobolja ali mnogo jak pad u svim mogucim brojkama ove sezone. bar je dobio ugovor na vreme capela - uzas, jeste da postaje mator ali ocekivalo se bar neka produkcija brown - razne brojke u velikom padu. nadam se da ova povreda nije mnogo ozbiljna miles - verovatno nije fer stavljati igrace hornetsa ovde ali eto mora se. i on imao bas dobar pad brojki lamelo - klovn sa losim procentima pat williams - uzasan igrac, jedan od tri najgora u ligi ove sezone sa vecom minutazom i ugovorom adebayo - katastrofa od pocetka sezone i napada. popravio se pri kraju malo ali i dalje sveukupno lose rozier - uz williamsa i nesrecnog dejountea medju bas najgorima jaquez - mnogo losa sofmor sezona. nije uspeo ni da iskoristi jovicevu povredu. ruki je dobio njegovo mesto u startnoj... kcp - fun fact jedini igrac orlanda koji bi bio eligible za bilo koju od najgrada ali i uprkos tome dosta losa sezona. verovatno ne bi bio ovako los da je ostao u denver ali jbg nema vise jokica, a ni jamesa george - sta vise napisati. imao je milion povreda, izmedju ostalog i prsta. ispastali danijela, podcast i na kraju i sixersi. cenim da ima i do kurcobolje. clipperse slucajno usralo na kraju embiid - ... barnes - neubedljiva sezona barnesa, od kojeg se ocekivalo da ce samo napredovati posle par dobrih sezona. mozda ce sa ingramom biti bolje 8 5
Chaos Is Me Posted April 15 Posted April 15 (edited) Moj izbor za nagrade bi bio: 1st all NBA: Jokić (mvp) - Giannis - Tatum - SGA - Mitchell 2nd all NBA: Towns - Mobley - Lebron - Edwards - Curry 3rd all NBA: Šengun - Jackson - J Dub - Harden - Cunningham 1st all D team: Mobley (dpoy) - Green - Amen - Dort - Daniels 2nd all D team: Gobert - Jackson - J Dub - Eason - White 6moty: Pritchard, runners up: Reid, Jerome coty: Daigneault, runners up: Atkinson, Udoka MIP: Cunningham (izrastao je u legit franšiznog igrača što ostali kandidati ipak nisu ili makar za sada), runners up: Powell, Daniels roty: Castle (ubedljivo najbolji igrač generacije iako nije imao sad neku brutalnu sezonu), runners up: Wells, Ware eoty: droga koju je popio Nico Harrison pred trejd Luke Edited April 15 by Chaos Is Me 2
Chaos Is Me Posted April 15 Posted April 15 Nisam ni znao da je i Patty prešao da demonstrira veštine mahanja peškirom u Clippersima. Legit zabavna družina, totalno mislim da mogu da sjebu Nuggetse u prvoj rundi. 4
BattleBender Posted April 15 Posted April 15 Inače, sa ćaletom, klasičnim bumerom kome su MJ i Dalipagić sve u košarci a tu i staje košarka, gledam u nedelju multiprenos. I pokušavam da mu objasnim Kawhi-a. I najverodostojnije, u trenutku, sto sam mogao da kazem je bilo “Slicno kao Zuba Ronaldo, bez povreda najbolji svih vremena. Čudo prirode.” 2
Dracarys Posted April 15 Posted April 15 Malo je šturo opisan Orlando, njihova tri glavna igrača su propustila po 2-3 meseca, a opet su uspeli da obezbede 41 pobedu i prvu poziciju za plej in. Da je bilo koja druga ekipa imala te probleme, pa čak i vodeće ekipe zapada i istoka, bilo bi im prpa za ulazak u plej of... Sada u plej ofu neće igrati Sags, ali opet su tu Bankero i Vagner, superstarovi u nastajanju, očekujem da lete da mlazni pogon u plej ofu, neće se nijedna ekipa dobro provesti sa njima. 3
Chaos Is Me Posted April 15 Posted April 15 Njima se više isplati da izgube od Atlante i pokušaju da sa osmog mesta odu na Cavse jer će ih Celticsi izgaziti ako budu sedmi. Orlando mora na leto da nabavi još kojeg beka koji zna da protura loptu kroz obruč, neće ići na suvi hustle. Suggs je meni super igrač ali očito injury prone nažalost.
Dzo23 Posted April 15 Posted April 15 Kakva je Kavai zvjer. Nije igrao par godina pa se i zaboravi koliko je moćan u oba smjera. Klipersi mogu mnogo... Opet s druge strane mislim da je i Denveru laknulo što su izbjegli Sotu koja je streptomicin za njih. Kreće ono pravo...Uživajmo! 1
mr clutch Posted April 15 Posted April 15 Steta za povredu Irvinga. I ovako dubok zapad bi bio dodatno zanimljiviji sa zdravim Dalasom. 6
DameTime Posted April 15 Posted April 15 Prolaze Clippersi ovo 2 minutes ago, MilošVB said: Aged like milf Konačno malo humora na ovoj temi! 1
gggggggg Posted April 15 Author Posted April 15 wells out, smart trejdovan, da vidimo ko ce biti na curryju. mozda vince williams tu upadne u startnu petorku a mozda i pippen. curry i butler vuku povrede ruke i butnog misica, ali se ne zna koliko su povrede ozbiljne. butler moze tu profitirati ako krenu sa udvajanjem curryja. povratak paytona bas mnogo znaci warriorsima. valjda ce jackson uspeti da ne bude u problemu sa faulovima. nadam se dobroj i neizvesnoj utakmici. curry je 0-3 u play-in utakmicama i izmedju ostalog i 0-1 protiv memphisa.
gggggggg Posted April 15 Author Posted April 15 31 minutes ago, Урош19 said: Ima da bude aged like milk samo devet glasaca sta je ovo. do pre godinu-dve bilo ih je 16-17. bas su propali 1
Don Dusko Posted April 15 Posted April 15 7 minutes ago, gggggggg said: samo devet glasaca sta je ovo. do pre godinu-dve bilo ih je 16-17. bas su propali Pretpostavljam da je grupisao samo one koji su glasali na Kliperse.
Урош19 Posted April 15 Posted April 15 1 hour ago, gggggggg said: samo devet glasaca sta je ovo. do pre godinu-dve bilo ih je 16-17. bas su propali Da, to i mene čudi
gggggggg Posted April 15 Author Posted April 15 (edited) nema ih vise. neka od ovih imena su da se smrznes kada ih imenuju kao experte warriros-grizzlies 10-1 magic-hawks 9-2 kings-mavs 7-3 bulls-heat 6-5 nuggets-clippers 2-7 lakersi - wolves 10-0 pacers - bucks 7-3 knicks-pistons 10-0 Edited April 15 by gggggggg
Recommended Posts