Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

Ne razumem zasto mi je post obrisan ?

Hteo sam reci, najveci Kingovi mrzitelji zapravo su die hard Brajantovi fanovi. Sad mi je malo jasniji Bugl Khan

BattleBender je toliko voleo Karija, poredio ga sa nesQuickom, a sad mu je blamantan i infantilan, kad ga je King oduvao poslednjih godina, preslo se na Jokica

A Miki svaki dan kaci neke sezone i podatke svih igraca da nam dokaze kako su bolji

Shame on u..

• Like 2
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2

Baš smaraju sa ovim novim formatima, odgledao 3 point shooting contest. Dve nove 3 point balls, pa onda money ball rack (što nije baš novo ali ne sviđa mi se). Stari format je bio najbolji i najpošteniji. 

Sada ide takmičenje u zakucavanju. Nadam se novom šampionu, smara me McClung.

Edited by Darko
  • Like 2

32 minutes ago, Darko said:

Baš smaraju sa ovim novim formatima, odgledao 3 point shooting contest. Dve nove 3 point balls, pa onda money ball rack (što nije baš novo ali ne sviđa mi se). Stari format je bio najbolji i najpošteniji. 

Sada ide takmičenje u zakucavanju. Nadam se novom šampionu, smara me McClung.

Dzaba,najbolji je ovde,posteno

• Like 1

Meni McLung-ovo nije za osvajanje titule.

Ovo izgleda kao neka yt papazjarija.

Nekosarkaski, i mnogo je lakse skociti I zakucati kad ne iznosis loptu u rukama, nego sa.

Ja sam u zivotu samo jednom zakucao iz same igre, da je pre toga vodim i sam iznesem. Jednom rukuom. I to je bilo uz blagi push neciji(kad se neko postavi).

Imao sam par prikucavanja iz skoka (kao da je ofanzivni skok), kad je lopta blizu obruca koja su bila takva da sam se kao majmun zakacio na obruc. Obema rukama. Bukvalno za nekakav top10 nekih slabijih liga. Udarao sam banane, kad je lopta daleko iznad visine obruca. Ali mi je sam skok kad se zaletim sa loptom, i skocim sa njom na gore, bio znatno slabiji. 2 razlicita sveta. I tu cak mnogo vise skocim kad idem na layup, nego kad treba bas da se skoci na kucanje.

Ovaj lik je svako kuca je napravio tako sto je hvatao u vazduh. Bezveze mi je to.

Edited by BattleBender
  • Like 3

On 2/14/2025 at 6:36 PM, delgado said:

Ne razumem zasto mi je post obrisan ?

Hteo sam reci, najveci Kingovi mrzitelji zapravo su die hard Brajantovi fanovi. Sad mi je malo jasniji Bugl Khan

BattleBender je toliko voleo Karija, poredio ga sa nesQuickom, a sad mu je blamantan i infantilan, kad ga je King oduvao poslednjih godina, preslo se na Jokica

A Miki svaki dan kaci neke sezone i podatke svih igraca da nam dokaze kako su bolji

Shame on u..

Kad si procitao poslednji put da sam nesto lose pisao o Bronu?

I dalje ne volim njegovo dodvoravanje svima, i jos par stvar vezano za ponasanje. Mada na kraju dana, i tu je ok lik.

Ponovo, kad sam ja njega kao igraca pljuvao. Sve sto radi kao igrac je za divljenje. Iako mislim da je MJ no1 ne mogu da nemam razumevanja za one koji misle da je to LBJ. Ima smisla tako misliti.

Kakve to veze ima sa tim sto gotivim Jokica?

3 minutes ago, Chaos Is Me said:

McClung svojeručno spašava takmičenje u kucanju, mada je i Castle bio dosta dobar. Mada slažem se da su McClungova kucanja više kao da ih izvodi neki cirkusant na trampolini nego košarkaš. 

Izvade ga iz kutije za All Star, mogu tako da dovedu i par skakača u vis, čisto da raja stekne prectavu kako zapravo može da izgleda kad se neko samo time bavi.

• Like 4