Jump to content

NBA 2024-25

gggggggg

Recommended Posts

34 minutes ago, mr clutch said:

Videcemo kako ce ga koristiti Snajder.

Kao sto rekoh, po mom misljenju je kvalitetniji od Wadea i trebalo bi da ima vecu minutazu. Mozda ga American Psycho bude koristio kao 6th man. I u toj situaciji bi ocekivao da igra kljucne sekvence na tekmi i da bude u petorci kad se neizvesna tekma zavrsava aka Manu.

Sigurno da će imati veću minutažu. U svakom slučaju veliko pojačanje za Kavse i dobar potez je slanje Laverta da se oslobodi prostor za Jeroma koji igra najbolju sezonu u karijeri.

• Like 1

Po meni top potez što su Cavsi napravili. Hunter je prvi pošten SF koga imaju još od Lebrona. Kakav crni Wade, Hunter je neuporedivo bolji igrač. Telesina je, solidan spot up šuter, nije operisan ni od toga da sebi nešto iskreira, može da uzme 5 ili 15 šuteva po meču u zavisnosti od potrebe. Jerome je potpuno obesmislio Leverta kome valjda na leto ističe i ugovor.

Sviđa mi se i nova destinacija za Bogdana, taman da pojede sve ove minute što bacaju na Coffeya i slične polovnjake. 

Najgore su po meni poslovali Kingsi i Bullsi, a i to su mi nekako dve ekipe u ogledalu kad se gleda istok - zapad. 

Wiggins u Heat mi je zanimljiva priča + su dodali Slo Mo Andersona i Deviona Mitchella kao igrače rotacije, sasvim korektno. Warriorsima sa Butlerom ništa ne verujem i mislim da od nekog njihovog napada na vrh zapada nema ništa. 

• Like 3

59 minutes ago, Bugl Khan said:

Zašto? Zato jer su veće šanse da ćeš dobiti više za TOP 3 igrača lige ako se za njega natječe 10 momčadi, nego ako ga nudiš jednoj koja te skrati za pick 🤣

Zašto bi Boston dao Tatuma za Luku Dončića? Eto tako. Možda zato jer je bolji igrač, globalna superzvijezda, i govorimo o Bostonu.

Jesi sve doslovno shvatio? A Sengun i Amen Thompson? Njih si zaboravio?

Zašto bi se Boston odrekao jednog od svoja dva najbolja igrača ako već ima tim koji je osvojio titulu i jedan je od najvećih favorita da ponovo osvoji? Nema apsolutno nikakve logike u tome što pišeš i jedno su tvoje lične fantzije a drugo realnost. A globalna superzvezda je i Tatum, čisto da znaš po broju prodatih dresova Tatum je na trećem mestu a Dončić na osmom.  

I ako bi Houston dao svih 12 igrača za Dončića ko bi im onda igrao utakmice, samo Dončić !? :lol_2:

• Like 1
  • Thanks 1

49 minutes ago, BattleBender said:

Gledao sam njegove klipove, bas deluje neotesano.
On da sacuva Jokica, good luck with that...

Ma unistice nas redom visoki igraci. Decko jako tanak sa odbranom.

Mozda nekad bude solidan defanzivac ali sada je bas sirov. 

To je prolazilo u Sarlotu jer je Sarlot ali u Lejkersima ce ga razapeti. 

Bas nesto gledajuci klip gore razmisljam o tome da li je Sarlot najbezveznija fransiza u NBA istoriji, i izadje mi danas ovo:

• Hornets have never reached Conference finals.
  • Pelicans have the fewest playoff appearances.
  • Timberwolves have the lowest win percentage.

Ajd da kazemo da Sota ima trenutno dobar tim, ali ovi bumbari i pelikani su mi mrtva trka. Da se napravi od njih jedan pristojan (u Noli) i drugi posalje u Las Vegas, niko ne bi zalio

• Like 2

2 hours ago, Skyglider said:

Zašto bi se Boston odrekao jednog od svoja dva najbolja igrača ako već ima tim koji je osvojio titulu i jedan je od najvećih favorita da ponovo osvoji? Nema apsolutno nikakve logike u tome što pišeš i jedno su tvoje lične fantzije a drugo realnost. A globalna superzvezda je i Tatum, čisto da znaš po broju prodatih dresova Tatum je na trećem mestu a Dončić na osmom.  

I ako bi Houston dao svih 12 igrača za Dončića ko bi im onda igrao utakmice, samo Dončić !:lol_2:

Jayson Tatum je bolji od Luke Dončića. To je možda tvoja lična fantazija, a drugo je realnost. :lol_2:

Da. Igrao bi samo Dončić.

Just now, Bugl Khan said:

Jayson Tatum je bolji od Luke Dončića. To je možda tvoja lična fantazija, a drugo je realnost. :lol_2:

Čitaj šta sam napisao, nisam napisao da je bolji od Dončića već da je takođe superzvezda i da mu je dres prodavaniji od Dončića. A šampionsku ekipu niko nije lud da razbija, pogotovo ne onu koju karakteriše odbrana, što Dončiću nije jača strana, i u koju se Tatum savršeno uklapa 

Da. Igrao bi samo Dončić.

Sva je sreća pa ti nisi GM u NBA :lol_2:

• Like 1

4 minutes ago, Skyglider said:

Čitaj šta sam napisao, nisam napisao da je bolji od Dončića već da je takođe superzvezda i da mu je dres prodavaniji od Dončića. A šampionsku ekipu niko nije lud da razbija, pogotovo ne onu koju karakteriše odbrana, što Dončiću nije jača strana, i u koju se Tatum savršeno uklapa 

Sva je sreća pa ti nisi GM u NBA :lol_2:

Ko je bolji igrač? Tatum ili Dončić?

Jesam, ja sam GM.

• Tuzno 1

35 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Slazem se ali kao buyout kandidat nije los.

Za minimalac

Minimalac i treba da dobija. Igra za suludu cifru, a doprinos nikakav. Povrede su ga usporile, ali je teška prevara od igrača bez obzira na to.

23 minutes ago, Bugl Khan said:

Ko je bolji igrač? Tatum ili Dončić?

Dončić u napadu , Tatum u odbrani

Jesam, ja sam GM.

GM na video igrici , samo što se stvaran život malo razlikuje od video igrice 

• Like 1
  • Ha-ha 1

Pat Riley reportedly cried during his meeting with Jimmy Butler in an attempt to get him to stay, but Butler reportedly viewed him as “unhinged” and became even more convinced to leave the Heat, per

@TheAthletic

“According to multiple league sources with knowledge of the meeting, tears welled in Riley’s eyes as he attempted to connect with Butler on a human level. Both men had lost their fathers, and Riley’s famed toughness faded in the moment as he thought about Butler mourning his father’s death last season. But Riley’s vulnerability did not land with Butler. The player viewed Riley’s behavior as ‘unhinged,’ a league source close to Butler said.Butler left the meeting more convinced than ever that he needed a new basketball home.”

moj mozak ne moze ovo da procesuira i vizualizuje

Edited by nemanjau5
  • Like 2

3 hours ago, Урош19 said:

To je zato što ne računaju moju karijeru u NBA 2K, upravo ih vodim do B2B prstena

I ja sam samo sa njima igrao dinastije itd.
Od NBA live 2003, na 2004 sam igrao sa njima dinastiju do 10+ sezona, najtezi nivo, 6/8minuta cetvrtina.
Pa sam jos na nekom 2k igroa sa njima. Imao sam kao klinac i dosta njihov merch.

Najlepse boje, najlepsi parket.

5 hours ago, Marvin said:

Bas nesto gledajuci klip gore razmisljam o tome da li je Sarlot najbezveznija fransiza u NBA istoriji, i izadje mi danas ovo:

• Hornets have never reached Conference finals.
  • Pelicans have the fewest playoff appearances.
  • Timberwolves have the lowest win percentage.

Ajd da kazemo da Sota ima trenutno dobar tim, ali ovi bumbari i pelikani su mi mrtva trka. Da se napravi od njih jedan pristojan (u Noli) i drugi posalje u Las Vegas, niko ne bi zalio

Nece da ostave North Carolina-u bez NBA-a tima.
A NO, mislim da je to petty party. NO je propadajuci grad Amerike, a nekad je bio mozda najbitniji grad.

Ja ne znam da l je Jordan i dalje glavni/vlasnik u Hornetsima. Ako jeste, daj nek odjebe vise, i nek da nekom ko ce malo bolje da vodi tu fransizu.

• Like 1