Bugl Khan Posted 16 hours ago Share Posted 16 hours ago 33 minutes ago, gggggggg said: stvarno me pitas zasto je jjj bolji igrac od zupca? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted 15 hours ago Author Share Posted 15 hours ago 42 minutes ago, Bugl Khan said: Da. bolji je. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago On 2/20/2025 at 8:27 PM, Ludi za Poli said: Dodaj na to koliko je mladi LeBron bio defanzivno bolji igrac od Luke i koliko je generalno imao ofanzivno limitiraniju ekipu u eri uzasnih spacinga. Cini mi se da su i 09. i 10. Cavsi isli preko 60 pobjeda sto je realno za onakvu ekipu jeben podvig. Da ne ostanem dužan odgovor 🙂 Da, definitivno je Bronova odbrana veliki tas na njegovoj strani. Sa druge strane mislim da je Luka mnogo svestraniji napadač u tim godinama, što zbog ubojitijeg šuta za tri, što zbog generalno skila i pozicije. Uglavnom, mišljenja sam da ako iko može da uđe u priču sa Lebronom kada je taj instant impact u pitanju prilikom samog ulaska u ligu i prvih par godina, onda je to Luka. I da je zapravo to poređenje samo stvar ukusa, a nikako neka velika razlika u bilo kom smjeru. E sad, Lebron je svoju igru nadograđivao iz sezone u sezonu, i sa dodatnim iskustvom izrastao u robota na terenu (Majami godine su bile surove, novi nivo efikasnosti u odnosu na prvi Klivlend mandat), a tek treba da vidimo je li Luka spreman/sposoban za te stepenice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 46 minutes ago, Shonewizard said: mišljenja sam da ako iko može da uđe u priču sa Lebronom kada je taj instant impact u pitanju prilikom samog ulaska u ligu i prvih par godina, MJ. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 3 minutes ago, Barkley#34 said: MJ. Ne, ipak poredimo samo ljudska bića. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 2 hours ago, gggggggg said: bolji je. to sam i mislio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Mavsi 5-1 skor u poslednjih 6 utakmica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Kako su zapravo tuzni ovi Niksi, gaze Denver i Milvoki i tako neke osrednje ekipice a protiv Bostona, Klivlenda i Oklahome lagano 0-6 i sve pukli stoka razlike 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago volim portlandjane i rado ih se secam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 59 minutes ago, Zli Gli said: Kako su zapravo tuzni ovi Niksi, gaze Denver i Milvoki i tako neke osrednje ekipice a protiv Bostona, Klivlenda i Oklahome lagano 0-6 i sve pukli stoka razlike Kako ćeš preživeti ako Denver izađe sa zapada ili ne daj bože osvoje prsten 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago (edited) Definitivno lakse nego vi fanovi ako ne izadje ili ne daj Boze ne osvoji Zamisli tu dramu, kad te trigeruje sto neko napise istinu o Nagetsima (otprilike 45 razlike u dve pobede Niksa a protiv ovih najjacih su izgubili jedno 150 razlike u 6 poraza), kako li ce tek biti ako se ne daj Boze pojavi opet neka uvek neugodna Minesota Mada vas razumem za trenutni hajp, 9 pobeda u nizu nije mala stvar ni protiv FMP-a i Mege a ne 9 NBA ligasa (slucajno svi ispod 50% ucinka ali necemo sad cepidlaciti) Edited 3 hours ago by Zli Gli Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Uzivao sam sinoc u igri Klivlenda. Nisam gledao do kraja zbog umora ali momci su sjajni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 21 minutes ago, Zli Gli said: Zamisli tu dramu, kad te trigeruje sto neko napise istinu o Nagetsima (otprilike 45 razlike u dve pobede Niksa a protiv ovih najjacih su izgubili jedno 150 razlike u 6 poraza), kako li ce tek biti ako se ne daj Boze pojavi opet neka uvek neugodna Minesota Ovde jedino ti deluješ kao trigerovan jer u svakom upisu pljuješ Denver, čak i danima kad ne igraju. Opusti se malo čoveče 19 minutes ago, JPM said: Uzivao sam sinoc u igri Klivlenda. Nisam gledao do kraja zbog umora ali momci su sjajni. Odlično igraju ali im ja još uvek ne verujem u plej ofu. Mislim da Boston opet izlazi sa istoka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Урош19 said: Odlično igraju ali im ja još uvek ne verujem u plej ofu. Mislim da Boston opet izlazi sa istoka Svidja mi se kako Micel igra za ekipu a ne za sebe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Pregaziše Cavsi Knickse. U jednom momentu su toliko brzo igrali da mi se zavrtelo u glavi, sve vreme brzo trčanje kao na igrači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted 15 minutes ago Share Posted 15 minutes ago Da li ce Luka i vcrs protiv Nuggetsa izgledati ko D’Angelo za sirotinju ostaje da vidimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Gli Posted 10 minutes ago Share Posted 10 minutes ago (edited) 3 hours ago, Урош19 said: Ovde jedino ti deluješ kao trigerovan jer u svakom upisu pljuješ Denver, čak i danima kad ne igraju. Opusti se malo čoveče Komentarisao sam Nikse, nije pljuvanje nego cinjenica, Nagetse sam ubacio samo kao primer uz Milvoki i ne vidim problem. Kad moze da se pise posle pobeda protiv mocnih Portlanda i Sarlota i slicnih da su opet konkurenti za titulu, valjda sme i da ih se pomene u negativnom smislu nekad (cak i kad ne igraju). Edited 9 minutes ago by Zli Gli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts