Kooineeperk Posted September 30 Share Posted September 30 Moja prva utakmica uzivo je bila Crvena zvezda protiv Crvene zvezde 😄 Bio je to onaj "Susret generacija" 2001. kada je tadasnja ekipa Zvezde igrala protiv ekipe Zvezde koja je deceniju pre osvojila Bari. Neki stariji brat od tetke je nekako nagovorio moje da me puste, da me vodi, ja sam tada bio neki srednjoskolac valjda, a nismo tada ziveli u Beogradu, a on je inace bio lokalac i visio na severu stalno. Ali smo tada isli na Zapad. Secam se da je Marakana bila PREPUNA, ceo stadion, i jug. Kakvo bre slobodno stepeniste i prolazi, toga nije bilo 🙂Lepa koreografija na pocetku na severu, i onda navijanje, malo cudno, za obe ekipe 😄 (ne ne nije kao sa Olimpijakosom). "Penzioneri" (jer su svi oni iz 1991. ili vec zavrsili karijeru ili su je zavrsavali) uopste nisu bili losi. Bilo je tu lepih pasova, nekad je delovalo kao da su trenirali sve vreme zajedno od te '91. Naravno, nisu bas zapinjali aktuelni igraci. Brzo su se menjali igraci, nisu mogli svi da odigraju ni poluvreme, a onda u drugom poluvremenu su igrali omladinci protiv aktuelnog tima. Proslost-Sadasnjost-Buducnost. Ne secam se golova 😄 zapravo nije ih bilo dok je taj Proslost-Sadasnjost duel bio. Nije dosao samo Prosinecki, koliko se secam bila je neka prica da mu savez njihov nije dao, on je tada jos bio aktuelni reprezentativac i igrali su nesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted October 1 Share Posted October 1 (edited) Тrivia: Prvu utakmicu na Marakani (99. god, protiv Sutjeske) pamtim najviše po jednom događaju. Naime, sa mnom je bio drugar za kojeg mislim da tada nije znao šta je Crvena zvezda. Iako smo imali 15ak godina, momak je bio malo specifičan, potpuno isključen iz života. Ono, samo pecanje, pastrmka, mladica itd. Bukvalno lik nije znao ko je Dragan Džajić, Majkl Džekson, Pol Pot, Mik Džeger, Malkolm X..apsolutno ništa. I ulazimo na stadion, lagani pretres i murija mu nalazi 6 najvećih mogućih baterija u nogavici od trenerke. Ni dan danas nikome nije jasno zašto je on jebene baterije, teške pola kile, nosio u nogavici na jebenu utakmicu. Edited October 1 by Small Owl . 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 1 Share Posted October 1 Moja prva utakmica zapravo nije bila prva Zvezdina utakmica, nego Vosina protiv Atletika 2007. godine (iako nikada nisam navijao za Vosu). Secam se da me cale vodio da odigramo tiket pre utakmice i da sam odigrao dvojku na Madridjane, pa sam na stadionu verovatno bio jedan od retkih koji je navijao za goste. Za Atletiko su tada igrali neki velikani poput Forlana, Reyesa, Raul Garsije, ali su im na klupi ostali Simao, Maxi Rodrigez, Manis. Vosi su tada igrali klinci Tadic, Kacar, Kahriman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 1 Share Posted October 1 Hrvatska- SAD 1990. U školi nam podjelili karte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 1 Share Posted October 1 Jedan update prvi derbi 98. po redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisaki Posted October 1 Share Posted October 1 11.11.1984 75. Veciti derbi na JNA 2:1 za Partizan Posle te utakmice Zvezda zadnja na tabeli.Grobari pevaju "druga ligo siri svoje grane i prihvati govna sa Marakane" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts